Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek hetes terhes (33 db)

13 hetes pocakos vagyok. Elmúltak a rosszúllétek, néha nem érzem, h terhes vagyok. Ez természetes? Félek nehogy baj legyen. Holnap megyek uh-ra már alig várom. Estére a hasam mindig bekeményedik meg felfújodik. Ez normális?

Legjobb válasz: 13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája

13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája
nekem 14 hetes koromra múltak el a tünetek. keményedésre magnéziumot szoktam szedni, fejfújódásra pedig rennie-t. de ha holnap mész, az uh-n is ezeket megkérdezheted (ha nem a dokid csinálja) és segíteni fognak. de felügyelet és a dokid tudta nélkül ne kezdj semmi szedésébe boldog babavárást 31 hetes
nekem már a 10. héten elmúltak a tünetek. múlt héten voltam uh-n (13 hetesen) és minden rendben volt. ne izgulj! inkább örülj, hogy vége a rosszulléteknek. a haskeményedés és a felfújódás nekem is megvan. :-) boldog babavárást!

25. hetes terhes vagyok Eddig nem tudtuk meg a baba nemét persze az a legfontosabb h egészséges legyen. Holnap megyünk 4 D ultrahangra ott biztosan meg tudják mondani h mink lesz?

Eddig mindig a fenekét mutata.

Legjobb válasz: Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!

Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!
Gratulálok a kislányodhoz. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg volt az ultrahang..nagyon szépen megmutata magát . Kislányunk lesz:) Mindene rendben van szépen fejlõdik 1 kg és 31 cm
Mi 14 és 20 hetesen voltunk, mindkétszer nehéz volt kiimádkozni a vackából, de megmutatta magát. Drukkolok, hogy Nektek is így legyen. :) Majd írd meg mindenképp.
Az én lányommall amikor mentünk UH ehettem én akármennyi csokit és próbáltam nem el ringatni és próbált az UH-on végzõ hölgy bekopogni hozzá, na de az én kicsim meg sem mozdult. Igaz õ a lábait tette szét és szó szerint az volt az elsõ amit megmutatott magából. :) De az arcát csak azért sem. Láttuk az UH képen, hogy még az arca elé is tette a kezét, hogy ne nézzük õt. :)
A kérdező hozzászólása: utolsó Ultrahangom November 5.-én volt akkor nem mutata meg magát remélem azóta már úgy fordult h csak egy percre is de meg lássuk. Változtat valamit h csak jobb oldalamon tudok aludni mostanában? Mert azt mondják h a bal oldalon érdemes aludni ?
A kérdező hozzászólása: remélem h megmutatja magát..nagyon kiváncsiak vagyunk
Nekünk a 26. héten mutatta meg hogy õ bizony kisfiú :) Az igaz, hogy mindegy mi, de jó azt tudni, vagyis mi nagyon akartuk már tudni :) Remélem ti is sikerrel jártok!
Mi is 26. héten voltunk 4D-s UH-n, nem mutatta meg magát. A méhlepényen feküdt és ehettem csokit, ihattam, ultrahangozhatták, õ csak szunykált tovább. (Mi mondjuk a 12. és 18. héten már tudtuk) Csak a babádon múlik, hogy meg tudod-e a nemét.
Az elsõ válaszoló tanácsait fogadd meg. Én is ettem ittam elõtte, és a 15. héten 2D-s megmondták, hogy kukacosom lesz:D Megy a drukk, majd írd meg mi volt. 19hkm.
szerintem megmondják ott nektek :) a 4d-s gépek elég komoly berendezések, ráadásul általában hozzáértõ személy kezeli. nekem 18 hetesen mondták meg, hogy kislány. unokaöcsémet a 12. héten már biztosan fiúra mondták :) remélem nálatok is sikerrel járnak:) és nagyon jó élmény lesz.
Ha megmutatja magát, akkor pontosan kivehetõ lesz igen:) Drukkolok:) ))
gratulálok :)

6 hetes terhes vagyok, holnap megyek első vizsgálatra, nagyon izgulok, remélem rendesen beágyazodott stb. Miért van az, hogy állandóan fáj a hasam, mintha tele ettem volna olyan érzés, valakinek volt ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem fel vagy puffadva, ez ilyenkor normális, nyugi. :) Majd holnap említsd meg a dokinak a vizsgálat során, lehet, hogy fog rá adni valamit, hogy ne legyen ilyen kellemetlen érzésed.

Szerintem fel vagy puffadva, ez ilyenkor normális, nyugi. :) Majd holnap említsd meg a dokinak a vizsgálat során, lehet, hogy fog rá adni valamit, hogy ne legyen ilyen kellemetlen érzésed.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, remélem csak ez a baj, már alig várom az orvos mit mond, ez a második baba, teszteltem kb 2 hete és pozítiv lett, nem is jött meg, ugyhogy a számításaim szerint 6 hetes már biztos vagyok, novemberben 16-án volt utoljára meg.izgulok, és még az a kérdésem, a gyes, mert nincs bejelentett munkám, alanyi jogon jár?
http://www.terheskalkulator.hu, itt meg tudod nézni, hogymennyi idõs vagy. (28 napos ciklust feltételezve.) egyébként normális a puffadás, én kb. attól is puffadok ha levegõt veszek...
Szia. Igen, a gyes alanyi jogon jár.

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Holnap megyek a nőgyógyászomhoz, 6 hetes terhes vagyok. Miért félek mindentől? Normális ez? Pl. Üres petezsák, méhen kívüli terhesség, vagy téves pozitív teszt és nem is vagyok terhes. Ilyenek járnak a fejemben.

Legjobb válasz: nekem is ugyan így volt...elõször,nehogy üres petezsák legyen,utána nehogy felszívódjon,utána nehogy elhaljon utánna nehogy down koros legyen ,utána nehogy bármi baja legyen és jön a folytatás :D de ne aggódj fölöslegesen..tudom bagoly mondja verebek.nyugi :D üdv 20hetes kismami

nekem is ugyan így volt...elõször, nehogy üres petezsák legyen, utána nehogy felszívódjon, utána nehogy elhaljon utánna nehogy down koros legyen , utána nehogy bármi baja legyen és jön a folytatás :D de ne aggódj fölöslegesen..tudom bagoly mondja verebek.nyugi :D üdv 20hetes kismami
Szerintem ezzel a többség így van!Ne aggógj, minden rendben lesz!
Az elsõ ultrahangom nekem 12 hetes terhességemkor volt. Felfeküdve az asztalra, arra gondoltam, na most fog kiröhögni a doki, és azt mondja, nem is vagyok terhes, és nem talál semmit.:D Ez mindenkinek átfut az agyán. Aztán majd azon aggódsz, hogy megvan e az összes ujjacskája, nem e deformált, vagy ilyesmi. Nehogy hamarabb jöjjön ki... 26 hetes kismama:D
Az egész terhesség alatt lesz miért izgulni, de ez gy természetes! Szorítunk neked!
Szerintem 100 nõbõl 99 így van. Erre egy dolgot lehet mondani ami totál közhely, de tényleg nincs rá más megoldás: ne idegeskedj hanem gondolkodj pozitívan. Mindenki ezt fogja írni csak más szavakkal :)
Ja es majd ha megszuletik akkor lesz igazan amiert aggodnod:) ) Ez az elet rendje es szerintem minden anya vegigaggodja az eletet a gyerekek miatt.Persze vannak kivetelek is sajnos. Jo babavarast majd jo babazast
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor nem csak én vagyok ilyen aggódós típus. Így már mindjárt nem érzem magam bolondnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok. Majd két évig azért aggódtam, mert nem jött a baba, most meg azért, hogy mi hogy lesz vele kapcsolatban. Kész téboly. Most már amíg meg nem születik nem lesz nyugtom. De megéri az aggodalmat. Bár akkor meg azért fogok aggódni, hogy nehogy valami baja essék. Ez az élet rendje. Most már aggódhatok a sírig.:)
Én is állandóan aggódtam, aggódók:) pedig nem vagyok egy idegeskedõs típus de ezek az ösztönök szerintem:) nekem is elõször üres petezsák, vérzés, utána a vetélés, downkór, köldökzsinórtekeredés, vizfejûség volt a téma..28 hetes vagyok most a koraszüléstõl félek..ez van:)

26 hetes terhes vagyok és kb két napjy feszit a hasam elégé görcsölök is de nem a petefeszkem inkabb mint ha tagulnék. Mi lehet ez? Holnap megyek orvoshoz de van miert aggodnom? Ellege felek

Legjobb válasz: szia.nekem elsõ terhességemnél voltak ilyesmi görcseim a végén,azt hittem tágulok,de semennyit sem tágultam.most a második terhességemnél is elõjöttek ezek a görcsök,nem is ijedtem meg mert eszembe jutott h az elsõnél sem a tágulás miatt volt.hát erre mit ad isten,kedden voltam dokinál és kiderült h kinyílt a külsõ méhszájam 1 ujjnyira.szóval jobb félni mint megujedni.szedj magnéziumot és pihizz amennyit tudsz. 28 hetes km

szia.nekem elsõ terhességemnél voltak ilyesmi görcseim a végén, azt hittem tágulok, de semennyit sem tágultam.most a második terhességemnél is elõjöttek ezek a görcsök, nem is ijedtem meg mert eszembe jutott h az elsõnél sem a tágulás miatt volt.hát erre mit ad isten, kedden voltam dokinál és kiderült h kinyílt a külsõ méhszájam 1 ujjnyira.szóval jobb félni mint megujedni.szedj magnéziumot és pihizz amennyit tudsz. 28 hetes km
Szerintem ne aggodjal, holnap ugyis mindent megtudsz. Ha esetleg ma rosszabbodna, nagyob lenne a fajdalom, netalan vereznel, menj meg ma dokihoz! En terhesseg eleje ota ilyeneket erzek, allandoan faj, gorcsol, huzodik, kemenyedik a pocakom. Eleinte ezt hittem, elvetelek, kesobb azt, h koraszules lesz. Mindezek ellenere mar 34 hetes vagyok es meg egyben vagyunk, megcsak a mehszajam sem nyilt meg. Mindenkinek maskepp reagal a szervezete a terhessegre, van aki megussza minden gorcs, fajdalom nelkul, es van aki ugy jar mint en. Szep babavarast!
Én ezt olyankor érzem, amikor nyomja magát valamerre a pici. Kedvenc helye a májam, még mindig nem fordult be és ott a feje. Na az nem kellemes, amikor felnyomja magát. 29 hkm.
Ha 3 hetes vagy akkor semmi értelme ultrahangra menni
Nekem is pozitív teszt után volt 2x barnás-véres pecsétem. Egyszer pont a következõ mensi napján, a másik kb. 2 héttel utána, de mindkét alkalommal csak kb. 10 forintosnyi folt. Az elsõ 12 hétben szedtem magnéziumot, Duphastont és feküdtem, vagyis inkább pihentem amennyit csak tudtam, de táppénzre mentem. Most 21 hetes kismama vagyok és szerencsére panaszmentes.

15 hetes terhes vagyok, holnap megyek magzatviz vételre, ott biztos eredményt kapok? Meddig tart a vizsgálat? Be kell feküdni vele korházba?

tényleg nagy az esély a vetélésre?

Legjobb válasz: De vert a 16 hetes vizsgalaton vesznek akkor honnan tudod,hogy rossz? Es nem korai meg a magzat viz vizsgalat.

De vert a 16 hetes vizsgalaton vesznek akkor honnan tudod, hogy rossz? Es nem korai meg a magzat viz vizsgalat.
Biztos megvan az oka ha amniocentezisre kell menned. Nem kell befeküdni. Viszont autóval menjetek. Sok szerencsét. Ne aggódj, minden rendben lesz. Viszont megtudod azt is biztosra, hogy fiú vagy kislány lessz. Boldog babavárást!
Szia! A kombinált teszt eredményed lett rossz? Én 19 hetesen voltam magzatvízvételen, mert az UH-on két apró eltérést találtak. Igazából a dokim se tudta megmondani, hogy kell e mennem, de azt se, hogy nem. Szóval minket a bizonytalanság vitt el, beleültették a bogarat a fülünkbe. Még most se tudom, hogy volt e értelme. Nekem reggel kellett bemennem a kórházba 7 órakor, 9-kor megcsinálták a mintavételt. Az egész kb. 5 percig tartott. Adnak érzéstelenítõt, aztán szúrnak. Közben a monitort nézheted, ahol látod a babót. Akkor rajtam kívül még tízen voltak hasonló okból. Egy óra hosszat kellett feküdnöm, majd délután 2-kor engedtek haza. Utána két hétig vigyázni kell, nem szabad emelni, vízbe ülni és házas életet élni. Nem mondom, hogy kellemes volt, de túl lehet élni. A kockázat nagyon kicsi, minden nappal rohamosan csökken. Állítólag az elsõ nap a kritikus. Én nagyon sok kismamával beszéltem és senkinek nem volt semmi problémája! Én már voltam kontroll UH-on azóta és minden rendben. Ne aggódj, nem lesz semmi gond! Csak be kell tartani, amit a doki mond! Minden jót! 20+5 kismama
Miert kell menned en is 15 hetes vagyok de nekem nem volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: mert rossz a vér eredményem.én se voltam ilyenen, ez az elsö baba
A kérdező hozzászólása: a down kor vérvételem rossz.én ugy tudom 15ik héttöl végzik amagzatviz vizsgálatot.van esély a vetélésre?
Megkérdezhetem mennyi lett, hogy ilyen hamar elküldenek? Én úgy tudom 1-2%az esély a vetélésre, de én , ég nem hallottam olyanról aki ténylegesen elvetélt volna ezért.
Nem kötelezõ ez a vizsgálat. Te döntheted el, hogy vállalod-e vagy sem. - az egyik ismerõsömnél vetéléshez vezetett. - a másiknál minden rendben volt. Én megkérdezném a dokimat, hogy mindneképpen javasolja-e. És mérlegeld elõtte azt is, hogy ha rossz lenne az eredmény, akkor elvetetnéd-e. Mert ha nem, akkor talán nincs is értelme megcsináltatniezt a kockázatos vizsgálatot. Persze, én könnyen beszélek. Ha nekem javasolták volna, hogy végeztessem el a vizsgálatot, nem tudom, abban a helyzetben hogyan döntöttem volna... egy 36 hetes kismama
Szia! meg kell csinálni mert most hiteles az eredmény!
Említsd meg és ezt majd figyelembe veszik. Egyébként nem 1 hetes idõintervallumot adtak meg arra, hogy elmenj? Nem tudom, de nekem minden vizsgálathoz így adja meg az idõpontot a doki. Én nem is a 12.héten voltam vérvételen, hanem a 9.héten csináltam egy teljes labort, csak az volt a lényeg, hogy a 12.hétig meglegyen.
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nem adtak egyhetes intervallumot, nekem holnap kell mennem, és holnap leszek 12+1 hetes terhes. Remélem minden rendben lesz! Köszi a válaszokat!
Szia! 1 vagyok! Na mi volt? Mit mondtak rá hogy megvagy fázva????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!