Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyek és (373 db)

Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?
Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Õ is egészséges!! Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra, és én is félek egy kicsit, pedig tuti, hogy tök feleslegesen, mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj, és meglátod, nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad, hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett, hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj, hogy holnap újra láthatod és hallhatod õt :) A babád tudja, hogy szereted és hogy nagyon várod, és õ pedig meghálálja neked azzal, hogy egészségesen fejlõdik :) Csak nyugi. 12 hkm

Hogyan zajlik le pontosan a KRESZ vizsga? Holnap megyek, és nagyon izgulok.

Itthon a tesztprogramon szinte mindig 100%-os teszteket csinálok, nem nagyon van olyan, amiben bizonytalan lennék, úgy érzem, mindent tudok, mégis valamiért nagyon be vagyok tojva t?le...

Legjobb válasz: El fogják mondani. Számítógépen kell megadni a helyes választ, egy válaszra egy perc van. Ez egyébként elég. Ez a lényege. Egyébként mindenki összegyûlik, felolvassák a listáról a neveket, ellenõrzik az igazolványokat, megmondják hova ülj. Elmondják a vizsga menetét, ellenõrzöd a gépet. Levizsgázol, aláírod a jegyzõkönyvet és kb. ennyi.

El fogják mondani. Számítógépen kell megadni a helyes választ, egy válaszra egy perc van. Ez egyébként elég. Ez a lényege. Egyébként mindenki összegyûlik, felolvassák a listáról a neveket, ellenõrzik az igazolványokat, megmondják hova ülj. Elmondják a vizsga menetét, ellenõrzöd a gépet. Levizsgázol, aláírod a jegyzõkönyvet és kb. ennyi.

Ötletek babalátogatási ajándékokra? Saját készitésűre gondolok, ami nem igényel sok időt (holnap megyünk), és nem olyan túlságosan nehéz elkésziteni?

horgolás,kötés,varrás kizárva... Gondoltam valami babanaplóra csak nem tudom hogy vane már ilyen, meg hogy hogy jönne ki ha azt én csinálom, nem az anyuka....ezért kérlek segitsetek ha van valami frappáns ötletetek :) Köszi

Legjobb válasz: Szia. Szerintem kérdezz rá a kismamánál,hogy mire van szükségük. Véleményem szerint hasznos dolgokat kellene vinned...pl cumisüveg,partedli,kisruhácska..de mivel a pelenka igen drága tud lenni,és az kell a legtöbbet, szerintem ez lenne a legjobb ötlet,hogy pelust vigyél...a kismamával egyeztess,szerintem elötte..:)

Szia. Szerintem kérdezz rá a kismamánál, hogy mire van szükségük. Véleményem szerint hasznos dolgokat kellene vinned...pl cumisüveg, partedli, kisruhácska..de mivel a pelenka igen drága tud lenni, és az kell a legtöbbet, szerintem ez lenne a legjobb ötlet, hogy pelust vigyél...a kismamával egyeztess, szerintem elötte..:)
A sajátkészítésû dolog sosem egy nap..fõleg ha még ötleted sincs. Egyszerûbb ha bemész a boltba és veszel nekik valami hasznosabbat. Legközelebb meg ha van kedved, idõd, akkor vihetsz valami saját készítésû dolgot.
Pelenkákból építs egy nagy tortát. Kösd körbe színes szalaggal, díszítsd fel apróbb cuccokkal pl cumi, elõke, kis zokni, ilyesmi. Google-ban keress rá, hogy pelenkatorta, szerintem szuper, és nem nehéz elkészíteni sem.

Mennyi idő alatt van meg a kombinált-teszt eredménye? És mi számít jónak? Holnap megyek és izgulok.

Legjobb válasz: Nekem pont egy hét alatt jött meg az eredmény. Úgy rémlik, 1:250 alatt pozitív a down. Nekem 1:16.000 lett.

Nekem pont egy hét alatt jött meg az eredmény. Úgy rémlik, 1:250 alatt pozitív a down. Nekem 1:16.000 lett.
Szia! Nekem 2hét alatt lett kész.De ezt úgyis megmondják neked ahol csináltatod a vizsgálatot.Szerintem akkor ez is hely függõ.Nekem 1:310hez lett.Nem is tudtam hogy ez is jelent valamit.Elsõ válaszoló:Ez mit jelent?????? 19hetes kismami
Én múlt héten voltam, és azt mondták, 10 nap múlva lesz eredménye.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azt jelenti az arány, hogy pl 1:100-hoz, hogy 100 babából 1 lehet down-os. Úgy tudom 250 alatt pozitív, tehát nagyobb az esély a betegségre, így ezeket a kismamikat elküldik további vizsgálatokra: genetika, uh, esetleg magzatvízvétel, stb.
Ja így már értem.Köszi a választ:0)

12 hetes ultrahangon milyen eredményeknek kell lenni? Holnap megyek és izgulok minden rendben van e mert tavaly volt egy missed-ab-om.

Legjobb válasz: Nekem 49mm és tarkóredõ 1,5mm volt 11+2hetesen. Bizti minden rendben, ne izgulj!! Bár én is mindig izgultam, ám! 4 hós anyuka

Nekem 49mm és tarkóredõ 1, 5mm volt 11+2hetesen. Bizti minden rendben, ne izgulj!! Bár én is mindig izgultam, ám! 4 hós anyuka
12 hetes uh-on a tarkóredõt nézik, ez a legfontosabb akkor. biztosan rendben lesz. nekem 11+6 naposan 52mm-es volt a babám, ami normális méretnek számít. jó babvárást
Szia! Hasonló a helyzetünk, nekem is tavaly volt spontán vetélésem. Most viszont minden rendben. :) A CRL-em 58mm volt, a nyaki redõ 1, 9mm. Ép koponya és gerinc, zárt hasfal, 4 végtag. Nekem ennyi volt írva a 12 hetes uh leletemre. Remélem nálad is minden rendben lesz, holnap mindenképp írj, hogy mi volt! :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt boldog babavárást kivánok neked
elsõ vagyok, a nyaki redõje a babámnak 1, 5 volt.
A kérdező hozzászólása: holnap irok mindenképp reménlem minden oké
Nekem 11+5 naposan 55mm volt a babó és a nyaki redõ 1mm.Minden rendben lesz meglátod:)
Szia!nekem pont 12 hetesen csinálták.54mm volt a baba, nyakiredõ 1, 9mm.a combcsonthossz viszont kisebb volt.6, 2mm.a doki aztmondta ezek jó méretek.irj majd.Boldog babavárást!

Holnap megyek EST-re. Kinek indult be tőle a szülés? Mennyi ideig tart? Tényleg nagyon kellemetlen? Bent lehet velem a párom?

Legjobb válasz: mi az az EST egyáltalán? én már szültem, de még csak nem is hallottam errõl.

mi az az EST egyáltalán? én már szültem, de még csak nem is hallottam errõl.
Tyûûû...hogy mik nem vannak? =) És ez azért van hogy meginduljon a szülés? Vagy ez mire jó?
Fúúúú, nekem 4 gyermekem van, most várjuk az 5.-et de ilyenrõl még én sem hallottam!!Ebben mi a pláne??Mire jó ez?
Az nem NST?
A kérdező hozzászólása: Emlõstimulációs terheléses ctg. Az amikor az emlõbimbót stimulálni kell és így figyelik a méh tevékenységét.
A kérdező hozzászólása: Ezt a méhlepény mûködésének megfigyelésére csinálják. Azt figyelik vele, hogy el tudja-e látni a szerepét. ha nem jó az eredmény, akkor azonnal megindítják a szülést. Megindulhat a szülés a vizsgálat közben, mert a méhben összehúzódásokat vált ki. Én már lassan egy héttel túlhordom a babát és ezért csinálják.

Ki volt már a gyanu árnyékában castingon? Holnap megyek és nagyon rám férne pár tanács meg hogy milyen lesz? Miket kell csinálni?

Legjobb válasz: Nagyon fontos, hogy a kérdés végén felvidd a hangsúlyt, nehogy esetleg úgy tûnjön, tudsz helyesen beszélni.

Nagyon fontos, hogy a kérdés végén felvidd a hangsúlyt, nehogy esetleg úgy tûnjön, tudsz helyesen beszélni.
Legyen üveges a tekinteted. Ha a belõle sugárzó értelem meghaladja azt, ami egy döglött hal tekintetében látható, tuti kivágnak.
Egyébként miért járatná le magát, ha esetleg tehetséges, nem úgy mint az eddigi szereplõk 98 %-a?
Te komolyan szeretnéd magad lejáratni kb. 9 millió ember elõtt?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nem lejáratása, ez csak egy rész lenne amit kb egyszer levetítenek a tvben és alig nézik! Amúgy még fizetést is kapnék érte ha bekerülnék.
Ha szép lány vagy el nem menj! Mivel ebben az esetben egy külön castingod is lesz...

18-19 hetes 4D-n meg tudják biztosra mondani a nemét? Holnap megyünk és nagyon kíváncsi vagyok.

Elvileg addig "piszkálja" a szonográfus amíg nem mutatja meg magát, azaz nekem is oldalra kell dölnöm...stb ahogy mesélték.

Legjobb válasz: Nekem megmondta,2D nem látta biztosra,majd átkapcsolta 4D-re.Szerencsém volt,mert épp ugy fordult,hogy láttuk,hogy fiucska.

A kérdező hozzászólása: Szia! Igen voltunk ismét és nagyon szuper volt! Kislány!!! :) már az elsõ kép az volt! Rögtön széttette a lábát :D A lényeg pedig hogy minden a legnagyobb rendben van! :) Köszönöm hogy érdeklõdtél! Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos! Köszi a linket! És tényleg ott a bizonyíték hogy fiú! :) Gratulálok :)
Nekem megmondta, 2D nem látta biztosra, majd átkapcsolta 4D-re.Szerencsém volt, mert épp ugy fordult, hogy láttuk, hogy fiucska.
Szia.Nekem 19hetesen mondták, hogy nagyon úgynéz ki, hogy kislány, majd 22hetesen ezt megerõsitették és 23hetesen és 5naposan 4D-n pedig már egyértelmû bizonyítékunk volt róla, hogy kislány lesz:) Szorítok, majd írd meg, hogy látták-e.Minden jót.Boldog babavárást.26hetes km.
Én 16 hetesen voltam 4D-n, s egyértelû volt még a laikus számára is a látvány! A 4D-n Te is és párod is látni fog mindent, pláne, ha jó dokihoz mentek. Annak szurkoljatok, hogy ne legyen összegömbölyödve:-)! De a vizsgálat amúgy se 2 perc, hátha felébred!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, mi is a 4Dgenesis-nél voltunk és oda megyünk most is. Milyen volt a baba?
Szia!voltatok 4 d-n??Milyen volt? "képfeltöltõs válaszoló"
Szia!Utolsó vagyok! Nagyon édi volt!az elején benne volt, hogy nézzük, a végén már durcizott kicsit, de nagyon nagy élmény volt.25dkg volt a súlya.Itt van pár link:http://kepfeltoltes.hu/view/090505/ROLAND_MOSOLYOG_www.kepfe.. http://kepfeltoltes.hu/view/090505/ROLAND_sz_mol_www.kepfelt.. http://kepfeltoltes.hu/view/090505/Kisfi__www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Voltunk már 4D-n 12 hetesen (akkor kislányt mondtak-de azért korai), de most is akarunk menni. Mindenképp megírom hogy mit láttunk :)
Szia!Nekem sima 2D-n 12 hetesen megmondták, hogy kisfiú, most voltunk vasárnap 18hetesen a 4D genesisnél és ott is megerõsítették a kisfiút!:-)) Ti hova mentek?
A kérdező hozzászólása: :) Köszi, remélem hogy minden rendben lesz és megmutatja magát. Már nagyon izgulunk :)
Ha úgy fekszik a baba, akkor megmondják. Nekünk nem volt szerencsénk az ultrahangokkal, a szülõszobán derült ki, hogy lány. Pedig voltunk háromszor is 4D-n, meg többször is sima 2D-n. A babám mindig elfordult, meg mindent csinált, nehogy meglássuk :) Egyszer az egyik 4D uh-n, másfél órán keresztül tekergetett engem a dokinéni, de úgyse derült ki! Drukkolok nektek nagyon! Üdv!
Szerintem egy jó uh-s szakember meg tudja mondani!!Nekem 4d nélkül is megmondták már a 16. héten!!!

Mindenkit elküldenek belgyógyászatra EKG vizsgálatra? 9 hetes vagyok és holnap megyek.

Még soha nem voltam ilyenen, mit csinálnak ott?

Legjobb válasz: szia! a védõnõm azt mondta ,mindenkinek kell mennie.mivel én még nem voltam, pedig 26.hetes vagyok, holnap megyek. azt mondta, ekg-t és vérnyomást mérnek és ennyi...

szia! a védõnõm azt mondta , mindenkinek kell mennie.mivel én még nem voltam, pedig 26.hetes vagyok, holnap megyek. azt mondta, ekg-t és vérnyomást mérnek és ennyi...
Szia Kötelezõ vizsgálat, felfexel az ágyra ellazulsz, rádraknak kb 6 tappancsot, 2 percet mérnek és készvagy. Nem fáj, rutin vizsgálat. Gratulálok a babóhoz 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Holnap megyünk strandra. Ha felkelek "teszek be" o.b. normált (közepes és erős vérzésre) mivel akkor lesz a 3. napja h megjött. 9-kor megyünk, kb. 10-re odaérünk. Ha odaértünk cseréljem a tampont vagy majd ha kijövök a vízből?

és még egy kérdés: tamponnal meddig lehet vízbe maradni?? Ha elmegyek wc-re honnan fogom tudni, hogy itt az ideje a cserének, vagy h nem kell még cserélni??

Legjobb válasz: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S

A kérdező hozzászólása: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S
"gyenge vérzésû tampon"?? figyelj, ne használj tampont. inkább hagyd ki a strandot, az írásmódodból ítélve fiatal vagy még ehhez. amúgy pedig 2óránként cserlni kell, de szörnyen fertõzésveszélyes, nem ajánlom L/20
fölösleges ennyire nézegetned, melyiket milyen vérzésre ajánlják. normál, és kész, de amúgy én sem ajánlom a strandot. Nagyon durva fertõzést lehet tamponnal összeszedni L/17
Na feldugtad?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!