Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek Ma (104 db)

Ezt ti hogyan értelmezitek? "Holnap megyek dolgozni de este bemegyek majd. " Bejön hozzám, azért írta. Mikor este? Ma, vagy holnap?

2-re mentem dolgozni és 3-4 körül írta ezt. Elvileg tudta, hogy délután dolgozom, így nem tudom elolvasni az üzenetet. A mondat meg félreértelmezhető. Azért is, mert nem este szokott jönni hétvégén, hanem délután és úgy is szokta írni. Ma meg este van, mert este értem haza a melóból. Azért gondolkodom ezen, mert nem azzal a busszal jöttem, nem abból az irányból, mint szoktam. A járdán, a korom sötétben láttam egy embert állni és olyan volt, mint ő. De, ha elmentem előtte és rábámultam (de semmit nem láttam szinte) akkor csak megismert volna engem a lámpafényben. Vagy csak én képzelődöm, hogy olyan, mint ha ma estéről írt volna?

Legjobb válasz: Nekem ebbõl az jön le, hogy holnap munka után benéz majd. Ha ma este akart volna jönni, minek emlegetné a holnapi munkát?

Nekem ebbõl az jön le, hogy holnap munka után benéz majd. Ha ma este akart volna jönni, minek emlegetné a holnapi munkát?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert amikor másnap dolgozik, nem nagyon szokott elõzõ nap jönni.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem a dologra: máról írt és azért estét írt és nem délutánt, mert azt hiszi, hogy ma mentem dolgozni. :)

Holnap megyek a barátnőm szülinapjára és ma este megyek venni neki ajándékot, esetleg még holnap délelőtt! Mit vegyek neki? nincs semmi ötletem! Irjatok légyszi!

köszönöm

Legjobb válasz: Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.

Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.
aminek minden lány tuti örül: szájfény, szemhélypúder...ienek..esetleg pirosító , szempillaspirál... essence termékek a rossmanban, jók és olcsóak...
A kérdező hozzászólása: 14 éves
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszokat, nem vok Magyarországi szóval itt nincs Tesco, de virágot nem viszek azt biztos kap a fiuktól!!!! :)
Bocsi a Tesco miatt, nem tudtam, hogy külföldön élsz! (:
A kérdező hozzászólása: deee azéért köszike
A kérdező hozzászólása: azt már egy másik lány vesz neki, az egyik bnõm és õ már megvette, ezért én már nem tudok neki mit venni!
Tényleg, vegyél neki fülbevalót! Abból sohasem elég.
hány éves?jólenne tudni! felsõ, esetleg egy sál, táska ha tudod az izlését!
Hát ha ismerném, akkor könnyebb lenne. Biztosan tudod, ki a kedvenc énekese, színésze, milyen filmeket szeret, milyen parümöt használ. De ha nem, akkor: egy szép falikép, képkeret, amibe olyan képet tesz, amilyet akar, fiatalos falióra, , pendrive, csoki vagy egy üveg pia (bár nemtom milyen idõs vagy. Esetleg vannak a Tescoban ilyen nagy poszterek. Ha jól ismered az ízlését: CD a kedvenc elõadójától, DVD, , parfüm, bizsu, stílusához illõ felsõ, esetleg lehet vicces ajándék is, persze a jó ízlés határain belül!
Elég nehéz írni, mikor nem is ismerjük, nem tudjuk hány éves. Ha te nem tudod... Néhány általános ötlet: gyertya, felsõ, notesz, csoki, virág, könyv, dvd, toll,
A kérdező hozzászólása: utolsó semmi baj, de Rossman sincs itt, vagyis nem tudok róla, de van más jó minõséges sminküzlet! (Maybelline New York, Avon, Oriflame.....stb) köszi a válaszokat!

Ma derült, ki hogy terhes vagyok. Holnap megyek orvoshoz. Lesz már szívhangja, vagy azt még nem néznek, hogy lesz a holnapi nap?

Július 25.-én jött meg.

Legjobb válasz: Elvileg már kell látszódnia. A kalkulátor szerint 6 hetes vagy. Ha más nem, akkor a petezsák már látszik. Ha nem, akkor se csüggedj, két hét múlva visszarendelnek, és már szívhangja is lesz. 28 hkm

Elvileg már kell látszódnia. A kalkulátor szerint 6 hetes vagy. Ha más nem, akkor a petezsák már látszik. Ha nem, akkor se csüggedj, két hét múlva visszarendelnek, és már szívhangja is lesz. 28 hkm
Nekem pont úgy volt, ahogy az elsõ leírta. Legalább látod, hogy jó helyen van :-)
Nekem júni 24-én volt utolsó mensi, aug. 1-én voltam akkor még csak petezsák és szikhólyag volt, 2 hét múlva már embrió és szívhang.
majd írd meg, hogy mi látszódott! nekem júl. 27. és szerdán megyek orvoshoz. azt olvastam, ha 2 hetet késik, akkor már el lehet menni orvoshoz.
én a méhnyakrákszûrés miatt is izgulok, nehogy emiatt legyen valami baj! mert azt is csinálnak, ahogy hallottam, ha 1 éven belül nem voltál.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál + UH. szívhang még nem volt, de a petezsák már igen.Ma vagyunk 5hetes és 6 nap.2 hét múlva vissza
köszi! akkor én nem is megyek el holnap, csak jövõ szerdán. már módosítottam is az idõpontot. én még csak ma vagyok 5 hetes 4 napos, inkább akkor elmegyek 6 hetes 5 naposan az orvoshoz és másnap az UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Lehet jobban jársz :) de nekem kellett a biztos


Holnap megy a férjem sperma vizsgálatra, de ma eléggé be van rúgva. Holnapi eredményt befolyásolhatja?

Legjobb válasz: :) Még sokat kívánok neki... szóval nem lesz ott gond. Mindenesetre azért majd kérdezze meg a vizsgálat elõtt, hogy nem jött-e feleslegesen.

:) Még sokat kívánok neki... szóval nem lesz ott gond. Mindenesetre azért majd kérdezze meg a vizsgálat elõtt, hogy nem jött-e feleslegesen.
A spermaszámot nem befolyásolja, de a spermiumok mozgékonyságát csökkentheti az alkohol. Tessék kijózanodni!
:) Nem hiszem, hogy befolyásolná... de miért rugott be... még csak 7 óra van... holnap meg meló...
A kérdező hozzászólása: Szülinapja van :-)
A megtermékenyítést egyértelmûen megnehezíti, ha elõtte 24 órával alkoholt fogyasztott. A spermaszámra ténylegesen nem tudom, de hatással lehet arra is.

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

11 hetes terhes vagyok. Ma este kis ütés érte a hasam. Nem fáj nem vérzek. Holnap megyek nőgyógyászhoz, ha elmondom neki hogy ütődés érte a hasam el küld ultrahangra?

Amúgy is mentem volna holnap orvoshoz.

Legjobb válasz: Na kérdezõ látod én fel sem tennék itt ilyen kérdéseket,mert ma én is így jártam a kicsim altatásnál belerúgott a pocimban akkor hirtelen fájt de azóta sem semmi...így megnyugodtam:)de itt már rögtön jönnek a hülye kérdésükkel:férjed volt??,jaaaaj égnek áll a hajam!!!

Na kérdezõ látod én fel sem tennék itt ilyen kérdéseket, mert ma én is így jártam a kicsim altatásnál belerúgott a pocimban akkor hirtelen fájt de azóta sem semmi...így megnyugodtam:) de itt már rögtön jönnek a hülye kérdésükkel:férjed volt??, jaaaaj égnek áll a hajam!!!
A párod volt?
Milyen ütés?
Ha nem fáj és nem vérzel, valószínûleg nincs nagy gond, szerintem a doki magneb6ot és pihenést rendel el maximum, de nyugodtan említsd meg neki!
Szerintem ha nem fáj és nem görcsölsz, plusz vértés sincs akkor nincs baj!De erre majd az orvos ráerõsít hogy megnyugodj és hogy lásátok hogy tényleg minden oké e! Kedves elsõ, miért kell eggybõl a párjára gondolni? :O Lehet éppen egy másik gyerkõc volt vagy bármi lehetett!!
Egyet ertek az elottem szolokkal. Ha nem verzel es nincs fajdalmad minden ok! En is kab ennyi idos voltam amikor a fonokom Vizslajat elvittem a kutyafuttatoba hova behoztak egy nem herelt Rottweilert...Hat mondanom sem kell rohadt nagy balhe keveredett. Aminek az lett a vege, hogy a Roti belefejelt a hasamba a nagy busa fejevel ugy izombol! Nagyon ideges voltam en is, mert az elozo terhessegem elvesztettem (ok nelkul) de jelentem a kisfiam itt szunyokal mellettem maholnap 2 eves! Azt nem tudom, hogy a doki elkuld-e uh-ra de mindenkeppen mondd el neki mi tortent! Jo egeszseget kivanok mindkettotoknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem küldött el ultrahangra, azt mondta még nagyon védett helyen van, nem érheti baj.Kedves elsõ, nem sértõdök meg hiszen nem tudhattad, bár a férjem úgy véd hogy még a szellõ se fújhat meg :) A dolog úgy történt, amikor a buszról le akartam szállni annyira tolakodtak hogy nekilöktek az ülés oldalának.Szép szóval odaszóltam az úrnak hogy a gyerkõc a hasamból még nem akar kijönni...ha lehetne óvatosan úgy is le fog szállni.

Valaki írta itt a múlt héten, hogy Pécsen megy ma Dr. Várnagy Ákoshoz. Nem találom a kérdését. Én írtam is rá, mert mi holnap megyünk Dr. V. Á-hoz. Légyszíves írj, hogy mi volt?

Remélem, minden jól sikerült a dokinál, én is izgulok.

Legjobb válasz: Ha válaszoltál rá, akkor a menü pontban a megválaszoltjaid-ban meg tudod nézni.

Ha válaszoltál rá, akkor a menü pontban a megválaszoltjaid-ban meg tudod nézni.
A kérdező hozzászólása: tényleg! de lökött vagyok? :-) köszi
:)

Ma voltam dokinál, holnap megyek vérvételre amin megcsinálják az Afp-t meg a HbSag-t! Tudom hogy két hét alatt jön meg az eredmény, de melyiket kapja meg a védőnő és melyiket én és melyiket kell vinnem a következő ultrahangra ha megyek nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Nem fogjuk tudni neked megmondani mert mindenhol másképpen van. Nem tudod megkérdezni a dokid vagy a védõnõd? Én anno a laborban kérdeztem és ott is megmondták, mondjuk nem volt nehéz dolguk mert nálunk nem küldik sehová én mentem érte de itt 1 hét alatt megvolt. Ahány ház annyi szokás.

Nem fogjuk tudni neked megmondani mert mindenhol másképpen van. Nem tudod megkérdezni a dokid vagy a védõnõd? Én anno a laborban kérdeztem és ott is megmondták, mondjuk nem volt nehéz dolguk mert nálunk nem küldik sehová én mentem érte de itt 1 hét alatt megvolt. Ahány ház annyi szokás.
Szia, Csak csodálkozok, és ennek hangot adok. Nálunk Bp Zuglói SZTK, egy hét után a kezembe kaptam a terhesgondozáson az eredményeket... Semmi rohangálás, semmi hetekig várakoztatás... Ezt nem értem, hogy ezt miért nem lehet egységesíteni? Amit vinni kell, az az AFP, de szerintem ha a másik lelet is ott van, nem fogja félrelökni...
Én eleve azt nem értem, h. minek van még egyáltalán ez az AFP?
a védõ kapta mindkettõt az én esetemben, s minden egyes eredményt a dokidnak is kell látnia, na meg ha mész 18 hetes genetikára, oda is vinni kell
A kérdező hozzászólása: Ez a nagy kérdés, mert õk értik a korházba csak én nem annyira, hisz az elõ gyerekem!valaki segítsen kérem aki mostanába jár ilyen cipõbe!köszike
Nekem az eredmények a védõnõhöz érkeztek és mindent vinni kell a dokihoz, õ dönti el hogy jók e.
Mindenhol más a szokás, a laborban kérdezd meg holnap. Nálunk nem küldték sehová az eredményt, én mentem érte és nekem 1 lapon voltak a leletek azt vittem UH-ra.
Az eredményt a dokid kapja ez esetben szerintem, mivel õ írta a beutalót. Így aztán õ is fogja értékelni, ha legközelebb mész hozzá. A 18. heti uh-hoz fog kelleni az AFP eredménye. Nálam úgy volt, hogy az AFP-s eredményt kiadta a labor nekem, de azért, mert a védõnõ írta a beutalót. A hepatitist meg a doki kapta. Nálunk nem kellett 2 hétet várni, pár nap alatt meglett!
A kérdező hozzászólása: húha, hát már nem értek semmit!én szerintem az Afp-t megkapom a laborba, a HbSag-t meg a védõnõ?

Holnap (vagyis ma) nyílt helyen lévõ buliba megyek, de fogalmam sincsen hogy rövid vagy hosszú nadrágot vegyek fel, valamint rövid ujjút vagy hosszút!?

Elméletileg 14 fokot mond, záporok nélkül. Gondolom táncolni fogok, úgyhogy lehet hogy rövid nadrágban kellene mennem, de akkor meg lehet, hogy megfázok.... Mennyi problémám van... :D Köszönöm szépen elõre is a hasznos válaszokat!

Legjobb válasz: Még egy kérdés; Ha olyan rövidnadrágot veszek fel, amibõl kint van a fenekem, az túlzás? (kb ennyire: [link] )

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés; Ha olyan rövidnadrágot veszek fel, amibõl kint van a fenekem, az túlzás? (kb ennyire: [link] )
Szerintem hosszú nadrág és rövid ujjú felsõ :P
Hat igy a kepet nezve en bizony beleharapnek...

Holnap megyek egy 4-es metró túrára. Volt ma valaki? Sokan voltak?

Legjobb válasz: én tegnap voltam és tömeg volt :D 21/F

én tegnap voltam és tömeg volt :D 21/F
en is tgnap vtam
Sokan voltak, szerintem ma is sokan lesznek, már csak a jó idõ miatt is, sok család összekombinálja ezt egy kis kirándulással.
A kérdező hozzászólása: Hát sokan voltak :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!