Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyünk a 2 hónapos (5 db)

Holnap megyünk beadatni a 2. hónapos kötelező oltást, 9 hetes a babám, nem lesz gond hogy ilyen meleg van? Többen írták, hogy belázasodhat a baba.

Legjobb válasz: Kisfiam októberben kapta a 2 hónapos oltást,így ugyan az nem volt nagy meleg,de mikor hazavittem oltásról rögtön adtam neki egy Germicid kúpot,így elkerültük a belázasodást.

Kisfiam októberben kapta a 2 hónapos oltást, így ugyan az nem volt nagy meleg, de mikor hazavittem oltásról rögtön adtam neki egy Germicid kúpot, így elkerültük a belázasodást.
Szia! Nem feltétlenül lázasodik be a baba, az enyém egy oltás után sem volt lázas és hõemelkedése sem volt! 18 hónapos
Csatlakozom a másodikhoz, 4 gyerekem van, sosem lázasodtak be az oltástól, és nem adtam megelõzésképpen lázcsillapítót.Bár sok gyerekorvos ezt ajánlja, a miénk szerencsére nem híve.
Megelõzésképp nálunk sem ajánlják, csak ha tényleg belázasodik, ezért ezt figyelni kell. Az, hogy ez így lesz-e, nem a kinti hõmérséklettõl függ, hanem attól, hogy az oltásra hogy reagál. Nálunk az elsõ oltás után (ami a két hónapos) átaludta az egész napot, de hõemelkedése nem volt. A második oltás után (ami a három hónapos) semmi különös nem történt. Nemsokára megyünk a harmadik (negyedik hónapos) oldásra, remélem, hogy azzal sem lesz gondunk!
Második vagyok én sem adtam lázcsillapítót megelõzés képen!
Mi hétfõn voltunk 4 hós oltáson és semmi probléma nem volt, pedig mi most is és 2 hósan is 2 oltást kaptunk egyszerre, mert a Prevenar-t is megkaptuk. Azt mondta a védõnõ, hogy a prevenartól még nagyobb az esély a lázra, de hála Istennek, nem lett igaza. Ne izgulj, és elõre szerintem ne adj neki lázcsillapítót, mert a mi gyerekorvosunk azt szokta mondani, hogy hadd dolgozzon az az immunrendszer!
Utolsó vagyok: lemaradt, hogy sem a 2 sem a 3 hós oltás után nem lázasodtunk be!
Szia!Nekem is 9 hetes a babám, ma kapta meg mind a 2 oltást. Egész délután nyügös volt.de ez lehet a meleg miatt is, de nem lázasodott be hál istenek, remélem nem is fog már.

Holnap megyünk vidékre a 2 hónapos babámmal. Aznap még haza is jövünk. Mennyi ruhára van szüksége?

Milyen ruhát vigyek?Nem tudom milyen id? lesz.erre gondoltam:2 hosszú ujjú rugi,2 rövid ujjú rugi,vékony kardigán,vastagabb pulcsi és amiben viszem.vagy ez már túl sok?

Legjobb válasz: És vigyél magadnak is egy pólót mert a babám soha nem szokott bukni vagy nagyot büfizni de ha valahova megyünk néha elõfordul. Kellemetlen utánna egész nap abba lenni.

És vigyél magadnak is egy pólót mert a babám soha nem szokott bukni vagy nagyot büfizni de ha valahova megyünk néha elõfordul. Kellemetlen utánna egész nap abba lenni.
Igen. Öltöztesd rétegesen. Legyen rajta mondjuk egy rövid ujj bady, arra adjál hosszú ujjú rugit. vigyál magaddal rövidnacit neki, meg vékonyabb hosszú ujjút. S a biztonság kedvéért egy pulcsika. iulletve vastagabb pléd is megteszi ha úgy érzed fázik bele lehet csavarni. S persze a sapiját se hagyjad otthon. Azt mondják, hogy mindig egyréteggel kell vastagabban öltöztetni mint ahogy anyuka öltözik. Na persze hõség esetén elég egy rövid ujjú bady is. S ne hagyjd otthon a pót pelusokat:) ))
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!A pelus volt az elsõ, amit beraktam:)
Szerintem nyugodtan viheted ezt a mennyiséget. Az én babám akkor bukta le magát, vagy folyt ki a pisi, vagy kaki ha mentünk valahova. És inkább legyen egy garnitúrával több ruha nálad, nem kér az enni :) )

Holnap állatkertbe megyünk a 2, 5 éves és közel 10 hónapos gyerekeinkkel? Mire figyeljünk oda?

Naptej, kalap, folyadék---

Legjobb válasz: ennivaló, fertõtlenítõs kéztörlõ, és persze sok pénz :-)

ennivaló, fertõtlenítõs kéztörlõ, és persze sok pénz :-)
Váltóruha, esõkabát, (hisz esõ lehet bármikor), étel, ital, süti, rágcsálnivaló, mert ha otthonról viszed, esetleg Te készíted, nem kell annyira sok pénz ám.... :P Na meg fényképezõgép, játék a kicsinek, rágóka, nagy lepedõ, amivel letakarhatod a babakocsit, amíg alszik. Mi az egy évesünkkel egy egész napot töltöttünk ott és szuper volt. Mindent vittünk, semmit nem kellett venni és a lányunk is élvezte. :)

2 hónapja késik a menstruációm de még csak holnap megyek nődokihoz mert eddig nem volt tajkártyám. Ha 2 hónapja nincs meg akkor hány hónapos terhes lehetek? Már nem bírok holnapig várni :$

Legjobb válasz: szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2,5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.

szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2, 5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.
A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Így ki tudod számolni hogy hány hetes kismami vagy. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen aranyos vagy :) reméljük minden rendben lesz :)
Érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de szeretnék nektek sok boldogságot és egészséget kívánni!:) 15/L
A kérdező hozzászólása: fúúú nagyon akarom :) már 3 hónapja terveztük...és próbálkoztunk és végre meglett... :) :) :) szal azt mondjátok 2, 5-3?? jaj de jó hallottam hogy az elsõ 3 hónap a legveszélyesebb..de én nekem nincs se cigi, se pia se kávé semmi olyan ami ártalmas lenne a babának :)
na végre nem egy felelõtlen kamasz. köszönöm. (igen ezért kellett a korod XD) hú remélem akarod a babátés be van tervezve :D
A kérdező hozzászólása: 21 de miért is? ja a párom 27 de szerintem ennek nem sok köze van ahhoz hogy babát várok...vagy igen??????
Szerintem akarta a gyereket. Amugy szerintem olyan 2, 5 hónapos lehetsz.
amúgy hány éves is vagy?
fake
A kérdező hozzászólása: Van baba mert már csináltam 3 tesztet és pozitív lett. Tajkártyám meg nem volt mert ellopták a táskám és abban volt minden iratom.
Nézz körül a lakásban Ennyi késés után, kell ott már lenni egy gyereknek valahol.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam UH-n. 7 hetes vagyok :) Köszönöm a gratulációt:)
Sudocreme-mel kend be a zacsiját és tényleg hagyd levegõzni. Én a fütyije végét békén hagynám, ha holnap úgyis látja orvos.
Nincs semmi baj. Elõfordul ez a fiúknál sajnos. Pisi kicsípte neki. Meg kell fürdetni, szárazra törölni, bekenni az orvos által felírt popókrémmel. :)
A kérdező hozzászólása: na visszajöttem a dokitól, valóban nincs semmi gond, valószinûleg a pisitõl van, kaptam rá kenõcsöt. majd elmúlik. de köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!