Találatok a következő kifejezésre: Holnap lessz napja hogy kesik (2 db)

Holnap lessz negyedik napja hogy kesik a menzeszem! Mit jelent az ha vilagos barna folyasom van? Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.

Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.
Hát, vagy a menszi elõjele, nekem pl. az szokott lenni, de utalhat terhességre is. 4 napos késésnél simán tesztelhetsz már. Sok sikert!
Amikor én terhes lettem nekem is barna folyásom volt és ebbõl adódóan már sejtettem, hogy baba van a dologban.Reméljük egészséges lesz babád és sok boldog babavárást és gondtalan gyermekéveket kívánok nektek, ha babát vársz.
1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!