Találatok a következő kifejezésre: Holnap lennék hetes (9 db)

4 napja késik, van 3 pozitív tesztem. Egy kalkulátor szerint holnap lennék 5 hetes. Cicim fáj, néha a hasam is hőemelkedésem van, hányinger kerülget sokszor... Stb Ma mégis egy kicsit elkezdett barnás-véres dolog jönni. Baj van?

Holnap megyek dokihoz de lehet h kés??? Nagyon félek hogy elmegy. Mit tegyek? a hasam néha szurkál és néha menzis érzéseim is vannak.

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon félsz,és nem múlik a barnázás,akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik,akkor pihenj,ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra,hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor,meg a szurkálás is!! Szorítok neked!

Szia! Ha nagyon félsz, és nem múlik a barnázás, akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik, akkor pihenj, ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor, meg a szurkálás is!! Szorítok neked!
A 14mm az már a babát jelenti nekem is elõször csak ennyit tudot mondani a doki de 2hét múlva már láttszot a babom.Ugyhogy gratulálok, de majd ird meg a 2hét múlva mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Hát a barnára nem mondott semmit, viszont nem látott még semmit a doki, úgyhogy visszahívott 2 hét múlva. Mondjuk az sztk-ba rohantam el, mert az volt a legközelebb. Lehet nincs is baba? Csak a méhnyálkahártya vastagabb, 14mm.
Szia! Átérzem a félelmed. Vegyél be MagneB6 és lazíts! Feküdj le, pihenj! Ha csak barnázás pihenj még 1-2 napot! Engem hasonló helyzetben azzal bátorított egy ismert genetikus, (nem tudom szószerint idézni, csak a lényegét) hogy: az életre való magzat megmarad. Ha nagyon véreznél, vagy ha nagyon görcsölne a hasad, ha hasító éles fájdalmat érzel, akkor sürgõsen menj orvoshoz, vagy hívd a mentõket! Remélem minden rendben! Írd meg este, vagy holnap, hogy: JÓL VAGY! Szorítok Neked!
Szorítok nagyon! Írd majd meg mi volt! Sok szerencsét, jó egészséget! Kellemes babavárást :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszi, beveszek egy Nutrilite-magnézium-ot, hátha segít. Görcsölni nem görcsölök. Már fekszem is be az ágyba, aztán holnap meglátjuk. Szorítsatok!
Ne izgulj! Minden rendben lesz! A magnézium szerintem nem árt. A lényeg hogy feküdj, feküdj és holnap doki! Õ biztosat tud mondani! Ha barnázol de nem görcsölsz, és vérzés nem lesz nem hiszem hogy gond van. Az is lehet hogy így jelez a szervezeted hogy baba van! Csak nyugodj meg! Tudom nem könnyû, átéltem! (A második hozzá szóló voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Vegyek be magnéziumot? az segíthet? Szedem az elevitet 3 napja. Jajj nagyon félek.
szia! Nem akarlak megrémíteni de nekem is így volt és sajna elment a baba.1-2 napig jött nekem is ez a barnás dolog, majd begörcsöltem elkezdtem vérezni rendesen és sajna...... Magne B6-ot kaptam, meg Rutascorbint, de már nem segített. Most megint terhes vagyok 5 hetes.Izgulok remélem nem lesz semmi. És azt ajánlom minél elõbb doki! Pihenj sokat! Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi bajod!!
A kérdező hozzászólása: Ma elkezdtem görcsölni meg vérezni. Azt mondta a doki az sztk-ban hogy csak késõi menzi és a 3 tesztet nem tudja hogy miért lett pozitív (ebbõl 2 a menszi elötti este+). Ennyi. Nem értem. Ha volt is valami, mostmár tuti nincs. Én ikerterhességnek indultam, anyukám elkezdett vérezni meg görcsölni, aztán én megmaradtam. De nálam nem hiszem hogy az az 1 megmaradna ha egy volt.... :((((

Holnap lennék 6 hetes terhes. Kb. egy órája nagyon el kezdett szurkálni a hasam alja egészen lent, azóta sem hagyta abba. Nagyon megíjedtem, lehet nem marad meg a babám?

Mély szúrásokat érzek folyamatosan, görcsöl is a hasa. A hasam már a nemvárt menses el?tt is görcsölt, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, úgy éreztem mindjárt megjön, és ez azóta is tart. Olvastam, hogy ez normális, viszont a hasszurkálástól nagyon megíjedtem, ülni is alíg bírok. Mit tegyek? Lehet nem marad meg a babám? Vagy normális ez az érzés? Kérlek segítsetek, nagyon félek!

Legjobb válasz: szia szerintem pihenj le sürgõssen és ha van akkor magnéziumot vegyél be várj egy picit ha nem mullik irány a korház attól bajod nem lehet ha egy orvos lát.De nekem is voltak ilyenek és mikor lepihentem elmult.Szorítok neked üdv

szia szerintem pihenj le sürgõssen és ha van akkor magnéziumot vegyél be várj egy picit ha nem mullik irány a korház attól bajod nem lehet ha egy orvos lát.De nekem is voltak ilyenek és mikor lepihentem elmult.Szorítok neked üdv
Szerintem elõszõr is nyugodj meg! Ne stresszeld magad ezen , mert az sem tesz jót. Pihenj le! Ne nagyon emelgess semmit! Nem hiszem hogy baj van, nekem is görcsölt eleinte, azt hittem meg fog jönni, közben csak terhes voltam. De nem tudhatom mit érzel mennyire fáj, mennyire normális, ugyhogy holnap menj el egy dokihoz a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj.
Próbáld meg a magnéziumot! Nekem is voltak szurkálások, hogy oda is kaptam, összegörnyedtem..., de ezek max 10 mp-ig tartottak, nem tovább... Ha elérhetõ közelségben van a doki, vagy vmi ambullancia, nem árt ha még most elmész! Kapsz gyógyszert, és megnyugszol, hogy megtetted, amit tehettél! Ez a legfontosabb. Minden jót! 8 hetes kismama
Szia, azt én sem tudhatom hogy mennyire erõs fájdalmaid vannak, de a terhességem elején nekem is sokszor szúrkált a hasamalja, a védõnõm azt mondta akkor hogy a hormonváltozások miatt van, és a petefészek fáj ilyenkor mivel egész más hormonok termelõdnek ilyenkor mint mensikor, csak van aki kevésbbé érzi, ill. a méh növekedése is fájhat, én minden egyes nagyobbmérvû növekedést fájdalomként éltem át, nyugi biztos minden rendben lesz.
Nekem is szurkált az elején, de pár nap múlva elmúlt. Azt mondták, hogy a pete beágyazódásától van. Reméljük nálad is éppen ez történik. Vigyázz magadra, pihenj le!!!
Nekem 13 hetesen görcsölt be a hasam, aztán elkezdtem barnázni, elmentem a kórházba, megállapították, hogy hematómám van a méhlepényen! Nagyon megijedtem! A barnázás eltartott a 19. hétig. Most 15 hetes a babám és gyönyörû gyermek! Szerintem menj el orvoshoz, az nem ártat és legalább megnyugszol!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos már hajnalban erre az érzésre ébredtem, de nem olyan erõteljes, mint tegnap. Megpróbálok ma mindenképp elmenni dokihoz, egyébként csak hétfõre vár. De nagyon rossz érzésem van, nagyon félek. Vérezni nem véreztem, de érzem, hogy nincs minden rendben.
Menj el dokihoz, de ne izgulj.Nekem rendszeresen szúrkált, de a barátnõm aki már többször volt terhes magnyugtatott.Amíg nem görcsölsz és vérzel addig normális.36 hetes kismama

6 hetes leszek holnap, de a hasam olyan szinten feszül és puffad, meg minden, hogy elképesztő. Nektek mikor látszódott hogy babát vártok? Nekem már most olyan mintha 3 hós lennék.

A családnak az els? orvosi vizsgálat után szerettük volna elmondani, de a hasam akkora hogy mindenki mereszti a szemét. Van képem is, de megint nem tudom feltölteni.

Legjobb válasz: Szia! Én kicsi és vékony, sportos voltam terhességem elõtt, heti többször aerobik edzésekre jártam, a hasam nagyon lapos volt. Az elsõ 12. hétben úgy fel voltam puffadva, mint ha 3-4 hónapos lennék:) Majd ez utána elmúlt, szinte megint lapos lett a hasam, és a 22. hét körül kezdett el kerekedni :)) 31 hetes kismami

Szia! Én kicsi és vékony, sportos voltam terhességem elõtt, heti többször aerobik edzésekre jártam, a hasam nagyon lapos volt. Az elsõ 12. hétben úgy fel voltam puffadva, mint ha 3-4 hónapos lennék:) Majd ez utána elmúlt, szinte megint lapos lett a hasam, és a 22. hét körül kezdett el kerekedni :) ) 31 hetes kismami
7 hetesen már nekem is le kellett cserélnem a gatyáimat, mert nagyon kényelmetlen volt mindegyik derékban. 12 hetesen már mindenki megmondta, hogy látszik a terhesség. 6 hónaposan már mindenki azt hitte, hogy 2 hét múlva megyek szülni. És akkor hol volt még a vége... A kiírt napon született meg végül a kisfiam 3500 grammal és 50 centivel, szóval teljesen átlagos baba volt, csak én voltam ilyen alkat, hogy óriáspocit növesztettem. :)
Sziasztok. Van más tüneted is kedves kérdezõ? én is 6 hetes lennék, de nekem hasgörcsön és mellfeszülésen, bimbó viszketésen semmi más. A hasam sem puffad, olyan mint azelõtt.
Elsõ vagyok megint. Igen, jó nagyra sikeredett növeszteni. :) De szerintem Te is hasonló leszel, mert bizony látszik a pocakod. Én amúgy nagyon puffadtam az elején, valahogy a belek máshogy mûködtek, mint terhességem elõtt.
A kérdező hozzászólása: hát kajára gondolni sem tudok, mert állandó hányinger kerülget, ... pedig farkas éhes vagyok állandóan :D Majd holnap kiderül hányan vannak :)
hát tényleg nagy a pocid nekem ekkora volt 13 hetesen! de szerintem nem a babától ilyen a pocakod, lehet jól bekajáltál, vagy nem tudom de 6 hetese fura, vagy ikreket vársz
A kérdező hozzászólása: uhhh elsõ!! azta mindenkit!! :) szép volt!!
A kérdező hozzászólása: nem az elsõ terhességem, de egyik sem volt ilyen. tudom hogy minden terhesség más és más.... csak nekem furi. a feszülés mitõl van?
Elsõ vagyok, itt már a végét jártam: http://kepfeltoltes.hu/view/110305/DSCF0258a_www.kepfeltolte..
A kérdező hozzászólása: http://kepkezelo.com/images/yuxks1gsi7k6gaml8n9r.jpg
A kérdező hozzászólása: [URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/yuxks..
szia, http://kepkezelo.com/ ide töltsd fel a képedet ez a legegyszerübb oldal! Hát kissé lehetetlennek tartom hogy 6 hetesen a babád látszana de ki tudja vannak csodák! Töltsd fel a képet és meglátjuk!
A kérdező hozzászólása: szia. A melleim majd leszakadnak és legalább a duplájára nõttek!!! Te jó ég hol van még a vége?? :D A hasam is szokott görcsölgetni, de az elmúlik. egy pár napja jelentkezett a hányinger, szinte mindentõl amire ránézek, de ez hol elmúlik, hol visszajön.... de egyébként meg farkas éhes vagyok ! Szerintem majd most jönnek a tünetek szépen sorba!! :)

Mit gondoltok, nagyon felelőtlen lennék? Ma vagyok 39 hetes terhes és holnap van a keresztanyám esküvője . Nem tudom el merjek -e menni? Tölünk 110 km-re laknak.

Mennék is meg nem is :-)))

Legjobb válasz: Én 39 hetesen már biztosan nem utaznék ennyit. Igaz lehetõségem sem volt rá.Az egyik gyerekem 36 a másik 39 hétre született.Ezért ez a véleményem,hogy nem indulnék útnak.

Én 39 hetesen már biztosan nem utaznék ennyit. Igaz lehetõségem sem volt rá.Az egyik gyerekem 36 a másik 39 hétre született.Ezért ez a véleményem, hogy nem indulnék útnak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Egyben és épségben hazaértünk . Kicsit elfáradtam de minden rendben volt. Még táncoltunk is a kis hercegemmel :-)))
Szia! Én is azon a véleményen vagyok, mint a többiek, de ha a magzatvíz elfolyik, ne utazgass, hanem mentõt hívjatok azonnal! 39+4 h km
Én csodaszámba vagyok, mint itt irta az egyik elöttem szóló!39.hétre szültem, magzatvizem nem ment el, vérezgettem csak.egybõl indultunk kórházba, ahol a vizsgálatnál megjegyezte a doki, hogy 2 perces fájásaim vannak.elcsipték a burkot, 20 percen belül megszültem a fiam.annyira lazák a szöveteim, hogy kipottyant a bébim.most 34.héten járok második babámmal, anno azt mondták, az elsõ fájásnál legyek korházba, mert elhagyom a gyereket.na nekem akkor se voltak fájásaim, nem tudom, most is hogy fogom megérezni.nem vagyunk egyformák!ha korház közelébe vagy, akkor menj, vigyázz magatokra!jó szórakozást!szép babavárást, és lassan babázást!:)
Én úgy tudom, hogy ha el is folyik a magzatvíz, akkor is egy órán belül javasolják beérni a kórházba. Ezt elvileg meg is tudjátok tenni. Igazán különleges ajándék lenne, ha az esküvõ napján születne, de inkább csak mulass jól, és ha majd hazaértél, akkor jöjjön a bébi!!
Szia! Az utolsó két hozzászólóval értek egyet. Jó szórakozást :)
Szerintem is nyugodtan menj el! Én is voltam a szülés elõtti napon egy családi vacsin. Utána annyira nem tudsz majd kimozdulni. Vigyázz magatokra, ennyi.
szia.már én sem mennék.vagy ha nagyon muszály, akkor utánanéznék a korháznak ami a közelében van, szempont, hogy van dokid, stb, mert akkor számolnod kell azzal, hogy esetleg nem vele fogsz szülni.100 km azért nem olyan vészes, azért mert 39 hetes vagy még nem kell bezárkoznod, én sem tettem.ha mész vidd magaddal a korházi csomagot mindenképpen.és nézz utána a korháznak és a dokiknak.
Szia! Szerintem nyugodtan menj el ha akarsz, úgy látom minden szükséges óvintézkedést megtettél, csomag, ismerõs a kórházban, pihenési lehetõség stb. Én is azt gondolom hogy csodaszámba megy, ha az elsõ fájásoktól számítva néhány órán belül baba van anyuka kezében, szóval ha esetleg beindulnának a fájások vagy elfolyna a magzatvíz (mint a filmekben), akkor is lesz néhány órád hogy odaérj a saját kórházba, de arra mindenképp lesz idõ hogy a fogadott szülésznõd telefonon eligazítson a teendõket illetõen. Van aki eleve is egy órát utazna a nagy forgalomban, dugókban a kórházba menet! Jó szórakozást! Jó mulatást
Most már lassan a babádat várjuk :) )
9:51 vagyok! Örülök, hogy klassz volt!!!! Látod, jól tetted, hogy mentél :)
Örülök, hogy minden rendben volt! Most egy ideig nemigen lesz lehetõséged ilyen kikapcsolódásra, épp jókor jött :) Kellemes utolsó napokat kívánok, aztán könnyû és gyors szülést!
Várjuk a beszámolót! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek , aranyosak vagytok. Azt hiszem elmerészkedek :-) És megirom majd hogy mi volt ....
Szia! Szerintem is nyugodtan menj el! Ha bármi lenne is, ott is van kórház! Vagy tényleg esetleg vissza is érnétek Pestre!
Én biztos elmennék és szórakoznék egyet :) Gondolom van kórház arrafele is, ha elmenne a magzatvíz. Ha pedig csak fájások vannak, akkor bõven hazaértek! Csak legyen nálad a csomagod! És a férjed ne igyon, hogy képben legyen, és tudjon vezetni :) Ez egyáltalán nem felelõtlenség, nem beteg vagy, hanem terhes! És milyen jó lenne azt mesélni a gyerekednek majd, hogy táncolás közben jött rád a szülhetnék :)
A kérdező hozzászólása: Igen a csomagot mindenképpen vinném és a keresztanyám mondta ha esetleg ott szeretne a baba érkezni van ismerõse a kórházban. Egyébként itthon nincs fogadott dokim csak szülésznõm.
A kérdező hozzászólása: És elsõ baba nem gondolom hogy pár perc alatt meglesz - ha esetleg ott indul be. Lehet még arra is lesz idõnk hogy visszajöjjünk ide pestre. Az ut kb 1 - 1 és fél óra.
Na nagy pocakal hogy huztad ki terheséget? szülésre esküvõre kiváncsi lennék 2 éve hogy volt ez

Holnap leszek 10 hetes, ma ilyen nyomás szerű enyhe fájdalmat éreztem a hasamban a derekam meg már tegnap is le akart szakadni, Szerintetek? Lent

5 hetes koromtól vagy 7 és fél hetesig vérezgettem barnázgattam. A legutóbb mikor 8 hetesen voltam dokinál azt mondta hogy akár írásba is adja, hogy mostmár nem lesz semmi baj, úgy is volt nincs semmi azóta, Hála Istennek. Jól is vagyok a hasam sem akar leszakadni, de tegnap egy kicsit túlpörögtem és ma is szaladgálós napunk volt a 2 évesemmel. Most keltem fel, egy kicsit jobban vagyok csak még egy icipici feszülést érzek a pociban. Normális ez szerintetek? Úgy emlékszem a lányommal is volt ilyen de ismeritek a mondást az id? mindent megszépít és már nem emlékszem pontosan.

Legjobb válasz: Kulcsszo: "tulporogtem" Vegyel be magneziumot es pihenj le. A verezgetesre kaptal vmit? Jo egeszseget!

Kulcsszo: "tulporogtem" Vegyel be magneziumot es pihenj le. A verezgetesre kaptal vmit? Jo egeszseget!
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam semmit mert a doki szerint nem volt baj a babával, semmi leválás semmi és vagy 3 hete semmi nem volt:)
Szia!Én ma vagyok 10 hetes, és nekem meg egy 15 hós kisfiam van.Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, mert 2 napig nekem is nagyon fájt a pocakom, de énnekem azért mert rosszul emeltem be picókát a kiságyába.Ma voltam dokinál, és mindent rendben talált. Szerintem egy kicsit ez a megerõltetéstõl van. A magnézium ilyen korai terhességnél még nem ér semmit.Pihengess egy kicsit többet, legalább egy-két napig, amíg el nem múlik, de a babádnak biztosan nincsen baja:)
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondta a doki, hogy a magnézium nem ér még ilyenkor semmit. Az elsõvel szedtem a magne b6-ot levél számra és szépen híztam is mint egy kismalac. Most is van étvágyam de azért nem akkora. Már ma reggel még jobb a pocim...:)
Ma már én jól vagyok teljesen, de még biztos jön elõ ilyen érzés:) Tegnap UH-on voltunk, csak úgy boxolt a kis kezével aranyom!
A kérdező hozzászólása: Én is jól vagyok Hála Istennek csak idegbetegen ébredtem tombolnak a kötekedõ hormonjaim, alig vártam hogy a férjem elmenjen dolgozni és ne vesszek addig vele össze míg itthon van...

37 hetes leszek holnap és most 3-4 napja minden nap egyszer éreztem egy nagyon szúró érzést ott lent. Mi lehet ez?

Annyira fájt hogy feljajdultam! de csak 1-2 pillanat volt. aztán elmúlt. és egy nap csak egyszer jött ez az érzés még csak hálistennek!

Legjobb válasz: kíméld:-)

kíméld:-)
Mikor voltál dokinál? Legtöbbször a baba csinálja, nyom valamit ott lent, fészkelõdik, de van akinél a méhszáj megnyílásának a jele volt. Nem ijesztgetlek, csak leírtam, ezért kérdeztem a dokit, említsd meg neki, õ tud biztosat mondani.
A kérdező hozzászólása: ápr. 24-én voltam utoljára nõgyógyásznál, õ csak annyit mondott hogy a külsõ mészáj egy szûk újnyira nyitva van, és mostmár maradjak otthon ne dolgozzak, térjek át kíméletes életmódra.
Valószínûleg akkor ezt érezheted, pihengess, kímáld magad, minden jót!

Nagyon görcsölök. Holnap leszünk 7 hetesek. Egyáltalan nem vagyok rosszul, de nagyon sokat görcsöl, fáj lent a hasam. Éjszaka is arra ébredtem, hogy belenyilalt a fájdalom és eltartott egy ideig amig elmult. Valami baja lehet a babának?

Doki még nem látott. Külföldön élek, itt el?ször a háziorvoshoz kell menni, aki felveszi az adataimat, és továbbitja a terhesgondozonak, tehát még nem volt semmi vizsgalat. Kicsiit pánikolok…

Legjobb válasz: Szia! Dokihoz mindenképpen menj el, már lassan itt az ideje, de ne aggódj, én u.i. voltam. Rosszabb volt mint a mensi görcs, sokszor kiegyenesedni sem tudtam. A 6. héten kezdõdött, és kb. a 9-10.-ig tartott. Gratulálok a babához, és boldog ünnepeket

Szia! Dokihoz mindenképpen menj el, már lassan itt az ideje, de ne aggódj, én u.i. voltam. Rosszabb volt mint a mensi görcs, sokszor kiegyenesedni sem tudtam. A 6. héten kezdõdött, és kb. a 9-10.-ig tartott. Gratulálok a babához, és boldog ünnepeket
Az elsõ vagyok. Elmaradt, hogy már 27 heteske
Én azt tanácsolnám hogy mihamarabb kezd el a Magne B6 szedését. De tudom, hogy külföldön nincs olyan. Próbálj meg a gyógyszertárban valami hasonlót venni. Nagyon szükséged lenne rá. Én is görcsölõs voltam nagyon az elején. Nekem sokat segített a gyógyszer.
szia! irány a gyógyszertár és vegyél magnéziumot - ha nincs magne b6, akkor megteszi a magnézium pezsgõtabletta is - nagyon jó görcsoldó, sokkal jobb lesz utána, hidd el! nekem is ez segített a görcsökre 26 heteske
Szia! Nekem is ez volt, nagyon sokat fájt a hasam kb a 10-12. hétig.Azért van mert nõ a méhed, nyúlnak a méhszalagok, átrendezõdik a "berendezés":) .Csatlakozom az elõttem szólókhoz;vegyél magnéziumot, de azért lassan elmehetnél dokihoz is.Ha tényleg ilyen hosszadalmas procedúra, ideje belevágni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, a valaszokat, kicsit megnyugodtam. A haziorvosnal mar voltam kedden, de ugy nez ki, hogy a terhesgondozo csak janurban jelentkezik.
Én se éreztem semmit, nem törvényszerû hogy nyilalást kéne érezned.
Szia! Nem törvényszerû a nyilalás érzés, és örülj, hogy nem érzed, mert valami szörnyû. Az elsõ terhességemnél én sem éreztem, bezzeg most. 37 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!