Találatok a következő kifejezésre: Holnap lessz napja (6 db)

Szombaton volt az a bizonyos 12. napom lehetett ovulaciom? A menzeszem napjatol szamolva holnap lessz a 14. napom! Nagy eselyem van hogy holnap sikeruljon a baba? Vagy a 12. napon is megfogamhat?

Legjobb válasz: szia,nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)

szia, nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)
Ha picit figyeled magad, lehet, hogy erzed az ovulaciot. Fajo derek, fajo alhas, esetleg nyomas a petefeszkeknel, amikor lepsz. De nem mindenki erzi. En javaslom a PG 53 mikorszkopot vagy az ovu tesztet, azzal jobban be tudod loni, hogy mikor van az ovulacio.

Tegnap volt a 12-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva, tegnap akcioztunk a parommal! Holnap lessz az a bizonyos 14-dik napom, amikor allitolag nagy az esly a therbeesesre! Sex utan hany nap mulva csinalhatok terhessegi tesztet?

Mikor mutatja ki ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

A férjemnek holnap lessz a szüli napja. Ihatok vele egy pár korty pezsgőt, ha szoptatok?

Tudom,hogy nem szabad szoptatás alatt alk.fogyasztani,de csak pár kortyra gondoltam.

Legjobb válasz: Persze, szerintem egy-két korty nem árthat, fõle ha nem napi szinten iszik az ember :-)

Persze, szerintem egy-két korty nem árthat, fõle ha nem napi szinten iszik az ember :-)
Pár korty pezsgõ nem árthat! Ha meg tudod állni, hogy egy pohárnál ne legyen több, nem lesz baj! :)
Szerintem egy pohárral megihatsz nyugodtan, fõleg, ha nem két percre rá szoptatsz (oké, már ki lettem egyszer oktatva, hogy nem azonnal megy át a tejbe, de akkor is), akkor a baba meg se érzi majd, semmi gond nem lesz.

Holnap lessz negyedik napja hogy kesik a menzeszem! Mit jelent az ha vilagos barna folyasom van? Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.

Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.
Hát, vagy a menszi elõjele, nekem pl. az szokott lenni, de utalhat terhességre is. 4 napos késésnél simán tesztelhetsz már. Sok sikert!
Amikor én terhes lettem nekem is barna folyásom volt és ebbõl adódóan már sejtettem, hogy baba van a dologban.Reméljük egészséges lesz babád és sok boldog babavárást és gondtalan gyermekéveket kívánok nektek, ha babát vársz.
1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

Holnap napfogyatkozás, vagyis fogyatékos lessz a nap magyarul megmondva? XD

Legjobb válasz: Nem, hanem fogyatkozni fog a nap. Hasonló alakú szavak jelenthetnek teljesen mást is, az idegen nyelvtanulók ebbe beleõrülnek :) Nem mindegy, hogy adsz valakinek valamit, vagy adósa vagy valakinek, esetleg eladósorban vagy - pedig mindhárom szó ugyanarról a tõrõl fakad.

Nem, hanem fogyatkozni fog a nap. Hasonló alakú szavak jelenthetnek teljesen mást is, az idegen nyelvtanulók ebbe beleõrülnek :) Nem mindegy, hogy adsz valakinek valamit, vagy adósa vagy valakinek, esetleg eladósorban vagy - pedig mindhárom szó ugyanarról a tõrõl fakad.
2.! Kategória: Humor. ;)
a-a:S
röhögni fogok rajta hogy mennyit szerencsétlenkedik a Nap miközben eltûnik aztán valahogy elõszerencsétlenkedi magát!xD
na a kérdezõ is kb fogyatékos
egyszer végleg elfogy a nap is
rég volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!