Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek 12. heti uh-ra (3 db)

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!

Holnap megyek a dokihoz 12. heti UH-ra. Az baj, hogy nem sikerült minden papírt elintéznem, amit kért?

Vagyis megvannak a vérvétel, vizeletvizsgálat és ekg eredmények, csak éppen a háziorvosnak nem tudtam ?ket megmutatni. A doki ma 4-ig volt és abban a kivételes helyzetben voltam ma, hogy 3-ig dolgoztma, így kocsival fél 4-re ott voltam. Az ajtóra ki volt írva, hogy a rendelés utolsó órájában csak visszahívott betegeket fogadnak, valamint sürg?s eseteket látnak el. Eszembe nem jutott, hogy ha már ott vagyok elküldenek... pedig elküldtek. Ja és hozzátette az aszisztens, hogy csak jöv? hétre tud legközelebb id?pontot adni. Nem tudom mik a tapasztalataitok, meg nyilván holnap a doki is megmondja mi van, csak hát tök ideges vagyok, hogy egy ilyen hülyeségen bukott el a dolog. F?leg, hogy bizonyos értékeim iszonyú magasak és fogalmam sincs bajt jelent-e? A minden féle antitest tesztek lettek pozitívak, méghozzá iszonyú magas értékekkel. Valaki ért az ilyesmihez?

Legjobb válasz: Azt mondta a 8 hetes vizsgálaton, hogy a következõ vizsgálatig menjek el védõnõhöz, meg vérvételre, ekg stb. A cytomegalovírus, herpes simplex, rubeola, toxoplasma gonii antitestek lettek magasak. Vagy ez azt jelenti, hogy védett vagyok már ezekkel szemben? Nem tudom mást mikor küldenek vizsgálatokra, nekem minden esetre lényegesen több volt az utolsó uh-n a magzatvíz, mint lenni szokott (ez kapásból szemet szúrt a dokinak) talán ez az oka. Mondta is, hogy legfeljebb alaposabban vizsgál majd...

A kérdező hozzászólása: Azt mondta a 8 hetes vizsgálaton, hogy a következõ vizsgálatig menjek el védõnõhöz, meg vérvételre, ekg stb. A cytomegalovírus, herpes simplex, rubeola, toxoplasma gonii antitestek lettek magasak. Vagy ez azt jelenti, hogy védett vagyok már ezekkel szemben? Nem tudom mást mikor küldenek vizsgálatokra, nekem minden esetre lényegesen több volt az utolsó uh-n a magzatvíz, mint lenni szokott (ez kapásból szemet szúrt a dokinak) talán ez az oka. Mondta is, hogy legfeljebb alaposabban vizsgál majd...
Nekem nem kellett a háziorvoshoz mennem egyáltalán. EKG-ra meg elfelejtettek beutalót adni, így 1 nappal a szülés elõtt voltam..épp idejében:) )) Nem hiszem, hogy gondot okozna az orvosnak, ha neki kell megnéznie a laboreredményeidet (nekem végig csak õ nézte meg, ha valami kellett, õ írta ki). Emiatt szerintem ne aggódj! Milyen eredményeid lettek rosszak?
Nekem nem kellett háziorvoshoz rohangálnom a 12 hetes uh-elõtt...Neked miért kellett? 12 hetes uh-on méricskélni fog a dokid, és majd csak utána küld el vérvételre. Milyen értékeid lettek magasak?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem õ is ért az eredményekhez. Azt mondta belgyógyászhoz vagy családorvoshoz menjek el a leleteimmel.
Nekem mind a két dokim megnézte a leleteimet a háziorvos is meg a nõdokim is. Szerintem nyugodtan mutasd meg a dokidnak õ majd megmondja, hogy mi a helyzet. Addig próbálj meg ne idegeskedni.

Holnap megyek a 12. heti uh-ra. Picit beparáztam. Ha valami gond lett volna, ugye megéreztem volna?

Arra gondolok pl. hogy elhal a terhesség... A tünetek megvannak, hányinger, émelygés, mellfeszülés... stb. A 6. héten voltam uh-n. Eddig nem volt görcs, barnázás vagy vérzés. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne aggódj,semmi baja nincs a babódnak. Még pár hét és érezni fogod,ahogy mocorog és ez semmihez sem hasonlítható érzés lesz. Élvezd a babavárást és sok boldogságot a picurhoz! 40 hetes kismami

Ne aggódj, semmi baja nincs a babódnak. Még pár hét és érezni fogod, ahogy mocorog és ez semmihez sem hasonlítható érzés lesz. Élvezd a babavárást és sok boldogságot a picurhoz! 40 hetes kismami
Szió!Én is így voltam, paráztam nagyon, még a rendelõben is, aztán megnyugodtam amint megláttam mennyit nõtt Manócskám! Mindenki így van vele! Én is most nyugodtam meg, a héten éreztem elõször Manómat! Kérdezz bátran a dokitól, kerestesd meg kezecskéit, lábacskáit és megnyugszol! Bodog babavárást! 14 hetes kismami
Én is ezen izgulok. 5 hetesen voltam, amikor megállapította a terhességet és csak 10 hetesen kell visszamennem. Az még 2 és fél hét. Addig nem kapok semmilyen "visszaigazolást". Tiszta kétség az egész. Azért nem idegeskedem. De annyi rosszat olvas az ember, persze, hogy aggódik. Szerintem ez természetes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!