Találatok a következő kifejezésre: Holnap lesz hete, hogy (42 db)

A citaprolamtol fokozatosan valok tunetmentese? Holnap utan lesz hete hogy szedem

Legjobb válasz: Mire szeded? Mint minden antidepresszáns esetén, a citapramnál is idõ szükséges ahhoz, hogy a teljes hatás kialakuljon. Ez kb. egy hónap Én anno depresszióra kaptam, körülbelül 3-4 hét volt,mire éreztem a hatását, annyit mondott az orvosom is. Ha pánikbetegség vagy más ok miatt szeded,arról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Mire szeded? Mint minden antidepresszáns esetén, a citapramnál is idõ szükséges ahhoz, hogy a teljes hatás kialakuljon. Ez kb. egy hónap Én anno depresszióra kaptam, körülbelül 3-4 hét volt, mire éreztem a hatását, annyit mondott az orvosom is. Ha pánikbetegség vagy más ok miatt szeded, arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: hat ahogy elmondtam a tuneteket a dokinak egybol irta fel ezt a gyogyszert nem mondott semmit annyit mondott hogy panik, de az se igazan ugy mondta mintha tenyleg az lenne nem tudom...

Meddig vérzek még? Holnap lesz 8 hete, hogy szültem (császárral). Nem túl erősen ugyan de még mindig vérzek, néha átmegy barnásba de aztán megint vérzek. Van amikor görcsök is kísérik. (szoptatok)

Dokihoz még nem jutottam vissza kontrollra ezért érdekl?döm itt.

Legjobb válasz: Szia!Igen ,sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal,vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte,hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés,akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros,majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!

Szia!Igen , sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal, vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte, hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés, akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros, majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!
Nekem császár után kb. 6 hétig tartott, és 5 hétig sokszor pirosas volt, olykor barnás, olykor rózsaszínes. Akkor van vele gond, ha kellemetlen szagú, ez fertõzésre utalhat, amúgy tarthat ilyen sokáig a kisfokú vérezgetés. Azért biztonságból kérdezd meg az orvosodat is.

Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Túl korán teszteltem?

Múlt hét szerdától ehét szerdáig köv. tüneteim voltak: mensis kisebb görcsök, reggel +este émelyegtem, fehér folyás, mellfeszülés, egyik este szúrkált a jobb oldalon az alhasam. Mára ezek a tünetek megsz?ntek, és maradt a megnagyobbodott és érzékeny mell.

Legjobb válasz: Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.

Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.
Szia, ne keseredj el, próbálj egy másik tesztet reggeli vizeletbõl egy három nap múlva.Sok sikert!
Van amelyik teszt az elmaradás utáni 10.napon végezhetõ és nem is elég megbízható.Én nekem már 2x is bevállt a Lilly teszt ami egyszerû, nem drága és az elmaradás utánni elsõ nap kimutatja a terhességet.Lehet venni DM, Rossmann, Tesco üzletekben.Vagy várj még egy hetet és ha nem jön meg menj nõgyógyászhoz, az a biztos.
Nem akarlak elkeseriteni, de én is igy voltam.De nekem meg is jött 10dik napra.Csak teszteltem+teszteltem, de negativ lett.Azért neked remélem összejött:-)!!

Segítséget kérek! Az utolsó ultrahangos papírom szerínt holnap leszek 9 hetes. Hétfőn vizsgált meg a doki aki azt mondta, hogy 9 hét 4 nap de a kis könyvembe 9 hetet irt. Akkor most mikor menjek 12 hetes ultrahangra? Honnan számoljam?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...

Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...
Az uh-adatok alapján menj.
3. válaszoló vagyok. Igaz fontos a 12. heti UH, de nyugodj meg nem lesz semmi baj.Én 11+2 hetesen voltam és nem lett rossz az eredmény.Ha késõbb mész pár nappal abból sem lesz gond.Ha tudod pontosan, hogy mikor fogant a babád akkor kitudod számolni, hogy mikor vagy 12 hetes.
elsõ vok: 11. vagy a 12. hétben kell megcsinálni, de nem naphoz kötött mint pl az AFP, mert az uh-n fizikai valójában vizsgálják meg a babát fejétõl a talpáig minden szervét megvan-e, nyakiredõ vastagság jó-e, hasfal zárt-e stb, mindegy az a néhány nap! Minden jót!
Szia!A kiskönyvbe mindig a betöltött hetet írják.Én 12+2 hetesen voltam az ultrahangon.Az jó volt, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nyakiredö érték mikor jo?és rossz? Mi van olyankor ha rossz?
Akkor úgy menj ahogy a dokid mondta.Nem kell pont a 12. hetet betöltött napon nyakiredõre menni.Én is pl. 12+5 hetesen voltam és teljesen ok minden és nem szóltak hogy fú nem pont kerek 12.hetesen mentem.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom h a 12 hete uh nagyon fontos.Nem baj ha késõn megyek vagy korán?
A kérdező hozzászólása: Nem kell idõ pont!Azt mondta a doki h találkozunk 3 hét mulva zz uh és õ a 9 héttel számolta.
Szia! A terhességi heted még sokszor változhat.A kis könyvben beírt hetek száma szerint számold a dolgokat.Nekem 3 héttel nagyobb a babám, de nem foglalkoznak vele. Boldog Babavárást! 34 hetes
Nekem 11 hetesen és 1 nposan csinálták meg a 12. heti UH-ot, mivel akkor más miatt (haematóma) úgyis mennem kellet.
Nekem 2-szer volt, de mindig megmondták az eredményt telefonon. Nem is hallottam ilyet, hogy nem mondanak semmit...
Mi van veletek? Milyen hírt kaptatok?
Beszéltél velük?
Kiderült már valami? Nem kell a legrosszabbra gondolni, valószínû, hogy további vizsgálatok kellenek, azért sem mondtak semmit a telefonban.
Mikor mentek?
Belül mit érzel? Rossz hírt kapsz vagy nyugodt vagy. Bízz a megérzésedben.
Szerintem ne ijesztgessétek feleslegesen! Nálunk még a toxoplazma eredményét sem mondják el telefonon. Bízzatok a jó hírben!
De rossz hírt is közölnek telefonon, legalábbis nálunk. Ez is intézményfüggõ lehet gondolom. Nagyon sajnálom.
Mikor mentek???
Sajnos tényleg lehet, hogy rossz hírt fognak közölni, azért nem mondták el telefonon :( A barátnõméknél is így volt, hívták telefonon, hogy menjenek be elbeszélgetésre, sajnos Down kóros volt a magzat :(
Valószínû azért nem mondtak semmit, mert rossz hírt nem közölnek telefonon.
A kérdező hozzászólása: hála istenek jot, remélem már akkor nem lesz semmi

Normális, hogy 2 hete csinálom a diétát, holnap lesz a 2. gyümölcsnapom, és még csak 1 kilót fogytam?

Be fog indulni a fogyás?

Legjobb válasz: attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1,9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl ,hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72,2 rõl minusz 10-15kilo

attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1, 9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl , hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72, 2 rõl minusz 10-15kilo
Bárhogy is számolom, ha Neked holnap lesz a 2. gyümölcsnapod, akkor még csak ma egy hete kezdted el a kúrát. Ebben az esetben egy hét alatt egy kiló sztem reális. Ne legyél türelmetlen, ez az ütem így pont jó. Én egy hét alatt 3-at fogytam, de majd három számjegyrõl indultam, gondolom, Te nem vagy ennyi. Semmiképp se aggódj, menni fog, ha nem bûnözöl és a kellõ mozgás és folyadékfogyasztás meg lesz.
Másfél hét alatt 2x bûnöztél. Ma, meg tegnap nem bûnöztél, csak többet ettél az elõírtnál (amihez egyébként tartod magad, ugye?) Hogy le tudsz-e fogyni augusztusig 9 kg-t? A válaszom: igen. De NEM ÍGY. Akaraterõvel - esetleg. De olyannal, ami nem múlik ki néhány nap alatt. Majd ha már 1-2 hónapja VALÓBAN TARTOD a fogyókúrádat, bûnözés nélkül és nem csupán 1 kg-nak megfelelõ vizet veszítesz a kevés folyadékfogyasztásod miatt, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést. Addig szükségtelen. Magadat be tudod csapni, a szervezetedet sajnos nem, ez az ábra, akár tetszik, akár nem. Mellesleg az eredeti kérdésben 2 hete csináltad a fogyókúrát, pár nappal késõbb ez már csak másfél hét... hû, de kitartó is vagy... Minél elõbb õszinte leszel saját magaddal, annál jobb - Neked. Engem spec nem érdekel. A te tested. Azt teszel vele, amit akarsz.
Kedves kérdezõ: finom voltam a bûnözéssel kapcsolatban. Ahogy elõttem is írták: MÉRTÉK! Ha elhatározol valamit és egy hét után már egy teli doboz bonbon felett ülsz, mégis, mit vársz? Rendben. Símogasd meg buksi fejed, nagyszerû jellem vagy. Fogyókúrázol. Vagy mi. Az a nem normális, hogy azt írod a kérdésedben, két hete csinálod a diétát és csak egy kilót fogytál. Aztán rövid úton kiderül, hogy nem is két hete, csupán egy hete, de még az egy hét is túlzás, mert egy egész doboz bonbont megettél közben. Belegondoltál már ebbe? A 722 Kcal-ban, amire figyelsz, hol foglal helyett az a bonbon?
A kérdező hozzászólása: Jó, bocsika! Elszámoltam magam. Ugye elnézed, hogy érettségi szóbeli közepén notesz nélkül nem tartom fejben? Tényleg bocs. Jézus, de sok bunkó van. A normális és oktató jellegû mondatokat viszont kössz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként bocsi! Ma van a 3. gyümölcsnapom, tehát másfél hete csinálom a 90 naposat. De a helyzet változatlan. Ma nem bûnöztem egyébként. Tegnap sem végülis, csak többet ettem, mint a kalóriám elõír. De így tudok fogyni 9 kilót augusztusig?
Nem azzal van a baj, hogy bûnözöl, hanem a mennyiségén. Ha nagyon kívánsz vmi édeset, egyél meg egy vagy két kocka csokit, vagy egy kisebb süti felét. És ha lehet ezeket is délelõtt. Az egy doboz bonbon az nagyon sok. Azzal simán el lehet szúrni több nap diétáját. Tehát néha bûnözz, csak ne mértéktelenül.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Én már próbáltam mindent, és ezt is magam határoztam el. Nem bûnözök többet, és ezt könnyebb betartani mint a saját magam diétáját. Egyébként lehet, hogy neked 2 liter épp hogy elég, de én eddig fél litert ittam egy nap. Szóval nekem ez már nagy haladás.
Bocs, de az minden, csak nem fogyókúra, ahol egy hét alatt bevág az ember egy teljes doboz bonbont! Ne kezdj bele ebbe, ha nem bírod ki. Nem aggódni kell, tartani magad ahhoz, amit egyébként magadtól vállaltál. Ilyen egyszerû. Csinálj inkább másfajta kúrát, ami közelebb áll hozzád, de azt tartsd is be. 2 liter folyadék egyébként ÉPPEN CSAK elég. Különben pedig, ha javasolhatom, inkább hosszú távon válts életmódot, minthogy idétlen és betarthatatlannak érzett fogyókúrákkal szenvedsz. Mert egy életmódváltásba, ha olyan, még a nasi is belefér. Nem gyötröd magad, mégis eredményeket érsz el. Nem egy hét alatt vagy néhány hét alatt, mert az röhejes. Hanem mondjuk egy életen át. Mert gondolom, nem az a célod, hogy amit leadsz, azt pár hónap múlva újabb kilókkal megpakolva ismét magadon lásd.
Ha tényleg egy hete csinálod és az oldal egy hét alatt igér 1 kilót, amennyit te fogytál, akkor hol itt a probléma? nekem 9 kilót sikerült 4 hónap alatt leadnom, egy hónapig semmi cukor, a kávénál volt ez elég nehéz, de mostanra már hozzászoktam, jobban ízlik a kávé cukor nélkül. egy hónap alatt semmi cukor, utána már néha-néha ettem csokit de csak nap közben. én csak annyit csináltam, hogy 6 után nem ettem egy falatot sem, legfeljebb ha éhen akartam halni akkor egy joghurtot. Emellé persze mozogtam is, mert mozgás nélkül nem ér semmit. A kilók megindulnak majd lefelé, nagyjából a 6.-8. hét környékén! Addig legfõképp vizet fogsz veszíteni. Kitartás!
Dejó!! :) (elsõ vagyok) hasonlóak vagyunk bár te jobban állsz mert én 162cmhez vagyok ill voltam 72, 2 mert most 70, 3 .:) több voltam, és nem bûnöztem. Kivéve tegnap este kisült a friss pogácsa és megettem egyet ;) 3 cmes átmérõje volt :) nem nagy. És én nem vizet iszok, hanem teszek bele citromlevet. Azt olvastam szinten tart, he nem is fogyaszt legalább ne hízzask és még szereetemis :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én 70 kilóról indultam, 10 kilót akarok fogyni a 164 centis magasságomhoz képest. Az elején bûnöztem, meg ma megettem egy doboz toffifee-t, amit nem kellett volna. Egyébként nem szoktam bûnözni. Folyadékból mostanság 2 litert iszok, meg heti 2-3 alkalommal szobabiciklizem nem nagy intenzitással, de én kifáradok. Amúgy 2. válaszoló, tényleg, jól számolod, 1 hete kezdtem:) Csak ugye most vagyok a 2. ismétlésnél:) Szóval akkor sikerülhet lefogynom? Mert a kalóriaszámolást is betartom. Az segít a diéta közben gyorsabban fogyni?
Most bunkó vagyok, vagy hasznos dolgokat mondtam? Cicamica, egyébként az érettségi közepén - ha ennyire megvisel - inkább azzal foglalkozz, ne fogyókúrázz! (Jézus, már BÁRKI mehet érettségizni? :) ))

Holnap lesz egy hete, hogy megcsászároztak, ma szedték ki a varratokat. A hasam kicsit rálóg a vágásra, mivel fedhetném be, hogy ne fertőzzön el?

Legjobb válasz: Nem fog elfertõzõdni, de a hasszorítót szokták ajánlani. Én mondjuk nem használtam semmit, semmi bajom sem lett, 7 hete császároztak.

Nem fog elfertõzõdni, de a hasszorítót szokták ajánlani. Én mondjuk nem használtam semmit, semmi bajom sem lett, 7 hete császároztak.
szerintem sem fog elfertõzõdni, nekem is rálógott az elején, nem lett baj. viszont én a hasszorítót nem ajánlanám császár után. Én próbáltam, de utána csak jobban fájt a seb.
Szia!Esetleg 1 réteg gézzel beboríthatod, hogy tudjon levegõzni is a seb.Ha esetleg bele is ragadna vízzel kiázik.Vizes vattával beecseteled ahol beleragadt és kész.
Szia! 6 hete szültem császárral, nem tettem a se bre semmit sem, haskötõt sem használtam. Amikor a var kezdett lepotyogni, akkor kentem be zuhanyzás után körömvirág krémmel. Szerintem a haskötõnél sokkal jobb a szoptatás. Nekem már nagyon szépen visszahúzódott a hasam, pedig szülés után olyan nagy volt, mint 5 hónaposan!

Mivel foglaljam el magam, hogy ne gondoljak a barátomra? (holnap lesz 2 hete hogy szakítottunk)

Amikor a barátomra gondolok,folyton sírnom kell.Nagyon szeretem ?t,még most is.Õ szakított velem,mert ígértem neki valamit,és nem tartottam be.Mivel foglaljam el magam,hogy ne gondoljak rá?

Legjobb válasz: nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.

nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem õszinte, de elnyomja a gyászt.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) ugyan ezeket kívánom neked is !!!
Hát próbálj a barátokkal lenni, sportolj, keress valami hobbit, dolgozz. Sajnos mást nem igen lehet csinálni, max majd kihevered. Én is lehet ilyen helyzetben leszek pár nap múlva, igaz itt fordítva, a barátnõm akar szakítani velem 3 év után, én meg már 3 napja nem vagyok , teljes, ez a tipikus bizonytalanság érzése, meg a szomorúság hogy ilyen meg eshet.Nos drukkolok hogy túl lépj rajta, és hamar találd meg az igari társad. Sok sikert! 22/F
Eleinte én is így voltam ezzel, nem akartam megbántani másokat, búfelejtõnek használni õket, de feladtam. Egyszerûen sehogysem ment és rájöttem, hogy sose fogom túltenni magam, ha nem próbálkozok. Aztán sikerült továbblépnem, közben pedig megtaláltam azt akire tényleg vágyom. Szerencsére nem hagytam komoly nyomokat a srácban sem, tekintve, hogy õ sem gondolt ezt a dolgot olyan hû de komolyan. Egyébként azóta volt még egy ilyenem. Ott kölcsönösen megbeszéltük, hogy csak búfelejtõk vagyunk egymás számára, átsegítjük egymást a nehéz idõszakon. Aztán végül õ lett a férjem. :)
de döntsd el magadban, hogy nem hagyod el magad.ha fiatal vagy, akkor meg fõleg ne.2év után én is azt hittem, hogy a szivem meg fog szakadni, és nem fogom túlélni.aztán 0 hét depi után megráztam magam, és azt mondtam:na jó, elég.most összeszedem magam.és tádámm :) sok sikert, kitartást, és tényleg ne hagyd el magad
A kérdező hozzászólása: sajnos még fiatal vagyok, a szüleim nem engednek bulizni, pedig tényleg jól jönne.:| köszönöm hogy írtál.:) sokat segítettél! a szerelmes számok és a sok bõgés már 2 hete megy.:S
ne is akard visszahóditani, az ex nem véletlenül ex... elsõ körben szerintem menj el egy hatalmasat bulizni, kérd meg a barátaidat, hogy bármi történik, vigyázzanak rád és vigyenek haza, aztán hadd szóljon ha ez megvan, akkor szánj egy napot arra, hogy összepakolod az összes cuccot, ami tõle van, vagy rá emlékeztet, és elteszed nem látható helyre. és ha ez is megvan, akkor hallgass órákig szerelmes számokat, bõgj borzasztóan sokat, de csak 1 napot szánj erre, ne nosztalgiázz sokat figyeld meg, hogy jobban leszel ezek után
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.lehet, hogy meg fogadom a tanácsod.remélem igazad lesz.
Szóval ahelyett, hogy próbálnál túltenni rajta, és keresni mást, akivel lehet, hogy sokkal jobb lesz és sokkal jobban megszereted, ahelyett itt õrlöd magad. Még ha nem is lesz tartós kapcsolat, segíteni fog elfelejteni az elõzõt. Irigylem a problémáidat. (Ne vedd sértésnek.)
A kérdező hozzászólása: új kapcsolatra lenne lehetõségem, de nem szeretnék úgy valakivel összejönni, és átverni, hogy mást szeretek.ennek szerintem semmi értelme nincs.:\ 2.válaszoló még is hogyan?...nem tudom mivel visszahódítani .
Más pasikkal. Emberekkel, barátokkal. Hobbid ha van akkor aktívan mûveld. Vagy hódísd vissza a barátodat :)
A kérdező hozzászólása: 15 leszek novemberben
Szerintem baba! :) )))) Hívd fel az orvosodat! Gratulálok!!!!!! :) )))
Szerintem is sikerült! Gratulálok!
Szerintem is baba! Gratulálok !!!!!!
Majd írd meg az eredményt! Nagyon drukkolok!
Szia kadves utolsó! Anno én is Gonal-f-et kaptam, de ugyanolyan negatív tesztjeim voltak a nemvárt napján, mint elõtte... Nem is volt baba.
Lányok!(Kivéve kedves utolsó) Ti mi alapján mondtátok, hogy ez baba?! Mert én nem értek a témához, és bár tiszta szívembõl örülnék, ha baba lenne, de nyílván nem írok ilyeneket, hogy "tuti baba, gratulálok!!!!", mikor azt sem tudom, milyen szurit kapott, mi van benne... Megértem, hogy kedvességbõl írtátok ezeket, de ne legyetek már felelõtlenek! Tudás nékül, csak azért hogy írjatok vmit, nem kell válaszolni, mert gondolom a kérdezõ X év babavárás után nem hitegetésre vágyik, hanem hitelesnek mondható infókra! Mondom, tudom, hogy jót akartok, de légyszi csak olyan kérdésekre válaszoljatok, amirõl úgy gondoljátok, tényleg tudjátok a választ, és van mögötte tudás! Kedves kérdezõ! Bocsáss meg, nem akartam így belerondítani a kérdésedben, de én is régóta szeretném már a (2.) babát, és idõnként jól jött volna, ha vki õszinte velem, és nem csak hiteget, még ha kedvességbõl is... Õszintén remélem, hogy baba van a dologban, mert sztem már a teszt is kimutatná:) . De a dokid biztos mondta, mikor tesztelj, nem? Vagy vérvétel lesz? Vagy hogy? Sztem ha pár nap múlva tesztelsz, és erõsödik, az már jó jel:D!
Szerintem baba, az már biztos.
Juhuuuuu! Ma én is pozitívat teszteltem, és haloványka, de majd erõsödik:P:D! Neked most kell szedned Duphastont, vagy vmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel teszteltem, és az már sokkal erõsebb volt!:) ) Beszéltem a dokival, holnap megyek vérvételre.
Mizújs? Teszteltél ma? Vagy beszéltél a dokiddal?
Én Pregnylt kaptam anno, és 9. nap az együttlét után pozitív volt a teszt, de nem az injekciótól, hanem a babáktól.Felhívtam az orvosom, és õ azonnal ezzel riogatott, hogy a szuritól pozitív.Onnantól kezdve minden nap teszteltem, és egyre erõsödött a csík.Javaslom ezt neked.Sztem tuti nem a tüszõrepesztõ:)
Akkor viszont juhuuuuuu:D:D:D:D:D:D! A "kritikus" voltam:P!
A kérdező hozzászólása: Az orvosom azt mondta, hogy 2 hét múlva teszteljek(vagyis holnap reggel). Csak kíváncsiságból csináltam ma délután a tesztet. Egyébként nem Gonal-F-et kaptam. Idõközben találtam egy oldalt, ahol pontosan ezt kérdezték egy doktornõtõl, hogy lehet-e 2 hét után pozitív teszt a szuritól. Azt írta, ennyi idõ után már nem.Persze azért még nem veszek semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Azért még nem merem beleélni magam, holnap reggel csinálok még egy tesztet.
Szia! Gonal-F-et kaptál? Mert az még 4 hétig jelen van a szervezetben, de szoritok, hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó!!Gratulálok!!!:) ) Igen, Utrogestant 12 hetes koráig. Ma már a doki is gratulált.:) Voltam vérvételen, azt mondta szép az eredményem. Most már csak nagyon vigyáznunk kell fõleg az elsõ 3 hónapban.

Uszonyrothadás után? Holnap lesz az utolsó nap, 3 kezelést csináltam. Új halak vásárlásával várok 3 hetet, viszont mi a helyzet a kishalakkal, hó végére várható, hogy szül a plattim.

Lehet valami bajuk ha nem különítem el ?ket azon kivül,hogy a nagyok megehetik ?ket?Szeretném ha megmaradna belölük.Van jávai mohám és még 3 féle növény,bujkáló.Ha közösen vannak mit adtok nekik enni,hogy lehet ?ket etetni?Ha viszont teszek szülöketrecet akkor mik az esélyek?Bocs ha sokat kérdezek.

Legjobb válasz: Az nem baj ha megszületnek, semmi bajuk nem lesz, addigra a vegyszerek lebomlanak. Egy szülõketrecet is betehetsz éppen, bár semmilyen változtatás nem ajánlott. Ha van elég jávai moha, akkor közösben is megmaradnak, nálam soha nem tudták megenni õket. Etetni én úgy etettem õket, hogy porrá törtem némi lemezes kaját vagy szúnyogot feldaraboltam és a víz alá nyomtam, hagytam hogy vigye az áramlat. Ez kockázatos, mert berohadhat de nálam a garnélák és csigák megették a maradékot. És nem is nõttek így túl gyorsan a kicsik, de azért egészségesek lettek, gyakran ajándékoztam el belõlük és tartottam is meg.

Az nem baj ha megszületnek, semmi bajuk nem lesz, addigra a vegyszerek lebomlanak. Egy szülõketrecet is betehetsz éppen, bár semmilyen változtatás nem ajánlott. Ha van elég jávai moha, akkor közösben is megmaradnak, nálam soha nem tudták megenni õket. Etetni én úgy etettem õket, hogy porrá törtem némi lemezes kaját vagy szúnyogot feldaraboltam és a víz alá nyomtam, hagytam hogy vigye az áramlat. Ez kockázatos, mert berohadhat de nálam a garnélák és csigák megették a maradékot. És nem is nõttek így túl gyorsan a kicsik, de azért egészségesek lettek, gyakran ajándékoztam el belõlük és tartottam is meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Murr!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!