Találatok a következő kifejezésre: Holnap leszek hetes. Egész (3 db)

Holnap leszek 40 hetes. Egész héten távozott a nyákdugó, minden nap egy kicsi de egyre véresebb meg csunyább. Enyhén görcsöl a hasam, mensi szerüen, mikor lesz vajon baba?

Az amnioszkópiától is vérezhetek egy kicsit azt mondta a doki. De én tudom hogy a nyák távozik. Ja és s?r?bben van székelési ingerem.

Legjobb válasz: Egyetértek az elõzõ hozzászólásokkal!!!!! Ügyi legyél!!!!! Dia - 6 hós anyuka

Egyetértek az elõzõ hozzászólásokkal!!!!! Ügyi legyél!!!!! Dia - 6 hós anyuka
Nekem így indult be az elsõ szülésem. Szerintem a folyamat elkezdõdött. Feküdj le pihenni, mert szerintem hosszú éjszakád lesz!!!:)
Szia!A mai nap biztosan megszülsz!Készitsd el a holmidat a kórházba.Figyeld a fájásokat és ha erõsõdik vagy elkezd szívárogni a magzatvíz írány a kórház.Sok sikert, könnyü szülést!
nekem is hasonlóan kezdõdött! mindent kiürítettem, és egyre erõsebben görcsöltem egyre sûrübben! vidám szülést! :)
Nekem is ugyanígy kezdõdött este fél 6 körül, letusoltam, nyugodtam összeszedtem mindent, amire szükségem lehetett, 7-kor elindultunk a kórházba, 8-ra beértünk. S mikor megvizsgáltak már két ujjnyira ki voltam tágulva s el volt vékonyodva a méhszáj is. Nálam ekkor csináltak egy ultrahangot, s kiderült, hogy a babám farfekvésû, s félig haránt is, így rögtön megcsászároztak. 22 óra 04-kor meg is született a kisfiam. Érdemes elindulni, hisz nem tudhatod, hogy milyen gyorsan zajlik nálad a dolog. Ui: bár remélem, hogy mire én ezeket felírtam te már a szülés fáradalmait pihengeted! :)

Holnap leszek 7 hetes terhes ma egész nap elég sűrűn fáj az egyik oldalon a hasam, görcseim szerencsére nincsenek. Ez bajt jelent?

A folyásom az elmúlt 5 napba már nem olyan testápoló szer? mint volt hanem nagyon világos barnás és ritkán nagyon de van benne egy kis rózsaszínes is sokat fekszek a doki felemelte az Utrogestan adagom de azt mondta az uh minden jó ez 5 napja volt de még se tudott meg nyugtatni

Legjobb válasz: Szia! Nekem is sûrûn fájt a hasam, azt mondta, a doki, hogy a terhesség korai szakaszában ez normális, mert az izmok tágulását így érezzük. Az, hogy folyásod van és néha rózsaszínes szerintem az friss vérzésre utal. Mindenképpen menj orvoshoz, még akkor is ha 5 napja voltál. Az a biztos!! Jó egészséget!!

Szia! Nekem is sûrûn fájt a hasam, azt mondta, a doki, hogy a terhesség korai szakaszában ez normális, mert az izmok tágulását így érezzük. Az, hogy folyásod van és néha rózsaszínes szerintem az friss vérzésre utal. Mindenképpen menj orvoshoz, még akkor is ha 5 napja voltál. Az a biztos!! Jó egészséget!!
Miért ne lenne normális...? Velem nem terhesen is elõfordult. 39 hetes km
Én tegnap óta ilyen vagyok :( Teljesen normális, front miatt van. 22hkm
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Akkor jó, megnyugodtam. Nekem nem terhesen mindig energia túltengésem volt, azért szokatlan, meg a második trimeszter is jól telt. Lehet, hogy picit már fáradok... Meg tegnap elég sokat mentem, egy kicsit át is fáztam estére, talán ez egz kicsit megterhelte a szervezetemet. Akkor pihenek. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!