Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek Ma este (19 db)

Ezt ti hogyan értelmezitek? "Holnap megyek dolgozni de este bemegyek majd. " Bejön hozzám, azért írta. Mikor este? Ma, vagy holnap?

2-re mentem dolgozni és 3-4 körül írta ezt. Elvileg tudta, hogy délután dolgozom, így nem tudom elolvasni az üzenetet. A mondat meg félreértelmezhető. Azért is, mert nem este szokott jönni hétvégén, hanem délután és úgy is szokta írni. Ma meg este van, mert este értem haza a melóból. Azért gondolkodom ezen, mert nem azzal a busszal jöttem, nem abból az irányból, mint szoktam. A járdán, a korom sötétben láttam egy embert állni és olyan volt, mint ő. De, ha elmentem előtte és rábámultam (de semmit nem láttam szinte) akkor csak megismert volna engem a lámpafényben. Vagy csak én képzelődöm, hogy olyan, mint ha ma estéről írt volna?

Legjobb válasz: Nekem ebbõl az jön le, hogy holnap munka után benéz majd. Ha ma este akart volna jönni, minek emlegetné a holnapi munkát?

Nekem ebbõl az jön le, hogy holnap munka után benéz majd. Ha ma este akart volna jönni, minek emlegetné a holnapi munkát?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert amikor másnap dolgozik, nem nagyon szokott elõzõ nap jönni.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem a dologra: máról írt és azért estét írt és nem délutánt, mert azt hiszi, hogy ma mentem dolgozni. :)

Holnap megyek a barátnőm szülinapjára és ma este megyek venni neki ajándékot, esetleg még holnap délelőtt! Mit vegyek neki? nincs semmi ötletem! Irjatok légyszi!

köszönöm

Legjobb válasz: Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.

Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.
aminek minden lány tuti örül: szájfény, szemhélypúder...ienek..esetleg pirosító , szempillaspirál... essence termékek a rossmanban, jók és olcsóak...
A kérdező hozzászólása: 14 éves
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszokat, nem vok Magyarországi szóval itt nincs Tesco, de virágot nem viszek azt biztos kap a fiuktól!!!! :)
Bocsi a Tesco miatt, nem tudtam, hogy külföldön élsz! (:
A kérdező hozzászólása: deee azéért köszike
A kérdező hozzászólása: azt már egy másik lány vesz neki, az egyik bnõm és õ már megvette, ezért én már nem tudok neki mit venni!
Tényleg, vegyél neki fülbevalót! Abból sohasem elég.
hány éves?jólenne tudni! felsõ, esetleg egy sál, táska ha tudod az izlését!
Hát ha ismerném, akkor könnyebb lenne. Biztosan tudod, ki a kedvenc énekese, színésze, milyen filmeket szeret, milyen parümöt használ. De ha nem, akkor: egy szép falikép, képkeret, amibe olyan képet tesz, amilyet akar, fiatalos falióra, , pendrive, csoki vagy egy üveg pia (bár nemtom milyen idõs vagy. Esetleg vannak a Tescoban ilyen nagy poszterek. Ha jól ismered az ízlését: CD a kedvenc elõadójától, DVD, , parfüm, bizsu, stílusához illõ felsõ, esetleg lehet vicces ajándék is, persze a jó ízlés határain belül!
Elég nehéz írni, mikor nem is ismerjük, nem tudjuk hány éves. Ha te nem tudod... Néhány általános ötlet: gyertya, felsõ, notesz, csoki, virág, könyv, dvd, toll,
A kérdező hozzászólása: utolsó semmi baj, de Rossman sincs itt, vagyis nem tudok róla, de van más jó minõséges sminküzlet! (Maybelline New York, Avon, Oriflame.....stb) köszi a válaszokat!

Ha ma este bekajálok, akkor holnapra máris kövérebb leszek? Hogy megy ez a hízás-fogyás dolog?

Legjobb válasz: Ha olvastál érdemben cikkeket a témában, tudnád, hogy amit este nem éget el a szervezet alvás közben, azt másnap simán elégeti. Azt hiszitek, ennyire hülye a szervezetünk? És hogy érted, hogy este bekajálsz? Megeszel egy nagyobb adag vacsorát, vagy négy órán át ülsz, és hányásig tömöd a fejed?

Ha olvastál érdemben cikkeket a témában, tudnád, hogy amit este nem éget el a szervezet alvás közben, azt másnap simán elégeti. Azt hiszitek, ennyire hülye a szervezetünk? És hogy érted, hogy este bekajálsz? Megeszel egy nagyobb adag vacsorát, vagy négy órán át ülsz, és hányásig tömöd a fejed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. arra gondolok, h mondjuk megeszek fél kg grillcsirkét paradicsommal. tudsz valami cikket ajánlani a témában?


Holnap 11 óra fele megyek nőgyógyászhoz. Addig suliban leszek. A kérdésem, h mikor zuhanyozzak? Ma este vagy holnap reggel?

11ig suliban leszek és hazajönni nem tudok doki el?tt...

Legjobb válasz: Mindenképp zuhanyozz le reggel.

Mindenképp zuhanyozz le reggel.
én el szoktam kéreckedni, legtöbbször nem is megyek aznap suliba!
Szerintem a nõgyogyi ad igazolást egész naposat...Este is fürödj meg reggel is az a legjobb:P
A kérdező hozzászólása: De suliba mindenképp akarok menni, mert 2dolgozatot kell megírnom... :( nem akarom halasztani... amugy köszönöm a válaszokat! és az nem baj, ha reggel zuhanyzom, de a doki elõtt nem? szval értitek... :)
Vigyél magaddal nedves törlõkendõt, vagy popsitörlõt, és azzal meg tudod magad törölni a suli után. Persze reggel legyen zuhanyzás.

Ma este már nem ehetek semmit ha holnap 7re megyek cukorterheléses vizsgálatra?

Legjobb válasz: Vacsorát még ehetsz, 20 körül, de utána már nem ehetsz Holnap leveszik a vért, majd 2 óra mulva megint, és csak az után ehetsz, ihatsz. Inni max vizet lehet, de kérdezd meg a laborost, azt sem mindenhol engedik.

Vacsorát még ehetsz, 20 körül, de utána már nem ehetsz Holnap leveszik a vért, majd 2 óra mulva megint, és csak az után ehetsz, ihatsz. Inni max vizet lehet, de kérdezd meg a laborost, azt sem mindenhol engedik.
Én is most a héten voltam.Elvileg még vacsizhatsz, de olyan 7-8 után már ne egyél édességet, kenyeret, tésztát, péksütit, meg ilyen szénhidrátbombákat.Nekem ezt mondta a dokim.
Nekem nem mondtak semmi ilyesmit.Nyugodt szívvel vacsoráztam, és a terheléses cukrom alacsonyabb lett, mint az éhgyomri...

Holnap megyek vérvételre! Az volna a kérdésem hogy ha ma este megiszok egy üveg sört akkor ez mennyire fog látszódni a vérképemen?

Este Bl meccs lesz !!!Válaszokat előre is köszönöm!!!!!!

Legjobb válasz: Sehogy, nyugodtan idd a söröd este.

Sehogy, nyugodtan idd a söröd este.
gondolatom szerint semennyire sem, a vérvétel nem alkoholszonda. Azon kívül attól függ mihez vesznek mintát. Te tényleg csak egyetlen sört iszol meg egy meccs alatt? :D Én vettem 6 darabot pedig lány vagyok:D
Ha csak 1 üveggel iszol, az 3-4 óra alatt lebomlik, a meccs 9-tõl van, még ha 11-ig iszogatod, akkor sem lesz kimutatható reggel 8 tájban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát!

Szexelhetek ma este, ha holnap reggel nőgyógyászhoz megyek? Gyógyszert akarok váltani, mi legyen az indokom?

1.Nem szokott belém élvezni,másnap nem is szoktam ragadni, na meg aktus után mindig megyünk tusolni.

Legjobb válasz: Egy estét sztem kibírsz szex nélkül :). Viszont úgy gondolom hivazkothatsz nyugodtan arra, hogy drága a másik gyógyszer, azt biztos megérti. A mell növesztõs indok meg a saját ügyed, sztem mondhatod, de ha kínosnak tartod akkor hivatkozz csak az árára. Heccbõl ne mondj olyat hogy valamelyik mellékhatás igaz rád, mert annak még következményei lehetnek.

Egy estét sztem kibírsz szex nélkül :) . Viszont úgy gondolom hivazkothatsz nyugodtan arra, hogy drága a másik gyógyszer, azt biztos megérti. A mell növesztõs indok meg a saját ügyed, sztem mondhatod, de ha kínosnak tartod akkor hivatkozz csak az árára. Heccbõl ne mondj olyat hogy valamelyik mellékhatás igaz rád, mert annak még következményei lehetnek.
elvileg hanyagolni kell 24 órával elõtte, nekem ezt mondta
ha rendesen tisztálkodsz, nyugodtan nõgyógyászati szûrésre évente érdemes menni, nem fog meglepõdni a doki emiatt de a gyógyszerváltáson sem, nem is biztos, hogy különösebben magyarázkodnod kell (esetleg nézd meg, hogy milyen mellékhatásai lehetnék a tablettának, s hivatkozz azokra)
- Jobb, ha ma este csak tv-t néztek. - Nyugodtan indokold a kérésedet a gyógyszer árával, meg fogja érteni.
szexelj nyugodtan, énse szoktam figyelni...
Ha vesz kenetet vagy ilyesmi, akkor nem túl jó, ha elõtte szexelsz. Bírd ki azt az egy napot.

11 hetes terhes vagyok. Ma este kis ütés érte a hasam. Nem fáj nem vérzek. Holnap megyek nőgyógyászhoz, ha elmondom neki hogy ütődés érte a hasam el küld ultrahangra?

Amúgy is mentem volna holnap orvoshoz.

Legjobb válasz: Na kérdezõ látod én fel sem tennék itt ilyen kérdéseket,mert ma én is így jártam a kicsim altatásnál belerúgott a pocimban akkor hirtelen fájt de azóta sem semmi...így megnyugodtam:)de itt már rögtön jönnek a hülye kérdésükkel:férjed volt??,jaaaaj égnek áll a hajam!!!

Na kérdezõ látod én fel sem tennék itt ilyen kérdéseket, mert ma én is így jártam a kicsim altatásnál belerúgott a pocimban akkor hirtelen fájt de azóta sem semmi...így megnyugodtam:) de itt már rögtön jönnek a hülye kérdésükkel:férjed volt??, jaaaaj égnek áll a hajam!!!
A párod volt?
Milyen ütés?
Ha nem fáj és nem vérzel, valószínûleg nincs nagy gond, szerintem a doki magneb6ot és pihenést rendel el maximum, de nyugodtan említsd meg neki!
Szerintem ha nem fáj és nem görcsölsz, plusz vértés sincs akkor nincs baj!De erre majd az orvos ráerõsít hogy megnyugodj és hogy lásátok hogy tényleg minden oké e! Kedves elsõ, miért kell eggybõl a párjára gondolni? :O Lehet éppen egy másik gyerkõc volt vagy bármi lehetett!!
Egyet ertek az elottem szolokkal. Ha nem verzel es nincs fajdalmad minden ok! En is kab ennyi idos voltam amikor a fonokom Vizslajat elvittem a kutyafuttatoba hova behoztak egy nem herelt Rottweilert...Hat mondanom sem kell rohadt nagy balhe keveredett. Aminek az lett a vege, hogy a Roti belefejelt a hasamba a nagy busa fejevel ugy izombol! Nagyon ideges voltam en is, mert az elozo terhessegem elvesztettem (ok nelkul) de jelentem a kisfiam itt szunyokal mellettem maholnap 2 eves! Azt nem tudom, hogy a doki elkuld-e uh-ra de mindenkeppen mondd el neki mi tortent! Jo egeszseget kivanok mindkettotoknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem küldött el ultrahangra, azt mondta még nagyon védett helyen van, nem érheti baj.Kedves elsõ, nem sértõdök meg hiszen nem tudhattad, bár a férjem úgy véd hogy még a szellõ se fújhat meg :) A dolog úgy történt, amikor a buszról le akartam szállni annyira tolakodtak hogy nekilöktek az ülés oldalának.Szép szóval odaszóltam az úrnak hogy a gyerkõc a hasamból még nem akar kijönni...ha lehetne óvatosan úgy is le fog szállni.

Ma este nálam alszik a barátom, mert holnap keresztelőre megyünk. Szeretném, ha a számba élvezne, de félek a sperma ízétől. Gáz ha kikészítek egy pohár vizet is?

Lányok, ti ezt hogy oldjátok meg? Fiúk, szeretitek, ha a lány szájába élvezhettek?

Legjobb válasz: meg ha a kersztelõn csináljátok még az atya is locsol rátok egy kis szenteltvizet

meg ha a kersztelõn csináljátok még az atya is locsol rátok egy kis szenteltvizet
Igen szeretjuk, de miért nem a keresztelõn élvez bele a hátsó sorba mondjuk?
A kérdező hozzászólása: Jaj de vicces:D Na az lenne ám a mûsor...
Nem szoktam kínlódni vele, mert nekem amúgy is szokott lenni egy üveg vizem az ágy mögött, szóval csak elõveszem és iszom utána. :)
Hogy jön ide a keresztelõ?:XD
Inkább valami üdítõt :D
Az utolsón jót röhögtem, elképzeltem a sztituációt. Komolyra fordítva: ne stresszelj, csináld spontán ami jön, mindkettõtöknek jó lesz, meglátod!
minden-mindennel összefügg!
Én sosem nyelem le. Miután kész, kiköpöm zsepibe, vagy ami épp van, aztán kiölítem és megmosom a szám. ennyi. A barátomat ez sosem zavarta.
Pontosabban: a barátod sosem adott hangot annak, hogy zavarja ez.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, azt csak úgy odaírtam.. fogalmam sincs h miért, tényleg semmi értelme. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!