Találatok a következő kifejezésre: Holnap leszek hetes 10 napos (2 db)

Holnap leszek 40 hetes 10 napos és azt mondta a doki, hogy ha addig sem indul be a szülés akkor be kell menjek a korházba, de már úgy, hogy ottmaradok. Mire számíthatok?

... félek

Legjobb válasz: szia! örülj,hogy eddig még nem fektettek be!Itt nálunk ha betöltötted a 40.hetet, be is kell feküdni! :( Valószínûleg minden nap meg fognak vizsgálni, ha jól tudom 2 naponta magzatviz színt néznek. Napi 2x nst és vérnyomásmérés. Különösebben semmit nem fognak csinálni ezeken kívül, ezektõl pedig ne félj! Már ismered ezeket a vizsgálatokat gondolom! Egyébként nem hiszem hogy sokat fognak várni,max.4 nap és meglesz a babád,mert gondolom 14 napi túlhordás esetén megindítják a szülést. Megindíthatják a szülést oxitocin infúzióval is, vagy burokrepesztéssel,bár hallottam különbözõ zselékrõl is. Gondolok rád, kitartás, nem lesz semmi gond, beszélj a babádhoz hogy bújjon ki minnél hamarabb!!! Könnyû szülést kívánok és jó egészséget!! :) 39 hetes kismami

szia! örülj, hogy eddig még nem fektettek be!Itt nálunk ha betöltötted a 40.hetet, be is kell feküdni! :( Valószínûleg minden nap meg fognak vizsgálni, ha jól tudom 2 naponta magzatviz színt néznek. Napi 2x nst és vérnyomásmérés. Különösebben semmit nem fognak csinálni ezeken kívül, ezektõl pedig ne félj! Már ismered ezeket a vizsgálatokat gondolom! Egyébként nem hiszem hogy sokat fognak várni, max.4 nap és meglesz a babád, mert gondolom 14 napi túlhordás esetén megindítják a szülést. Megindíthatják a szülést oxitocin infúzióval is, vagy burokrepesztéssel, bár hallottam különbözõ zselékrõl is. Gondolok rád, kitartás, nem lesz semmi gond, beszélj a babádhoz hogy bújjon ki minnél hamarabb!!! Könnyû szülést kívánok és jó egészséget!! :) 39 hetes kismami
Nekem az orvosom szex-et javasolt a párommal, mert a spermában vannak olyan anyagok, amelyek beindítják a méhösszehúzódásokat! Próbálkozzatok még meg vele, bár lehet már túl vagytok rajta! :) Könnyû szülést
Arra, hogy ottfognak, tehát minden cuccodat vigyed. Felvesznek, kivizsgálnak és megindítják a szülést, általában másnap reggel. BArátnõm reggel 6-kor megkapta a beöntést, 7-kor bekötötték az infúziót. Onnan kezdve feküdni kell, nem ehetsz, nem ihatsz, és meglesz a babád valamikor aznap.-) Ne félj, nincs mitõl!! Ha valakit szeretnél magad mellé, ott lehet veled végig!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Még nem vagyunk túl rajta, nem nagyon próbáltunk semmit ki eddig, mert szerettük volna ha magától indul be, ráadásul a fertõzésektõl is félünk, mert nem tudom ment-e már el a nyák vagy sem, ugy-e azt nem mindig lehet észrevenni.

10 hetes 2 naposan azaz holnap után megyek dokihoz. Milyen lesz a babám? Mit fogok látni?

Ti ilyenkor mit, mennyit láttatok a babátokból? Milyen volt?

Legjobb válasz: Kis végtagbimbókat már látni lehet ilyenkor :)

Kis végtagbimbókat már látni lehet ilyenkor :)
Szia! Én 6 hetesen és 12 hetesen jártam UH-n. 6 hetesen csak egy picike sötét "foltot" láttam. Elég nehéz volt elhinni, hogy az a babám. :) Még szívhangja sem volt. 12 hetesen sem láttam sokkal többet, akkor egy picit nagyobb volt a folt, de már látható volt a szívhang is.:) A legjobb a 18. heti UH volt. Akkor már mindent lehetett látni, kivéve a kicsi nemét, mindig úgy fordult, hogy véletlenül se mutassa :D Készülj az UH-kra nagyon szép élmények, nekem nagyon szép emlékek maradnak :) Minden jót! 23 heteske
Szia én 10+3 naposan voltam uh-n és ezt láttam. http://kepfeltoltes.hu/090315/img003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: De jó ez a kép!! :) Már nagyon várom! Köszi a válaszokat! :) utoljára 6 hetesen voltam és izgulok kicsit. :)
A doki is azért adott képet, mert azt mondta, hogy ilyen nyugodt babát nem látott mostanában.Általában izegnek-mozognak, nekem szerncsém volt hogy pont szunyókált.:-) A mérete 3.65cm volt akkor. Remélem A Te babád is ilyen cuki lesz, és hagyja magát lefotózni.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Jó lenne!:) Gratula a picihez! :) :) :)
Köszönöm szépen!Neked is gratula!Vigyázz magatokra! :-)))
Én multhéten voltam a dokimnál 9 hét 4 naposan. Látszódott a baba keze-lába, ahogy vert a kis szive és hihetetlen de nagyon mocorgott a kezeivel és a lábaival is. Nagyon nagy élmény volt, neked is biztos az lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!