Találatok a következő kifejezésre: Holnap leszek hetes terhes, (13 db)

Most leszek holnap 12 hetes terhes, és minden tüntem el mult 3 napja! Se hasszúrka, se hányinger, se mellfeszülés. Kezdjek el agódni? Vagy ez igy normális?

Nagyon agódom:((

Legjobb válasz: NEEEE!Ne aggódj semmiképp,úgyis mész dokihoz most genetikára,igaz?Ott megnyugszol,ha nem tudsz hívd fel az orvosod, de nem kell idegeskedni,a tünetek elmúlása nem jelent semmit,sokunknál elmúlik,nekem a 10.- héttõl nincsenek,most vagyunk24.

NEEEE!Ne aggódj semmiképp, úgyis mész dokihoz most genetikára, igaz?Ott megnyugszol, ha nem tudsz hívd fel az orvosod, de nem kell idegeskedni, a tünetek elmúlása nem jelent semmit, sokunknál elmúlik, nekem a 10.- héttõl nincsenek, most vagyunk24.
Ne aggódj! Ha szerencsés vagy, akkor nem is térnek vissza, de az is elõfordul, hogy egy ideig megszûnnek, aztán újra elõjönnek. 26 hetes kismami
Semmi gond, nekem 10 hetesen múlt el minden tünetem, semmit nem jelent, inkább örülj neki, a babának hidd el nincs semmi baja. A 12.-ik héten úgyis UH, akkor majd megnyugszol, hogy nincs semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!Csak annyi rosszat hallani, olvasni lehet ilyesmikrõl.Meg nyugodtam!Hálla nektek.Most olyan jól érzem magam, mind újkóromban:) Ez furcsa érzés, mert eddig végig szenvedtem.Jövöhéten megyek csütörtökön genetikára, és pénteken integrált tesztre is.Rajtam mulna minden héten meg nézzném pocak babám ultrahangon, jól van-e.Nagyon szép, és tünetmentes baba várást!Nagyon köszönöm a segitséget!!Szíjasztok!!
Utolsó válaszoló vagyok!!!! Én is így éreztem, ráaadásul mondom, nekem a 10-ik héten se hányinger, se mellfeszülés, semmi. Nagyon beparáztam, legszívesebben egy hordozható UH-al jártam volna, és minden percben megnéztem volna a babámat. Elmúlt ez a nagy aggódá, persze jöttek mások, de a lényeg, hogy neked is el fog, ez egy természetes aggodalom, és tapasztalatból mondom, hogy szuperül tú lépünk ám rajta. Pl. én most vagyok 25 hetes és most kezdett megint fájni a mellem, ja és alig nõtt valamit, de ezen sem aggódom, ez is alkati dolog, majd aszoptatásnál behozza a lemaradást és végül is az a lényeg!!!!!! Örülök nagyon, ha megnyugodtál!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer, hogy meg osztottad velem tapasztalatodat!Hizni sem hizok, lehet tényleg alkat függõ:) Már akkor érzed ahogy pocak babád mozog!De jó neked!Vigyázz magadra, és a kis pocak lakóra is!Minden jót kivánok, egészséget, boldogságot!!Szíja!!
Miért kéne aggódni????? Van akinek egyáltalán nincs semmilyen terhességi tünete...akkor az is aggódjon hogy õ nincs/nem volt rosszul? Inkább örülj neki. Nem kell mindent elhinni amit hallasz mert megõrülsz mire megszülsz!

25. hetes terhes vagyok Eddig nem tudtuk meg a baba nemét persze az a legfontosabb h egészséges legyen. Holnap megyünk 4 D ultrahangra ott biztosan meg tudják mondani h mink lesz?

Eddig mindig a fenekét mutata.

Legjobb válasz: Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!

Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!
Gratulálok a kislányodhoz. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg volt az ultrahang..nagyon szépen megmutata magát . Kislányunk lesz:) Mindene rendben van szépen fejlõdik 1 kg és 31 cm
Mi 14 és 20 hetesen voltunk, mindkétszer nehéz volt kiimádkozni a vackából, de megmutatta magát. Drukkolok, hogy Nektek is így legyen. :) Majd írd meg mindenképp.
Az én lányommall amikor mentünk UH ehettem én akármennyi csokit és próbáltam nem el ringatni és próbált az UH-on végzõ hölgy bekopogni hozzá, na de az én kicsim meg sem mozdult. Igaz õ a lábait tette szét és szó szerint az volt az elsõ amit megmutatott magából. :) De az arcát csak azért sem. Láttuk az UH képen, hogy még az arca elé is tette a kezét, hogy ne nézzük õt. :)
A kérdező hozzászólása: utolsó Ultrahangom November 5.-én volt akkor nem mutata meg magát remélem azóta már úgy fordult h csak egy percre is de meg lássuk. Változtat valamit h csak jobb oldalamon tudok aludni mostanában? Mert azt mondják h a bal oldalon érdemes aludni ?
A kérdező hozzászólása: remélem h megmutatja magát..nagyon kiváncsiak vagyunk
Nekünk a 26. héten mutatta meg hogy õ bizony kisfiú :) Az igaz, hogy mindegy mi, de jó azt tudni, vagyis mi nagyon akartuk már tudni :) Remélem ti is sikerrel jártok!
Mi is 26. héten voltunk 4D-s UH-n, nem mutatta meg magát. A méhlepényen feküdt és ehettem csokit, ihattam, ultrahangozhatták, õ csak szunykált tovább. (Mi mondjuk a 12. és 18. héten már tudtuk) Csak a babádon múlik, hogy meg tudod-e a nemét.
Az elsõ válaszoló tanácsait fogadd meg. Én is ettem ittam elõtte, és a 15. héten 2D-s megmondták, hogy kukacosom lesz:D Megy a drukk, majd írd meg mi volt. 19hkm.
szerintem megmondják ott nektek :) a 4d-s gépek elég komoly berendezések, ráadásul általában hozzáértõ személy kezeli. nekem 18 hetesen mondták meg, hogy kislány. unokaöcsémet a 12. héten már biztosan fiúra mondták :) remélem nálatok is sikerrel járnak:) és nagyon jó élmény lesz.
Ha megmutatja magát, akkor pontosan kivehetõ lesz igen:) Drukkolok:) ))
gratulálok :)

Mi lesz a következő vizsgálat? 6 hetes terhes vagyok. Holnap megyek az első ultrahangomra. Kedden pedig már mehetek a védőnőhöz. Utánna csak 12 hetesen kell menni?

Azért kérdezem, mert ha addig nem kell többször elkéreckednem akkor csak a 12. hét után mondanám meg a munkahelyemen.

Legjobb válasz: utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre,belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!

utána csak a 12.héten kell menni de viszont el kell menned cukor terhelésre, belgyógyászatra és fogászatra is!kb. a 13.hétre kell meglennie az eredményeknek és ezekkel tudsz újra menni a védõnõhöz.ö mondja majd meg hogy mikorra menj vissza hozzá!!!!
Településenként más a szokás.Nekem az orvosomhoz 4hetente kell járni+kötelezõ ultrahangok.12hetesen mentem elõszõr védõnõhõz.16hetesen volt az elsõ vérvétel.20hetesen, genetikai uh.24hetesen cukorterheléses vérvétel, ezután belgyogyászat.De máshol nem igy szokott lenni.


37 hetes terhes vagyok! Holnap lesz egy rendkivuli Uh-am mert a szuleszno szerint ket het alatt hirtelen tul nagyot nott a babam. Mit jelenthet ez? Lehet, hogy elobb elinditjak a szulest ha kiderul, hogy a baba tul nagy mar most?

Ket hete 35cm volt a hasam hossza ma viszont 42.5cm.Szerintem kicsit elmerte.Volt valakinek hasonlo tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a védõnõ mérte a hasamat és egyszer azért lett kevesebb az eredmény, mert a baba keresztbe feküdt a hasamban és nem függõlegesen helyezkedett el. Szerintem nálad is errõl van szó, ne idegeskedj. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Nekem a védõnõ mérte a hasamat és egyszer azért lett kevesebb az eredmény, mert a baba keresztbe feküdt a hasamban és nem függõlegesen helyezkedett el. Szerintem nálad is errõl van szó, ne idegeskedj. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi.Csak azt nem tudom, hogy ennek a meregetesnek mi haszna van.En alapbol magas vagyok.Ebbol kifolyolag a felsotestem is hosszu.Szerintem ez alapjan nem lehet a baba hosszat meghatarozni, hogy milyen hosszu a hasam.Csoda , hogy elkuldott Uh-ra.Itt nem divat.Az utolso Uh-am 26 hetesen volt.
Szia. Megint én. Ezzel a méréssel a méhed nagyságát mérik.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!
e én errõl még nem is hallottam, hogy bármi köze lenne ezekhez az adatokhoz.NEkem úgy kellett kérnem, hogy mérje már meg, mert mindig elfelejti.Amúgy sztem nem sok ez a nagyság növekedés.Ezekben a hetekben nõ iszonyat nagyot.Én 3hét alatt totál szétrepedtem és nekem pl már 36hetesen a nagy uh adatai szerinz 38hetes babám volt méretileg.Szval ne aggódj, a dokim viszopnt azt mondta , igazán pontos adatokat az elsõ két nagy uh-ból lehet levonni csak, szval ezek már csak megközelítõ értékek.Ne idegeskedj , nem lesz semmi gond.38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszonom neked is.
Én 35 hetes vagyok, hatalmas pocakkal, de eddig senki nem mérte meg mekkora.. mindig csak az ultrahangon nézik a baba méreteit. Nyugodj meg, az én babám már most 39 hetesnek felel meg. Persze mondta az orvos, hogy igazi adatot csak akkor tudnak mondani, ha már kezükben lesz a baba.. :-)

Tegnap tudtam meg hogy 7 hetes terhes vagyok, crl 7, 5 mm. Nem kicsi? Szívmûködés rendben ezt írta. Nem mondott semmit csak gratulált, és 3 hét múlva lesz controll. A védõnõ holnap fogad.

Elõbb menjek el vérvételre amire a háziorvos ad beutalót úgy menjek controllra? Melyik héten milyen vizsgálat lesz?

Legjobb válasz: Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!

Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!
Holnap megkapod a kiskönyvet, majd a védõnõ megmondja mikor hova kell menned. Vérvételre a 12. hét környékén kell, akkor lesz a genetikai uh is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :)
gratulálok :) elõször nekem is a védõnõhöz kellett menni, õ mindenben tájékoztatott hogy mikor hová kihez...
Nem kicsi, és nehéz pontosan mérni, fõleg ha szar a készülék, pl. sztk rendeléseken. :) gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Biztosan ad majd minden kérdésemre választ a védõnõm. A beutalót a háziorvos adja nem a védõnõm lehet rosszul fogalmaztam. A tegnapi vizsgálat óta volt/van némi kis barnázásom, nem folyamatos és nem görcsös nagyon kevés csak pisiléskor. Meddig normális? Volt rákszûrés is tegnap utána hüvelyi uh. lehet felsértett?
Én is arra tippelek, hogy felsérthetett picit, mert azt szokták mondani, hogyha nem görcsölsz vagy nem erõsen vérzel, vagy nem élénket, akkor nem kell aggódni. remélem minden rendben lesz veletek :) szép karácsonyt nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó! Nagyon bízok benne hogy nem lesz baj. Nektek is szép karácsonyt! :)

Holnap leszek 7 hetes terhes! Szükségem van ezekre?

Gyógyszer abba hagyása után egyb?l teherbe estem.3 évig szedtem (Belara).21 éves vagyok, és makk egészséges ahogy a párom is!a családban semmilyen rendellenesség nem volt.Szerintetek szükségem van a különböz? "kor"-ok kivizsgálására? mert az orvosom szerint 9 hetesen kell bejelentkezni a vizsgálatra!el?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Én nem voltam ilyen fizetõs vizsgálatokon. Csak azokon amikre kellett menni. Az is van bõven. Szerintem az ember a maga megnyugtatására megy el ezekre a vizsgálatokra. Jó babavárást! :-)

Én nem voltam ilyen fizetõs vizsgálatokon. Csak azokon amikre kellett menni. Az is van bõven. Szerintem az ember a maga megnyugtatására megy el ezekre a vizsgálatokra. Jó babavárást! :-)
Én elmentem az összes vizsgálatra, csak, hogy megnyugodjak, hogy minden rendben van! 5 megjelenés amúgy is kötelezõ, mert különben nem jár az egyszeri anyasági segély. 22 évesen szültem.
Ezek általában szabadon választott kötelezõ programok! :) Szóval akkor is el kell menni, ha te makk egészséges vagy! Gondolom neked is jó a tudat, hogy mindent rendben találnak nem?
Nov. 19. 17:54-es vagyok. A kombinált tesztre gondolsz 9 hetesen? Ezt ki mondta? A dokid? Az Istenhegyi úton direkt felhívták a figyelmem, hogy 9-10 hetesen menjek el egy UH-ra, nézessek ülõmagasságot, azt diktáljam be nekik és ez alapján adnak idõpontot a kombi tesztre. A Bátorfi doki vizsgált és olyan jól kaptam idõpontot, hogy az UH alapján 11+6 napos voltam a vizsgálatkor. Na, szóval ezt a tesztet a 11.-14. hét között csinálják, de a legjobb 12 hetesen.
A kérdező hozzászólása: A többi kedves válaszólonak köszönöm a válaszokat!és az lenne a kérdésem, hogy nekem azt mondták h ezt a vizsgálatot csak 9 hetesen végzik el!!miért olyan korán???hisz a 12 hétig elmehet a baba!most nem az bántana h kidobtam 30 ezret, csak miért nem a 11, 12 héten!?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló!!!szeretném veled tudatni, hogy ezeket a vizsgálatokat nem a fiatal vagyis a 20-25 éves kismamiknak találták ki, hanem AZ FÖLÖTTINEK!!!!és igen sajnos ebben az estben mindenki másnak igaza van csak neked nem!!tudod azért szül a mostani fiatal generáció sok beteg babát!-mert mikor mi születtünk vagy anya hasában voltunk akkor volt a csernobili katasztrófa, és sajnos ez a mostani babákon látszik!!!ha ezt sem hiszed járj utána!! nagyon neves egyetemre járok és Mo legokosabb emberei taníthatnak, köztük aki elsõnek észrevette, hogy valami gáz van akkor csernobilban.és még annyit hogy ezek a vizsgálatokra a legtöbb kismama az már rég betöltötte a 30 at!!!!
Igazad van, Rajtad kívül mindenki hülye.
Haha :) amit hosszú mondatokon keresztül ecsetel, azt a végén egy szép kerek mondattal agyon is [email protected][email protected] Tényleg nincs benne ellentmondás, biztos megbízható a forrás!!
"kiknél nagyobb a kockázat" c. részt elolvasnád, kedves utolsó? Gondolod, hogy ilyeneket az ujjamból szopok? http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/down-kor-szures/
Meg kell csináltatni, de ez azért hülyeség, hogy több fiatal kismama szül beteg babát...jó hogy nem már a 35 éves kor lesz az ajánlott a szülésre...mit ki nem találtok még?
A kérdező hozzászólása: Hát nem!!ezért is érdekelt a véleményetek!de most már 100%ban biztos vagyok abban hogy megcsináltatom:) köszönöm a válaszokat
Tegnap 17:54 vagyok. Valóban nagyon fiatal vagy, és kérlek, ne értsd félre, nem riogatni akarlak, és nem kampányolni a szûrések mellett, de: Most már több 35 év alatti kismama szül Down-kóros babát, mint 35 feletti, pont az anyósod féle hozzáállás miatt: fiatal, minek szûrni. Én a korom miatt csináltattam (35 vagyok). A korom alapján 1:344 az esély a Down-kórra, a teszt alapján 1:6886. Hát nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre most a Csenge Titanillához járok!:) Te mennyi idõs vagy?
Szia, én el fogok menni. Ki a dokid? Én is gyõri vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk Gyõrben is 30e.anyum szerint nem árt, a párom anyukája egészségügyis õ azt mondja felesleges mert h elég fiatalok vagyunk és h ilyenkor kicsi a kockázata, az orvosom meg még azt tette hozzá h elvetélõdik, a ha valami baja lenne!
A kérdező hozzászólása: :) aranyosak vagytok!persze ilyen védõnõhöz eljárok meg minden!én konkrétan a down kórra, edwardson kórra gondoltam!:) és ugye ezek 30-30 e.Ft be kerülnek :) ezért kérdeztem!de szeretném megcsinálttani, csak kiváncsi vagyok a véleményekre:)
A kérdező hozzászólása: Én csak a szûrésre gondoltam ahol leveszik a vért megvizsgálják és megmondják hogy jó-e vagy sem.de felhívtam Gyõrben a klinikát és megkérdeztem!8+5naposan fogják levenni a vért!ami 10.000 ft lesz!és utánna lesz 2 külön vizsgálat!de az csak akkor van színtén ha kérjük!:) köszönöm a segítséget!és a válaszokat!:)

Holnap megyek dokihoz remélem lesz szivhang. Szerinted ha 7 hetes terhes vagyok s nem él nem lenne valami jele annak?

Legjobb válasz: Sajnos nincs jele,ha nem él a baba! Sokan a következõ vizsgálatig nem is tudják,hogy baj van:(

Sajnos nincs jele, ha nem él a baba! Sokan a következõ vizsgálatig nem is tudják, hogy baj van:(
ne is gondolkozz ilyeneken :) 7 hetesen már simán van szívhang, látszik ahogy pulzál. én is ekkor voltam 9mm volt a crl (ülõmagasság) ne is idegeld magad minden oké lesz

Holnap leszek 20 hetes terhes. De meg nem ereztem mozogni a babat. Mennyire gyakori ez? Vagy kezdjek aggodni?

Legjobb válasz: Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)

Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)
Ne aggódj!Lehet úgy helyezkedik hogy nem érzed.De most már nagyon figyeld.Nem éreztél még kis apró rebegéseket?
Ne aggódj!:) Én 22.-23. héten éreztem elöször. Elsö babánál teljesen természetes. Boldog babavárást!:)
Mikor lefekszel, nyugalomba vagy, akkor lehet a legjobban érezni valamint a pici is akkor indul be:) Üdv 36+4hetes km
Én napra pontosan akkor éreztem elõször a babámat, amikor betöltöttem a 20. hetet. Igaz, elõtte is éreztem olyan rebegésszerût, de akkor még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Szerintem, te is érzed már, csak még olyan sejtelmes. Nyugi, pár nap, és megérzed Te is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, kicsit megnyugodtam...most már nagyon figyelni fogom.föleg este lehet érezni ugye?
Egyél egy csokit és feküdj a hátadra, nagyon figyeld a pocakodat.A kezedet is tedd rá.Ez sokszor beválik, ha esetleg mégsem akkor sem kell aggódnod.Pár nap és biztos vagyok benne, hogy megérzed!:) Aztán úgy belejön, hogy aludni sem bírsz tõle :) 35hkm
A kérdező hozzászólása: Jó rég írtam ki, de válaszolok ha valakit érdekel.Sajnos elvetéltem és 99% hogy a pajzsmirigy miatt :(
Szia! Nagyon sajnálom! :( Gondolom a 12. hétig vetéltél el?
A terhesség hozta ki, nem? Szerintem nem lesz gond, ez még nem olyan túlságosan nagy eltérés, de majd biztos havonta kell menned kontrollra. Nekem már 10 éve van, én is havonta jártam, kicsit kellett a gyógyszeradagomon változtatni, de minden rendben volt.
szia kérdezõ! hány hetesen ment el a baba? :( azóta mi történt veled? újabb terhesség?

35 hetes terhes vagyok és ma megrázott a vasaló ahogy bütyköltem. Lehet baja a picinek vajon? Holnap kell mennem uh-ra, remélem nem lesz semmi gond! Bár mozog rendesen azóta is.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat,lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben,itt nem hiszem,hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.

Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat, lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben, itt nem hiszem, hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.
holnap az uh-s dokinak említsd meg az esetet. õ megmondja, hogy mi a következõ lépés. õ úgyis néz majd szívhangot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!