Találatok a következő kifejezésre: Holnap megyünk a (666 db)

Holnap megyek a barátnőm szülinapjára és ma este megyek venni neki ajándékot, esetleg még holnap délelőtt! Mit vegyek neki? nincs semmi ötletem! Irjatok légyszi!

köszönöm

Legjobb válasz: Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.

Vegyél neki parfümöt, ha tudod az illatát. Kicsit drága, de tuti örülni fog neki.
aminek minden lány tuti örül: szájfény, szemhélypúder...ienek..esetleg pirosító , szempillaspirál... essence termékek a rossmanban, jók és olcsóak...
A kérdező hozzászólása: 14 éves
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszokat, nem vok Magyarországi szóval itt nincs Tesco, de virágot nem viszek azt biztos kap a fiuktól!!!! :)
Bocsi a Tesco miatt, nem tudtam, hogy külföldön élsz! (:
A kérdező hozzászólása: deee azéért köszike
A kérdező hozzászólása: azt már egy másik lány vesz neki, az egyik bnõm és õ már megvette, ezért én már nem tudok neki mit venni!
Tényleg, vegyél neki fülbevalót! Abból sohasem elég.
hány éves?jólenne tudni! felsõ, esetleg egy sál, táska ha tudod az izlését!
Hát ha ismerném, akkor könnyebb lenne. Biztosan tudod, ki a kedvenc énekese, színésze, milyen filmeket szeret, milyen parümöt használ. De ha nem, akkor: egy szép falikép, képkeret, amibe olyan képet tesz, amilyet akar, fiatalos falióra, , pendrive, csoki vagy egy üveg pia (bár nemtom milyen idõs vagy. Esetleg vannak a Tescoban ilyen nagy poszterek. Ha jól ismered az ízlését: CD a kedvenc elõadójától, DVD, , parfüm, bizsu, stílusához illõ felsõ, esetleg lehet vicces ajándék is, persze a jó ízlés határain belül!
Elég nehéz írni, mikor nem is ismerjük, nem tudjuk hány éves. Ha te nem tudod... Néhány általános ötlet: gyertya, felsõ, notesz, csoki, virág, könyv, dvd, toll,
A kérdező hozzászólása: utolsó semmi baj, de Rossman sincs itt, vagyis nem tudok róla, de van más jó minõséges sminküzlet! (Maybelline New York, Avon, Oriflame.....stb) köszi a válaszokat!

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!

Holnap megyek a 16 hetes AFP-re a védőnöm július 21-et írt a papírra a dokim viszont július 14-et. Az utolsó menstruációm március 31-én volt. Most melyik időpont a helyes?

Legjobb válasz: én is holnap megyek és nekem március 19. volt az utolsó menzim. Szerintem a védõnõd a menstruáció alapján számolt, a dokid pedig az uh érték szerint.

én is holnap megyek és nekem március 19. volt az utolsó menzim. Szerintem a védõnõd a menstruáció alapján számolt, a dokid pedig az uh érték szerint.
nekem márc 30 volt az utolsó menstuáció, és afp vérvételre 22-én megyek. Majd írd meg kérlek, hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: és nektek mi a szülés idõpontja?
elsõ vagyok: dec. 30 (7 hetes uh alapján)
nekem az eddigiek szerint jan 4. És neked? Anikó
Nekem március 28-án volt meg utoljára és a dokim utasítására 20-án megyek AFP vérvételre. Jan. 5-re vagyok kiírva.

Holnap megyünk a családdal Budapestre, mit ajánlotok mit nézzünk meg ott?

Eddig a Parlament van betervezve illetve a WestEnd. További ötleteket várok. Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: az üzletek zárva lesznek holnap a WestEndben. Gyerekekkel mentek? Mert ha igen, akkor állatkertet ajánlom. Vagy Gellért hegy, libegõzés ilyesmi.

az üzletek zárva lesznek holnap a WestEndben. Gyerekekkel mentek? Mert ha igen, akkor állatkertet ajánlom. Vagy Gellért hegy, libegõzés ilyesmi.
Állatkert kb. 5 óra minimum.
Nemzeti-, Szépmûvészeti Múzeum. Bár nem tudom, holnap nyitva lesznek-e. Budai vár, Lánchíd, Citadella, Mátyás-templom, Vajdahunyad-vára, Parlament, Állatkert, Vidámpark, Tropicarium, Millenáris Park. Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)
jövõ háza
Szerintem menjetek a TV székház elé nosztalgiázni :) Viccet félretéve. Ha kisebb gyermekekkel mentek és sok idõtök van, akkor az állatkert egy jó idõtöltõ hely. Még javában tart a múzeumok õszi fesztiválja, sok múzeumban vannak érdekesnek tûnõ interaktív tárlatok. pl. Történelmi Múzeumban - tapintható régészet Mûszaki és Közlekedési Múzeum - száz vasutat, ezeret (játékos foglalkozással) Szépmûvészeti Múzeum - Kezet rá! (bejelentkezés szükséges) A sétahajózásban nem vagyok biztos.
Budai Vár, Állatkert, Gellérhegy, Margitsziget, Bazilika (persze 1 napba alig fér bele valami).
Campona Tropicarium.
elõzõ vagyok. Józsefvárosi piac ilyet úgy sem láttok máshol.....

14napja tartó mensi! 6hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Össze-vissza van mensim. De most. Nagyon van! Mitől lehet? Hormonok? Holnap megyek a vér eredményért+nődoki. Kíváncsi vagyok volt-e már más is így? !

Ja,és 2hónapja szedem a barátcserje kapszulát!Lehet,hogy ez "zavart" össze?!

Legjobb válasz: Lehet,hogy egy egyszerû hormonzavar,de lehet,hogy komolyabb!Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz vagy orvoshoz! Nekem még nem volt ilyen,mivel 12 éves vagyok(holnap:))

Lehet, hogy egy egyszerû hormonzavar, de lehet, hogy komolyabb!Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz vagy orvoshoz! Nekem még nem volt ilyen, mivel 12 éves vagyok(holnap:) )

Holnap megy a férjem sperma vizsgálatra, de ma eléggé be van rúgva. Holnapi eredményt befolyásolhatja?

Legjobb válasz: :) Még sokat kívánok neki... szóval nem lesz ott gond. Mindenesetre azért majd kérdezze meg a vizsgálat elõtt, hogy nem jött-e feleslegesen.

:) Még sokat kívánok neki... szóval nem lesz ott gond. Mindenesetre azért majd kérdezze meg a vizsgálat elõtt, hogy nem jött-e feleslegesen.
A spermaszámot nem befolyásolja, de a spermiumok mozgékonyságát csökkentheti az alkohol. Tessék kijózanodni!
:) Nem hiszem, hogy befolyásolná... de miért rugott be... még csak 7 óra van... holnap meg meló...
A kérdező hozzászólása: Szülinapja van :-)
A megtermékenyítést egyértelmûen megnehezíti, ha elõtte 24 órával alkoholt fogyasztott. A spermaszámra ténylegesen nem tudom, de hatással lehet arra is.

Normális hogy 2napja nem fáj a mellem? Holnap megyek a 12hetes uh-ra!

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj. Nekem is a 12. hét környékén hirtelen megszûnt minden tünetem. További szép babavárást neked és jó mozizást holnapra.

Teljesen normális, ne aggódj. Nekem is a 12. hét környékén hirtelen megszûnt minden tünetem. További szép babavárást neked és jó mozizást holnapra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Megnyugtattál.
Szia!Kezd egyensúlyba kerülnia szervezeted, kezdi megszokni a várandósság csodálatos állapotát. A hányinger is kb. 12 hetes korig szenvedteti a leendõ anyukát. Jó tanács: az ultrahangvizsgálaton bátran kérdezz, kérd, hogy mutassák és mondják mit láttok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Fogok kérdezni.Már össze is irtam a kérdéseimet.

Ekcéma? Valószínű, hogy 4 hós kisfiam bőre ekcémás. Holnap megyünk a védőnőhöz megmutatni.

Tegnap jött ki neki, most kezdtük a hozzátáplálást és én az őszibarackra gyanakszom.Először csak az arcán jelentek meg piros foltok, aztán tegnap fűrdésnél éreztem a két karján ilyen szarus elváltozást.Ami ki is pirosodott fürdés után.Van itthon egy kézbalzsamom, ami kamilla, körömvirág és glicerint tartalmaz.Holnapig kenhetem ezzel neki?Nagyon száraz ott a bőre.

Legjobb válasz: Holnapig inkább a popsikrémetekkel kend, nekünk az is bevált erre, amíg nem kaptunk másikat. Azt babáknak keverik, biztosan nem allergizál, míg a te kézkrémed akér rosszabbá is teheti a helyzetet. Lehet allergia, de lehet atópiás dermatitisz is (extrém száraz bõr), de ezt ne a védõnõ döntse el, vidd el a gyermekorvosotokhoz! Mindenesetre ne ijedj meg, nincs semmi baj, kap majd rá kenõcsöt, és biztosan hamar helyrejön!

Holnapig inkább a popsikrémetekkel kend, nekünk az is bevált erre, amíg nem kaptunk másikat. Azt babáknak keverik, biztosan nem allergizál, míg a te kézkrémed akér rosszabbá is teheti a helyzetet. Lehet allergia, de lehet atópiás dermatitisz is (extrém száraz bõr), de ezt ne a védõnõ döntse el, vidd el a gyermekorvosotokhoz! Mindenesetre ne ijedj meg, nincs semmi baj, kap majd rá kenõcsöt, és biztosan hamar helyrejön!
én nem védõnõhöz vinném hanem gyerekorvoshoz vagy bõrgyógyászhoz. nagyon kedvesek és segítõkészek a védõnõk de nem orvosok! és hát nagyon nem mindegy, hogy ekcémás vagy kiszáradt a bõre a hidegben. és én nem kenném amíg orvos nem látja mert ha elmúlik akkor nem fogod megtudni, hogy mi volt az. tudom, hogy nehéz így hagyni, de tényleg kéne látnia orvosnak

Holnap megyek a Budapesti Máv korházba November 12. re voltam kir irva és csak C2100 as a méjszályam azt mondták holnap meginditják a szülést mire számithatok fájdalmasabb lesz mint a normál szülés?

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :)) Próbálj egy kicsit pihenni.

Szia! Attól hogy indítják a szülést semmivel sem lesz fájdalmasabb mint normál esetben amikor megindul. Elõször elcsípik a magzatburkot, ha nem tágulsz akkor bekötik az oxitocint. Túl leszel rajta, bár tudom most nagyon félsz, de legalább hamarosan a kezedben lesz a várva várt kis jövevény :) ) Próbálj egy kicsit pihenni.
A kérdező hozzászólása: Elmentem pisilni és a alsonemümön egy kis piros váladék volt felhivtam a Dr Úrt és azt mondta hivjam vissza egy ora mulva ez mit jelent szülni fogok hamarosan ??
Szia! Igen, lehet, hogy beindult a szülés. Nekem is az elsõ jel az volt, hogy volt egy kis vérzésem. Nyílt a méhszáj ezért volt a vérzés. Kb. 1 órával késõbb már a fájások is jöttek. Aztán rá 12 órára már a kezemben volt a kislányom. Mennek a drukkok! +++
En is drukkolok!!! Nekem is verzessel kezdodott a szules, bementunk a korhazba, kiderult, hogy tagulasos verzes, mondtak, hogy ma szulunk. 1 hettel a kiirt idopont elott voltunk. Repesztettek a magzatburkot, semmit nem ereztem, utana elkezdodtek komolyabban a fajasok. Reggel 9-re mentunk, delutan fel 4-re megszuletett a kislanyunk. Ennek pont holnap lesz 3 honapja! :) ) Ne felj, nagyon klassz elmeny, biztos o is varja mar, hogy talalkozzon az anyukajaval. ;) Drukkolok!!!

Terhes vagyok. Holnap megyek a dokihoz de nagyon félek mert nem vagyok jol. Nagyon fáj a hasam és a hátam, derekam is. Néha a szivem is nagyon fáj. Lehet hogy méhenkivüli vagyok? Megállás nélkül fáj a hasam. Ez gond igaz?

Legjobb válasz: Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami

Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami
Szia! Szerintem ez nem utal méhenkivüli terhességre!! Gondolom nemrég estél teherbe, hallottam hogy ilyenkor a szervezet még "emlékszik" a menstruációra, lehet ezért fáj a hasad! De a lényeg hogy ne izgulj, holnap ugyis kiderül hogy minden rendben! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat és remélem igazatok lesz:) csak félek mert az elsö babám lesz és még csak 6hetes vagyok:) De holnap minden kiderül:) Köszi mégegyszer:)
Szia! Nekem múlt héten kezdõdtek a mensziszerû érzések, most vagyok a 8.hétben. Minden nap érzem, hogy húzódik a hasam, a derekam. Magne B6-ot kaptam rá, de már akkor ajánlotta az orvosom, mikor még semmi ilyen jellegû tünetem nem volt. Tehát gondolom gyakori panasz lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!