Találatok a következő kifejezésre: Holnap lesz hete, hogy meg (19 db)

Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Túl korán teszteltem?

Múlt hét szerdától ehét szerdáig köv. tüneteim voltak: mensis kisebb görcsök, reggel +este émelyegtem, fehér folyás, mellfeszülés, egyik este szúrkált a jobb oldalon az alhasam. Mára ezek a tünetek megsz?ntek, és maradt a megnagyobbodott és érzékeny mell.

Legjobb válasz: Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.

Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.
Szia, ne keseredj el, próbálj egy másik tesztet reggeli vizeletbõl egy három nap múlva.Sok sikert!
Van amelyik teszt az elmaradás utáni 10.napon végezhetõ és nem is elég megbízható.Én nekem már 2x is bevállt a Lilly teszt ami egyszerû, nem drága és az elmaradás utánni elsõ nap kimutatja a terhességet.Lehet venni DM, Rossmann, Tesco üzletekben.Vagy várj még egy hetet és ha nem jön meg menj nõgyógyászhoz, az a biztos.
Nem akarlak elkeseriteni, de én is igy voltam.De nekem meg is jött 10dik napra.Csak teszteltem+teszteltem, de negativ lett.Azért neked remélem összejött:-)!!

Meddig vérzek még? Holnap lesz 8 hete, hogy szültem (császárral). Nem túl erősen ugyan de még mindig vérzek, néha átmegy barnásba de aztán megint vérzek. Van amikor görcsök is kísérik. (szoptatok)

Dokihoz még nem jutottam vissza kontrollra ezért érdekl?döm itt.

Legjobb válasz: Szia!Igen ,sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal,vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte,hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés,akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros,majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!

Szia!Igen , sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal, vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte, hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés, akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros, majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!
Nekem császár után kb. 6 hétig tartott, és 5 hétig sokszor pirosas volt, olykor barnás, olykor rózsaszínes. Akkor van vele gond, ha kellemetlen szagú, ez fertõzésre utalhat, amúgy tarthat ilyen sokáig a kisfokú vérezgetés. Azért biztonságból kérdezd meg az orvosodat is.

Segítséget kérek! Az utolsó ultrahangos papírom szerínt holnap leszek 9 hetes. Hétfőn vizsgált meg a doki aki azt mondta, hogy 9 hét 4 nap de a kis könyvembe 9 hetet irt. Akkor most mikor menjek 12 hetes ultrahangra? Honnan számoljam?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...

Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...
Az uh-adatok alapján menj.
3. válaszoló vagyok. Igaz fontos a 12. heti UH, de nyugodj meg nem lesz semmi baj.Én 11+2 hetesen voltam és nem lett rossz az eredmény.Ha késõbb mész pár nappal abból sem lesz gond.Ha tudod pontosan, hogy mikor fogant a babád akkor kitudod számolni, hogy mikor vagy 12 hetes.
elsõ vok: 11. vagy a 12. hétben kell megcsinálni, de nem naphoz kötött mint pl az AFP, mert az uh-n fizikai valójában vizsgálják meg a babát fejétõl a talpáig minden szervét megvan-e, nyakiredõ vastagság jó-e, hasfal zárt-e stb, mindegy az a néhány nap! Minden jót!
Szia!A kiskönyvbe mindig a betöltött hetet írják.Én 12+2 hetesen voltam az ultrahangon.Az jó volt, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nyakiredö érték mikor jo?és rossz? Mi van olyankor ha rossz?
Akkor úgy menj ahogy a dokid mondta.Nem kell pont a 12. hetet betöltött napon nyakiredõre menni.Én is pl. 12+5 hetesen voltam és teljesen ok minden és nem szóltak hogy fú nem pont kerek 12.hetesen mentem.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom h a 12 hete uh nagyon fontos.Nem baj ha késõn megyek vagy korán?
A kérdező hozzászólása: Nem kell idõ pont!Azt mondta a doki h találkozunk 3 hét mulva zz uh és õ a 9 héttel számolta.
Szia! A terhességi heted még sokszor változhat.A kis könyvben beírt hetek száma szerint számold a dolgokat.Nekem 3 héttel nagyobb a babám, de nem foglalkoznak vele. Boldog Babavárást! 34 hetes
Nekem 11 hetesen és 1 nposan csinálták meg a 12. heti UH-ot, mivel akkor más miatt (haematóma) úgyis mennem kellet.

Normális, hogy 2 hete csinálom a diétát, holnap lesz a 2. gyümölcsnapom, és még csak 1 kilót fogytam?

Be fog indulni a fogyás?

Legjobb válasz: attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1,9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl ,hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72,2 rõl minusz 10-15kilo

attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1, 9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl , hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72, 2 rõl minusz 10-15kilo
Bárhogy is számolom, ha Neked holnap lesz a 2. gyümölcsnapod, akkor még csak ma egy hete kezdted el a kúrát. Ebben az esetben egy hét alatt egy kiló sztem reális. Ne legyél türelmetlen, ez az ütem így pont jó. Én egy hét alatt 3-at fogytam, de majd három számjegyrõl indultam, gondolom, Te nem vagy ennyi. Semmiképp se aggódj, menni fog, ha nem bûnözöl és a kellõ mozgás és folyadékfogyasztás meg lesz.
Másfél hét alatt 2x bûnöztél. Ma, meg tegnap nem bûnöztél, csak többet ettél az elõírtnál (amihez egyébként tartod magad, ugye?) Hogy le tudsz-e fogyni augusztusig 9 kg-t? A válaszom: igen. De NEM ÍGY. Akaraterõvel - esetleg. De olyannal, ami nem múlik ki néhány nap alatt. Majd ha már 1-2 hónapja VALÓBAN TARTOD a fogyókúrádat, bûnözés nélkül és nem csupán 1 kg-nak megfelelõ vizet veszítesz a kevés folyadékfogyasztásod miatt, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést. Addig szükségtelen. Magadat be tudod csapni, a szervezetedet sajnos nem, ez az ábra, akár tetszik, akár nem. Mellesleg az eredeti kérdésben 2 hete csináltad a fogyókúrát, pár nappal késõbb ez már csak másfél hét... hû, de kitartó is vagy... Minél elõbb õszinte leszel saját magaddal, annál jobb - Neked. Engem spec nem érdekel. A te tested. Azt teszel vele, amit akarsz.
Kedves kérdezõ: finom voltam a bûnözéssel kapcsolatban. Ahogy elõttem is írták: MÉRTÉK! Ha elhatározol valamit és egy hét után már egy teli doboz bonbon felett ülsz, mégis, mit vársz? Rendben. Símogasd meg buksi fejed, nagyszerû jellem vagy. Fogyókúrázol. Vagy mi. Az a nem normális, hogy azt írod a kérdésedben, két hete csinálod a diétát és csak egy kilót fogytál. Aztán rövid úton kiderül, hogy nem is két hete, csupán egy hete, de még az egy hét is túlzás, mert egy egész doboz bonbont megettél közben. Belegondoltál már ebbe? A 722 Kcal-ban, amire figyelsz, hol foglal helyett az a bonbon?
A kérdező hozzászólása: Jó, bocsika! Elszámoltam magam. Ugye elnézed, hogy érettségi szóbeli közepén notesz nélkül nem tartom fejben? Tényleg bocs. Jézus, de sok bunkó van. A normális és oktató jellegû mondatokat viszont kössz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként bocsi! Ma van a 3. gyümölcsnapom, tehát másfél hete csinálom a 90 naposat. De a helyzet változatlan. Ma nem bûnöztem egyébként. Tegnap sem végülis, csak többet ettem, mint a kalóriám elõír. De így tudok fogyni 9 kilót augusztusig?
Nem azzal van a baj, hogy bûnözöl, hanem a mennyiségén. Ha nagyon kívánsz vmi édeset, egyél meg egy vagy két kocka csokit, vagy egy kisebb süti felét. És ha lehet ezeket is délelõtt. Az egy doboz bonbon az nagyon sok. Azzal simán el lehet szúrni több nap diétáját. Tehát néha bûnözz, csak ne mértéktelenül.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Én már próbáltam mindent, és ezt is magam határoztam el. Nem bûnözök többet, és ezt könnyebb betartani mint a saját magam diétáját. Egyébként lehet, hogy neked 2 liter épp hogy elég, de én eddig fél litert ittam egy nap. Szóval nekem ez már nagy haladás.
Bocs, de az minden, csak nem fogyókúra, ahol egy hét alatt bevág az ember egy teljes doboz bonbont! Ne kezdj bele ebbe, ha nem bírod ki. Nem aggódni kell, tartani magad ahhoz, amit egyébként magadtól vállaltál. Ilyen egyszerû. Csinálj inkább másfajta kúrát, ami közelebb áll hozzád, de azt tartsd is be. 2 liter folyadék egyébként ÉPPEN CSAK elég. Különben pedig, ha javasolhatom, inkább hosszú távon válts életmódot, minthogy idétlen és betarthatatlannak érzett fogyókúrákkal szenvedsz. Mert egy életmódváltásba, ha olyan, még a nasi is belefér. Nem gyötröd magad, mégis eredményeket érsz el. Nem egy hét alatt vagy néhány hét alatt, mert az röhejes. Hanem mondjuk egy életen át. Mert gondolom, nem az a célod, hogy amit leadsz, azt pár hónap múlva újabb kilókkal megpakolva ismét magadon lásd.
Ha tényleg egy hete csinálod és az oldal egy hét alatt igér 1 kilót, amennyit te fogytál, akkor hol itt a probléma? nekem 9 kilót sikerült 4 hónap alatt leadnom, egy hónapig semmi cukor, a kávénál volt ez elég nehéz, de mostanra már hozzászoktam, jobban ízlik a kávé cukor nélkül. egy hónap alatt semmi cukor, utána már néha-néha ettem csokit de csak nap közben. én csak annyit csináltam, hogy 6 után nem ettem egy falatot sem, legfeljebb ha éhen akartam halni akkor egy joghurtot. Emellé persze mozogtam is, mert mozgás nélkül nem ér semmit. A kilók megindulnak majd lefelé, nagyjából a 6.-8. hét környékén! Addig legfõképp vizet fogsz veszíteni. Kitartás!
Dejó!! :) (elsõ vagyok) hasonlóak vagyunk bár te jobban állsz mert én 162cmhez vagyok ill voltam 72, 2 mert most 70, 3 .:) több voltam, és nem bûnöztem. Kivéve tegnap este kisült a friss pogácsa és megettem egyet ;) 3 cmes átmérõje volt :) nem nagy. És én nem vizet iszok, hanem teszek bele citromlevet. Azt olvastam szinten tart, he nem is fogyaszt legalább ne hízzask és még szereetemis :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én 70 kilóról indultam, 10 kilót akarok fogyni a 164 centis magasságomhoz képest. Az elején bûnöztem, meg ma megettem egy doboz toffifee-t, amit nem kellett volna. Egyébként nem szoktam bûnözni. Folyadékból mostanság 2 litert iszok, meg heti 2-3 alkalommal szobabiciklizem nem nagy intenzitással, de én kifáradok. Amúgy 2. válaszoló, tényleg, jól számolod, 1 hete kezdtem:) Csak ugye most vagyok a 2. ismétlésnél:) Szóval akkor sikerülhet lefogynom? Mert a kalóriaszámolást is betartom. Az segít a diéta közben gyorsabban fogyni?
Most bunkó vagyok, vagy hasznos dolgokat mondtam? Cicamica, egyébként az érettségi közepén - ha ennyire megvisel - inkább azzal foglalkozz, ne fogyókúrázz! (Jézus, már BÁRKI mehet érettségizni? :) ))

36. napja (jan.4. -én) jött meg előző hónapban a menstruációm. Holnap lesz 1 hete, (febr.2án) hogy kellett volna megjönnie. Miért késhet? Mivel lehet esetleg meggyorsítani? Van okom aggódni? (részletek lent)

Még február 4-5 is belefért volna. De semmi. S?t még nem is érzem úgy, mint ha meg akarna jönni. Kezdek nagyon parázni! Párommal együtt voltunk nem egyszer ebben a hónapban (is), de mindig nagyon ügyeltünk a védekezésre(óvszer),és soha nem is szakadt ki.. Annyira félek, hogy mégis valami baleset történt. Mennyi id? az amikor már tényleg aggódjak? (már most szétcsap az ideg..) Terhességi tesztet se merek venni, mert rettegek h pozitívat fog mutatni.. Egyébként az mennyi id? után mutat biztosat? Légyszi normálisan válaszoljatok!!

Legjobb válasz: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..

A kérdező hozzászólása: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..
ne parazz mar. hasznaljatok inkabb pharmatexet a gumihoz, csak magában a gumiban én se biznék.
A kérdező hozzászólása: Jól van, veszek tesztet mindenképp. Remélem, valóban negatív lesz. Most nagyon nem lenne jó egy ilyen zûrzavar.. Ha pozitív lesz, és baleset történt akkor nem tudom hogy fogok merni szexelni .. az már 100! :( Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :)
nem lehet semmivel se gyorsitani, menj el mar es tesztelj. addig ugyse nyugszol meg. na, és ha azt mondom, h a környezetemben 2 olyan nõ is van, akik az elsõ par honapot végigmenstrualtak, közben meg terhesek voltak??
Könyörgöm, tesztelj. Ennyire nem parázhatsz egy teszttõl. Egyébként nincs házi módszer, amivel meg tudod gyorsítani, csak a nõgyógyász írhat fel ilyen hatású gyógyszert. felnõtt vagy, 20 éves, ne viselkedj már úgy, mint egy kisgyerek! Simán elõfordulhat, hogy tesztelsz és negatív, és akkor megnyugodhatsz. És igen, gumi mellett is teherbe lehet esni. Ritkán ugyan, de lehet. Egyik módszer se 100%-os, csakis a teljes önmegtartóztatás.
A kérdező hozzászólása: Egyébként van valami módszer amivel tudom gyorsítani h megjöjjön?
csinalj 1 tesztet, ha védekeztetek, akkor nem lehet gond. esetleg hasznalhattok a gumi mellé pharmatexet.
Megértem, hogy félsz a teszttõl. A helyedben én is be lennék fosva. De meg kell csinálnod a tesztet. Nem tudom meddig lehet elvégezni az abortuszt, de benne kell lenned, ha nem akarsz gyermeket szûlni. Jobb megnézni most minthogy túl késõn derüljön ki. De az egész mensid késhet a stressztõl meg az erõs félelmedtõl. 15:34
lehet h mikor gumi nélkül tette be volt rajta elõváladék, semmi sem biztos!
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. rettegek a teszttõl h pozitívat mutat majd
A kérdező hozzászólása: és szerintetek mennyi az esélye annak h terhes vagyok, ha mindig védekeztünk óvszerrel? egyetlen egyszer volt h óvszer nélkül berakta a párom a nemi szervét, de nem volt még elõváladék se(ez 100%!!) és csak fél percig úgy h nem is mozgott bennem egyáltalán. Óvszer nem szakadt ki, ez is biztos.
Figyelj. Szerintem menj le a Drogeria Martba és vegyél egy tesztet. Nem tudom hány éves vagy, de ha bab lakozik a pocódban és még gondolom 17-19 éves lehetsz nagyábból (remélem nem fiatalabb :S) és, ha nagyon rosszkor jön a baba, és ne adj Isten nem akarod megtartani, akkor már most el tudsz menni nõgyogyóhoz és kikérdezni milyen elvetetési eljárások vannak pontosan. És lelkileg felkészülni bármire. Legfõképpen az abortuszra... Sok sikert mindehez.
elsõ vagyok! Nem volt semmi megfázásod ebben a hónapban? amiatt is lehet! Ha nem volt akkor menj el a nõdokidhoz és beszélj vele vagy vegyél egy tetszett! Szurkolok h ne legyen semmi!
Elvileg már a tesztnek ki kell mutatnia, ha terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: köszi:) de nekem eddig nem volt ilyen ráadásul halálpontos volt mindig is a ciklusom. még a legelsõ vérzéseknél is.
azt mondta a nõgyógyászom h 2 hét késés még belefér! Ha addig se jön meg akk már lehet tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi gáz! Tegnap éjjel megjött, úgyhogy nem kell se teszt, se stressz :D Ennyire még soha nem örültem neki! :)
Lehet, hogy hazudik. Fõleg ha pénz volt benne.
A kérdező hozzászólása: Rendesnek ismertem meg.. nemtudom. Igen az volt benne
Vagy lenyúlták a postán, fõleg, ha pénz volt benne. Nem ez lenne az elsõ eset.
A kérdező hozzászólása: Ugy tettem bele a pénzt, hogy nem is látszott..mintha tényleg egy igazi levél lett volna. 1 hete ma volt, hogy feltettem és semmi még most sem.
Szia! Ha ajánlott levélként küldted, akkor a kapott azonosítószám alapján a postán megmondják, hogy hol van a küldemény. Ha simán, elsõbbséggel adtad fel, sajnos nem lehet a levelet kerestetni, akkor marad a várakozás, hátha megérkezik a cimzetthez a levél. Máskor pénzt inkább postautalványon küldj, úgy biztosabb, és majdnem annyiba kerül, mint a levél, persze összegtõl függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen Mindenkinek a választ! Sajnos a levelem nem ért oda..már meghalt az a kis remény is. Sajnos csak elsõbbségivel küldtem, így tényleg nem tudok mit tenni. :s

Holnap lesz egy hete, hogy nem jött meg a menstruációm. Eddig még sosem késett ennyit, max.1-2napot. Szerintetek csináltassak tesztet vagy várjak még egy kicsit?

26 napos a ciklusom. Gumival védekezünk párommal. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Mi a fenének várnál?????? Rajta! És legyen, ahogy szeretnéd!

Mi a fenének várnál?????? Rajta! És legyen, ahogy szeretnéd!
egy hét késés után egyébként már nem annyira fontos a reggeli vzeletbõl vett minta, akár este is tesztelhetnél.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen :) El is futottam Tescoba és vettem egyet. Holnap ez lesz az elsõ dolgom.
Írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Igen, az lesz :) Köszi mindenkinek.
csinálj nyugodtan egy tesztet akkor legalább meg tudod mi az eredmény!
annál fontosanbb, h idõben megtudd, mi a helyzet :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de Én sajnos jelenleg nem tudnék örülni a pozitív eredménynek. Egyetemista vagyok + cukorbeteg. Sajnos nálam elõre kell tervezni baba terén, ne hogy valami probléma legyen a picivel. :(
Nem várnék egy percet sem.. Én is egy hét után teszteltem, és rohantam az eredménnyel a párom után :) )) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. :)
már bõven tesztelhetsz. ha terhes vagy, akkor azt már idõszerû lenne megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Végül nem csináltam tesztet. Reggel láttam, hogy meg is jött. De nem baj, hogy megvettem, lehet jól jön még egyszer...

Holnap lesz egy hónapja, hogy szültem, a héten már alig volt sárgás folyásom is, reggelre meg újra bordó színű lett, és több is, meg egy picit fájdogál a hasam alja, mint mensikor szokott, csak most gyengébben. Ez már a mensim lenne? Amúgy szoptatok.

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom, h ha hirtelen újra indul vérzés, akkor vissza kell azonnal menni a dokihoz, mert lehet gyulladás, vagy bennmaradt méhlepény.. de persze lehet h nincs gond, de én a helyedben ahogy lehet mennék

szia! én úgy tudom, h ha hirtelen újra indul vérzés, akkor vissza kell azonnal menni a dokihoz, mert lehet gyulladás, vagy bennmaradt méhlepény.. de persze lehet h nincs gond, de én a helyedben ahogy lehet mennék
Nem dolgoztál, mozogtál többet tegnap, mint amennyit szoktál? Nálam is volt ilyen, amikor már "nagyon erõsnek" éreztem magam és szinte egész nap tettem-vettem és nem pihentem eleget, kb a 4. héten:) Miután kicsit lepihentem, mert nagyon megijesztett, lassan elmúlt. Máig se jött még meg, 5 hónapos a kislányom és csak szopizik . Nem is hiányzik:)

Holnap lesz 6 hete, hogy missed. ab spontán vetélésem volt. 3 napja meg is jött a menstruációm, de én azt vettem észre, hogy mennyiségileg keveseb mint kéne. Nagy baj, hogy kevesebb a menzim, jelent valamit?

Orvoshoz, ha elmúlt a menzi akkor tudok menni.

Legjobb válasz: nem az mem baj hogy a menzid kevesebb volt.okozhatta stressz, izgalom vagy bár mi más.de ha izgulsz menj el vizsgálatra.Sok sikert.

nem az mem baj hogy a menzid kevesebb volt.okozhatta stressz, izgalom vagy bár mi más.de ha izgulsz menj el vizsgálatra.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nem csak kevesebb de rövidebb ideig is tartott/3 napig/
A kérdező hozzászólása: nem mult el a menzim úgy néz ki, mert délután megint volt/van piri.
Nekem a missed.ab után 3 héttel jött meg és nekem is kevesebb volt és rövidebb ideig tartott. (Elment a babám és mûtéttel kellett befejezni) Nem hiszem, hogy bármi gond lenne. A menzi elõtt 3 nappal voltam a dokimnál, aki akkor azt mondta, hogy elég vékony a méh nyálkahártyája. Gondolom azért volt kevésbé meg. Ne aggódj! Hívd fel a dokidat, õ biztosabbat tud mondani!
Ezek a menzesz elõjelei, de persze a terhességet sosem lehet kizárni. A büfögés pedig... elrontottad a gyomrodat.
A hányinger tipikusan az 5-6. héten jelentkezik. Ettõl függetlenül a leírtak akár lehetnek várandósság jelei is. Mindenki más-más tüneteket produkál, és van aki semmit nem érez. Ilyenkor viszont már lehet tesztelni, az biztos eredményt ad. Különben csak találgatni lehet.
A hányinger lehet terhességi tünet, és nekem már a 4. héten jelentkezett. Viszont a többivel együtt szerintem nem terhességi tünet, hanem valami vírus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!