Találatok a következő kifejezésre: Holnap mennem az orvoshoz, (10 db)

Holnap első két órára nem akarok menni, mit mondjak az orvosnak?

Első 2 órába dogát írnánk amire hiába tanultam, nemtudom 100% osan pedig jó jegy kellene.... jövőhétre megtanulnám és megírnám. Mit mondjak az orvosnak hogy adjon igazolást az első két órára? Mindig azt mondom hogy hasmenésem van... szerintem már nemhinnék el. Szülői igazolásom elfogyott. Értelmes válaszokat köszönöm üdv 16 f

Legjobb válasz: Ha eddig elhitték, most is elfogja. Keress neten egyszerû betegségeket, és mondd a tüneteket az orvosnak. Vagy mondd azt, hogy elaludtál, és ne menj be.

Ha eddig elhitték, most is elfogja. Keress neten egyszerû betegségeket, és mondd a tüneteket az orvosnak. Vagy mondd azt, hogy elaludtál, és ne menj be.
Hánytál az este és lázad is volt. Bár az orvos sem hülye :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Jaj, én már annyi mindent mondtam az orvosnak, jobb nem felsorolni. :D Hányás / hõemelkedés / magasvérnyomás / torokfájás (ez volt a legtutibb, mert valamiért akárhányszor belenézett a torkomba, mindig látott benne valamit. Lehet alapból piros a torkom :D)
A kérdező hozzászólása: Énis aztmondtam mert nekem mindig bevan gyulladva:DD 2 napra kiírt:)
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm a választ:)
Ír egy papírt hogy alkalmas vagy. ja, meg megkérdezi hogy úgy általában jól érzed-e maga a bõrödben. :)
Nekem az autóssuliban csinálták meg. Vérvétel nincs. Azthiszem csak látásvizsgálat van, meg kérdeznek pár dolgot rólad. (szoktál-e szédülni, ilyesmi) Nekem csak ennyi volt. Pár számot kellett elolvasni, de az is olyan volt, hogy ha vki nem tudta végig olvasni, súgott vki, és ugyanúgy megkapta az alkalmasságit. :) Úgyhogy, biztos alkalmas leszel.


Az orvos most hívta apámat a szövettan eredményével, de nem mondta meg telefonban, holnap be kell mennie a kórházba. Ez rosszat jelent?

Volt egy vesedaganata, 2 hete vették ki a veséjét.

Legjobb válasz: Látod nem kell aggódnod :) Ne gondolj a rosszra mert csak ártasz vele magadnak. :) Minden rendben lesz!

Látod nem kell aggódnod :) Ne gondolj a rosszra mert csak ártasz vele magadnak. :) Minden rendben lesz!
Anyumnak se mondtak telefonba semmit, be kellett mennie pedig jó volt eredménye.
Telefonon nem mondhatnak eredményt.
A telefonba tényleg nem mondhatnak eredményt.
nyugi ne parázz :) biztos minden rendben van

Holnap valószínűleg nem fogok menni az iskolába görcsölés miatt. Ha kedden vagy szerdán megyek orvoshoz, akkor fog írni nekem igazolást? Így utólag.

Természetesen hogyha jól leszek akkor megyek iskolába, de van egy olyan érzésem, hogy nem leszek jól..

Legjobb válasz: Vegyél be pár görcsoldót, az néha csodát tesz. Amúgy nem hiszem, hogy visszamenõ igazolást adna a doki, de anyud is igazolhat 3 napot.

Vegyél be pár görcsoldót, az néha csodát tesz. Amúgy nem hiszem, hogy visszamenõ igazolást adna a doki, de anyud is igazolhat 3 napot.
nem biztos, hogy utólag ír, elvileg nem is köteles rá.
Hát oda kell telefonálnod, utólag nem fog felvenni, mert le kell jelenteni az aznapiakat. Ha teheted ne egyél disznó és marhahúst, akkor teljesen lecsökkennek a görcseit menzeszkor.
nekünk jófej a dokink, kiírt mindig, ha kértem, 3 napra. persze nem voltam nála túl sûrûn, nehogy visszaélésnek vegye, csak ha kidõltem már a fáradtságtól. annyit mondtam, hogy tegnap hánytam, ma jobban vagyok, de nincs még mindig étvágyam. vagy volt, mikor megmondtam, hogy nagyon fáradt voltam és muszáj volt pihennem. (jó tanuló voltam és születésem óta õ a dokink)
Nálunk mindig kiírják utólag is.
A kérdező hozzászólása: Csak tudod, semmit nem érnek ezek a görcsoldók.
A kérdező hozzászólása: De végül is , , megoldottuk, , mert lebetegedtem.

Arcüreggyulladásom van! Ez veszélyes? Holnap megyek fül-orr gégészetre az orvosom elküldött aazt mondta, hogy ott megnézik az eredménnyek kell vissza mennem és úgy ír fel gyógyszert! Mit fognak csinálni a gégészeten?

Legjobb válasz: Nem veszélyes. A fül-orr-gégész megnyomkodja az arcod az arcüreg felett, hogy érzel-e fájdalmat. Belenéz orrodba-füledbe, hogy van-e váladék, vagy gyulladás. A torkodba is belenéz, ha már ott vagy. És valószínûleg elutal orrmelléküreg röntgenre, ahol lefényképezik a fejed (arcüreg és homloküreg miatt). Meg kell állnod egy fémlemez elõtt nyitott szájjal. Nem kell levetkõzni, max pólóra. A röntgenlelettel visszamész fül-orr-gégére, aki megnézi és diagnózist állít fel, gyógyszert javasol, esetleg felír (ha aházidoki akar felírni, akkor nem tudom, a gégész ad-e receptet). Tehát lesz egy zárójelentésed meg egy röntgeneredményed, ezzel elmész a házidokihoz, és õ megnézi. Múlt hónapban négyszer csináltam ezt, van rutinom. :)

Nem veszélyes. A fül-orr-gégész megnyomkodja az arcod az arcüreg felett, hogy érzel-e fájdalmat. Belenéz orrodba-füledbe, hogy van-e váladék, vagy gyulladás. A torkodba is belenéz, ha már ott vagy. És valószínûleg elutal orrmelléküreg röntgenre, ahol lefényképezik a fejed (arcüreg és homloküreg miatt). Meg kell állnod egy fémlemez elõtt nyitott szájjal. Nem kell levetkõzni, max pólóra. A röntgenlelettel visszamész fül-orr-gégére, aki megnézi és diagnózist állít fel, gyógyszert javasol, esetleg felír (ha aházidoki akar felírni, akkor nem tudom, a gégész ad-e receptet). Tehát lesz egy zárójelentésed meg egy röntgeneredményed, ezzel elmész a házidokihoz, és õ megnézi. Múlt hónapban négyszer csináltam ezt, van rutinom. :)

Fáj a vizelés és véres, de folyton kell (és az is égető érzés) Mit tegyek hogy ne fájjon? Orvoshoz csak holnap tudok menni.

Legjobb válasz: Az elsõ 2 válasz írója vagyok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jössz, de mindenhogyan igyál nagyon sokat! :) Minden jót Neked!!! :)

Az elsõ 2 válasz írója vagyok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jössz, de mindenhogyan igyál nagyon sokat! :) Minden jót Neked!!! :)
Nagyon sokat igyál és kamillába is beleülhetsz.
Elsõ vagyok. Igen, még ma menj ügyeletre mindenképpen! Jobbulást Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De most nagyon megijedtem mert voltam pisilni, és egy alvadt vérdarab jött ki...:( Menjek el inkább most ügyeletre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Eljutottam az ügyeletre.:) Kaptam gyógyszert is, remélhetõleg hamarosan minden rendbe jön. ^_^
Sajnos létezik, igen
A kérdező hozzászólása: :/ Köszi azért!
Allergia bármikor, bármire kialakulhat. Ezáért kell pl. elvileg minden egyes hajfestés elõtt allergiapróbát csinálni, stb. De amúgy ilyen tüneteket okozhat az is, ha vmi olyannal volt permetezve, akár a szomszédtól átfújva, stb. Igyál sok kalciumos pezsgõtabit, hátha enyhíti a tüneteket, meg kérj a patikában antihisztaminos szert, hátha. :S

Nagy baj, ha beteszek kontaktlencsét? Azt hiszem szaruhártyagyulladásom van, de csak holnap tudok orvoshoz menni, a régi szemüvegemben pedig már semmit nem látok.

Legjobb válasz: Ha beteszed utánna ki is dobhatod a lencsét mert ha beteszed a meggyógyult szemedbe visszafertõzheti.

Ha beteszed utánna ki is dobhatod a lencsét mert ha beteszed a meggyógyult szemedbe visszafertõzheti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!