Találatok a következő kifejezésre: Holnap lesz hete, (79 db)

Meddig vérzek még? Holnap lesz 8 hete, hogy szültem (császárral). Nem túl erősen ugyan de még mindig vérzek, néha átmegy barnásba de aztán megint vérzek. Van amikor görcsök is kísérik. (szoptatok)

Dokihoz még nem jutottam vissza kontrollra ezért érdekl?döm itt.

Legjobb válasz: Szia!Igen ,sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal,vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte,hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés,akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros,majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!

Szia!Igen , sajnos lehet baj!Pl.a belsõ varattal, vagy fertõzés!Én is 8 hete szültem császárral!De nekem a doki a lelkemre kötötte, hogy ha 3-4 hétnél tovább tart az élénkpiros vérzés, akkor azonnal menjek!Nekem 3 hétig volt élénkpiros, majd 2 hétig barnáztam!És rá másfél hétre megjött a menstruációm(pedig szoptatok)!Akkor mentem vissza a dokihoz!Szóval szerintem ne várj vele tovább!!!
Nekem császár után kb. 6 hétig tartott, és 5 hétig sokszor pirosas volt, olykor barnás, olykor rózsaszínes. Akkor van vele gond, ha kellemetlen szagú, ez fertõzésre utalhat, amúgy tarthat ilyen sokáig a kisfokú vérezgetés. Azért biztonságból kérdezd meg az orvosodat is.

Mit vegyek fel baratnom szuletesnapi partyjara? Holnap lesz es a heten eleg esos ido volt. Szerintem holnap is ugyan ez marad.

Messze lakom tole (20 perc gyalog)

Legjobb válasz: Szia! Hát reméljük,hogy nem fog esni azért! :-) Mindenképp valami csinosat,szép smink,jó haj és a többi kiegészítõ. Ha farmert akarsz,akkor ahhoz egy csinosabb felsõ például. Vegyél õszi kiskabátot,hogy ne fázz benne,ott meg már úgyis lehúzod.

Szia! Hát reméljük, hogy nem fog esni azért! :-) Mindenképp valami csinosat, szép smink, jó haj és a többi kiegészítõ. Ha farmert akarsz, akkor ahhoz egy csinosabb felsõ például. Vegyél õszi kiskabátot, hogy ne fázz benne, ott meg már úgyis lehúzod.
A kérdező hozzászólása: koszi, varok meg valaszokat

Holnap leszek 20 hetes. Már 1, 2 hete éreztem buborékolást, mintha a baba mozogna. De pár napja már azt sem érzem. Valami baj lehet?

pedig holnap 20 hetes vagyok,pont hogy jobban kéne éreznem,és semmi.orvoshoz csak jövöhéten kell mennem.

Legjobb válasz: Semmi gond, ne aggódj. Én is csak a 22. héttõl érzem rendszeresen, elsõ babánál ez teljesen normális. Kitartás, még pár hét és rendesen mocorogni fog a Kismanó!

Semmi gond, ne aggódj. Én is csak a 22. héttõl érzem rendszeresen, elsõ babánál ez teljesen normális. Kitartás, még pár hét és rendesen mocorogni fog a Kismanó!
Nincs semmi probléma. Nekem is csak a 24 héten mozdult meg érezhetõen. Nem kell aggódni! Utána majd egyre csak jobban és jobban fog ficeregni odabent :)

Segítséget kérek! Az utolsó ultrahangos papírom szerínt holnap leszek 9 hetes. Hétfőn vizsgált meg a doki aki azt mondta, hogy 9 hét 4 nap de a kis könyvembe 9 hetet irt. Akkor most mikor menjek 12 hetes ultrahangra? Honnan számoljam?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...

Szia! Valószínûleg pár nappal nagyobb a babád, de szerintem akkor menj amikor a mensi szerint a 12. hétben vagy, tehát 11+vmennyi naposan. Nálatok nem adnak pontos idõpontot a vizsgálatra? Nálunk elõjegyzett idõpont nélkül szóba sem állnak az emberrel...
Az uh-adatok alapján menj.
3. válaszoló vagyok. Igaz fontos a 12. heti UH, de nyugodj meg nem lesz semmi baj.Én 11+2 hetesen voltam és nem lett rossz az eredmény.Ha késõbb mész pár nappal abból sem lesz gond.Ha tudod pontosan, hogy mikor fogant a babád akkor kitudod számolni, hogy mikor vagy 12 hetes.
elsõ vok: 11. vagy a 12. hétben kell megcsinálni, de nem naphoz kötött mint pl az AFP, mert az uh-n fizikai valójában vizsgálják meg a babát fejétõl a talpáig minden szervét megvan-e, nyakiredõ vastagság jó-e, hasfal zárt-e stb, mindegy az a néhány nap! Minden jót!
Szia!A kiskönyvbe mindig a betöltött hetet írják.Én 12+2 hetesen voltam az ultrahangon.Az jó volt, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nyakiredö érték mikor jo?és rossz? Mi van olyankor ha rossz?
Akkor úgy menj ahogy a dokid mondta.Nem kell pont a 12. hetet betöltött napon nyakiredõre menni.Én is pl. 12+5 hetesen voltam és teljesen ok minden és nem szóltak hogy fú nem pont kerek 12.hetesen mentem.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom h a 12 hete uh nagyon fontos.Nem baj ha késõn megyek vagy korán?
A kérdező hozzászólása: Nem kell idõ pont!Azt mondta a doki h találkozunk 3 hét mulva zz uh és õ a 9 héttel számolta.
Szia! A terhességi heted még sokszor változhat.A kis könyvben beírt hetek száma szerint számold a dolgokat.Nekem 3 héttel nagyobb a babám, de nem foglalkoznak vele. Boldog Babavárást! 34 hetes
Nekem 11 hetesen és 1 nposan csinálták meg a 12. heti UH-ot, mivel akkor más miatt (haematóma) úgyis mennem kellet.

Holnap leszek 19 hetes terhes, és már 3 hete érzem a babó mózgását, 2 napja meg szinte 1x érzem csak. Baj lehet? Már sírtam is ez végett.

Legjobb válasz: Szia szerintem semmi baja a kisbabádnak,nállam ez ugyanigy volt,igaz ennek már hét éve.Nállam is lelasúlt a kislányom a huszadik héten de csak egy pár napra,majd meglátod mekkorákat fog rugni.Ha baja lenne már az ultrahangon kiderûlt volna,meg a vérvételeken.De én nyilván nem tudlak ûgy megnyuktatni mint egy orvos,én is azt hittem hogy vége a világnak.Próbálj egy picit megnyugodni és azér nem ártana egy vizsgálat.

Szia szerintem semmi baja a kisbabádnak, nállam ez ugyanigy volt, igaz ennek már hét éve.Nállam is lelasúlt a kislányom a huszadik héten de csak egy pár napra, majd meglátod mekkorákat fog rugni.Ha baja lenne már az ultrahangon kiderûlt volna, meg a vérvételeken.De én nyilván nem tudlak ûgy megnyuktatni mint egy orvos, én is azt hittem hogy vége a világnak.Próbálj egy picit megnyugodni és azér nem ártana egy vizsgálat.
Szia! Én 23 hetes vagyok, és 3 hete ugyanez volt a problémám. Megkérdeztem a védõnõt, és azt mondta, hogy a lényeg a napi egy mozgás ilyen korban. Megnyugodtam, és elmúlt az aggályom. Azóta minden nap az elsõ mozgást figyelem, és ha megnyugodtam, sokkal jobban érzem õt. Egyébként ez a meleg õket is kevesebb mozgásra készteti, ahogy mi is lustibbak vagyunk. Sok boldog percet kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Szíja!Minden vizsgáltom negativ lett.AFP, integrált teszt, toxoplazma mind negativ.Szerdán megyek ultrahangra, de az még olyan messze van.Volt egy elhalt terhersségem, és azért is félek ennyire.Nagyok bizzok benne, hogy igazad lesz!Nagyon szépen köszönöm neked!!!
A kérdező hozzászólása: Második válaszólónak is nagyon köszönöm válaszát!!Akkor már nyugottab vagyok!Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok hozzám!Boldog baba várást neked!!Szió
2. válaszoló vagyok. Mi nagyon egy cipõben járhatunk, nekem is volt egy elhalt terhességem 12 hetesen. Kívánok neked sok erõt, és mindig gondolj a pozitív dolgokra, nem lehetünk ennyire pechesek! Kitartás, minden rendben lesz!
Szia! Egyáltalán nem baj, ha nem annyit mozog! Elvileg a nap 90%-t át kellene aludniuk! Az én babám meg napokon keresztül alig aludt valamit, most meg én is csak napi 1-2x érzem. Valószínûleg "elnyomja" õket is a meleg! És ne sírj, mert a babád is érzi! 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok, és segitökészek!Nagyon hállás vagyok nektek!Meg nyugiztam, és már mócorgott egy nagyott a kispicurom, de megint semmi!Majd holnap bepótolja:) )Boldog béby várást nektek!Szíjasztok!!

Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Túl korán teszteltem?

Múlt hét szerdától ehét szerdáig köv. tüneteim voltak: mensis kisebb görcsök, reggel +este émelyegtem, fehér folyás, mellfeszülés, egyik este szúrkált a jobb oldalon az alhasam. Mára ezek a tünetek megsz?ntek, és maradt a megnagyobbodott és érzékeny mell.

Legjobb válasz: Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.

Szervezettõl függ, attól, hogy mennyi a hcg tartalom. Lehet, hogy még túl alacsony, lehet, hogy nem jó a teszt. Próbálj ki másik tesztet, azért 7 nap után ki szokta mutatni. A tüneteid is elég utaló jelek. Nekem holnap kellene megjönnie, nem bírtam tovább, ma csináltam reggel tesztet, és halvány csík lett:) Szorítok neked, próbálj ki egy másik tesztet.
Szia, ne keseredj el, próbálj egy másik tesztet reggeli vizeletbõl egy három nap múlva.Sok sikert!
Van amelyik teszt az elmaradás utáni 10.napon végezhetõ és nem is elég megbízható.Én nekem már 2x is bevállt a Lilly teszt ami egyszerû, nem drága és az elmaradás utánni elsõ nap kimutatja a terhességet.Lehet venni DM, Rossmann, Tesco üzletekben.Vagy várj még egy hetet és ha nem jön meg menj nõgyógyászhoz, az a biztos.
Nem akarlak elkeseriteni, de én is igy voltam.De nekem meg is jött 10dik napra.Csak teszteltem+teszteltem, de negativ lett.Azért neked remélem összejött:-)!!
Nekem 2-szer volt, de mindig megmondták az eredményt telefonon. Nem is hallottam ilyet, hogy nem mondanak semmit...
Mi van veletek? Milyen hírt kaptatok?
Beszéltél velük?
Kiderült már valami? Nem kell a legrosszabbra gondolni, valószínû, hogy további vizsgálatok kellenek, azért sem mondtak semmit a telefonban.
Mikor mentek?
Belül mit érzel? Rossz hírt kapsz vagy nyugodt vagy. Bízz a megérzésedben.
Szerintem ne ijesztgessétek feleslegesen! Nálunk még a toxoplazma eredményét sem mondják el telefonon. Bízzatok a jó hírben!
De rossz hírt is közölnek telefonon, legalábbis nálunk. Ez is intézményfüggõ lehet gondolom. Nagyon sajnálom.
Mikor mentek???
Sajnos tényleg lehet, hogy rossz hírt fognak közölni, azért nem mondták el telefonon :( A barátnõméknél is így volt, hívták telefonon, hogy menjenek be elbeszélgetésre, sajnos Down kóros volt a magzat :(
Valószínû azért nem mondtak semmit, mert rossz hírt nem közölnek telefonon.
A kérdező hozzászólása: hála istenek jot, remélem már akkor nem lesz semmi

A citaprolamtol fokozatosan valok tunetmentese? Holnap utan lesz hete hogy szedem

Legjobb válasz: Mire szeded? Mint minden antidepresszáns esetén, a citapramnál is idõ szükséges ahhoz, hogy a teljes hatás kialakuljon. Ez kb. egy hónap Én anno depresszióra kaptam, körülbelül 3-4 hét volt,mire éreztem a hatását, annyit mondott az orvosom is. Ha pánikbetegség vagy más ok miatt szeded,arról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Mire szeded? Mint minden antidepresszáns esetén, a citapramnál is idõ szükséges ahhoz, hogy a teljes hatás kialakuljon. Ez kb. egy hónap Én anno depresszióra kaptam, körülbelül 3-4 hét volt, mire éreztem a hatását, annyit mondott az orvosom is. Ha pánikbetegség vagy más ok miatt szeded, arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: hat ahogy elmondtam a tuneteket a dokinak egybol irta fel ezt a gyogyszert nem mondott semmit annyit mondott hogy panik, de az se igazan ugy mondta mintha tenyleg az lenne nem tudom...
Szerintem baba! :) )))) Hívd fel az orvosodat! Gratulálok!!!!!! :) )))
Szerintem is sikerült! Gratulálok!
Szerintem is baba! Gratulálok !!!!!!
Majd írd meg az eredményt! Nagyon drukkolok!
Szia kadves utolsó! Anno én is Gonal-f-et kaptam, de ugyanolyan negatív tesztjeim voltak a nemvárt napján, mint elõtte... Nem is volt baba.
Lányok!(Kivéve kedves utolsó) Ti mi alapján mondtátok, hogy ez baba?! Mert én nem értek a témához, és bár tiszta szívembõl örülnék, ha baba lenne, de nyílván nem írok ilyeneket, hogy "tuti baba, gratulálok!!!!", mikor azt sem tudom, milyen szurit kapott, mi van benne... Megértem, hogy kedvességbõl írtátok ezeket, de ne legyetek már felelõtlenek! Tudás nékül, csak azért hogy írjatok vmit, nem kell válaszolni, mert gondolom a kérdezõ X év babavárás után nem hitegetésre vágyik, hanem hitelesnek mondható infókra! Mondom, tudom, hogy jót akartok, de légyszi csak olyan kérdésekre válaszoljatok, amirõl úgy gondoljátok, tényleg tudjátok a választ, és van mögötte tudás! Kedves kérdezõ! Bocsáss meg, nem akartam így belerondítani a kérdésedben, de én is régóta szeretném már a (2.) babát, és idõnként jól jött volna, ha vki õszinte velem, és nem csak hiteget, még ha kedvességbõl is... Õszintén remélem, hogy baba van a dologban, mert sztem már a teszt is kimutatná:) . De a dokid biztos mondta, mikor tesztelj, nem? Vagy vérvétel lesz? Vagy hogy? Sztem ha pár nap múlva tesztelsz, és erõsödik, az már jó jel:D!
Szerintem baba, az már biztos.
Juhuuuuu! Ma én is pozitívat teszteltem, és haloványka, de majd erõsödik:P:D! Neked most kell szedned Duphastont, vagy vmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel teszteltem, és az már sokkal erõsebb volt!:) ) Beszéltem a dokival, holnap megyek vérvételre.
Mizújs? Teszteltél ma? Vagy beszéltél a dokiddal?
Én Pregnylt kaptam anno, és 9. nap az együttlét után pozitív volt a teszt, de nem az injekciótól, hanem a babáktól.Felhívtam az orvosom, és õ azonnal ezzel riogatott, hogy a szuritól pozitív.Onnantól kezdve minden nap teszteltem, és egyre erõsödött a csík.Javaslom ezt neked.Sztem tuti nem a tüszõrepesztõ:)
Akkor viszont juhuuuuuu:D:D:D:D:D:D! A "kritikus" voltam:P!
A kérdező hozzászólása: Az orvosom azt mondta, hogy 2 hét múlva teszteljek(vagyis holnap reggel). Csak kíváncsiságból csináltam ma délután a tesztet. Egyébként nem Gonal-F-et kaptam. Idõközben találtam egy oldalt, ahol pontosan ezt kérdezték egy doktornõtõl, hogy lehet-e 2 hét után pozitív teszt a szuritól. Azt írta, ennyi idõ után már nem.Persze azért még nem veszek semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Azért még nem merem beleélni magam, holnap reggel csinálok még egy tesztet.
Szia! Gonal-F-et kaptál? Mert az még 4 hétig jelen van a szervezetben, de szoritok, hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó!!Gratulálok!!!:) ) Igen, Utrogestant 12 hetes koráig. Ma már a doki is gratulált.:) Voltam vérvételen, azt mondta szép az eredményem. Most már csak nagyon vigyáznunk kell fõleg az elsõ 3 hónapban.

36. napja (jan.4. -én) jött meg előző hónapban a menstruációm. Holnap lesz 1 hete, (febr.2án) hogy kellett volna megjönnie. Miért késhet? Mivel lehet esetleg meggyorsítani? Van okom aggódni? (részletek lent)

Még február 4-5 is belefért volna. De semmi. S?t még nem is érzem úgy, mint ha meg akarna jönni. Kezdek nagyon parázni! Párommal együtt voltunk nem egyszer ebben a hónapban (is), de mindig nagyon ügyeltünk a védekezésre(óvszer),és soha nem is szakadt ki.. Annyira félek, hogy mégis valami baleset történt. Mennyi id? az amikor már tényleg aggódjak? (már most szétcsap az ideg..) Terhességi tesztet se merek venni, mert rettegek h pozitívat fog mutatni.. Egyébként az mennyi id? után mutat biztosat? Légyszi normálisan válaszoljatok!!

Legjobb válasz: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..

A kérdező hozzászólása: És az a legérdekesebb h 1 hete, amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsölt a hasam és biztos voltam benne h meg is fog.. és mégse..
ne parazz mar. hasznaljatok inkabb pharmatexet a gumihoz, csak magában a gumiban én se biznék.
A kérdező hozzászólása: Jól van, veszek tesztet mindenképp. Remélem, valóban negatív lesz. Most nagyon nem lenne jó egy ilyen zûrzavar.. Ha pozitív lesz, és baleset történt akkor nem tudom hogy fogok merni szexelni .. az már 100! :( Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :)
nem lehet semmivel se gyorsitani, menj el mar es tesztelj. addig ugyse nyugszol meg. na, és ha azt mondom, h a környezetemben 2 olyan nõ is van, akik az elsõ par honapot végigmenstrualtak, közben meg terhesek voltak??
Könyörgöm, tesztelj. Ennyire nem parázhatsz egy teszttõl. Egyébként nincs házi módszer, amivel meg tudod gyorsítani, csak a nõgyógyász írhat fel ilyen hatású gyógyszert. felnõtt vagy, 20 éves, ne viselkedj már úgy, mint egy kisgyerek! Simán elõfordulhat, hogy tesztelsz és negatív, és akkor megnyugodhatsz. És igen, gumi mellett is teherbe lehet esni. Ritkán ugyan, de lehet. Egyik módszer se 100%-os, csakis a teljes önmegtartóztatás.
A kérdező hozzászólása: Egyébként van valami módszer amivel tudom gyorsítani h megjöjjön?
csinalj 1 tesztet, ha védekeztetek, akkor nem lehet gond. esetleg hasznalhattok a gumi mellé pharmatexet.
Megértem, hogy félsz a teszttõl. A helyedben én is be lennék fosva. De meg kell csinálnod a tesztet. Nem tudom meddig lehet elvégezni az abortuszt, de benne kell lenned, ha nem akarsz gyermeket szûlni. Jobb megnézni most minthogy túl késõn derüljön ki. De az egész mensid késhet a stressztõl meg az erõs félelmedtõl. 15:34
lehet h mikor gumi nélkül tette be volt rajta elõváladék, semmi sem biztos!
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. rettegek a teszttõl h pozitívat mutat majd
A kérdező hozzászólása: és szerintetek mennyi az esélye annak h terhes vagyok, ha mindig védekeztünk óvszerrel? egyetlen egyszer volt h óvszer nélkül berakta a párom a nemi szervét, de nem volt még elõváladék se(ez 100%!!) és csak fél percig úgy h nem is mozgott bennem egyáltalán. Óvszer nem szakadt ki, ez is biztos.
Figyelj. Szerintem menj le a Drogeria Martba és vegyél egy tesztet. Nem tudom hány éves vagy, de ha bab lakozik a pocódban és még gondolom 17-19 éves lehetsz nagyábból (remélem nem fiatalabb :S) és, ha nagyon rosszkor jön a baba, és ne adj Isten nem akarod megtartani, akkor már most el tudsz menni nõgyogyóhoz és kikérdezni milyen elvetetési eljárások vannak pontosan. És lelkileg felkészülni bármire. Legfõképpen az abortuszra... Sok sikert mindehez.
elsõ vagyok! Nem volt semmi megfázásod ebben a hónapban? amiatt is lehet! Ha nem volt akkor menj el a nõdokidhoz és beszélj vele vagy vegyél egy tetszett! Szurkolok h ne legyen semmi!
Elvileg már a tesztnek ki kell mutatnia, ha terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: köszi:) de nekem eddig nem volt ilyen ráadásul halálpontos volt mindig is a ciklusom. még a legelsõ vérzéseknél is.
azt mondta a nõgyógyászom h 2 hét késés még belefér! Ha addig se jön meg akk már lehet tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi gáz! Tegnap éjjel megjött, úgyhogy nem kell se teszt, se stressz :D Ennyire még soha nem örültem neki! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!