Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene tegnap (22 db)

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.

Tegnap este hazamentem és nem bírtam tovább, teszteltem, de negatív lett. Holnap kellene megjönnie. Mennyire volt korai a teszt?

Korán teszteltem? 30 napos ciklusaim voltak utóbb, tegnap volt a 29. nap. Ma reggel 36,9 volt az ébredési h?m. Holnap megjöhet még így? Amúgy babát szeretnénk, de szerintem most ez nem sikerült, a tüneteimb?l ítélve. (Tegnap az ébredési h?m 37,3 volt, este, ami tudom, h nem számít 37,5, ezért is estem neki a tesztnek. A teszt neve Lily. Tudom, nyugi.... majd legközelebb.

Legjobb válasz: Mikor olvastam,amit írtál,nagyon meglepõdtem,mert velem pontosan ugyanez a helyzet szórórl szóra.Nekem is tegnap volt a 29. nap és én is Lilyvel teszteltem,nem bírtam ki,de sajnos nega lett.Holnap nem kéne megjönnie,és ma reggeli hõm 36.9 volt. Abban bízom,hogy nem jön meg,mert én kb.1 héttel mensi elõtt már érezni szoktam a mindjárt megjön érzést és a cicim is fáj,most viszont csak feszülés van és nem görcsölök. Szerintem ne add még fel,várjunk még egy kicsit!Valószínûleg korán teszteltünk és a hõemelkedés is jó jel!Majd írd meg,mi lett.Drukkolok!

Mikor olvastam, amit írtál, nagyon meglepõdtem, mert velem pontosan ugyanez a helyzet szórórl szóra.Nekem is tegnap volt a 29. nap és én is Lilyvel teszteltem, nem bírtam ki, de sajnos nega lett.Holnap nem kéne megjönnie, és ma reggeli hõm 36.9 volt. Abban bízom, hogy nem jön meg, mert én kb.1 héttel mensi elõtt már érezni szoktam a mindjárt megjön érzést és a cicim is fáj, most viszont csak feszülés van és nem görcsölök. Szerintem ne add még fel, várjunk még egy kicsit!Valószínûleg korán teszteltünk és a hõemelkedés is jó jel!Majd írd meg, mi lett.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ez a második hónap. Még nagyon az elején vagyunk. 5 évig szedtem gyógyszert, volt két mûtétem ("ott", de nem baba miatt, hanem betegség miatt, ami állítólag semmilyen hatással sincs a termékenységre). Kicsit félek. Fájogat a hasam és nem tudom eldönteni, h ez a méhem lenne, vagy csak a beleim mocorognak. Nem "mindjárt megjön" érzés.
mennyi ideje probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De én is úgy gondolom, h most meg fog jönni! Igen, mindenki más és más. Mivel a hõmérséklet elég döntõ, meg azért a teszt is ott van. De jó tudni, h ti itt vagytok és "nincs egyedül" az ember, ha kérdése van. Megírom a fejleményeket!
A negyedik válaszoló vagyok. Bocs azt kifelejtettem, hogy február 26-tól 29-ig 36, 9-rõl 36, 5-re ment le a reggeli hõm. Ennek ellenére két csíkos lett a teszt március 1-jén.
sajnos a hõd nagyon leesett. nekem is ilyen volt a mutkor leesett a hõm és rá 2 napra megjött.
Szia! Nekem 28 naposak - voltak:) - a ciklusaim. Múlt héten a 29. napon teszteltem Lilyvel és olyan halvány volt a csík, hogy azt hittem, csak képzelõdöm. A 30. napon még mindig szinte láthatatlan volt. Végül a 32. napon - tehát a kimaradt mensi utáni 4. napon lett nagyon gyorsan és jól láthatóan két csíkos a teszt. Úgyhogy nyugi, még bármi lehet! Kitartás! :)
A kérdező hozzászólása: Oksa, megírom. De TE is!
Az elsõ válaszoló vagyok.A gyomorégés azt mondják, jó jel, nekem is volt az utóbbi pár napban, pedig sose szokott lenni. Az nem baj, ha nincs tünet, van, aki a 6-7. hétig semmit nem tapasztal, sõt, azt mondják az a jobb.Lilyvel teszteltem.A bimbóérzékenység is tünet lehet ám.:-)Majd írd meg, mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, h ilyen gyorsan válaszoltál! De jó tudni, h más is ugyanígy van!!! Én kicsit "feladtam" most, mert bár furán érzem magam, de a fene tudja. Nekem csak mensi elõtt egy nappal kezd fájni a derekam és a hasam alja, a cicimet meg nem nézegettem eddig, de az is csak az elõzõ nap lesz keményebb. Most meg múlt hét péntek óta már érzékenyebb volt, de csak a bimbóm. Szeretném, h baba legyen, de mivel nem nagyon vannak tüneteim, nem hiszem. Tegnap még bizakodóbb voltam, mert én kérdeztem a gyomorégésrõl, ami még mindig megvan és nagyon rossz. A dokim tanácsolta tegnap h csináljak tesztet, de azt nem mondta, h mikor. Én szurkolok neked!!! Milyen tesztet csináltál?
Szia! Sajnos elégg leesett a hõd tegnapról mára. 4 tized fokot. Szorítok hogy visszaugorjon!
nekem az elsõ gyógyszermentes hónap után lett baba, és az elsõ tesztem neg.lett, rá egy hétre csináltam poz.tesztet. sok sikert

Melyik tesztnek kellene hinnem? Holnap kellene nem megjönnie.Tegnap a Medilab teszt halvány kétcsíkos lett..

Kezdtem örülni,ma vettem egy lilyt amin csak egy nagyon nagyon halvány második csík van,inkább csak szellem csík.Ilyenem már volt többször lilyvel és mindig megjött utána,úgyhogy ezt negatívnak értékelem.Tudom,mindenki azt fogja mondani,hogy várjak még pár napot,de már nagyon régóta szeretnék babát és volt már 2 vetélésem is.

Legjobb válasz: Akkor holnap, reggeli vizeletbõl tesztelj egy alacsony érzékenységûvel pl. Cluerblu-val. Drága, de megéri!

Akkor holnap, reggeli vizeletbõl tesztelj egy alacsony érzékenységûvel pl. Cluerblu-val. Drága, de megéri!
szerintem is, holnap reggel egy harmadik félével, de akár kettõvel is tesztelj, jutt annyi pisi, h mindkettõre elég legyen! szurkolok neked h pozitiv legyen és 36 hét mulva egészséges babának adj életet! (azért 36, mert már kb 4 hetes vagy)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna a mai is negatív.De még nem jött meg....várok pár napot aztán kiderül.
nekem is halvány csík volt a MEdilabon és van egy 8 hós kisfiunk. minden jót. ja még a Gravi HCG teszt is nagyon jó.
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

3 hete nem szedek fogamzásgátlót. Holnap kellene megjönnie. Tegnap együtt voltunk a párommal, de történt egy kis "baleset". Ma reggel a hőm 35, 8 volt. Tegnap óta vércsöppös folyásom van. Lehetek terhes?

A babát még nem terveztük. Még nem szabad jönnie! Remélem még nem vagyok terhes. Ha igen, elveszítem az állásom. Szeptember elött nem eshetek teherbe!!! Nyugtassatok meg! Ha nincs peteérésem, akkor nem lehetek babás ugye?!

Legjobb válasz: Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás,de ha 3 hete abbahagytad a gyszert,honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem,szval van esélye, de azért nem kell megijedni,nem hinném hogy baj lenne,figyelgesd a mensidet,szorítok!

Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás, de ha 3 hete abbahagytad a gyszert, honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem, szval van esélye, de azért nem kell megijedni, nem hinném hogy baj lenne, figyelgesd a mensidet, szorítok!
Szerintem ez már a menses, csak mivel most hagytad abba a gyógyszert, kicsit szabálytalan, korábban jött. Majd pár hónap múlva be fog állni. Nem vagy terhes.
Ja és hõd is erre utal. (2.válaszoló vagyok)
En is ugy gondolom, h ez a mensid, legalabbis amikor anno En abbahagytam akkor nekem igy volt. Viszont vigyazzatok nagyon, h nem akartok babat, mert 2003-ban amikor gogyszert csereltem mert az akkori nem valt be, a kovetkezo honapban mar nem is jott meg, mert babas lettem.
Ha még csak 3 hete hagytad abba a fogamzásgátlót honnét tudod, hogy holnap kell megjönnie? Én amikor abbahagytam a gyógyszert nekem - a korábbihoz képest - majdnem 1 hétre rá jött meg! Tehát az sem egészen biztos, hogy holnap kellene megjönnie! A hõd is mutatja egyébként, hogy valamikor meg kell jönnie! Legyél türelmes! Egyébként honnét tudod, hogy nincs peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy ma kell megjönnie, csak itt az ideje. Egyébként tegnap már nem volt semmilyen folyásom sem. Azt sem tudom, hogy nem volt peteérésem, csak gondolom, mert elvileg nem lehetett 3 és fél héttel az utolsó mensim után.

Holnap kellene bevennem a fogamzásgátló tablettát, de csak a tegnap jött meg. Mit csináljak?

Elég sokat késett most, és gyanítom, hogy holnapra be is fejeződne! Szerintetek várjam meg, amíg elmúlik a mensim, vagy vegyem be, mert holnap jár a hét nap! nagyon fontos lenne és nagyon sürgős is!

Legjobb válasz: Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.

Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.
A kérdező hozzászólása: igen, ez már az ötödik levél lesz! Kicsit be is paráztam, mert nem jött meg, csak a tegnap, már tesztet is vettem... Hat hónapos kisfiunk mellé ilyen hamar nem szeretnénk tesót :) Akkor bevegyem? Tényleg van benne realitás, ha délelõtt veszem be, akkor hamarabb jön meg és így fordítva? Akkor így áll be a ciklusom?
Ugyanakkor kell szedni, mintha már elõbb megjött volna. Nem baj, ha szeded és közben még megvan. Mással is megesett már. Semmiképp ne told el a szedést, mert akkor nem véd.
Igen. Gondolj bele, 3 hétig szeded, egy hét a szünet. Így ha pl 8 óra eltéréssel szeded be az egyik hónapban mint a másikban....Az is sokat számít
A kérdező hozzászólása: Ó, sokat segítettetek! Köszi szépen! Nyugodtan fogok aludni! :)

Holnapra kellene megjönnie, a hőm.37 volt ma, 37, 1 tegnap. A melleim duzzadtak, a bimbóim érzékenyek. Mire gondoljak? PMS vagy baba?

Legjobb válasz: én tesztelnék.... majd írd meg mi lett. a hõd alapján baba :) szerintem.... 2 kisfiú anyuja

én tesztelnék.... majd írd meg mi lett. a hõd alapján baba :) szerintem.... 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Ha holnap nem jön meg veszek tesztet és megírom...reménykedek.
Szerintem meg fog jönni, nekem mindig ez van mensi elött.

Tegnap és tegnapelőtt 2-3 csepp vér volt a bugyimon, ma viszont egyáltalán nem voltak rajta vércsepek lehetett ez beágyazodás, holnap kellene nem megjönnie?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..

Legjobb válasz: bizony, hogy lehet:)! Nagyon szorítok, és majd írd meg, sikerült-e!

bizony, hogy lehet:) ! Nagyon szorítok, és majd írd meg, sikerült-e!
Szia! Lehet beágyazódás, de vigyázz!!!! Ugyanebben a cipõben járok.Elmentem dokihoz, aki azt mondta leesett a hormonszintem ezért a méhnyálkahártyából levált egy pici darab.Kaptam duphastont.Doki mondta, jl tettem, hogy elmentem hozzá.Múlt hónapban is ugyanígy voltam, és 5 nap késéssel megjött:( Ma vagyok a 9-ik dpo-n, és így alakulok: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3.. Szerintem mindenképpen menyjél el dokihoz, aki kiírja a progi hormont tartalmazó gyógyszert. Én ebben bízom...
A kérdező hozzászólása: Ez a mai görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. holnap csinálok egy tesztett, jó lenne karácsonyi ajándékként egy szép pozitiv teszt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma reggel teszteltem egy halvány pozítivat a görbém meg így néz ki ma http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/091213/DSC00222_hhhzzzzzzzzzzzzz..
elsõ vagyok, szívbõl gratulálok! Csodás karácsonyotok lesz:) ! Nekem sajnos tegnap megjött, így mi tovább próbálkozunk a kistestvérkével...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és mielõbbi babásodást kívánok mindenkinek.

Sikerülhetett? Holnap kellene megjönnie, de tegnap kicsit menzis érzésem volt. és 1 hete fehétr folyásomvan! Semiképp nem vizes! Hányingerem volt de szerintem az korai lett volna mert pé után 1 héttel kezdödött

nemtudom hogy reménykedhetek e!ovu teszt alapján van peteérésem!2 honapja jöttem helyre mert a peteérésel gondok voltak!most reménykedem mert magárol van már pém 2 honapja!éreztem kicsit bal oldalon kicsi nyomást id?nként kicsot feszit a petefészkemnél!dE aztán elmulik.mikor hirtelen ültem le akkor kicsit beszurt a méhembe!

Legjobb válasz: Szia Biztos nagyon várod már a kisbabát.Ezekbõl a túnetekbõl lehetsz terhes is meg nem is.Ha szeretnél megynugodni biztos lenni a dologban csinálj egy tesztet!

Szia Biztos nagyon várod már a kisbabát.Ezekbõl a túnetekbõl lehetsz terhes is meg nem is.Ha szeretnél megynugodni biztos lenni a dologban csinálj egy tesztet!
A mensziérzés lehet menszi tünet, de sokszor a babásoknak is ilyen van. A fehérfolyás engem is érdekelt, mit jelent, úgy vettem ki, hogy ha bõvebb a fehérfolyás, akkor az a terhesség jele lehet, de van, aki várandós és nem is volt ilyen folyása. Amúgy a ciklus második felében normális a fehér folyás. Remélem sikerül neked, tesztelj holnap v holnapután! ;)
A kérdező hozzászólása: én már annyit csalodtam hogy inkább nem tesztelek!ha nem jön meg dokihoz megyek!1 hét mulva! még eddig nemjött meg! ha van pém akkor rendesen megszokott jönni 30 napra ez a 29 nap. mamég nem ériztem menzis érzést

4 napja páfrányos az ovulációs mikroszkópom. Holnap kellene megjönnie, tegnap óta egy picit vérzek. De nem jelentős. Lehet hogy beágyazódási vérzés, és terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nekem minden mensi elõtt 3-4 nappal páfrányos és a mensi ideje alatt végig. Én is reménykedtem az elején, hogy terhességet jelez, de sajnos nekem nem így volt. Remélem Neked jó hírt jelez! :)

Nekem minden mensi elõtt 3-4 nappal páfrányos és a mensi ideje alatt végig. Én is reménykedtem az elején, hogy terhességet jelez, de sajnos nekem nem így volt. Remélem Neked jó hírt jelez! :)
Szia, nekem ugyanígy volt, és babát jelzett!Elõbb mutatta ki a mikroszkóp, mint a tesz.Az már más kérdés h utána elment a baba...:(Sok sikert!
t

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!