Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellett nem (20 db)

Nekem is volt barna folyásom a terhesség legelején . Én teszteltem és pozitív lett. Sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném elhinni, hogy sikerült!!És holnap reggel tesztelhetek ha picit meg is jön vagy várjak mig elmulik?Köszi a segitséget!Gratula!
Tesztelhetsz nyugodtan, ha összejött a bébi, valószínûleg kimutatja.

Csak holnap kellett volna megjönnie, de már egy hete barna folyásom van, ma meg mintha megjönne, olyan első napos mensi jel van. Akkor már sajnos nem valószínű hogy baba, ugye?

Legjobb válasz: Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom,amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet,szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!

Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom, amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet, szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jajj most egy kicsit megnyugtattál:-))) Köszi a bíztatást!Nah már csak elméletileg pár nap és tesztelek:-)) Vagy párom tudta nélkül:-) Azt mondta ne tezteljek annyit:-))De már olyan izgatott vagyok:-)) És mit éreztél a görcsölgetésen kívül?
A kérdező hozzászólása: Jah és gratulálok a picihez!!A legfontosabbat lehagytam:-))
Köszönöm szépen. Ebben a korai szakaszban még görcsölésen kívûl nem éreztem mást.A hányinger csak késõbb jött pár héttel. Amikor görcsölt a hasam biztos voltam benne, hogy most jött meg, volt, hogy egy nap 3-szor is úgy indultam a wc-re, hogy tuti megjött, de semmi.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam tesztet, negatív:-(((Nem bírtam ki, akkor sajna nem baba:-((Most megint elkenõdtem:-((

Ma délután (15:00 körül) megharapott egy kutya. De a gazdáját nem ismerem. Nem voltak otthon. Még ma el kellett volna mennem orvoshoz? Vagy holnap még nem késõ?

Kicsit beparáztam ettõl a veszettséges dologtól meg a fertõzéstõl..

Legjobb válasz: A veszettség oltás maga nem sürgõs, mert van néhány nap lappangás, amíg az oltás még jó. A tetanuszért viszont illett volna bemenned.

A veszettség oltás maga nem sürgõs, mert van néhány nap lappangás, amíg az oltás még jó. A tetanuszért viszont illett volna bemenned.
Mivel úgy írod, van gazdája, igen kicsi a valószínûsége, hogy veszett lenne a kutya. Orvosnál kapsz vérmérgezés ellen egy injekciót és kérni fogják az oltási könyvét a kutyának. Ha nincs bármi okból, akkor elõírnak egy oltássorozatot a veszettség ellen neked. Bár mostanában mintha lazábban kezelnék ezt is az orvosok. Ha nem komoly a harapás, spórolnak az oltássorozattal az embernél és nem forszírozzák.
A kérdező hozzászólása: uhh :S ettõl lehet bajom ? :S Zsibbad a lábam :/
A kérdező hozzászólása: nem komoly ! Nadrágon keresztül harapott meg egy kisebb méretû kutya.egy nagyon pici csepp vér volt . De Orvos nem volt , holnap tudok csak menni délelõtt. Lesz ettõl bajom reggelig ? Tetanuszt még soha sem kaptam.
Most ki arcszesszel kezdetnek, aztán holnap doki, oltás ártani nem fog, nem kellemes a tetanusz, de még mindig semmi ahhoz képest amit okoz, ha véletlen megfertõzõdtél, ráadásul az oltás jó pár évig hat, tehát ha késõbb véletlen valami gond van, akkor is jó lesz már, hogy be vagy oltva, mondják is majd, hogy hány évig hatásos.
A kérdező hozzászólása: Arcszeszes mosás megvolt. :) Tehát holnapra még nem lehet bajom ?
Ha fertõtlenítetted akkor holnapig nem lesz bajod, de reggel azonnal orvos tetanuszt mindenképpen fogsz kapni nem kellemes de nem kell félni tõle, egy szuri a fenekedbe és ha nincs oltási könyv akkor még egy a veszetség ellen is

Baj vagy nem baj? Most jött meg de csak holnap kellett volna.

kb 7-8 hónapja szedek Cypromix fogamzásgátlót..

Legjobb válasz: 1. A fogamzásgátló nem természetes. 2. Egy napon nem kéne hisztizned, mert hülyének fognak nézni.

1. A fogamzásgátló nem természetes. 2. Egy napon nem kéne hisztizned, mert hülyének fognak nézni.
ez legyen az életben a lgnagyobb problémád, hogy 1nappal elõbb jött meg mint kellett volnaXD nekem van mikor 5nappal elõbb jön meg de nem problémázom rajta!!!!
Te tényleg órára pontosan tudod, hogy mikor jön meg??? 11 évig szedtem fogamzásgátlót de még a napot is csak kb. tudtam, plusz-minusz 1 nap minidg változott. Amióta pedig nem szedek, egyszerûen fogalmam sincs elõre, hogy adott 4-5 napból kb. mikor érkezik. Ne aggódj 1 fél napon, mert még így is mindenki csak irigyel!
Amíg megjönn nincs baj.

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.

33 hetes kismama vagyok. 2 hete voltam uh-n kicsinek találták és ezért kontrollra kellett mennem ma, de nem fejlődött semmit a kisbabám. Holnap be kell feküdnöm. Mit tesznek majd velem?

elindíthatják a szülést?

Legjobb válasz: Éppen van egy ismerõsöm hasonló helyzetben. Az elsõ legfontosabb: maradj a helyzet magaslatán. A "legrosszabb" esetben kint kell táplálni a kicsit, mert a méhlepény valamilyen okból nem tudja ellátni a feladatát tökéletesen. Az is lehet, hogy van valamilyen módszer, amivel a méheden belül táplálni tudják õt. Az ismerõsöm is hasonló terhességi korban volt, megszületett a babája (meg kellett szülnie), kb 3 hétig voltak kórházban. A baba szépen, minden baj nélkül felturbózta magát 2 kilóra kint, már otthon vannak. A te eseted lehet hogy más, csak biztatásként írtam, hogy nem vagy egyedül ebben a helyzetben, és minden jól fog alakulni, szorítok!

Éppen van egy ismerõsöm hasonló helyzetben. Az elsõ legfontosabb: maradj a helyzet magaslatán. A "legrosszabb" esetben kint kell táplálni a kicsit, mert a méhlepény valamilyen okból nem tudja ellátni a feladatát tökéletesen. Az is lehet, hogy van valamilyen módszer, amivel a méheden belül táplálni tudják õt. Az ismerõsöm is hasonló terhességi korban volt, megszületett a babája (meg kellett szülnie), kb 3 hétig voltak kórházban. A baba szépen, minden baj nélkül felturbózta magát 2 kilóra kint, már otthon vannak. A te eseted lehet hogy más, csak biztatásként írtam, hogy nem vagy egyedül ebben a helyzetben, és minden jól fog alakulni, szorítok!
Elõször is maradj nyugodt, mert ha ideges vagy, azzal csak ártasz magadnak és a kicsinek is. Szerintem kivizsgálások várnak rátok, de lehet, hogy majd megindítják a szülést. Emiatt ne aggódj, nem lesz a babának semmi baja. Az öcsém 30 hétre született és makk egészséges. Egy ideig kórházban lesztek, amíg egy jó súlyt el nem ér a kicsi, majd kiengenek titeket.

Reménykedhetek? 5én kellett volna megjönnie 7én csináltam tesztet- lett aztán volt egy kis barnás folyásom ma vagy holnap tesztelhetek mert még nem jött meg

A mellem 2x akkora mint volt és érzékeny meg fehéres folyásom van?

Legjobb válasz: Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)

Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)
Szerintem is tesztelj! Remélem baba lesz!

Feküdnöm kellett méhszáj miatt a 30. héttöl. Holnap leszek 36 hetes, most már nem kell egésznap feküdnöm? Megnyugodhatok? Már nem állhat fent a koraszülés?

Legjobb válasz: ha most megszületne, elég nagy az esély, hogy életerõs, egészséges baba lenne. Max. még egy kicsit a tüdejét kellene érlelni, de ez is babafüggõ.

ha most megszületne, elég nagy az esély, hogy életerõs, egészséges baba lenne. Max. még egy kicsit a tüdejét kellene érlelni, de ez is babafüggõ.
Én 33 hétre és 6 napra szültem meg a kislányomat, és a koraszülött osztályon voltunk néhány napig, de mi voltunk a koraszülöttek közt a legnagyobbak:) Nem lenne a babádnak semmi baja ha megszülnél, de azért vigyáz még magadra. Egy kicsit már azért lazíthatsz szerintem. Az utolsó hetek egyébként nagyon fontosak, nem csak a tüdõ miatt, hanem mert akkor épül be a baba szervezetébe a legtöbb vas. pl az én lányom vashiányos is volt. Vigyázz magadra jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: hát én még kb.olyan 3 hetet kiszeretnék birni, csak azt már nem szeretném végig feküdni.
Nekem is azt mondta a doki, hogy Karácsonyig pihi (akkor leszek 36 hetes), utána lehet egykicst lazábbra venni, ha bírom apoci meg egyéb nyûgöm miatt.

A nemvárt második napján fájt a hasam alja, azóta semmi. Kedden kellett volna megjönnie. Holnap reggel tesztelek. Azért nem teszteltem eddig, mert ne hogy csalódjak. Baba?

Febr. 20-án hagytam abba a gyógyszert, febr. ban meg is jött 28 napra, márciusban pedig 35 napos volt a ciklusom. Ha most a 35 napra hagyatkozom, akkor keddre kellett volna megjönnie.Elképzelhet?, hogy még nem állt helyre a szervezetem, és ezért nem jött meg? Vagy baba?

Legjobb válasz: Sajnos bármi elképzelhetõ. Nekem is volt mindenféle mindjárt megjön érzésem, sokáig késett, aztán meg mégis megjött. A fogigátlót tavaly hagytam abba, eddig rendesen megjött minden hónapban, majdnem napra pontosan, mostmeg lehet hogy mégis ez kavart be. Még nem tudom, de azt igen, hogy ebbõl még bármi lehet és bármi okozhatja.

Sajnos bármi elképzelhetõ. Nekem is volt mindenféle mindjárt megjön érzésem, sokáig késett, aztán meg mégis megjött. A fogigátlót tavaly hagytam abba, eddig rendesen megjött minden hónapban, majdnem napra pontosan, mostmeg lehet hogy mégis ez kavart be. Még nem tudom, de azt igen, hogy ebbõl még bármi lehet és bármi okozhatja.

Szerdán (nem) kellett volna megjönnie, ha holnap reggel csinálok tesztet, biztos eredményt mutat már?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Általában azért 5 napos késésnél már ki kell mutatnia. Nagyon nagyon ritka esetekben nem mutat semmit, ez elõfordul, de nem ez a gyakori. Drukk!

Szerintem igen. Általában azért 5 napos késésnél már ki kell mutatnia. Nagyon nagyon ritka esetekben nem mutat semmit, ez elõfordul, de nem ez a gyakori. Drukk!
Szerintem igen. Én még eddig sem bírtam volna várni! :-) Sõt, ha ilyen helyzetben lennék és lenne a fiókomban egy teszt, már rá is ugranék.
szorítunk, majd írd meg, már biztoskimutatja ha babás vagy! 4 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Nos, csináltam tesztet. Negatív. :( Azért még megismétlem majd, hátha...
Oh, nagyon sajnálom. Szokott ennyit késni? Ha nem, akkor érdemes lenni elmenni a dokihoz. Ha esetleg babára gyanakszik, akkor úgyis elküld vérvizsgálatra, az hamarabb kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Már napok óta tûkön ülök... :) Holnap reggel megcsinálom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, meg fogom írni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!