Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek 12 (26 db)

Holnap megyek 12 hetes ultrh. Miket fognak nézni? Jogosan aggodok mert utoljára 4 hetesen nézték még szivh. Sem volt. Ijenkor mondhatnak rossz hireket?

Legjobb válasz: Mondhatni éppen mondhatnak, de nem fognak. Nyugodj meg, ne izgulj! Most meg fogjátok hallgatni a szívhangot és megnézik a kis embergyerek méreteit. Hogy mekkora a kis feje, combja, hasa, stb.? Ne félj semmit, nagyon nagy élmény lesz, majd meglátod!

Mondhatni éppen mondhatnak, de nem fognak. Nyugodj meg, ne izgulj! Most meg fogjátok hallgatni a szívhangot és megnézik a kis embergyerek méreteit. Hogy mekkora a kis feje, combja, hasa, stb.? Ne félj semmit, nagyon nagy élmény lesz, majd meglátod!
szia, én múlt héten voltam a 12 hetes UH-n. És tényleg ÓRIÁSI élmény. Ugyanis egy kis emberke mocorog ám már a pocakodban. Van már mindene, feje, keze, lába. Nekünk volt egy kis bemutató is. Kinyújtotta a lábát, visszahúzta, sõt mintha kinyújtózott volna, mert felemelte a kis törzsét a fejét pedig hátra hajtotta, és utána szép lassan leeresztette a hátát, utána nekünk hátat fordított. Még szinte nincs is hasam, csak meg van duzzadva egy kicsit és már egy kis 5, 7 cm-es kis emberke ficereg már benne. Csakis jót mondhatnak Neked! és szuper élmény lesz. JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Biztosan minden rendben van a babáddal, ha semmi különöset nem tapasztaltál az elmúlt hetekben. Bár furcsállom, hogy nem rendeltek vissza 7-8 hetesen, hogy megnézzék, egyáltalán van-e szívhang. Mindenesetre, nagy élmény lesz, az biztos. Annak ellenére, hogy Te nem érzed, az a kis picuri baba nagyon aktív ebben a korban, és egész baba formája van, úgy értem, van mindene már, és látható is.
Én a helyedben az uh után dokit cserélnék!! Ilyen nincs hogy nem rendel vissza... 4 hetesen megnézett, szívhang akkor persze még nem volt, hiszen nagyon kicsi volt a terhesség, lehet még a petezsák is alig látszódott. Ilyenkor 2 hét mulva vissza szoktak rendelni! Nem hiszem el, hogy még ilyen dokik praktizálnak...

Holnap megyek 12 hetes ultrahangra. Pontosan mit néznek ilyenkor a babán? És mettől meddig vannak a jó eredmények? Hol tudok ennek pontosan utánanézi?

Legjobb válasz: Ami a legfontosabb, az a tarkóredõ, ami 1-3 mm-ig jó. Ezzel a down-kór kockázatát becsülik. Ezen kívül megnézik, hogy a méretei alapján hány hetes terhességnek felel meg, illetve súlyos, már látható anatómiai rendellenességet néznek.

Ami a legfontosabb, az a tarkóredõ, ami 1-3 mm-ig jó. Ezzel a down-kór kockázatát becsülik. Ezen kívül megnézik, hogy a méretei alapján hány hetes terhességnek felel meg, illetve súlyos, már látható anatómiai rendellenességet néznek.
Szia! nézd meg a következõ linket:http://www.hazipatika.com/services/exam/body/46.
Itt minden értéket meg tudsz nézni.http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem 12 hetes megnézték, hogy él e pici(dobog a szív), CRL (ülõmagasság), tarkóredõ.Remélem segítettem!21 hetes kismami

Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?
Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Õ is egészséges!! Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra, és én is félek egy kicsit, pedig tuti, hogy tök feleslegesen, mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj, és meglátod, nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad, hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett, hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj, hogy holnap újra láthatod és hallhatod õt :) A babád tudja, hogy szereted és hogy nagyon várod, és õ pedig meghálálja neked azzal, hogy egészségesen fejlõdik :) Csak nyugi. 12 hkm

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!

Holnap megyek a Budapesti Máv korházba November 12. re voltam kir irva és csak C2100 as a méjszályam azt mondták holnap meginditják a szülést mire számithatok fájdalmasabb lesz mint a normál szülés?

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :)) Próbálj egy kicsit pihenni.

Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :) ) Próbálj egy kicsit pihenni.
A kérdező hozzászólása: Elmentem pisilni és a alsonemümön egy kis piros váladék volt felhivtam a Dr Úrt és azt mondta hivjam vissza egy ora mulva ez mit jelent szülni fogok hamarosan ??
Szia! Igen, lehet, hogy beindult a szülés. Nekem is az elsõ jel az volt, hogy volt egy kis vérzésem. Nyílt a méhszáj ezért volt a vérzés. Kb. 1 órával késõbb már a fájások is jöttek. Aztán rá 12 órára már a kezemben volt a kislányom. Mennek a drukkok! +++
En is drukkolok!!! Nekem is verzessel kezdodott a szules, bementunk a korhazba, kiderult, hogy tagulasos verzes, mondtak, hogy ma szulunk. 1 hettel a kiirt idopont elott voltunk. Repesztettek a magzatburkot, semmit nem ereztem, utana elkezdodtek komolyabban a fajasok. Reggel 9-re mentunk, delutan fel 4-re megszuletett a kislanyunk. Ennek pont holnap lesz 3 honapja! :) ) Ne felj, nagyon klassz elmeny, biztos o is varja mar, hogy talalkozzon az anyukajaval. ;) Drukkolok!!!

12. ik hétben vagyok, holnap megyek ultrahang, meg vérvételre. Elég furán érzem magam, néha fájdogal a hasam. Mitöl van? Jaj meg böséges fehér folyásom van, viszketés nincs, ugyhogy biztos nem fertőzés. De normális az ilyen böséges folyás?

nem csak az elsö hetekben kéne lenni?

Legjobb válasz: Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)

Igen, a szakirodalom szerint a nyálkahártyák nedvbõsége (orr, torok, hüvely) a 16. hét körül erõsödni is fog:( A hasfájdogálás is normális, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. A dokid meg fog nyugtatni holnap ezügyben, kérdezz rá:)
Szia! Nekem is a terhességem óta elég sok a folyásom és mégis minden rendben, úgyhogy emiatt ne aggódj. Ez a terhesség velejárója. 28 h
Szia! meg kell csinálni mert most hiteles az eredmény!
Említsd meg és ezt majd figyelembe veszik. Egyébként nem 1 hetes idõintervallumot adtak meg arra, hogy elmenj? Nem tudom, de nekem minden vizsgálathoz így adja meg az idõpontot a doki. Én nem is a 12.héten voltam vérvételen, hanem a 9.héten csináltam egy teljes labort, csak az volt a lényeg, hogy a 12.hétig meglegyen.
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nem adtak egyhetes intervallumot, nekem holnap kell mennem, és holnap leszek 12+1 hetes terhes. Remélem minden rendben lesz! Köszi a válaszokat!
Szia! 1 vagyok! Na mi volt? Mit mondtak rá hogy megvagy fázva????

Mi lesz a következő vizsgálat? 6 hetes terhes vagyok. Holnap megyek az első ultrahangomra. Kedden pedig már mehetek a védőnőhöz. Utánna csak 12 hetesen kell menni?

Azért kérdezem, mert ha addig nem kell többször elkéreckednem akkor csak a 12. hét után mondanám meg a munkahelyemen.

Legjobb válasz: utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre,belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!

utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre, belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!
Településenként más a szokás.Nekem az orvosomhoz 4hetente kell járni+kötelezõ ultrahangok.12hetesen mentem elõszõr védõnõhõz.16hetesen volt az elsõ vérvétel.20hetesen, genetikai uh.24hetesen cukorterheléses vérvétel, ezután belgyogyászat.De máshol nem igy szokott lenni.

Holnap leszek 12 hetes kismama de csak jövöhéten megyek tarkóredö vizsgálatra! Nem gond ha csak jövöhéten megyek? Mit csinálnak ezen a vizsgálaton?

Legjobb válasz: Igen a 11-13 hét között kell menni. Aki mérgelõdik a lepontozás miatt, annak üzenném, hogy nem a kismamák pontoznak le, sajnos mostanában valakik ezzel szórakoznak, az nem számít, hogy jó e a válasz, vagy sem. Ne mérgelõdj, ha ez okoz nekik örömet. A kérdezõnek boldog babavárást! Nagyon gyorsan elmegy a terhesség! 38 hetes kisamam.

Igen a 11-13 hét között kell menni. Aki mérgelõdik a lepontozás miatt, annak üzenném, hogy nem a kismamák pontoznak le, sajnos mostanában valakik ezzel szórakoznak, az nem számít, hogy jó e a válasz, vagy sem. Ne mérgelõdj, ha ez okoz nekik örömet. A kérdezõnek boldog babavárást! Nagyon gyorsan elmegy a terhesség! 38 hetes kisamam.
Valszeg nem baj, de a 12. héten tudnak a legpontosabban mérni. Ez egy ultrahang vizsgálat, ahol a baba tarkóredõjét is lemérik, amely mérete utalhat Down-kórra. Szerintem én elmennék a 12. héten.
igen, a 11-13. hét között kell menni. nyugodtan menj a jövõ héten. a lényeg, hogy 3 mm alatt legyen a tarkórenõ!
Nem baj hogy 1 héttel csúszol, én is 13 hetesen mentem.Ez egy hüvelyi ultrahangozás, nem fáj, semmi.Megmérik a baba részeit, én ekkor láttam elõször a babámat.
Semmi gond nincs. Ezt a vizsgálatot a 11-13. hét közben csinálják.
Nem véletlenül a 12. héten van. De ha csak szombaton leszel 12 hetes, akkor nem gond, ha mondjuk kedden mész.
hiába pontoztatok le, akkor is így van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Csak jövöhéten csütörtökön tudok elmenni remélem nem lesz késö! Amugy én is ugy hallottam hogy 11-13 dik géten kell megcsináltatni!
teszted pozitiv?nekem is volt hogy ennyit késett....és a teszt negativ volt.
Figyu! Ha a terhességi teszt amit otthon végeznél negatív lesz, akkor holnap a labor sem fogja kimutatni a terhességet, ergo más miatt nem jött meg a menzeszed és a doki felírja a gyógyszert. Miért félsz a gyógyszertõl? Amúgy egy dolgot tudok elképzelni, mégpedig hogy késõi peteérésef volt és ezért nem mutatott még semmit az uh. A tesztnek már azonban ekkor is pozitívnak kellene lennie. Drukkolok szívbõl, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap már többet tudok.De az a gond hogy már két hete szédülök fáj a derekam alhasi szúró érzések is vannak érzékeny a cicim émelygek és folyásom is van.A doki szerint nincs köze hozzá de gyerek korom óta azthmás vagyok.De már csak a Symbikortot szedem.Ja és sajnos elég vastag is vagyok.
Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Akkor 6+5 hetes lennél és már petezsákot kellene látni. Sõt, valakinél ilyenkor már a magzat is látható szívhanggal. Lehet, hogy hormonzavar okozza a késést/kimaradást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!