Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek a 12 (19 db)

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!
Szia! meg kell csinálni mert most hiteles az eredmény!
Említsd meg és ezt majd figyelembe veszik. Egyébként nem 1 hetes idõintervallumot adtak meg arra, hogy elmenj? Nem tudom, de nekem minden vizsgálathoz így adja meg az idõpontot a doki. Én nem is a 12.héten voltam vérvételen, hanem a 9.héten csináltam egy teljes labort, csak az volt a lényeg, hogy a 12.hétig meglegyen.
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nem adtak egyhetes intervallumot, nekem holnap kell mennem, és holnap leszek 12+1 hetes terhes. Remélem minden rendben lesz! Köszi a válaszokat!
Szia! 1 vagyok! Na mi volt? Mit mondtak rá hogy megvagy fázva????

6-7 hetesen észre vettem hogy nől a pocim. Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra.2-3 hete nemveszek észre változást. Más is volt így? Remélem nincs semmi baj!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj,ne aggódj!Valószinü puffadtál,azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km

Nincs semmi baj, ne aggódj!Valószinü puffadtál, azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km
Semmi gond. Mert nem a babától nõtt a hasad, õ 7 hetesen 1-1, 5 cm... Hanem a puffadástól nõtt. Nekem is a 13. hét körül kezdett el nõni, - akkor már a babától. 16 hetes kismama

Holnap megyek a 12. uh-ra. Mindenki ennyire izgult az első komoly uh előtt? Én másra se tudok gondolni, csakhogy minden rendben legyen.

Legjobb válasz: Szia. Én pont így éreztem, de még a 20hetesnél is. Aztán a megnyugvás csak akkor jött, mikor megláttam a monitoron és már 12hetesen egy pici emberke volt. Próbálj megnyugodni, hiszen nincs értelme az idegeskedésnek. Semmi baj nem lesz. Kellemes babavárást!

Szia. Én pont így éreztem, de még a 20hetesnél is. Aztán a megnyugvás csak akkor jött, mikor megláttam a monitoron és már 12hetesen egy pici emberke volt. Próbálj megnyugodni, hiszen nincs értelme az idegeskedésnek. Semmi baj nem lesz. Kellemes babavárást!
Ez természetes, hogy izgulsz, én is nagyon izgultam! Semmi gond nem lesz, egy csodálatos élménnyel leszel gazdagabb! Elõször el sem akartam hinni, hogy már teljesen úgy néz ki mint egy ember! Gyönyörû volt! Most a 18 hetes uh miatt izgulok ugyan annyira! :) Boldog babavárást! 17 hetes kismama
Hajaj! Rettentõen izgultam, fõleg hogy volt már vetélésem (5 hetes) és annyi rosszat is olvasni. De amikor megláttam a monitoron kapálózni, könny szökött a szemembe és az apuka szemébe is! Nekem hasit csináltak a SOTE II-n. És mikor lemérte a doki már tudtam hogy minden rendben. Erre gondolj csak, hogy minden rendben lesz, már 5-6 cm lesz és babaformája! Meg lehet számolni a pici ujjait is! :) Nagyon boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Minden rendben volt, majdnem 7 cm a babócám:) Mindenkinek boldog babavárást:)

Holnap megyek a 12. heti uh-ra. Picit beparáztam. Ha valami gond lett volna, ugye megéreztem volna?

Arra gondolok pl. hogy elhal a terhesség... A tünetek megvannak, hányinger, émelygés, mellfeszülés... stb. A 6. héten voltam uh-n. Eddig nem volt görcs, barnázás vagy vérzés. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne aggódj,semmi baja nincs a babódnak. Még pár hét és érezni fogod,ahogy mocorog és ez semmihez sem hasonlítható érzés lesz. Élvezd a babavárást és sok boldogságot a picurhoz! 40 hetes kismami

Ne aggódj, semmi baja nincs a babódnak. Még pár hét és érezni fogod, ahogy mocorog és ez semmihez sem hasonlítható érzés lesz. Élvezd a babavárást és sok boldogságot a picurhoz! 40 hetes kismami
Szió!Én is így voltam, paráztam nagyon, még a rendelõben is, aztán megnyugodtam amint megláttam mennyit nõtt Manócskám! Mindenki így van vele! Én is most nyugodtam meg, a héten éreztem elõször Manómat! Kérdezz bátran a dokitól, kerestesd meg kezecskéit, lábacskáit és megnyugszol! Bodog babavárást! 14 hetes kismami
Én is ezen izgulok. 5 hetesen voltam, amikor megállapította a terhességet és csak 10 hetesen kell visszamennem. Az még 2 és fél hét. Addig nem kapok semmilyen "visszaigazolást". Tiszta kétség az egész. Azért nem idegeskedem. De annyi rosszat olvas az ember, persze, hogy aggódik. Szerintem ez természetes.

Holnap megyek a 12 hetes uh-ra a debreceni Kenézybe. Lehet kérni képet a babáról?

Legjobb válasz: Azt hiszem a kenzybe nem adnak képet,én a klinikán kaptam,de pénzbe került.

Azt hiszem a kenzybe nem adnak képet, én a klinikán kaptam, de pénzbe került.
én nem kértem és mégis kaptam egyet mert a doki aki nézett nagyon rendes, amugy ez már akkor az elsõ genetikai ultrahangod ugye??szóval én kaptam egy 2d-st, de a többi 4d-st a saját nõnyógyászom csinálta és minden alkalommal

Holnap megyek a Budapesti Máv korházba November 12. re voltam kir irva és csak C2100 as a méjszályam azt mondták holnap meginditják a szülést mire számithatok fájdalmasabb lesz mint a normál szülés?

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :)) Próbálj egy kicsit pihenni.

Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :) ) Próbálj egy kicsit pihenni.
A kérdező hozzászólása: Elmentem pisilni és a alsonemümön egy kis piros váladék volt felhivtam a Dr Úrt és azt mondta hivjam vissza egy ora mulva ez mit jelent szülni fogok hamarosan ??
Szia! Igen, lehet, hogy beindult a szülés. Nekem is az elsõ jel az volt, hogy volt egy kis vérzésem. Nyílt a méhszáj ezért volt a vérzés. Kb. 1 órával késõbb már a fájások is jöttek. Aztán rá 12 órára már a kezemben volt a kislányom. Mennek a drukkok! +++
En is drukkolok!!! Nekem is verzessel kezdodott a szules, bementunk a korhazba, kiderult, hogy tagulasos verzes, mondtak, hogy ma szulunk. 1 hettel a kiirt idopont elott voltunk. Repesztettek a magzatburkot, semmit nem ereztem, utana elkezdodtek komolyabban a fajasok. Reggel 9-re mentunk, delutan fel 4-re megszuletett a kislanyunk. Ennek pont holnap lesz 3 honapja! :) ) Ne felj, nagyon klassz elmeny, biztos o is varja mar, hogy talalkozzon az anyukajaval. ;) Drukkolok!!!

Kismamik! Holnap megyek a Bolgárkerék utcába 12. heti kombinált ultrahangra. Hasi vagy hüvelyit fognak csinálni? Az orvosom múlthéten már hasit csinált.

Remélem minden rendben lesz,kicsit már izgulok!!!

Legjobb válasz: Amennyiben mindent látnak rendesen hasin, akkor nem csinálnak hüvelyit. Ha valami kérdéses, akkor még jön a hüvelyi, mert az ebben a korban pontosabb képet ad. Hasival fogja kezdeni, az biztos. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Amennyiben mindent látnak rendesen hasin, akkor nem csinálnak hüvelyit. Ha valami kérdéses, akkor még jön a hüvelyi, mert az ebben a korban pontosabb képet ad. Hasival fogja kezdeni, az biztos. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Szia! Nekem hüvelyit csinált akkor, h rendesen betudja mérni a tarkóredöjét is a babámnak! Remélem minden rendben lesz veletek!:) Boldog babavárást kivánok neked!
nekem hasi volt. ki a dokid amúgy?
Szia! Nálunk mindenkinek hüvelyi UH-t csináltak, azon jobban meg tudta mérni a tarkóredõt, mint a hasin. A kombinált teszten lesz még vérvétel - mindössze egy kémcsõvel. Az eredményre viszont másfél hetet kellett várnom, az nem volt egyszerû. Az eredményt úgy kapod meg, hogy SMS-ben jön egy kód, és internetes cím. Bejelentkezés után azonnal ott lesz, hogy negatív, és egy arányszám (mennyi a Down és az Edwards kór esélye). Ne izgulj, minden rendben lesz. Boldog babavárást.
Én is ott voltam. Nekem hasi volt. Ekkor láttam elõször 4D-ben a fiamat. Nagyon cuki volt. Dörzsölgette össze a lábfejeit:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Azt meg fogják tudni már mondani, hogy milyen nemû lesz?A párom bejöhet?
párod bemehet, nemét még nem.
Bocsi az uh-hoz nem tudok szólni, de nekem a véreredmény 2 nap múlva megvolt. Ez volt 2 hete.
amúgy nekem is megvolt az eredmény pár nap alatt.

Holnap megyek a dokihoz 12. heti UH-ra. Az baj, hogy nem sikerült minden papírt elintéznem, amit kért?

Vagyis megvannak a vérvétel, vizeletvizsgálat és ekg eredmények, csak éppen a háziorvosnak nem tudtam ?ket megmutatni. A doki ma 4-ig volt és abban a kivételes helyzetben voltam ma, hogy 3-ig dolgoztma, így kocsival fél 4-re ott voltam. Az ajtóra ki volt írva, hogy a rendelés utolsó órájában csak visszahívott betegeket fogadnak, valamint sürg?s eseteket látnak el. Eszembe nem jutott, hogy ha már ott vagyok elküldenek... pedig elküldtek. Ja és hozzátette az aszisztens, hogy csak jöv? hétre tud legközelebb id?pontot adni. Nem tudom mik a tapasztalataitok, meg nyilván holnap a doki is megmondja mi van, csak hát tök ideges vagyok, hogy egy ilyen hülyeségen bukott el a dolog. F?leg, hogy bizonyos értékeim iszonyú magasak és fogalmam sincs bajt jelent-e? A minden féle antitest tesztek lettek pozitívak, méghozzá iszonyú magas értékekkel. Valaki ért az ilyesmihez?

Legjobb válasz: Azt mondta a 8 hetes vizsgálaton, hogy a következõ vizsgálatig menjek el védõnõhöz, meg vérvételre, ekg stb. A cytomegalovírus, herpes simplex, rubeola, toxoplasma gonii antitestek lettek magasak. Vagy ez azt jelenti, hogy védett vagyok már ezekkel szemben? Nem tudom mást mikor küldenek vizsgálatokra, nekem minden esetre lényegesen több volt az utolsó uh-n a magzatvíz, mint lenni szokott (ez kapásból szemet szúrt a dokinak) talán ez az oka. Mondta is, hogy legfeljebb alaposabban vizsgál majd...

A kérdező hozzászólása: Azt mondta a 8 hetes vizsgálaton, hogy a következõ vizsgálatig menjek el védõnõhöz, meg vérvételre, ekg stb. A cytomegalovírus, herpes simplex, rubeola, toxoplasma gonii antitestek lettek magasak. Vagy ez azt jelenti, hogy védett vagyok már ezekkel szemben? Nem tudom mást mikor küldenek vizsgálatokra, nekem minden esetre lényegesen több volt az utolsó uh-n a magzatvíz, mint lenni szokott (ez kapásból szemet szúrt a dokinak) talán ez az oka. Mondta is, hogy legfeljebb alaposabban vizsgál majd...
Nekem nem kellett a háziorvoshoz mennem egyáltalán. EKG-ra meg elfelejtettek beutalót adni, így 1 nappal a szülés elõtt voltam..épp idejében:) )) Nem hiszem, hogy gondot okozna az orvosnak, ha neki kell megnéznie a laboreredményeidet (nekem végig csak õ nézte meg, ha valami kellett, õ írta ki). Emiatt szerintem ne aggódj! Milyen eredményeid lettek rosszak?
Nekem nem kellett háziorvoshoz rohangálnom a 12 hetes uh-elõtt...Neked miért kellett? 12 hetes uh-on méricskélni fog a dokid, és majd csak utána küld el vérvételre. Milyen értékeid lettek magasak?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem õ is ért az eredményekhez. Azt mondta belgyógyászhoz vagy családorvoshoz menjek el a leleteimmel.
Nekem mind a két dokim megnézte a leleteimet a háziorvos is meg a nõdokim is. Szerintem nyugodtan mutasd meg a dokidnak õ majd megmondja, hogy mi a helyzet. Addig próbálj meg ne idegeskedni.

12. ik hétben vagyok, holnap megyek ultrahang, meg vérvételre. Elég furán érzem magam, néha fájdogal a hasam. Mitöl van? Jaj meg böséges fehér folyásom van, viszketés nincs, ugyhogy biztos nem fertőzés. De normális az ilyen böséges folyás?

nem csak az elsö hetekben kéne lenni?

Legjobb válasz: Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)

Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)
Szia! Nekem is a terhességem óta elég sok a folyásom és mégis minden rendben, úgyhogy emiatt ne aggódj. Ez a terhesség velejárója. 28 h

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!