Találatok a következő kifejezésre: Holnap kihúzzák fogam (3 db)

Holnap kihúzzák hátul az egyik fogamat, az érzéstelenítő ínjekció mennyire fog fájni?

Ahátcsó fogamat fogják húzni és alsó fogam . Menyire fog fájni a érzéstelenít? szuri ?

Legjobb válasz: Annyira nem fog fájni, mint nekem a helyesírási hibáid.

Annyira nem fog fájni, mint nekem a helyesírási hibáid.
Nem fog fájni, nekem se fájt mikor alsós koromban kihúzták a fogam. Jóformán észre se vettem bár elég sok vér jött utána (persze nem a szuri hanem a húzás után).
Elõtte ugyanúgy lefújják, mint amikor elõl lévõ fogat szúrnak meg, és annál csak egy kicsit fáj jobban, de nem kell félni tõle :)
Hátul kevesebb idegvégzõdés van, ezért ott szinte alig érezhetõ a szúrás.
A kérdező hozzászólása: akor nemfog fájni se a szuri se a húzás ?
Hát...én speciel elég nehéz eset vagyok.Minden fogamat több, mint 25 percen keresztül húzták ki, szóval egy idõ után kellemetlen volt, de nem mondom, hogy fájt. Az érzéstelenítõt meg se éreztem:) Nem olyan vészes ez a foghúzós dolog. Mondjuk lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, mivel elég csakran kell a fogaszbályzó miatt fogdokihoz járni, és már nagyon megszoktam:P
ne aggódj, nem fájdalmas a szuri. Sokkal rosszabb lenne nélküle ( legalábbis nálam ). Tényleg csak egy apró csípés az egész, karba, combba jobban fáj, nekem mindig jobban fájt oda.
Szájvízzel öblögethetsz, és nem írtad, hány hetes vagy!
én paramaxot használtam, a gyógyszertárban ajánlották. jó fej, fogfájásra, gyulladáscsökkentõ. persze ha nagyon a terhesség elején jársz akkor azért csak óvatosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A 13. hétben vagyok.
alghopyrint és rubophent lehet szedni. Amúgy én cataflant vettem be fogfájásra egy alkalommal. Az nagyon erõs, de rá van irva, hogy csak az utolsó harmadban nem lehet szedni. Semmi bajom nem volt tõle. Én kb.8-10 hetes voltam akkor.
A húzás után annyira nem fog fájni. Inkább szájöblõgetõ. CORSODYL a legjobb szájmûtét után napok alatt hat.
Paracetamolos fájdalomcsillapítót nyugodtan szedhetsz!pl. efferalgan

Holnap délután megyek a fogászatra, vagy kihúzzák a fogam, vagy betömik, de sok rossz fogam van, mire kell számítanom? Nagyon fog fájni? Félek

Legjobb válasz: Én pénteken voltam foghúzáson, az sima ügy volt, az injekció nem kellemes, a húzást egyáltalán nem éreztem, és fél perc alatt kikapta a doki.

Én pénteken voltam foghúzáson, az sima ügy volt, az injekció nem kellemes, a húzást egyáltalán nem éreztem, és fél perc alatt kikapta a doki.
A kérdező hozzászólása: Na, ma voltam a fogászaton, az egyik fogam kihúzták, a másikat pedig gyökérkezelték, arra majd tesznek koronát.szerencsére nem fájt:) kedden megint megyek, akkor tömnek majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!