Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellett nem megjönnie, (8 db)

Csak holnap kellett volna megjönnie, de már egy hete barna folyásom van, ma meg mintha megjönne, olyan első napos mensi jel van. Akkor már sajnos nem valószínű hogy baba, ugye?

Legjobb válasz: Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom,amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet,szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!

Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom, amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet, szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jajj most egy kicsit megnyugtattál:-))) Köszi a bíztatást!Nah már csak elméletileg pár nap és tesztelek:-)) Vagy párom tudta nélkül:-) Azt mondta ne tezteljek annyit:-))De már olyan izgatott vagyok:-)) És mit éreztél a görcsölgetésen kívül?
A kérdező hozzászólása: Jah és gratulálok a picihez!!A legfontosabbat lehagytam:-))
Köszönöm szépen. Ebben a korai szakaszban még görcsölésen kívûl nem éreztem mást.A hányinger csak késõbb jött pár héttel. Amikor görcsölt a hasam biztos voltam benne, hogy most jött meg, volt, hogy egy nap 3-szor is úgy indultam a wc-re, hogy tuti megjött, de semmi.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam tesztet, negatív:-(((Nem bírtam ki, akkor sajna nem baba:-((Most megint elkenõdtem:-((
Nekem is volt barna folyásom a terhesség legelején . Én teszteltem és pozitív lett. Sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném elhinni, hogy sikerült!!És holnap reggel tesztelhetek ha picit meg is jön vagy várjak mig elmulik?Köszi a segitséget!Gratula!
Tesztelhetsz nyugodtan, ha összejött a bébi, valószínûleg kimutatja.

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.


Reménykedhetek? 5én kellett volna megjönnie 7én csináltam tesztet- lett aztán volt egy kis barnás folyásom ma vagy holnap tesztelhetek mert még nem jött meg

A mellem 2x akkora mint volt és érzékeny meg fehéres folyásom van?

Legjobb válasz: Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)

Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)
Szerintem is tesztelj! Remélem baba lesz!

A nemvárt második napján fájt a hasam alja, azóta semmi. Kedden kellett volna megjönnie. Holnap reggel tesztelek. Azért nem teszteltem eddig, mert ne hogy csalódjak. Baba?

Febr. 20-án hagytam abba a gyógyszert, febr. ban meg is jött 28 napra, márciusban pedig 35 napos volt a ciklusom. Ha most a 35 napra hagyatkozom, akkor keddre kellett volna megjönnie.Elképzelhet?, hogy még nem állt helyre a szervezetem, és ezért nem jött meg? Vagy baba?

Legjobb válasz: Sajnos bármi elképzelhetõ. Nekem is volt mindenféle mindjárt megjön érzésem, sokáig késett, aztán meg mégis megjött. A fogigátlót tavaly hagytam abba, eddig rendesen megjött minden hónapban, majdnem napra pontosan, mostmeg lehet hogy mégis ez kavart be. Még nem tudom, de azt igen, hogy ebbõl még bármi lehet és bármi okozhatja.

Sajnos bármi elképzelhetõ. Nekem is volt mindenféle mindjárt megjön érzésem, sokáig késett, aztán meg mégis megjött. A fogigátlót tavaly hagytam abba, eddig rendesen megjött minden hónapban, majdnem napra pontosan, mostmeg lehet hogy mégis ez kavart be. Még nem tudom, de azt igen, hogy ebbõl még bármi lehet és bármi okozhatja.

Szerdán (nem) kellett volna megjönnie, ha holnap reggel csinálok tesztet, biztos eredményt mutat már?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Általában azért 5 napos késésnél már ki kell mutatnia. Nagyon nagyon ritka esetekben nem mutat semmit, ez elõfordul, de nem ez a gyakori. Drukk!

Szerintem igen. Általában azért 5 napos késésnél már ki kell mutatnia. Nagyon nagyon ritka esetekben nem mutat semmit, ez elõfordul, de nem ez a gyakori. Drukk!
Szerintem igen. Én még eddig sem bírtam volna várni! :-) Sõt, ha ilyen helyzetben lennék és lenne a fiókomban egy teszt, már rá is ugranék.
szorítunk, majd írd meg, már biztoskimutatja ha babás vagy! 4 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Nos, csináltam tesztet. Negatív. :( Azért még megismétlem majd, hátha...
Oh, nagyon sajnálom. Szokott ennyit késni? Ha nem, akkor érdemes lenni elmenni a dokihoz. Ha esetleg babára gyanakszik, akkor úgyis elküld vérvizsgálatra, az hamarabb kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Már napok óta tûkön ülök... :) Holnap reggel megcsinálom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, meg fogom írni. :)
Kb 28 napos ciklusban számítanal 6 hetesnek.ha 40 napos a cikluson akkor elvileg a 26.nap körül volt p.é.-d és így 4-5 hetes lehetsz. Nem vagyok nagy szakértõ de szerintem így van. Persze attól mehetsz orvoshoz, jobban tudja majd. Nekem pl utolsó menses ápr.27 és múlt szerdán pozitív teszt és naptár alapján 5+2 hetes vok. 2 hét múlva megyék orvoshoz ha addig nincs gond. Gratulálok a babahoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Én is gratulálok neked!Holnap kiderül!:)
Azért majd írd meg mi volt az orvosnál! Az okoskodo 2.vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Szia!(okoskodó 2.)Bár sztem nem voltál okoskodó!:) Csak válaszoltál!Látott petezsákot, méhen belül, szval nagy az öröm!:) Idõt nem mondott még, h kb.mennyi idõs vok, mert hát elég korán mentem!Annyi, h mikor megmondtam h ápr. 20-án voltam utoljára beteg mondta h megijedt, mert többet kellett vna már látni, de aztán mondta h 40 naposak a ciklusaim és azt mondta a doki így már jó!18-án megyek újra akkor már megbeszélünk mindent, jah és még annyi h az elõzményekre tekintettel amit most nem írok le mert rettentõ hosszú lenne Utrogestant kell szednem, és a papíromon is rajt van h fenyegetõ vetélés!:(De pozitívan állok hozzá, sokat vártam rá úgyh maradnia kell!:) :) Bocsi h hosszú lett!Na, és nálad mi újság????:)

Mikor menjek orvoshoz először? Holnap fogok tesztet csinálni reggel, és 5 napja kellett volna nem megjönnie? Úgy szeretnék menni, hogy már akár látszódjon is valami.

Legjobb válasz: Akkor én úgy mennék hogy ha + a teszt rá egy hétre menj el hogy biztos méhen belüli-e mert egy méhenkivüli baba a 7-8. hétre mire szivhang meg minden van és érdemes menni már nagy károkat tud okozni szóval mennék + teszt után egy héttel aztán a doki úgyis vissarendel rá 2-3 hétre kontrollra.

Akkor én úgy mennék hogy ha + a teszt rá egy hétre menj el hogy biztos méhen belüli-e mert egy méhenkivüli baba a 7-8. hétre mire szivhang meg minden van és érdemes menni már nagy károkat tud okozni szóval mennék + teszt után egy héttel aztán a doki úgyis vissarendel rá 2-3 hétre kontrollra.
2-3 hetes menzesz-kimaradás esetén már érdemes orvoshoz fordulni; a terhesség 6. hetében már kell embriót látni, és a 8 héten már biztosan kell életjelenségnek is látszani.
Menj el nyugodtan orvoshoz, úgyis eltelik pár nap mire kapsz idõpontot!
Rögtön a pozitív teszt után elmentem orvoshoz. Még csak apró petezsák látszódott, de legalább tudtam, hogy méhen belül van. Rá két hétre, 6 hetesen már volt szívverés is.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, pozitív lett!!! :) Jövõhét második felében megyek dokihoz.
SZUPER!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!