Találatok a következő kifejezésre: Holnap leszek hetes, eddig (7 db)

Holnap leszek 20 hetes. Mekkora már a babánk ilyenkor kb? Én ugy olvastam hogy 25-30 cm. Ez igaz? És hany dkg? Nektek mennyire mocorog? Nekem eddig lustácska volt de az elmult 2 napban többet mozog.

Most vettem elö egy müanyag iskolai vonalzot és elvagyok hülve hogy szinte az egész vonalzo hossza már a babánk!Hihetetlen!!!!!Mostanában nem olvastam utána a könyvben ezért lepödtem meg ennyire!

Legjobb válasz: Szia! Írd be a google-ba hogy terhesség hétrõl hétre és mindent megtalálsz. De ne feledd ezek csak átlagos számítások. Én most jövök a dokitól. 22.hétben vagyok de a babóm mérete egy 24 hetesnek felel meg és 596g. Dokim szerint ez sem lesz picike. a 20 hét körül sztem úgy 400g körül lehettek, de nézz utánna és mindent tudni fogsz. Ne csak 1 oldalnál ragadj le,eltérõ amiket írnak. Boldog babavárást:D

Szia! Írd be a google-ba hogy terhesség hétrõl hétre és mindent megtalálsz. De ne feledd ezek csak átlagos számítások. Én most jövök a dokitól. 22.hétben vagyok de a babóm mérete egy 24 hetesnek felel meg és 596g. Dokim szerint ez sem lesz picike. a 20 hét körül sztem úgy 400g körül lehettek, de nézz utánna és mindent tudni fogsz. Ne csak 1 oldalnál ragadj le, eltérõ amiket írnak. Boldog babavárást:D
Szia, én is 20 hetes vagyok, múlthéten a genetikai uh 279 g-ra saccolták (a hosszát nem mondták)és kislány:) Nekem hétvégén mozdult meg komolyabban, azóta ritkábban érzem egy egy pillanatra. Boldog Babavárást!
A könyv szerint 25cm és 300g körüli.de itt is megnézheted:http://www.pampers.hu http://www.timmermann.hu mindkét helyen csak beírod az adatokat...
tegnap voltam genetikai ultrahangon. most vagyok a 22. héten és a babàm 22cm. azt monta a doktornö hogy nagyon szépen fejlödik. a mozgàsa viszont vàltozo. vannak napok mikor majdnem kiugrik olyan erösen mozog de vannnak napok mikor alig érzem hogy mocorog.
Szia! Én 21 hetesen voltam 3D-s ultrahangon, s akkor volt 450 gramm. Nagyon szépen látszódott már mindene, s egész kerek kis arcocskája volt.

Holnap leszek 12 hetes, eddig semmi tünetem nem volt. Tegnap óta hányingerem van. De pont az első 12 hétben kellett volna lennie. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia én a 13hétbe léptem eddig nem voltam rosszul és most kezden kirakni a kaját folyamatosan.De ez állítólag a hormonok miatt van a 12-14hét körül,tehát ne aggódj,nem vagy egyedül.Gratula babódhoz.

Szia én a 13hétbe léptem eddig nem voltam rosszul és most kezden kirakni a kaját folyamatosan.De ez állítólag a hormonok miatt van a 12-14hét körül, tehát ne aggódj, nem vagy egyedül.Gratula babódhoz.
Igen, többen vannak, akik a 12-16 hét körül kezdenek rosszl lenni. Mindenki másképp reagál... Azért a védõnõnek meg a dokinak majd szólj.
Szintén a válaszom, mint sok mindenki másnak, hogy mindent lehet, de nem KELL!!!!Örülj neki, hogy eddig nem álltál be a sorba.Gratula a babuhoz, és jó egészséget.

Holnap lesz 4 hetes a lányom. Eddig 700grammot hízott ahhoz képest ahogy kijöttünk a kórházból. Ez jó? Nem kevés? Anyatejes.

2-3 óránként eszik 80-at, de van hogy 5 órát is alszik. Este és éjjel 120-at is megeszi.

Legjobb válasz: ez így teljesen jó, ne aggódj.

ez így teljesen jó, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Tökéletes.
tökéletes. :) )
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm!!!!


Normális, hogy nekem eddig még nem voltak méhösszehúzódásaim? Holnap leszek 36 hetes.

Legjobb válasz: igen normális nekem se volt az elsö babával semmi elöjele a szülésnek, és nem volt joslofájásom se igy a hasam se keményedet sose

igen normális nekem se volt az elsö babával semmi elöjele a szülésnek, és nem volt joslofájásom se igy a hasam se keményedet sose
A kérdező hozzászólása: Tehát nem éreztem eddig még soha, hogy keményedne a pocakom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Hála Istennek nagyon jól viselem a terhességet, néha ugyan kényelmetlen a nagy pocak, de ennyi. :-)

25. hetes terhes vagyok Eddig nem tudtuk meg a baba nemét persze az a legfontosabb h egészséges legyen. Holnap megyünk 4 D ultrahangra ott biztosan meg tudják mondani h mink lesz?

Eddig mindig a fenekét mutata.

Legjobb válasz: Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!

Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!
Gratulálok a kislányodhoz. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg volt az ultrahang..nagyon szépen megmutata magát . Kislányunk lesz:) Mindene rendben van szépen fejlõdik 1 kg és 31 cm
Mi 14 és 20 hetesen voltunk, mindkétszer nehéz volt kiimádkozni a vackából, de megmutatta magát. Drukkolok, hogy Nektek is így legyen. :) Majd írd meg mindenképp.
Az én lányommall amikor mentünk UH ehettem én akármennyi csokit és próbáltam nem el ringatni és próbált az UH-on végzõ hölgy bekopogni hozzá, na de az én kicsim meg sem mozdult. Igaz õ a lábait tette szét és szó szerint az volt az elsõ amit megmutatott magából. :) De az arcát csak azért sem. Láttuk az UH képen, hogy még az arca elé is tette a kezét, hogy ne nézzük õt. :)
A kérdező hozzászólása: utolsó Ultrahangom November 5.-én volt akkor nem mutata meg magát remélem azóta már úgy fordult h csak egy percre is de meg lássuk. Változtat valamit h csak jobb oldalamon tudok aludni mostanában? Mert azt mondják h a bal oldalon érdemes aludni ?
A kérdező hozzászólása: remélem h megmutatja magát..nagyon kiváncsiak vagyunk
Nekünk a 26. héten mutatta meg hogy õ bizony kisfiú :) Az igaz, hogy mindegy mi, de jó azt tudni, vagyis mi nagyon akartuk már tudni :) Remélem ti is sikerrel jártok!
Mi is 26. héten voltunk 4D-s UH-n, nem mutatta meg magát. A méhlepényen feküdt és ehettem csokit, ihattam, ultrahangozhatták, õ csak szunykált tovább. (Mi mondjuk a 12. és 18. héten már tudtuk) Csak a babádon múlik, hogy meg tudod-e a nemét.
Az elsõ válaszoló tanácsait fogadd meg. Én is ettem ittam elõtte, és a 15. héten 2D-s megmondták, hogy kukacosom lesz:D Megy a drukk, majd írd meg mi volt. 19hkm.
szerintem megmondják ott nektek :) a 4d-s gépek elég komoly berendezések, ráadásul általában hozzáértõ személy kezeli. nekem 18 hetesen mondták meg, hogy kislány. unokaöcsémet a 12. héten már biztosan fiúra mondták :) remélem nálatok is sikerrel járnak:) és nagyon jó élmény lesz.
Ha megmutatja magát, akkor pontosan kivehetõ lesz igen:) Drukkolok:) ))
gratulálok :)

36 hetes leszek holnap és eddig 12 kilót híztam. De mostanában úgy fel jöttek a kilók. Mennyit fogok még hízni az utolsó 4 hétben?

Az is a baj,hogy mostanában nagyon kívánom az édességet! Ti ennyi id?sen hány kilók voltatok? Én 169 cm vagyok és 56 kg-ról indultam. Most 68 kg vagyok.

Legjobb válasz: Én 26 hetes vagyok és most van rajtam 9kg plusz.Én is iszonyatosan kívánom az édességet mostanában!Szerintem nem kell aggódnod,ha még pár kiló rád is jön,majd utánna leadod!Én 88kg-ról kezdtem! Szép és gyors szülést kívánok! 26 hetes kismami

Én 26 hetes vagyok és most van rajtam 9kg plusz.Én is iszonyatosan kívánom az édességet mostanában!Szerintem nem kell aggódnod, ha még pár kiló rád is jön, majd utánna leadod!Én 88kg-ról kezdtem! Szép és gyors szülést kívánok! 26 hetes kismami
az nem sok. Na meg a baba súlya is nõ. Az is okozza, hogy többet mutat a mérleg.
Szia! Én még csak a 26. hétet töltöttem be + 6.5 kg-mal.A nõvérem viszont ugyanazzal a testalkattal kezdte, mint te.Õ a 36. héten 16 kg-nál tartott, majd még 2 kg jött fel a 4 hét alatt.Amúgy én is egyfolytában édeset ennék, ennyit még soha nem ettem!:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen válaszokat.
Elvileg az utolsó hónapban a baba 250 grammot hízik hetente. Szerintem ne aggódj ez még normális hízás, hisz gondolj bele mennyi lemegy ha megszületett a kisbabád. Ott van még a méhlepény súlya is meg a víz. Szoptatáskor meg úgyis fogyni fogsz mert a szoptatás égeti a zsírt. Barátnõm 10 kilót szedett föl és most 4 hónappal a szülés után már 13 kilót fogyott. Többet mint amit felszedett. Én a 24.-ik hétben tartok és eddig még a 3 kilót sem sikerült elérnem pedig eszem amit kívánok és amikor kívánom.

12 hetes leszek holnap és eddig nem tudtam letenni a cigit. Nagyon szeretném, ha sikerülne. Mit tegyek?

Nem kritikákat kérek, én is tudom hogy nem tesz jót, hanem jótanácsot, amivel sikerül letennem.

Legjobb válasz: Sajnos erre nincs jó tanács, szerintem, egyszerûen a baba miatt le kell tenni. én is bagózok, mi most próbálkozunk összehozni, ha kiderül, hogy lesz, nekem is le kell állnom, és tudom, hogy nehéz lesz, sajna ez gáz.

Sajnos erre nincs jó tanács, szerintem, egyszerûen a baba miatt le kell tenni. én is bagózok, mi most próbálkozunk összehozni, ha kiderül, hogy lesz, nekem is le kell állnom, és tudom, hogy nehéz lesz, sajna ez gáz.
vegyél a kezedbe egy fehér színû papírzsebkendõt. szívj bele a cigibe / ne tüdõzd le!!! / szorítsd a szád elé a nyitott zsepit és fújj bele.meglátod milyen szép látvány, ezt mind a babád kapja :( sok sikert a leszokáshoz.
Én is dohányoztam terhességem elõtt (8 hetes vagyok). Azóta letettem, hányingerem volt a gondolatától is. Ha szerencséd van, akkor nálad is bekövetkezik. És ami még segített az a málnás töltetelen cukorka. 100 ft körül van. Ezt szopogattam, ha megkívántam a cigit. Boldog babavárást.
Az egyik ismerõsöm ugy tette le, hogy potolta mással, tictac-kal, rágóval, nyalokával.Lehet jo lehet nem.Sok sikert!!!!
Én az elsõ válaszoló vagyok: hát mert nekem is nehéz, de le kelle tennem mert késõbb rosszabb lesz, tudom.
En is dohanyoztam de mikor meg nem tudtam hogy babat varok akkor mar fura volt hogy nem esett jol...mindig kevesebbet szivtam es a vegen semmit..fura nalad nincs ilyen baj..11 hetes vagyok.Nem tudom mennyire valik be de olyant mar hallottam hogy ha tejport keversz a dohany kozi, tehat a cigibe, es azt szivod...annyira rosszul fog esni hogy tobbett soha nem tudsz cigizni.de lehet hogy ez durva..hanyingered nagyon lessz...De tenyleg a gyerekre kell gondolj...miatta tedd le, a parom gyereke, ezelotti kapcsolatabol aszmas lett mert az exe cigizett...remelem eleg eros indok hogy le tedd...sok sikert!
Bocsi az elsõ válaszolótól kérdezném.:)
A babád érdekében tedd le. Õ legyen a fontosabb.Erõt fog adni neked. Én 8 éve tettem le a cigit, egyik napról a másikra. Elõtte próbáltam, hogy na most kevesebbet szívok. Annak nincs értelme. Az elsõ 1 hónap volt rossz.Az elõttem válaszolótól kérdezném, hogy miért nem most próbálod meg letenni? 29 hetes kismama
gondolj mindig a benned fejlõdõ pici kis babykédre!Neked sem jó, neki meg akkor pláne nem!Anyukám is cigizett de mikor megtudta h babát várok azonnal letette, nem mondom h könnyû volt neki de megcsinálta!Kitartás, szoritok neked!Tudom sikerülni fog, mert érzem a szavaidbõl h nagyon szereted a kis pocaklakódat!Boldog babavárást!21 hetes kismami:)
A terhesseg elso heteiben árthatsz legtobbet a babanak, ez nem eri meg. Egyszeruen le kell tenni.Tudom nagyon nehez, mert probaltam.Ha cigizni szeretnel allandoan mondogasd magadban, hogy nem kivanom a cigit, de ezt oszinten is gondold, ez is segit.
egy gyors módszer: http://www.iqshungary.hu
szia.én terhesség alatt ugy szoktam le hogy nem gyújtottam rá csak amikor már ugy éreztem belehalok ha nem szivhatok, DE akkor is csak 2-3 slukkot szivtam, igy becsapod a szervezeted!Pár hét után már nem lesz leszokni!soksikert
Aki még nem terhes (terheseknek nem tudom, ajánlott-e), ajánlom a Kudzu nevû gyógynövényes tablettát. Én ezzel szoktam le, semmi elvonásom nem volt. Alkoholistáknak is jó. Erõs akaratot mindenkinek!
Mi a párommal terveztük a babát. Ezért orvos barátnõm javaslatára a párommal 1 évvel elõtte leszoktunk, mert a szervezetnek idõre van szüksége, hogy teljesen kitisztuljon. A Dokinõ azt mondta, hogy aki akkor szokik le, amikor megtudja a terhességét, az a szerveztében lévõ teljes károsanyag mennyiséget rázúdítja a kifejlõdõ babára, ezzel légzõszervi, máj, és vesekárosodást okozva. Kedves Leendõ Anyák, vállaljátok ezt ?? Remélem nem !!
Fú, ez az utolsó... Nem tudtam, de gyanús volt... LOL, ugye nem hitted el ezt a hülyeséget? Az pozitív, hogy letetted egy évvel elõtte, de az, már meg ne haragudj hatalmas baromság, hogy az összes károsanyag a magzatra zúdul, ha akkor teszed le, ha megtudod, hogy terhes vagy. Azt nem magyarázta el a dokinõ, hogy ezt hogyan intézi a szervezet? Hogy telibe bele a magzatba az összes szenny a szervezetbõl? Fura egy dolog az emberi test, ha ilyenekre képes. Sehova máshova, csak a babába, mint egy kukába. Vannak érdekes orvosok, az biztos, tuti nem 100 ez a dokinõ sem, de te sem drága, ha bekajálod...
Anyukám cigizett mikor terhes volt velem, 17 éves koromtól meszesedésekkel vagyok tele. Pedig nem tüdõzte le.
Szia, én tudok egy tuti könyvet:Allen Carr Rövidúton leszokni a dohányzásról.Interneten is megrendelhetõ.Sok sikert!Nekem egy hét alatt összejött, és ez már több mint egy éve volt.Csak azt bántam, hogy nem találtam rá hamarabb.
Gondolj arra, hogy ha bármi baja lesz (ne legyen!) a kicsinek, akár a dohányzástól, akár mástól, magadat fogod okolni. Egyébként is szörnyû érzés betegen látni a gyermekedet, hát még ha felelõs is vagy érte. Kívánom, hogy legyen erõd letenni a cigarettát a baba és a saját érdekedben is.
Hát nem megrémíteni akarlak, csak a saját tapasztalatom: én sem tudtam letenni az elsõ terhességemnél a cigit, el is ment a baba, borzasztóan megviselt. A következõ terhességemnél nem is gondolkodtam azon, leteszem-e, amint kiderült, h babás vagyok, abbahagytam. Nem mondom, h nem hiányzott, de mégsem volt bennem remegés. Azóta megszületett a fiam és most várjuk a kistesót. Mellesleg imádtam dohányozni, nem biztos, h nem szokom vissza rá, de ez az idõszak ki kell, hogy maradjon, nem mérgezem a gyermekemet, még ha én hülye is vagyok. Ha a fejedben eldõl, akkor nem nehéz letenni, egyébként nem megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenképpen, le akarom tenni valahogy, remélem hogy sikerülni fog!
Hát nem tudom lányok. Én is igen keményen dohányoztam elõtte. Ráadásul az a fajta vagyok, aki szimplán szeret dohányozni, és ezt hangoztattam is. MIndig mondtma hogy majd ha lesz rá okom leszokom. Amióta tudom (és én még mesi elõtt 5 nappal már tudtam) még egy-egy szál elment, mert kisség agyonidegeskedtem magam, de a 2.-3. szálat már nem tudtam elszívni. Amikor beleszívtam arra gondoltam pont akkor fejlõdik ki valami rosszul, és miattam rosszul sikerül. Hát nem, köszönöm, pont elég káros hatás ér engem ls a babát is mint az elõttem szóló is írta, hogy kipufogo, stb, pont ezt én nem akarom még szándékosan rosszabbá tenni! KITARTÁS, próbáld meg letenni, hidd el megéri!
szia én 36hetes vagyok heti 1-2 szálat még mindig elszivok.sajna ez van
Lehet, h sokan elitéltek, de nekem egyszer azt mondta az orvos, h jobb ha inkább keveset dohányzik a kismami, minthogy egész nap vágyodik utána, és szorong. Napi pár szál, nem káros annyira. A cigitöl a baba csak kisebb sulyo lesz! Ha tényleg nem tudod letenni a cigit, akkor probáld meg radikálisan csökkenteni az elszivott mennyiséget. Ettöl nem lesz baja a babának. A kipufogo, meg minden egyéb se tesz jot
Az elsõ 3 hónap a legfontosabb a babának, ezalatt alakulnak ki a szervek , a keringés.Sajnos már így is nagyon sokat ártottál a babádnak. Egy kollegám úgy szokott le hogy reggeltõl estig a szájában lógott a meggyújtatlan cigi, amikor már szétázott a füstszûrõje újra cserélte de sosem gyújtotta meg. Nem tudom mi volt ennek a lényege de leszokott. Csak te cigizel vagy esetleg valaki még a környezetedben? Mert úgy még nehezebb. Sok sikert és kitartást.
Szia! Én is el-el szívok egyet-egyet, a leggyengébbõl, de most már nem halogatom tovább, befejeztem. Undorodom magamtól, hogy lehetek ennyire, szó szerint bunkó, hogy ennyire sem vagyok képes. Na, meg hát szégyellem, de nagyon. Hogy néz már ki, nagy pocakkal cigivel a szájában egy kismama? Annyit tudok csak javasolni, hogy egyáltalán ne gyújts rá. Tudom, ezt szeretnéd elérni.:) De tényleg. HA folyamatosan ürül ki a szervezetedbõl, egyre kevésbé fogod kívánni. De ha rágyújtasz, akár csak egyet is, rögtön kívánni fogod a másodikat is. Amúgy csak egy pár napot kell kibírni így. Meg kerüld azokat a helyzeteket, amikor kívántad a cigit. Például, ne egyél sokat egyszerre, amúgy se, mert most nem tesz túl jót, ha túl sokat eszel egyszerre...Meg a cigi miatt sem, mert tele gyomorral jobban kívánod. Ne igyál kávét, vagy ne reggel, amikor megszoktad. Ilyesmiket tudok tanácsolni. Én is ezzel próbálkozom. MAjd írd meg, hogy sikerült!
Dohányoztam én is, de a terhességem eléjén még a szagától is rosszul lettem. A páromat is számüztem, nem dohányozhat a lakásban. Az elsõ terhességemnél is abba tudtam hagyni, de sajnos utána, amikor már nem szoptattam visszaszoktam. Most nem szeretnék. Biztos nagyon nehéz, de a pici érdekében próbáld meg.
Már 1000 éve megszült...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!