Találatok a következő kifejezésre: Holnap lessz napja hogy (3 db)

Szombaton volt az a bizonyos 12. napom lehetett ovulaciom? A menzeszem napjatol szamolva holnap lessz a 14. napom! Nagy eselyem van hogy holnap sikeruljon a baba? Vagy a 12. napon is megfogamhat?

Legjobb válasz: szia,nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)

szia, nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)
Ha picit figyeled magad, lehet, hogy erzed az ovulaciot. Fajo derek, fajo alhas, esetleg nyomas a petefeszkeknel, amikor lepsz. De nem mindenki erzi. En javaslom a PG 53 mikorszkopot vagy az ovu tesztet, azzal jobban be tudod loni, hogy mikor van az ovulacio.
1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

Holnap lessz negyedik napja hogy kesik a menzeszem! Mit jelent az ha vilagos barna folyasom van? Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.

Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.
Hát, vagy a menszi elõjele, nekem pl. az szokott lenni, de utalhat terhességre is. 4 napos késésnél simán tesztelhetsz már. Sok sikert!
Amikor én terhes lettem nekem is barna folyásom volt és ebbõl adódóan már sejtettem, hogy baba van a dologban.Reméljük egészséges lesz babád és sok boldog babavárást és gondtalan gyermekéveket kívánok nektek, ha babát vársz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!