Találatok a következő kifejezésre: Holnap lesz első (86 db)

Holnap lesz az elsõ éves évfordulónk a barátommal és én nem vettem neki semmit, holnap pedig már nem tudok mert nem lesznek nyitva a boltok. Mivel lepjem így meg?

Segítsetek! :))

Legjobb válasz: Vannak boltok,amik nyitva vannak. Vagy a tesco éjfélig asszem. De ha más nem,akkor süss neki sütit :)

Vannak boltok, amik nyitva vannak. Vagy a tesco éjfélig asszem. De ha más nem, akkor süss neki sütit :)
Egy bocsánatkéréssel...

Nagyon félek! Holnap lesz az első munkanapom! A tied milyen volt?

Els?sorban tapasztalatokat várok neked hogy telt? milyen volt? visszagondolva az els? napodra mit gondolsz?

Legjobb válasz: Izgalommal teli. biztos voltam benne hogy semmit nem fogok tudni,hülye leszek hozzá,elrontok elsõ nap mident. Ehhez képest jó kis csapat fogadott,elsõ nap munka közelébe nem mentem,mert körbevittek a gyárban,irodákban,bemutattak mindenkinek,néhány embernél leragadtam hogy mit is csinál,jegyzetelgettem.Aztán hagytak,ismerkedjek a környezettel,másnak megmutatják miket is fogok csinálni.

Izgalommal teli. biztos voltam benne hogy semmit nem fogok tudni, hülye leszek hozzá, elrontok elsõ nap mident. Ehhez képest jó kis csapat fogadott, elsõ nap munka közelébe nem mentem, mert körbevittek a gyárban, irodákban, bemutattak mindenkinek, néhány embernél leragadtam hogy mit is csinál, jegyzetelgettem.Aztán hagytak, ismerkedjek a környezettel, másnak megmutatják miket is fogok csinálni.
Hát ez nagyban függ attól, hogy milyen munkáról van szó. Én pl. elsõnek egy telemarketinges cégnél tudtam elhelyezkedni, ahol még csak be sem mutattak a kollégáknak, illetve csúnyán néztek amikor szünetbe barátkoztam velük. Ott csak a teljesítmény volt a fontos, emberszámba se vettek. Aztán sikerült bekerülnöm egy ruházati üzletbe eladónak, amit imádtam, a csajokkal már elsõ nap átbeszéltünk mindent, amikor nem voltak bent vevõk. Ami fontos, hogy minden helyzetben legyél mosolygós, nyitott, barátkozós emberke, akkor nagy baj nem lehet.
Igen, várjuk a beszámolót! :)
ne izgulj, nem csak az elsõ napod lesz kérdezõs, de ez normális. ha nem kérdezel, honnan fogod tudni, hogy mit kell csinálni? inkább most kérdezz, és késõbb profi leszel :) majd meséld el, milyen volt az elsõ nap :)
A kérdező hozzászólása: Gyárba vettek fel takarító operátornak igazából azért izgulok, mert félek, h mindenki hülyének fog nézni, h most kezdek még és semmit sem tudok + zavaró lehet ha az ember állandóan kérdezget, h miért mi hogyan is van! Remélem jó lesz, mert nagy nehézségek árán jutottam be! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!! Picit megnyugtattatok!
Nekem mindig könnyebb volt, ha többen kezdtünk egyszerre. Csak jobb, ha többen nem tudják, hogy ki kicsoda és mi micsoda, mintha te egyedül nem tudod. :)
Elsõ nap körbevezettek a gyárban, megmutatták, hogy melyik gépnél mit csinálnak.Másnap már egybõl munkagépre kerültem de úgy, hogy akit mûszakváltáskor váltottam szinte semmit sem magyarázott el nekem, otthagyott a francba.Életem [email protected] napja volt, sírógörccsel mentem haza és azt mondtam anyukámnak, hogy én ezt nem fogom bírni, ki fognak rúgni vagy én mondok fel.Ehhez képest már két éve itt vagyok.
Futólag bemutattak mindenkinek, megmutatták a dolgokat. Egész más volt az elsõ néhány nap, hét mint a késõbbiek. Használd ki ezt az idõszakot!
elsõ vagyok Az még lemaradt: a neveket, beosztásokat sok hét kellett mire megjegyeztem mindenkiét :) Csináltam aranyos ábrákat, hogy ki ki lehet, név, beosztás, hol találom, mi lesz vele a dolgom, most is meg van, mosolygok rendesen.
nekem nagyon jó volt :) izgultam, de ez mindenkinél így van szerintem :) bár a stílusomhoz képest visszahúzódó voltam :) és csendes. Nem lesz gáz :) csak add magad, nem kell jópofizni, azt nem szereti senki, legalább is szerintem :) írd meg, hogy milyen volt és Gratulálok a melóhoz :) mit fogsz dolgozni?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ nap egy kedves hölgy mindent elmagyarázott mi lesz majd a feladatom, mit kell csinálnom mit hol találok stb elment annak ellenére, h nagyon féltem tõle és tessék már a második napon nem jött és mindent nekem kellett csinálnom, de hál Istennek megbirkóztam a feladattal tetszik nagyon bár annak ellenére, h elég beszédes csajszi vagyok itt még nagyon annyira nem sikerült senkivel sem duma partit kialakítani, de gondolom majd kialakul! Köszönöm, h izgultatok értem!

Holnap megyünk első UH ra! Ha ikrek lesznek az már látszani fog? 5+6 leszek holnap (6hetes)

Nagyon izgulunk....:)))

Legjobb válasz: Szerintem látszania kéne. Nekem ekkor a petezsák látszódott benne egy pici pöttyel. Ebbõl lett a fiam. Iker terhességnél lehet két peteszák, vagy egy, de két pöttyel. Persze ilyenkor még bármi történhet, nem mindig marad életben mindkét kis pötty. Sõt, ha jobban belegondolok, nekem ilyenkor már a kis szíve is dobogott, azt is lehetett látni. :)

Szerintem látszania kéne. Nekem ekkor a petezsák látszódott benne egy pici pöttyel. Ebbõl lett a fiam. Iker terhességnél lehet két peteszák, vagy egy, de két pöttyel. Persze ilyenkor még bármi történhet, nem mindig marad életben mindkét kis pötty. Sõt, ha jobban belegondolok, nekem ilyenkor már a kis szíve is dobogott, azt is lehetett látni. :)
igen ilyenkor meg petezsakot lehet latni nagyon nagy elmenybe lesz reszed en mikor meglattam a petezsakot, a draga kicsi lanyom volt benne sirva fakadtam a ferjemmel egyutt:)
nem bitos, hogy látja. a tuti az amikor van szívhang akkor kiderül, hogy hány dobog!
A kérdező hozzászólása: szóval akkor a doki már látni fogja, ha ikrek... nem vágyom rá nagyon, de az sem baj, ha egyszerre 2 lesz:) )) elõs baba:) ))


Hogyan tudok otthon felrakni magamnak műszempillát? Már megvettem és holnap lesz életem első bulija és nem tudom de nagyon szeretném! Kösziszépen!

Legjobb válasz: szerintem nem érdemes a mûszempilla... mégis hány éves vagy ha életed elsõ bulija lesz? 14? már bocsi, de ha pl bepasizni szeretnél, akkor a mûszempillával buktad, mert nagyon nem szeretik...inkább vettél volna valami jó dúsító szempillaspirált, szerintem jobban megérné. de hát te tudod, viszont ha gáz lesz vele a bulin az elég ciki tud lenni... 18/l

szerintem nem érdemes a mûszempilla... mégis hány éves vagy ha életed elsõ bulija lesz? 14? már bocsi, de ha pl bepasizni szeretnél, akkor a mûszempillával buktad, mert nagyon nem szeretik...inkább vettél volna valami jó dúsító szempillaspirált, szerintem jobban megérné. de hát te tudod, viszont ha gáz lesz vele a bulin az elég ciki tud lenni... 18/l
Szerintem vegyél még egyet, és vmeikkel kísérletezz otthon, mert ha vmi gixer lesz vele a bulin, akk mit tennél? :)
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy már próbáltam de nem tudom hogy kezdjek neki van még 2...mert már egyet próbáltam.de hát valahogy nem jött össze .és én is attól félek hogy lesz valami gáz és az angyon ciki lenne..
Youtube-on ezeregy videó van, hogy hogyan kell feltenni. Siess vissza a boltba és vegyél még párat, mert szerintem nem csak egyet fgsz elrontani. Ha nem vagy biztos magadban, szerintem ne is tedd fel - én legalábbis nem raknám fel.

Holnap lesz az első biológiám, milyen volt az első biológia órátok? Mit csináltatok?

Legjobb válasz: Bemutatkozott a tanár meg mi és elmondta, mi lesz a következõkben.

Bemutatkozott a tanár meg mi és elmondta, mi lesz a következõkben.
embert boncoltunk meg nemiszervekrõl néztünk képeket.
A kérdező hozzászólása: kösözönöm a válaszokat
Nem emlékszem, de biztosan nagyon jó volt az összes többihez képest, ami aztán elmosta annak az emlékét. Eltelt majdnem 30 év az utolsó biológiaórám óta, és biz'isten nem hiányzik még mindig. Az biztos, hogy az elsõnél még reménykedtem...

Mit csináljak? Holnap lesz az első fociedzésem, és nagyon ideges vagyok, mert nem tudom kik lesznek a csapattársaim. Utánanéztem, de ott olyanokat találtam akik bunkók és félek, hogy csúfolnak, vagy ki fognak röhögni, mit tegyek?

Legjobb válasz: Milyen korosztály? Elsõ edzésen( ha fiatalabb vagy és ha nem osztálytársak stb. a csapattársaid) mindenkit kicsit szopatnak. Az nem mindegy, hogy nem kell ilyeneken besértõdni, de ne is legyél puhány, tehát ne hagyd magad.

Milyen korosztály? Elsõ edzésen( ha fiatalabb vagy és ha nem osztálytársak stb. a csapattársaid) mindenkit kicsit szopatnak. Az nem mindegy, hogy nem kell ilyeneken besértõdni, de ne is legyél puhány, tehát ne hagyd magad.
A kérdező hozzászólása: serdülõ, nem osztálytársaim, de egy suliba járunk(jártunk, mert idén ballagtak el ) de õk ilyen tipikus "drogozok, piálok" kamaszok :DD remélem érted :)
Ne hagyd magad..ne verekedj, csak szólj vissza mindig.Arra készülj fel, hogy lefognak nézni, mert újonc vagy, de ha a villogni fogsz a posztodon, akkor tisztelni fognak, majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm! :)
Bunkók lesznek? Ha lesz játék alájuk rúgsz egy-kettõt :D tudod kivel legyenek bunkók ;)
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát! :) jól ment nem voltak bunkók, ráadásul kiderült, hogy nem is õk vannak már bent a csapatban, hanem õk már rég kiléptek :) )
Na látod :)

Dévény tornára megyünk, holnap lesz az első "igazi" alkalom, h kezelésbe veszik 3 hónapos kicsimet?

Azoktól kérdem aki vitte már a babáját ilyenre!

Legjobb válasz: Mi is járunk, eddig hatszor voltunk. Az elsõ kezelést végig sírta, a másodiktól már csak néha sír, ha olyan helyet kezelnek, ami még rossz neki (has, egyik karja, nyaka). Az enyém rögtön elfelejti, utána sokat alszik. Az elsõ 2-3 kezelés után aznap még izomláza volt és nyûgösködött pici, de semmi komolyabb nem történt, azóta már ez sincs!

Mi is járunk, eddig hatszor voltunk. Az elsõ kezelést végig sírta, a másodiktól már csak néha sír, ha olyan helyet kezelnek, ami még rossz neki (has, egyik karja, nyaka). Az enyém rögtön elfelejti, utána sokat alszik. Az elsõ 2-3 kezelés után aznap még izomláza volt és nyûgösködött pici, de semmi komolyabb nem történt, azóta már ez sincs!
Szia! Örülök, hogy viszonylag jól viselte a pici a tornát, és már van is változás! Igen, tényleg sokat kell várni az Alapítványhoz, 2 hónap, mire megvizsgálják, de utána rögtön kezdik a kezeléseket, így mi is idõben elkezdtük, mert elég korán láttuk, hogy gond van. 3000 Ft az 1 órás kezelés, hetente egyszer járunk. Jól tetted, hogy nem akartál várni, így hamarabb fejlõdik! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: szia voltunk tornázni, hát mit mondjak, nem volt annyira rossz mint amire számítottam.Az egész alatt nyöszörgött a baba, de úgy igazán sírni csak a nyakánál kezdett, az talán a legérzékenyebb neki.De már most én úgy látom, h forgatja a fejét, eddig nem nézte a baloldali játékokat, de most odateszi a kis fejét:) ...hát remélem, h a továbbiak sem lesznek nagyon fájdalmasak a kezelések. Nekünk azt mondták, h nehéz bejutni oda a Moszkva térre, sokat kell várni mire lesz hely, nem akartam sokat kivárni.Végül mi az idõ miatt is döntöttünk ennél a helynél, h mihamarabb elkezdhessük!Mondjuk így minden támogatás nélkül 4500ft/50perc, de azt mondom, ha használ akkor minden pénzt megér csak jó legyen a babának. Nektek mennyit kell ott így fizetni, h van rá tb támogatás?
Tegnap 10.53 vagyok. Mi a Dévény Alapítványhoz járunk tornára a Moszkva térre. Milyen volt a torna? hogy viselte a picurod?
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszönöm a sok írást, kicsit talán meg is nyugodtam már. Az egyik választ mintha én írtam volna, mégpedig azt amelyik gyerkõc anyuja írta, h csak jobbra van a baba feje és ott lapos és balra hébe-hóba forgatja...nálunk is dettó ugyanez van.Már a felmérésen is az volt, ha hanyatt fekve egyenesbe tette a fejét a babának már az sem tetszett neki:( Nehezíti a helyzetünket a folyamatos kengyel viselése a csípõficam miatt, és még lehet , h 6.hónapig is kell viselnie.Amúgy mi Keresztúron járunk a Fürge Lábak Alapítványi tornára ill.mostantól megyünk és nem tudom meddig, biztos több hónap kell majd , h telesen rendbe jöjjön mindene a babámnak!Ti hova jártok?
de jó nektek :) én hiába nyugtatgatom, meg viszek játékokat annyira sír és ideges, hogy semmi nem érdekli.....már van hogy az ordítás közben pillanatokra elalszik olyan fáradt, aztán kipattan a szeme és folytatja tovább.... :S
Elsõ vagyok. Mi három és fél hósan kezdtük a tornát a kisfiammal. Neki feszes az izomzata a nyakán, karjain, lábain, nagyon kellemetlen neki is a torna és õ is sír néha úgy, hogy nem vesz levegõt, de nem végig! Próbálj meg játékot vinni neki, amit tud közben nézegetni, az otthonról vitt ismerõs játék egy kicsit megnyugtatja, közben nyugtatgatni, nekem ez vált be. Nagyon hasznos a torna és minden alkalom után tényleg láthatóak a változások! A legfontosabb, hogy ne idegeskedj elõre, még nem is tudod hogyan fog a babád reagálni! Én mindig próbálok higgadt maradni, akkor õ is könnyebben megnyugszik és tényleg egyre kevesebbet sír.
szegény pici baba :( nekünk sem nyújtja rendesen a lábát de a legnagyobb baj, hogy a fejét teljesen jobbra fordítja és eddig alig akarta a másik oldalra, már picit el is laposodott a feje, de már látszik a javulás...de megküzdünk érte. hát készülj fel , hogy nagyon rossz lesz, de túl kell rajta esni :( én minden alkalom elõtt félek.... hova fogtok járni?
A kérdező hozzászólása: le van tapadva az izom, a nyakán, a lapockái telesen le vannak, a lábait nem tudja nyújtani, és még kengyelbe is van szegényem. hát kivagyok. írjatok még, szívesen olvasom a tapasztalatokat! köszönöm
most olvastam, h letapadt izmok :) nekünk is ugyan ez a baj amúgy. ez a rosszabbik eset sajnos, a laza izomzatú babáknak kevésbé fáj :S az elõzõ válaszoló voltam :)
mi is 3 hósan kezdtük, most 4 hónapos múlt eddig 5ször voltunk, hát szerintem borzasztó....mindig végig üvölti az egészet, mert fáj neki és volt, hogy már az én könnyeim is potyogtak. viszont megéri, mert látványos a javulás....inkább most kinlódjon picit, mint hogy késõbb baj legyen. utánna pedig hatalmasakat alszik, úgy kifárad. Nektek mért kell járni??
A kérdező hozzászólása: szia köszönöm a választ! meg mondom õszintén, h nagyon-nagyon félek, tiszta ideg a gyomrom.ráadásul az enyém úgy tud sírni, h ellilul a kis feje meg fújni kell h vegyen már levegõt. ti mikor kezdtétek és meddig kell mennetek kb.?
A kérdező hozzászólása: szia én is viszont kívánok nektek minden jót és jó tornászást!! szia

A Telenor állásajánlatára jelentkeztem. Kiemelet ügyfélszolgálati ügyintéző. Munkaerőkölcsönzőn (Trenkwalder) keresztül. Több körös állásinterjú lesz. Holnap lesz az első kör. Mire számíthatok? Tesztek, és ilyesemi? Nehéz lesz?

Legjobb válasz: Szia én hasonlón voltam:UPC Az 1.kört a Humán Centrum vezényelte le,elõször ált.tájékoztató, aztán olyan kérdésre kellett pozitív válaszokat mondani, amivel nem értesz egyet(pl.miért jobb esõben sétálni, mint napsütésben?), aztán személyes elbeszélgetés, ált.kérdések a cv-vel kapcsolatban.Ez jól is ment, 1 hét múlva vissza is hívtak a 2.körre, ott már a UPC interjúztatott.Elvileg a kérdések(miért akar itt dolgozni, meséljen magáról, miért jobb telefonos ü.szolg-on dolgozni, mint személyesen az ügyféllel találkozni, hogyan kezeli a reklamációt, hogyan értékesítene)nem lettek volna neheezek, de az interjúztató a maga havashenrikes , lekezelõ, pöffeszkedõ, kötekedõ modorával ezt rendkívül megnehezítette, és a végén meg is alázott, ha érdekel a történet, írj vissza és elmondom. Készülj fel, h nehéz lesz, lehet, h stresszinterjút alkalmaznak, bár ezt elõre közölniük kellene elvileg és pszichológusnak is jelen kell lennie.Ha engedik végy diktafonra mindent, és ha te is úgy jársz mint én, perelj! Üdv és sok szerencsét, nem elriasztani akartalak, csak készülj fel a legrosszabbra is.

Szia én hasonlón voltam:UPC Az 1.kört a Humán Centrum vezényelte le, elõször ált.tájékoztató, aztán olyan kérdésre kellett pozitív válaszokat mondani, amivel nem értesz egyet(pl.miért jobb esõben sétálni, mint napsütésben?), aztán személyes elbeszélgetés, ált.kérdések a cv-vel kapcsolatban.Ez jól is ment, 1 hét múlva vissza is hívtak a 2.körre, ott már a UPC interjúztatott.Elvileg a kérdések(miért akar itt dolgozni, meséljen magáról, miért jobb telefonos ü.szolg-on dolgozni, mint személyesen az ügyféllel találkozni, hogyan kezeli a reklamációt, hogyan értékesítene)nem lettek volna neheezek, de az interjúztató a maga havashenrikes , lekezelõ, pöffeszkedõ, kötekedõ modorával ezt rendkívül megnehezítette, és a végén meg is alázott, ha érdekel a történet, írj vissza és elmondom. Készülj fel, h nehéz lesz, lehet, h stresszinterjút alkalmaznak, bár ezt elõre közölniük kellene elvileg és pszichológusnak is jelen kell lennie.Ha engedik végy diktafonra mindent, és ha te is úgy jársz mint én, perelj! Üdv és sok szerencsét, nem elriasztani akartalak, csak készülj fel a legrosszabbra is.
Sajnos muszáj volt jelentkeznem, mert nem lehetek munka nélkül....mindent megpróbál az ember, fõleg Zala megyében, mert itt katasztrofális a helyzet... Ha nincs hátszeled, sehol nem foglalkoznak veled...
Szia! Én is jelentkeztem erre a munkára, bár más munkaerõkölcsönzõn keresztül. Jövõhéten megyek az utolsó fordulóra, ami immáron a telenor székházában lesz. Téged is visszahívtak? Ha igen, melyik nap mész? :) Én is kíváncsi vagyok mi lesz az állásinterjú utolsó állomásán.
Jézusom, én ilyen életerõt elszívó munkára biztos nem jelentkeznék. Biztos elveszne a pozitív életfelfogásom. Szörnyû amit leírtál... :S
OMG
A kérdező hozzászólása: bocsánat az elírásért: KIEMELT...:)
Mi az a stresz interjú??
A kérdező hozzászólása: Nem hívtak vissza:( Kiestem az elsõ körben, de sok sikert neked!

SOS! Holnap lesz életem első első randija (? ) :O

A srácot pár hete ismerem, levelezünk, s holnap beülünk egy kávézóba. Még sosem voltam els? randin....:S

Legjobb válasz: 1. Semmit nem lehet.. ha jól érzed agad hamar elmúlik 2. Amiben jól érzed magad, ez segít abban hogy ölmagad legyél.. a persze nem a melegítõgatyára gondook, hanem pl olyasmi cuccokban amiben iskolába mész. 3. Ha nincsenek feltûnõ bõrhibáid akkor szerintem elég egy szemceruza + spirál, barátnõm sem használ többet, de ez sokat tud dobni a megjelenésen :) 4. Téma igazából mindegy.. a lényeg hogy kifejezd hogy van saját véleményed, és sok mindenrõl lehet veled értelmesen beszélni. A lényeg hogy ne a "semmi, aha, nemtom" kombót nyomatsd végig... Sok Sikert ! :) F/17

1. Semmit nem lehet.. ha jól érzed agad hamar elmúlik 2. Amiben jól érzed magad, ez segít abban hogy ölmagad legyél.. a persze nem a melegítõgatyára gondook, hanem pl olyasmi cuccokban amiben iskolába mész. 3. Ha nincsenek feltûnõ bõrhibáid akkor szerintem elég egy szemceruza + spirál, barátnõm sem használ többet, de ez sokat tud dobni a megjelenésen :) 4. Téma igazából mindegy.. a lényeg hogy kifejezd hogy van saját véleményed, és sok mindenrõl lehet veled értelmesen beszélni. A lényeg hogy ne a "semmi, aha, nemtom" kombót nyomatsd végig... Sok Sikert ! :) F/17
lehet azért tolta el mert izgult:D
Elsõ randi: nem a világ! Fogd fel úgy, mintha csak sétálni mennél egy régi baráttal. Nyugalom, csinálj aznap valami olyat, amit fontosnak érzel, és tereld el a gondolataidat. Próbáld meg az idõt jól elhúzni, rövid legyen a készülõdés, úgy menj a megbeszélt helyre, hogy éppen hogy csak odaértsz. Legyél önmagad, az elsõ két kérdést gondold végig mi lesz, utána menni fog, ha jó a társaság. A ruha ne legyen kirívó, a szín meg önmagadat tükrözze (a fiúkat ez érdekli legkevésbé). A smink csak úgy, ahogy szoktad. Ha kínos csend lesz, az nem csak Neked kínos! Ilyen esetben nem a megfelelõ emberrel vagy. Tipp: a végén összegezzétek a napot: és õszintén mond el, hogyan érezted magad: nevetés, témák, kínos csendek mértéke. Majd szólj, hogy ment:)
ne sminkeld agyon magad! a kevesebb több! :-) ne legyen nagyon kihívó a ruhád, de azért kicsit engedd, hogy lásson belõled (mondjuk ez nyáron kimondottan egyszerû, bár, ha ilyen marad az idõ..... :-( ) magamból kiindulva a szemed fogja elsõsorban nézni. (igen meg fog nézni MINDENHOL, de a szemed lesz neki a fontos, ha többet akar, mint, hogy megfektessen. ha csak a dekoltázsod nézi, akkor nem komoly) ha közösek az érdeklõdési területitek, akkor nem lesz csend. hiába készülsz, úgyis másfelé fog kanyarodni a beszélgetés. nem lehet nagyon elõre tervezni :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
A kérdező hozzászólása: Eltoltuk a randit egy héttel (valójában a srác nem ér rá), ez ugye nem azt jelenti, hogy nem akar találkozni velem?? Jöhetnek még a tippek:) )) Az eddigieknek meg köszönöm szépen!!!:)
bárkinek közbe jöhet valami ha a következõt is eltolja, akkor már kicsit necces a dolog...
eszem a szived:D csak lazán;D gyomorgörcs elfog múlni ahogy odaérsz, sima farmer meg egy kényelmes póló, szempillaspirál elég meg húzd ki a szemed, de ne nagyon. Hát ha a fiú beszédes akkor nem lesz gond, de ha már levelezéskor is tudtatok mirõl témázni, nem fog nehezen menni élõbe sem.

Most lesz az elsõ talim egy lánnyal. Mírõl beszélgessek vele? (Nagyon sûrgõs lenne, holnap lesz! ).14/F

Amint találkozunk megöleljem vagy megpusziljam? Vagy még egyik se? Miután megkérdeztem h járna-e velem, jöhet az 1. csók????

Legjobb válasz: Túl gyors lenne. Lehet hogy össze se jönne veled. Szépen lassan lépésröl lépésre haladj

Túl gyors lenne. Lehet hogy össze se jönne veled. Szépen lassan lépésröl lépésre haladj
Szerintem se kell sietni. Csak akkor adj max két puszit, ha már vagytok olyan viszonyban. Csók és ölelés még ráér. Elõször általános, sablon dolgokról beszélgessetek, bár lehet már ezen túlléptetek neten, a te korodban ez szokott lenni.:) Szóval nem kell sietni, és ahogy érzed, nincs elõírás, a helyzet majd alakítja.:) sok sikert!!
Ja és nem tudom, azt így nem szokás konkrétan megkérdezni, h járna-e veled... Inkább csak a vége felé mondd, h nagyon tetszik neked! És szeretnél vele még randizni. Szerintem.:)
ha még szinte soha nem beszéltetek akkor kérdezz tõle olyanokat hogy milyen az iskolája, hol fog tovább tanulni, mit szokott szabadidejében csinálni, milyen filmeket szeret, és milyen zenét szokott hallgatni, ezekrõl sokat lehet beszélgetni, ha mindketten akarjátok, de ne lepõdj meg ha ezeket a témákat 10 perc alatt kibeszélitek szerintem lehet már elsõ köszönésnél is az ölelés, ha õ is szeretné sok sikert :D
A puszi teljesen rendben van szerintem.Hát hogy mindjárt megkérdezed akar-e járni...Nem korai az elsõ talin?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudjátok ez a csaj egy kicsit sztem ribi (már jârt vele a fél falu), és àltalában a pasijaival max 2-3 hétig jàrt, utána jött a következõ... Nos zért szeretnék vele minél elõbb csójolózni... Aki tud még valami hasznos tanácsot az nyugodtan írjon!!!!!
ez azért tényleg gáz :D leribizted azt a csajt akivel össze akarsz jönni :D igy inkább mondd le a randit amúgy egy olyan csaj aki ribi az nem érdemel meg egy normális pasit, és ami fontosabb hogy a pasi sem érdemel egy ilyen csajt, inkább hagyd a francba
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leribizni, csak azt írtam le amit másoktól hallottam róla.... Amúgy ha a viselkedését nézem akkor rendes, lehet vele beszélgetni... Meg amúgy is tetszik. Amit elõzõleg leírtam abban az volt a lényeg, h nem szàmítok hosszú kapcsolatra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!