Találatok a következő kifejezésre: Holnap mennem az (99 db)

Mi lesz a következő vizsgálat? 6 hetes terhes vagyok. Holnap megyek az első ultrahangomra. Kedden pedig már mehetek a védőnőhöz. Utánna csak 12 hetesen kell menni?

Azért kérdezem, mert ha addig nem kell többször elkéreckednem akkor csak a 12. hét után mondanám meg a munkahelyemen.

Legjobb válasz: utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre,belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!

utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre, belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!
Településenként más a szokás.Nekem az orvosomhoz 4hetente kell járni+kötelezõ ultrahangok.12hetesen mentem elõszõr védõnõhõz.16hetesen volt az elsõ vérvétel.20hetesen, genetikai uh.24hetesen cukorterheléses vérvétel, ezután belgyogyászat.De máshol nem igy szokott lenni.

Holnap szeretnék menni nőgyógyászhoz, abban az esetben lehet, ha a menstruációm már elmúlóban van, holnap lesz az utolsó napja, amikor már ugye nem sok minden jön. Meg fog tudni attól vizsgálni? Fog tudni kenetet venni?

Legjobb válasz: hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/

hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/
A kérdező hozzászólása: Már nagyon a végén vagyok, szóval csak ilyen kevés barnázás. És igen, azért megyek h megvizsgáljon. Sajnos nem tudom eltolni, mert elfogyott a gyógyszerem, és fel kell iratnom újat. Remélem azért nem lesz belõle gáz.

A BMC-be holnap megyünk az első sperma vizsgálatra. Hogy zajlik? Valóban igaz, hogy be lehet menni Apunak "segíteni"? Vagy az nagyon ciki? Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Nyugodtan be lehet menni szerintem mindenhol. Nem ciki. Én nem voltam ugyan bent, ment nélkülem is...

Nyugodtan be lehet menni szerintem mindenhol. Nem ciki. Én nem voltam ugyan bent, ment nélkülem is...
Szia! Mi is a BMC-be járunk. Engem nem engedtek be a páromhoz és nem láttam senkit sem aki "kísérõ" lett volna a kabinba. Tudod nagyon futószalagszerûen megy minden és nincs idõ az "elõjátékra". De lehet, hogy én tévedek. Sok sikert kívánok!
mi nem oda jártunk.. Szigorúak voltak.. itthon vettünk mintát és fél órán belül be kellett vele érni-nehogy addigra elfolyósodjon melengetni kellett nehogy megfázzanak.. de azt mondták TILOS BÁRMIFÉLE SEGÍTSÉG!:) pedig nem esett volna nehezemre:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mondjuk mindenki máshogy tudja, de nem is lényeg. Menne tuti Nélkülem is, csak kiváncsi voltam, és gonodltam, jobban esne egy kis segítség. Persze ha nem lehet, nem történik semmi baj.
Második vagyok. Hogyan zajlik: biztos meg vannak már a papírok amiket ott adtak. Reggel nagyon korán érjetek ki, mert hatalmas sorok állnak. Én a vérvételre kb. fél 7-re szoktam kiérni és így is akkora a sor, hogy ajtón kívül állok. fél 8 körül kijön egy hölgy a recepcióról, és le kell neki diktálni a sorszámot (bocs, karton számot; ez rajta van a kék infóspapíron ill. a beutalókon, valószínû, hogy 12-vel kezdõdik és még 3 db szám van utánna). Lesznek olyan párok, akik soron kívül bemennek, ne legyél dühös, õk már beavatkozásra vagy HSG-re mennek. Amikor a recepcióhoz értek, akkor meg kell mutatni a papírt, onnan apát tovább küldik a laborba, ami a folyosó végén van, a bejárattal szemben. Ott kap egy edénykét. Név szerint fogják szólítani, hogy mikor szabad a kabin. Bemegy, és elvégzi a dolgát, mint minden rendes férfiember. S ha nincs más dolog, akkor ennyi.
A kérdező hozzászólása: Apunak most lesz vérvétel is. Szóval akkor ilyen korán kell menni? Na nem baj. Még lenne két kérdésem Hozzád: 1. Kihez jártok? Mi a Szûcs dokihoz 2. Amikor mentél általános nõgyógyászati vizsgálatra, ott mennyit kellett várni? Nekünk azt mondták, hogy 10-12-ig van nõgyógyászati vizsgálat. Azt pontosan szokták elkezdeni? Mégy egy kérdés: Ti most hol tartotok?
Ismét második. Mi dr Skriba Eszterhez járunk. Most ott tarunk, hogy apának még 1* kell mintát adni. (Majd a párodnak is, mindenkitõl 2* kérnek és min. 2 hétnek el kell telnie) Nekem megvolt mind3 vérvétel. Most várom a mensit, és a mensi után csinálják a HSG-t (petevezeték átjárhatósági). Ilyet majd nekem is kell, mindenkinek. Azt mondták, hogy ha megjön akkor telefonálja idõpontért, mert követlenül mensi után a legjobb. A nõgyogyi vizsgálatra nem kell sokat várni, persze itt is elõfordulhat csúszás, de nem jellemzõ. Én azzal elég gyorsan végeztem. a 20. napra vigyél reggeli pisit!!! Nekem a 20. napi vért a központi laborban vették le (ami a fõbejáratnál van) és épphogy visszaértem, már hívtak is a vizsgálatra. Egyenlõre ennyi. A mail címem: [email protected] Ha esetleg lenne még kérdésed, írj nyugodtan. Illetve tudok ajánlani neked egy fórumot, a csaladinet.hu-n a Babákért küzdünk lombikbébi topic. Itt az egész országból vannak lányok, és nagyon segítõkész mindenki, nekem is sokat segítettek, amikor még csak a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vmi baj lehet, nem lehet spontán baba.
Bocs, elírtam: HSG-t neked is kell.

Holnap lesz az utolsó laborom 34 hetes vagyok. Ehetek elötte, vagy üres gyomorral kell menni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem éhgyomorral kell menni de vigyél magadal szendvicset és ásványvízet, hogy pótold. Miután vért vettek üllj le! Ne hogy elindulj egybõl ,mert én egyszer úgy jártam hogy levették a vért s egybõl menntem is le a lépcsõn, majd a sok lépcsõzéstõl lezsibbadt a lábam és éreztem nem tudok egyet se lépni. Majdnem összeestem. Nagyon rossz volt! Várj egy kicsit mielõtt elindulsz. Sok boldogságot. 39 hetes kismami

Szia! Szerintem éhgyomorral kell menni de vigyél magadal szendvicset és ásványvízet, hogy pótold. Miután vért vettek üllj le! Ne hogy elindulj egybõl , mert én egyszer úgy jártam hogy levették a vért s egybõl menntem is le a lépcsõn, majd a sok lépcsõzéstõl lezsibbadt a lábam és éreztem nem tudok egyet se lépni. Majdnem összeestem. Nagyon rossz volt! Várj egy kicsit mielõtt elindulsz. Sok boldogságot. 39 hetes kismami

Debreceni kismamák? Holnap mennem kell az Otiba, bekopoghatok a dokimhoz az apaságihoz szükséges igazolásért?

Holnap reggel megyek barátnőmmel Otiba terheléses cukor vizsgálatra, ő is ugyanahoz a dokihoz jár, csak neki oda is menni kell, nekem majd hó végén.. Szóval a dokim rendelni fog elvileg.. Szeretnénk viszont még hó vége előtt elintézni az apaságit, de ahhoz meg kéne az orvosi igazolás! Szerintetek, ha csak úgy bekopogok akkor megcsinálják? Nem szeretek így bemenni sehová, ha nincs időpontom, de most jó lenne, ha hamarabb megkapnám a papírt, mint a hó vége...

Legjobb válasz: Ki az orvosod?Én is oda jártam. Figyelj,egy próbát megér.Amikor kijön az asszisztens,akkor nála rákérdezel,hogy megcsinálnák e neked gyorsan. Igaz hogy én se mentem idõpont nélkül soha,de hátha rendesek lesznek,és megcsinálják soron kivül.

Ki az orvosod?Én is oda jártam. Figyelj, egy próbát megér.Amikor kijön az asszisztens, akkor nála rákérdezel, hogy megcsinálnák e neked gyorsan. Igaz hogy én se mentem idõpont nélkül soha, de hátha rendesek lesznek, és megcsinálják soron kivül.
A kérdező hozzászólása: Dr. Kovács Károlyhoz járok, eddig is nagyon rendesek voltak, de még tényleg nem mentem idõpont nélkül csak 1x, de akkor azt a védõnõm intézte, mert nagyon vizes voltam... Hát majd holnap kiderül, remélem megcsinálják :D
én is odajárok, csak Harsányi drnõhöz. én ilyenkor kérek lent sorszámot és mondom, hogy nincs idõpontom, mert csak adminisztrációra jöttem. igy fent az orvos is látja a rendszerben és hamar behív. sorszám mindenképp kell.
A kérdező hozzászólása: Sorszámot hiába kérnék, mert 7re megyek és fél 10 körül maximum már jövünk el, mert én megyek barátnõmmel kocsival szóval hozzá kell alkalmazkodnom.. Nem hiszem hogy behívnának, ha kérek... a múltkor mikor nem volt idõpontom csak sorszámot kértem akkor majdnem 2 órát vártam...
A kérdező hozzászólása: Na hál istennek pont kijött az asszisztens és gyorsan megkérdeztem tõle, hogy lehetne-e... és szerencsére megcsinálták... szóval már szerdán el is tudjuk intézni :D

Ha felvettek pótfelvételivel, de levelet még nem, csak sms-t kaptam, akkor holnap be kell mennem az iskolába, mert megkezdődik a regisztrációs hét, vagy várjam meg a levelet?

Legjobb válasz: Email-t sem kaptál? Nekem jött, amiben le volt irva részletesen, hogy mi a dolgom, hogy mikor lesz a beiratkozás stb. :-) Szerintem várd meg a levelet.

Email-t sem kaptál? Nekem jött, amiben le volt irva részletesen, hogy mi a dolgom, hogy mikor lesz a beiratkozás stb. :-) Szerintem várd meg a levelet.
A kérdező hozzászólása: csak sms-t kaptam. megvárom akkor, csak nem akarom, hogy bármi poblémám vagy lemaradásom legyen
Azért nézd meg az iskola honlapján, hol/ mikor lesz a beiratkozás. Nehogy lemaradj arról
Én sem kaptam e-mailt, de a beiratkozás egy nappal a pótfelvételi után ért véget. Állítólag van pótbeiratkozás. :S
szia! végül be tudtál iratkozni? én is ugyan ebben a cipõben vagyok. holnap beiratkozás, sms-ben és felvi-n azt írja, hogy elértem a ponthatárt, de az értesítõ levél még nem érkezett meg.

Elhagytam a tüdőszűrőm, és holnap mennem kell a TESCO-ba. Ott helyben azt be kéne mutatnom? (részletek alul)

Regisztráltam a kellő diákszövetkezetnél, 2 hónap után és erőszakoskodásom árán ki is méltóztattak közvetíteni holnapra, de azóta volt nálunk 1 felújítás, és fogalmam sincs hol a tüdőszűrő papírom+a sulilátogatásim. A diákszövetkezetnél bemutattam minden ami kell. A TESCO-ban is kérni fogják h mutassam be, vagy ott már nem kell?

Legjobb válasz: Nekem egyszer nem kérték, pedig már pár éve dolgozok tescoban diákként. Ha minden igaz, akkor kikérheted újra a leletet, és akkor nem lesz gond.

Nekem egyszer nem kérték, pedig már pár éve dolgozok tescoban diákként. Ha minden igaz, akkor kikérheted újra a leletet, és akkor nem lesz gond.
max nem vesznek föl na és akkor mivan? A diák szövetkezet kiközvetit jövöhéten máshova...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megoldódott a probléma, nem kértek SEMMIT :D
na ...fasza...jol van gratula :-)

Holnap valószínűleg nem fogok menni az iskolába görcsölés miatt. Ha kedden vagy szerdán megyek orvoshoz, akkor fog írni nekem igazolást? Így utólag.

Természetesen hogyha jól leszek akkor megyek iskolába, de van egy olyan érzésem, hogy nem leszek jól..

Legjobb válasz: Vegyél be pár görcsoldót, az néha csodát tesz. Amúgy nem hiszem, hogy visszamenõ igazolást adna a doki, de anyud is igazolhat 3 napot.

Vegyél be pár görcsoldót, az néha csodát tesz. Amúgy nem hiszem, hogy visszamenõ igazolást adna a doki, de anyud is igazolhat 3 napot.
nem biztos, hogy utólag ír, elvileg nem is köteles rá.
Hát oda kell telefonálnod, utólag nem fog felvenni, mert le kell jelenteni az aznapiakat. Ha teheted ne egyél disznó és marhahúst, akkor teljesen lecsökkennek a görcseit menzeszkor.
nekünk jófej a dokink, kiírt mindig, ha kértem, 3 napra. persze nem voltam nála túl sûrûn, nehogy visszaélésnek vegye, csak ha kidõltem már a fáradtságtól. annyit mondtam, hogy tegnap hánytam, ma jobban vagyok, de nincs még mindig étvágyam. vagy volt, mikor megmondtam, hogy nagyon fáradt voltam és muszáj volt pihennem. (jó tanuló voltam és születésem óta õ a dokink)
Nálunk mindig kiírják utólag is.
A kérdező hozzászólása: Csak tudod, semmit nem érnek ezek a görcsoldók.
A kérdező hozzászólása: De végül is , , megoldottuk, , mert lebetegedtem.

Csak saruban tudok holnap évnyitóra menni, az gáz?

Minden évben magassarkúban mentem, és mindig ugyanaz volt, vízhólyagok a talpamon, amit?l menni alig tudtam, feltörte a sarkamat is, és mezítláb mehettem haza. Én ezt meguntam, szóval holnap saruban fogok menni suliba, egy fekete hosszú nadrágot veszek fel, meg egy fehér blúzt, ez így gáz lenne? Amúgy eddig mindig voltak páran, akik sportcip?be, vagy nem ünnepi cip?ben mentek. A suli elég laza, és szakképz? suliról van szó.

Legjobb válasz: én fiú vagyok és ballerina cipõt veszek fel, aminek nincs sarka

én fiú vagyok és ballerina cipõt veszek fel, aminek nincs sarka
nem gáz, én papucsba megyek...évzáróra kell kiöltözni, hát az az ünnep:D
Bocsi, szerintem gáz...Nem oda való..értem hogy nincs más, de akkor is elég topis:)
Én is abba fogok menni, nem szeretek kiöltözni úgyhogy blúzt sem veszek fel. Nálunk is sokan mennek cipõbe, úgyhogy nyugodtan mehetsz saruba.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi a választ. :)
nálunk egy csomóan mennek saruban :) egyáltalán nem ciki :)
Ennyi erõvel én vagyok a ciki, rendes cipõbe megyek, fekete farmerbe és ingbe, úgyis át kell venni a benticipõre, szóval lesz*rom.:D 12L
Dehogy gáz. szerintem a fél osztály saruban fog megjelenni , meg strandpapucsban.
Utolsó:neked ez a szórakozásod?:D

Megjött, és fáj kicsit a hasam, pont annyira, hogy alig tudjak menni/állni. Hogy fogom így holnap végigállni az évnyitót?

Valami ötletetek nincs rá, mivel mulaszthatnám el?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat, kipróbálom amelyiket csak tudom.: Amúgy nem annyira erõsek a fájdalmak, hogy dokihoz menjek, tûrhetõ ez, de így se könnyû végigállnom több idõt, mert mindig attól félek, mikor esek már össze.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kipróbálom amelyiket csak tudom.: Amúgy nem annyira erõsek a fájdalmak, hogy dokihoz menjek, tûrhetõ ez, de így se könnyû végigállnom több idõt, mert mindig attól félek, mikor esek már össze.
Szia nekem az algopirin (nemtudom hogy kell leírni) fájdalomcsillapító mindig beválik. Utánnna órákig nem fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: De tampont nemtudom felrakni....:S
bár ez nem volt a kérdésben:szerintem tegyél be tampont és betétet is hogy ne ázz át
Cataflam jó, de receptes. Ha bármelyik gyógyszerhez iszol cickafark teát, még jobb. Az sokat segít, bár az íze... hm.. borzalmas.
Nekem is a Cataflam szokott jó lenni, de ne vegyél be sokat egy nap, mert nagyon erõs.
Nekünk egyszer azt mondta a védõnõ elõadáson, hogy az algopyryn és nospa kombináció nagyon jó a menstruációs görcsökre, mert a hatóanyagai kb. ugyanazok, mint az algoflex-m -nek.Egyszer kipróbáltam és teljesen elmúlt a görcs, elõtte csak nospát használtam és attól nem múlt el teljesen a fájdalom. Egyébként tegyél melegvizes törölközõt a hasadra és igyál melegteát.Így kívülrõl és belülrõl is melegít.A meleg segít a görcsökön. És aludj egy kicsit:) Nekem a legerõsebb görcsöket, mikor kb. azon parázok már, hogy melyik percben esek össze akkor is segítenek ezek.Így szépen egymás után:meleg teával beveszem a gyógyszert, melegvizes törölközõt teszek a hasamra, közbe már fekszek és betakarózok pléddel, majd elalszok;) 15/L
Nekem csak a Cataflam mulasztja el. Holnap, az évnyitó elõtt, vegyél be egyet, és mellé B6 vitamint, ha tudsz, így ki fogod bírni. Egyébként nem ártana, ha megnézne egy nõgyógyász, mert nekem petefészekcisztánál voltak nagyon erõs menstruációs görcseim.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kipróbálom.
Én ha tudom, hogy megyek valahova, és állnom kell, vagy olyan munkát végzek, amikor nem tudnék bevenni gyógyszert, elõtte mindig beveszem, ha nem is fáj a hasam. Hülyeségnek tûnhet, de inkább elõre cselekszem, mert tudom, hogy mennyire szokott fájni a hasam. Egyébként én most már évek óta az algoflex-m-et szedem. Egyik barátnõm pedig az advil ultra forte-ra esküszik (ez elvileg gyorsabban oldódik). Ha tudsz, akkor elõtte - ahogy valaki már említette - esetleg igyál 1-2 bögre jó meleg teát is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!