Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek a 12. heti ultrahangra (5 db)

6-7 hetesen észre vettem hogy nől a pocim. Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra.2-3 hete nemveszek észre változást. Más is volt így? Remélem nincs semmi baj!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj,ne aggódj!Valószinü puffadtál,azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km

Nincs semmi baj, ne aggódj!Valószinü puffadtál, azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km
Semmi gond. Mert nem a babától nõtt a hasad, õ 7 hetesen 1-1, 5 cm... Hanem a puffadástól nõtt. Nekem is a 13. hét körül kezdett el nõni, - akkor már a babától. 16 hetes kismama
Nekem is ott csinálták, nagyon helyes kis képet kaptam róla.:) 36 hetes kismami
Szerintem az sztk-ban is meg tudják csinálni ha van ultrahang. És mivel 12.heti uh-ra mész, sztem akkor fogják megnézni, mert a 12. héten mérik. Szerintem a kórházba vérvételre mész majd.

Ci:2000, Férfi ökölnyi uterus. Ez van a 12. heti leletemen. Ez jó? Mit jelent pontosan? Ultrahangra holnap megyek. Valamint a rákszűrésem P2 HPV, LSIL azt mondta a doki, semmi komoly, szülés után 6 héttel kell majd kezelni.

Ha nem komoly, akkor miért kell kezelni? Mi ez? Ma csak a ráksz?rés eredményéért voltam az sztkban,de meg is vizsgált a doki. Holnap megyek el?sz?r magándokihoz.

Legjobb válasz: Azon ne aggódj, hogy a 2000 az értéked, mert nekem is a kezdetektõl ennyi volt, a doki még azt sem mondta, hogy pihennem kéne. A 25. héttõl 2100, még erre sem mondott semmit, most vagyok a 34. hétben és még mindig ugyanaz az érték. Ugyanúgy tevékenykedek mint eddig.

Azon ne aggódj, hogy a 2000 az értéked, mert nekem is a kezdetektõl ennyi volt, a doki még azt sem mondta, hogy pihennem kéne. A 25. héttõl 2100, még erre sem mondott semmit, most vagyok a 34. hétben és még mindig ugyanaz az érték. Ugyanúgy tevékenykedek mint eddig.
"3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj". Remélem tudtam segíteni


Kismamik! Holnap megyek a Bolgárkerék utcába 12. heti kombinált ultrahangra. Hasi vagy hüvelyit fognak csinálni? Az orvosom múlthéten már hasit csinált.

Remélem minden rendben lesz,kicsit már izgulok!!!

Legjobb válasz: Amennyiben mindent látnak rendesen hasin, akkor nem csinálnak hüvelyit. Ha valami kérdéses, akkor még jön a hüvelyi, mert az ebben a korban pontosabb képet ad. Hasival fogja kezdeni, az biztos. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Amennyiben mindent látnak rendesen hasin, akkor nem csinálnak hüvelyit. Ha valami kérdéses, akkor még jön a hüvelyi, mert az ebben a korban pontosabb képet ad. Hasival fogja kezdeni, az biztos. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Szia! Nekem hüvelyit csinált akkor, h rendesen betudja mérni a tarkóredöjét is a babámnak! Remélem minden rendben lesz veletek!:) Boldog babavárást kivánok neked!
nekem hasi volt. ki a dokid amúgy?
Szia! Nálunk mindenkinek hüvelyi UH-t csináltak, azon jobban meg tudta mérni a tarkóredõt, mint a hasin. A kombinált teszten lesz még vérvétel - mindössze egy kémcsõvel. Az eredményre viszont másfél hetet kellett várnom, az nem volt egyszerû. Az eredményt úgy kapod meg, hogy SMS-ben jön egy kód, és internetes cím. Bejelentkezés után azonnal ott lesz, hogy negatív, és egy arányszám (mennyi a Down és az Edwards kór esélye). Ne izgulj, minden rendben lesz. Boldog babavárást.
Én is ott voltam. Nekem hasi volt. Ekkor láttam elõször 4D-ben a fiamat. Nagyon cuki volt. Dörzsölgette össze a lábfejeit:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Azt meg fogják tudni már mondani, hogy milyen nemû lesz?A párom bejöhet?
párod bemehet, nemét még nem.
Bocsi az uh-hoz nem tudok szólni, de nekem a véreredmény 2 nap múlva megvolt. Ez volt 2 hete.
amúgy nekem is megvolt az eredmény pár nap alatt.

12. ik hétben vagyok, holnap megyek ultrahang, meg vérvételre. Elég furán érzem magam, néha fájdogal a hasam. Mitöl van? Jaj meg böséges fehér folyásom van, viszketés nincs, ugyhogy biztos nem fertőzés. De normális az ilyen böséges folyás?

nem csak az elsö hetekben kéne lenni?

Legjobb válasz: Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)

Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)
Szia! Nekem is a terhességem óta elég sok a folyásom és mégis minden rendben, úgyhogy emiatt ne aggódj. Ez a terhesség velejárója. 28 h


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!