Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek 12 hetes (12 db)

Holnap megyek 12 hetes ultrh. Miket fognak nézni? Jogosan aggodok mert utoljára 4 hetesen nézték még szivh. Sem volt. Ijenkor mondhatnak rossz hireket?

Legjobb válasz: Mondhatni éppen mondhatnak, de nem fognak. Nyugodj meg, ne izgulj! Most meg fogjátok hallgatni a szívhangot és megnézik a kis embergyerek méreteit. Hogy mekkora a kis feje, combja, hasa, stb.? Ne félj semmit, nagyon nagy élmény lesz, majd meglátod!

Mondhatni éppen mondhatnak, de nem fognak. Nyugodj meg, ne izgulj! Most meg fogjátok hallgatni a szívhangot és megnézik a kis embergyerek méreteit. Hogy mekkora a kis feje, combja, hasa, stb.? Ne félj semmit, nagyon nagy élmény lesz, majd meglátod!
szia, én múlt héten voltam a 12 hetes UH-n. És tényleg ÓRIÁSI élmény. Ugyanis egy kis emberke mocorog ám már a pocakodban. Van már mindene, feje, keze, lába. Nekünk volt egy kis bemutató is. Kinyújtotta a lábát, visszahúzta, sõt mintha kinyújtózott volna, mert felemelte a kis törzsét a fejét pedig hátra hajtotta, és utána szép lassan leeresztette a hátát, utána nekünk hátat fordított. Még szinte nincs is hasam, csak meg van duzzadva egy kicsit és már egy kis 5, 7 cm-es kis emberke ficereg már benne. Csakis jót mondhatnak Neked! és szuper élmény lesz. JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Biztosan minden rendben van a babáddal, ha semmi különöset nem tapasztaltál az elmúlt hetekben. Bár furcsállom, hogy nem rendeltek vissza 7-8 hetesen, hogy megnézzék, egyáltalán van-e szívhang. Mindenesetre, nagy élmény lesz, az biztos. Annak ellenére, hogy Te nem érzed, az a kis picuri baba nagyon aktív ebben a korban, és egész baba formája van, úgy értem, van mindene már, és látható is.
Én a helyedben az uh után dokit cserélnék!! Ilyen nincs hogy nem rendel vissza... 4 hetesen megnézett, szívhang akkor persze még nem volt, hiszen nagyon kicsi volt a terhesség, lehet még a petezsák is alig látszódott. Ilyenkor 2 hét mulva vissza szoktak rendelni! Nem hiszem el, hogy még ilyen dokik praktizálnak...

Holnap megyek 12 hetes ultrahangra. Pontosan mit néznek ilyenkor a babán? És mettől meddig vannak a jó eredmények? Hol tudok ennek pontosan utánanézi?

Legjobb válasz: Ami a legfontosabb, az a tarkóredõ, ami 1-3 mm-ig jó. Ezzel a down-kór kockázatát becsülik. Ezen kívül megnézik, hogy a méretei alapján hány hetes terhességnek felel meg, illetve súlyos, már látható anatómiai rendellenességet néznek.

Ami a legfontosabb, az a tarkóredõ, ami 1-3 mm-ig jó. Ezzel a down-kór kockázatát becsülik. Ezen kívül megnézik, hogy a méretei alapján hány hetes terhességnek felel meg, illetve súlyos, már látható anatómiai rendellenességet néznek.
Szia! nézd meg a következõ linket:http://www.hazipatika.com/services/exam/body/46.
Itt minden értéket meg tudsz nézni.http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem 12 hetes megnézték, hogy él e pici(dobog a szív), CRL (ülõmagasság), tarkóredõ.Remélem segítettem!21 hetes kismami

Holnap leszek 12 hetes kismama de csak jövöhéten megyek tarkóredö vizsgálatra! Nem gond ha csak jövöhéten megyek? Mit csinálnak ezen a vizsgálaton?

Legjobb válasz: Igen a 11-13 hét között kell menni. Aki mérgelõdik a lepontozás miatt, annak üzenném, hogy nem a kismamák pontoznak le, sajnos mostanában valakik ezzel szórakoznak, az nem számít, hogy jó e a válasz, vagy sem. Ne mérgelõdj, ha ez okoz nekik örömet. A kérdezõnek boldog babavárást! Nagyon gyorsan elmegy a terhesség! 38 hetes kisamam.

Igen a 11-13 hét között kell menni. Aki mérgelõdik a lepontozás miatt, annak üzenném, hogy nem a kismamák pontoznak le, sajnos mostanában valakik ezzel szórakoznak, az nem számít, hogy jó e a válasz, vagy sem. Ne mérgelõdj, ha ez okoz nekik örömet. A kérdezõnek boldog babavárást! Nagyon gyorsan elmegy a terhesség! 38 hetes kisamam.
Valszeg nem baj, de a 12. héten tudnak a legpontosabban mérni. Ez egy ultrahang vizsgálat, ahol a baba tarkóredõjét is lemérik, amely mérete utalhat Down-kórra. Szerintem én elmennék a 12. héten.
igen, a 11-13. hét között kell menni. nyugodtan menj a jövõ héten. a lényeg, hogy 3 mm alatt legyen a tarkórenõ!
Nem baj hogy 1 héttel csúszol, én is 13 hetesen mentem.Ez egy hüvelyi ultrahangozás, nem fáj, semmi.Megmérik a baba részeit, én ekkor láttam elõször a babámat.
Semmi gond nincs. Ezt a vizsgálatot a 11-13. hét közben csinálják.
Nem véletlenül a 12. héten van. De ha csak szombaton leszel 12 hetes, akkor nem gond, ha mondjuk kedden mész.
hiába pontoztatok le, akkor is így van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Csak jövöhéten csütörtökön tudok elmenni remélem nem lesz késö! Amugy én is ugy hallottam hogy 11-13 dik géten kell megcsináltatni!


Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?
Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Õ is egészséges!! Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra, és én is félek egy kicsit, pedig tuti, hogy tök feleslegesen, mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj, és meglátod, nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad, hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett, hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj, hogy holnap újra láthatod és hallhatod õt :) A babád tudja, hogy szereted és hogy nagyon várod, és õ pedig meghálálja neked azzal, hogy egészségesen fejlõdik :) Csak nyugi. 12 hkm
Szia! meg kell csinálni mert most hiteles az eredmény!
Említsd meg és ezt majd figyelembe veszik. Egyébként nem 1 hetes idõintervallumot adtak meg arra, hogy elmenj? Nem tudom, de nekem minden vizsgálathoz így adja meg az idõpontot a doki. Én nem is a 12.héten voltam vérvételen, hanem a 9.héten csináltam egy teljes labort, csak az volt a lényeg, hogy a 12.hétig meglegyen.
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nem adtak egyhetes intervallumot, nekem holnap kell mennem, és holnap leszek 12+1 hetes terhes. Remélem minden rendben lesz! Köszi a válaszokat!
Szia! 1 vagyok! Na mi volt? Mit mondtak rá hogy megvagy fázva????

Mi lesz a következő vizsgálat? 6 hetes terhes vagyok. Holnap megyek az első ultrahangomra. Kedden pedig már mehetek a védőnőhöz. Utánna csak 12 hetesen kell menni?

Azért kérdezem, mert ha addig nem kell többször elkéreckednem akkor csak a 12. hét után mondanám meg a munkahelyemen.

Legjobb válasz: utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre,belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!

utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre, belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!
Településenként más a szokás.Nekem az orvosomhoz 4hetente kell járni+kötelezõ ultrahangok.12hetesen mentem elõszõr védõnõhõz.16hetesen volt az elsõ vérvétel.20hetesen, genetikai uh.24hetesen cukorterheléses vérvétel, ezután belgyogyászat.De máshol nem igy szokott lenni.

6-7 hetesen észre vettem hogy nől a pocim. Holnap megyek a 12 hetes ultrahangra.2-3 hete nemveszek észre változást. Más is volt így? Remélem nincs semmi baj!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj,ne aggódj!Valószinü puffadtál,azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km

Nincs semmi baj, ne aggódj!Valószinü puffadtál, azért nõtt a hasad.Majd ezután kezd el nõni a babától.nekem kb 14 hetes koromtól kezd nõni.18 hetes km
Semmi gond. Mert nem a babától nõtt a hasad, õ 7 hetesen 1-1, 5 cm... Hanem a puffadástól nõtt. Nekem is a 13. hét körül kezdett el nõni, - akkor már a babától. 16 hetes kismama

12-hetes ultrahangra megyek holnap, vajon bejöhet velem a párom? Meg szokták ezt engedni?

Legjobb válasz: ha szeretnétek,h bent legyen akkor bemehet!hisz az õ babája is

ha szeretnétek, h bent legyen akkor bemehet!hisz az õ babája is
Gratulálok! Nekem 12+5 hetesen 65mm volt a CRL. Neked mondták, pontosan mennyi idõs lehetsz? Én megijedtem, hogy a korához képest nagy a babucim.
meghiszem azt!Gratula a babyhez, sok boldágságot és örömöt nektek!ja és rengeteg türelmet majd
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van, hála isten! A CRL 66mm. Az NT 2, 4mm. Úgy néztem ez is normális. Boldogok vagyunk... :)
De furi.. nálam mindegyik uh-n ott volt a párom. Egyébként mi volt az uh-n, mekkora a babád? :-)
éredekes!nem tudom, h azt miért írták ki, erre én is kíváncsi vok, mert nem emlékszem, h különösebb dolog lett volna azon az uh-n is......?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy ennyien írtatok! Megvolt az ultrahang, bejöhetett a párom! Pedig nem is magán-rendelésen voltam. Csak az volt kiírva az ajtóra, hogy a 18-hetesre nem mehet be senki!
Nálam is hasi uh volt a 12 hetes. A doki már az elsõ ultrahangon szó szerint rácsodálkozott, hogy "hogyhogy apa nem jön be?" :-) Pedig az még hüvelyi volt.
A 12. heti már hasi uh általában, és akkor bemehet. Bár nekem volt bent hüvelyin is. Megkérdeztem a dokit, h bejöhet-e, mondta, h igen, és behívtam...
Nekem sem hüvelyi volt a 12 hetes uh. Ettõl függetlenül azon nem volt velem apa, mert dolgozott, de bejöhetett volna simán.
Én 3x szültem, és mindig hüvelyi volt a 12 heti uh.Ahol van ilyen gép, ott általában a 12 heteset így csinálják, mert alaposabb jobb minõségû.Az meg kórház és orvos függõ, hogy apuka bemehet-e.Ahol mondjuk egyszerre több kismama is bent van, ott egyértelmû, hogy nem mehet be senki.Ahol normális körülmények vannak, ott igen.
elsö válaszoló vagyok!én is magánhoz jártam és ott a 12.heti Uh hüvelyi volt és bent volt velem az apuka!mielött mész hívd fel a dokid és kérdezz rá, h beengedi-e, szerintem ez a legtisztább
én már 2x szültem és soha nem volt hüvelyi uh. ez orvosfüggõ. mondjuk mind a 2x magánhoz jártam. minden alkalommal bejöhetett a párom :)
Joga van az apukának bemenni!! És legtöbbször hasi ultrahangot csinálnak, csak akkor hüvelyit, ha nem látszódna jól a Babó!
Nekem nem hüvelyi uh volt, hanem hasi. Apukát nem engedték be, de nem indokolták meg , miért nem. Pedig nem volt bent más kismama. Ez is kórházfüggõ.
Ez attól függ hol csinálják. Én SZTK-ban jártam két babával is, és a nyári idõszakban csökkentett személyzettel dolgoztak. Egy embert vizsgáltak, és egy lepedõvel elválasztott helyiségben öltözött a következõ, így gyorsabban haladtak, ezért az apukák nem jöhettek be... :o( Ha magán rendelésre mész bárhová, akkor oda természetesen bemehet.
Nálunk is bemehet.De a 12-ik uh hüvelyi, azt ugye tudod?
A kérdező hozzászólása: Több vagyok már mint 12 hetes. Most azt mondta a doki, hogy 12+6 nap. :)

12 hetes ultrahangon milyen eredményeknek kell lenni? Holnap megyek és izgulok minden rendben van e mert tavaly volt egy missed-ab-om.

Legjobb válasz: Nekem 49mm és tarkóredõ 1,5mm volt 11+2hetesen. Bizti minden rendben, ne izgulj!! Bár én is mindig izgultam, ám! 4 hós anyuka

Nekem 49mm és tarkóredõ 1, 5mm volt 11+2hetesen. Bizti minden rendben, ne izgulj!! Bár én is mindig izgultam, ám! 4 hós anyuka
12 hetes uh-on a tarkóredõt nézik, ez a legfontosabb akkor. biztosan rendben lesz. nekem 11+6 naposan 52mm-es volt a babám, ami normális méretnek számít. jó babvárást
Szia! Hasonló a helyzetünk, nekem is tavaly volt spontán vetélésem. Most viszont minden rendben. :) A CRL-em 58mm volt, a nyaki redõ 1, 9mm. Ép koponya és gerinc, zárt hasfal, 4 végtag. Nekem ennyi volt írva a 12 hetes uh leletemre. Remélem nálad is minden rendben lesz, holnap mindenképp írj, hogy mi volt! :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt boldog babavárást kivánok neked
elsõ vagyok, a nyaki redõje a babámnak 1, 5 volt.
A kérdező hozzászólása: holnap irok mindenképp reménlem minden oké
Nekem 11+5 naposan 55mm volt a babó és a nyaki redõ 1mm.Minden rendben lesz meglátod:)
Szia!nekem pont 12 hetesen csinálták.54mm volt a baba, nyakiredõ 1, 9mm.a combcsonthossz viszont kisebb volt.6, 2mm.a doki aztmondta ezek jó méretek.irj majd.Boldog babavárást!
Nekem csak egy EKG-t csináltak!Nem kell koplalni elõtte!
Nekem a körzeti orvoshoz kellet mennem.Kérdezte minden rendben?Mondtam :IGEN.Fölírt 1 kis vasat a vérképem alapján és ennyi volt :-) Ekg-re az sztk-ba mentem.
Velem sem csináltak semmit, csak EKG volt.
Nekem ekg volt, vérnyomást mértek még. Nézte a lábam nem vizesedik e. És kérdezte van e panasz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!