Találatok a következő kifejezésre: Holnap mondja a doki (3 db)

Magyar vizsla 4-5 éves nyakán (inkább úgy mondom a gerince felé nyakörv utáni részen nagy dudor van, nem kemény, puha de két hatalmas valami van ott ma vagy holnap a párom viszi dokihoz de dunsztom sincs mi lehet ez?

volt már nektek ilyenetek?

Legjobb válasz: Daganat, zsírcsomó, oltás utáni dudor, csípés. Ezek lehetnek, de ezt úgyis csak az orvos tudja megállapítani.

Daganat, zsírcsomó, oltás utáni dudor, csípés. Ezek lehetnek, de ezt úgyis csak az orvos tudja megállapítani.
A kérdező hozzászólása: köszönömlehet a benne valü féreg miatt amit nem lehetett kiirtani akkor viszont mütés lesz a vége köszönöm remélem jo hirt kapunk
Milyen féreg van a kutyusodban, amit nem lehet kiirtani? Tudsz csinálni egy fotót a dudorról és feltölteni pl. a kepfeltoltes.hu-ra, majd belinkelni ide, hogy megnézhessük?
Ha bõrféreg, akkor az orvos eldönti, hogy Strongold cseppel elöli-e, vagy kimûti. Ismerõsömnek nemrég vettek ki egy ilyen férget a kutyája orra fölül.Gyors mûtét volt és már a nyoma sem látszik.
A kérdező hozzászólása: nem tudom lefotozni két darab fél paradicsom formáju egymást követö dudor gyógyzser nincs rá olyan légy csipte meg ami fertözött volt és bejutatott a szervezetébe egy férget ami igy is megjelenhet a multkori 1.5hónapja volt babéziás vérkép kiadta hogybizony ezzel is meg van fertözve babéziára 6 oltás volt 20 ezer ft most meg ez megjelent ma elmondjaa doki mit lehet tenni
A kérdező hozzászólása: babézia elleni oltásnak a mellékhatása 2 hét és felszivodik
Ez jó hír! :) További jobbulást neki :)
Mire írták fel Neked?
A kérdező hozzászólása: hogy meghozza a menzim

3 hónapos kisfiam vizeletében sok fehérvérsejtet találtak (60), azt mondták ez gyulladásra utalhat. Nem lázas. A védőnő azt mondja elég ha holnap megyek el a dokihoz. De mitől lehet ez a gyulladás?

Legjobb válasz: nekünk is volt ilyen, csak nálunk magasabb volt a szám. Ez húgyuti fertõzés. Kap rá gyógyszert semmi baj nem lesz.

nekünk is volt ilyen, csak nálunk magasabb volt a szám. Ez húgyuti fertõzés. Kap rá gyógyszert semmi baj nem lesz.
Így van húgyúti fertõzés lehet, legtöbbször a kakiból megy fel un. e-coli baci. Nálunk is ez volt, antibiotikumot kap és gyorsan rendbe jön. Nekünk is 3 hósan volt, most 9 hós azóta nem hálistennek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!