Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene félidőben (18 db)

Szerintem még bármi lehetsz. Vedd fel a matekot meg a bioszt.
matekot tuti;ha lelketlen pénzügyis leszel, lesz money ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
vagy akár gyógypedagógiára is mehetnél, ha érdekel.én legalábbis oda szeretnék:) a bioszt fogom felvenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Végül mit veszel fel?
A kérdező hozzászólása: Hát a matek tanárommal beszéltem, és õ azt mondta, hogy mivel még év elején le lehet tenni egy faktot, ha nagyon muszáj, ezért a matekot kémiát, és biológiát vettem fel. Azért, mert ezzel még mehetek orvosira is, ha meggondolnám magam, a fizikát meg ha kell be tudom pótolni. Úgy hogy nagyon köszönöm a segítségeteket :)

Holnap kellene dokihoz mennem peteérést nézni. De a dokim nem vette fel a telenfont. Mit csináljak?

tehát a dokim azt mondta majd hivjam fel azon a héten mikor lesz a 13. napom. én napok ota hivom de nem vette fel. szerintetek ciki ha holnap beállitok hozzá váratlanul mikor rendel?most nem a házához megyek hanem a korházban ahol rendel. meg vérvételem is lenne.

Legjobb válasz: 1. Lehetõség: válts orvost. 2. Lehetõség: állíts be hozzá, ciki nem ciki, ha ennyire nem érdekli hogy TE vagy és ÉRZEL és IZGULSZ és hogy mi van veled. Nem vette fel a telefont, akkor most vizsgáljon meg, hiszen Õ mondta! :) 3. Lehetõség: DM, Rossmann - ovulációs teszt. Kb 5 db 3500 Ft körül Ezzel meg tudod nézni hogy van-e peteérésed, persze a várható középidõben. Sok sikert neked, és szorítok!!!!! NE HAGYD MAGAD!!!!!! TÛZÖN VÍZEN!!!!!! :))))))

1. Lehetõség: válts orvost. 2. Lehetõség: állíts be hozzá, ciki nem ciki, ha ennyire nem érdekli hogy TE vagy és ÉRZEL és IZGULSZ és hogy mi van veled. Nem vette fel a telefont, akkor most vizsgáljon meg, hiszen Õ mondta! :) 3. Lehetõség: DM, Rossmann - ovulációs teszt. Kb 5 db 3500 Ft körül Ezzel meg tudod nézni hogy van-e peteérésed, persze a várható középidõben. Sok sikert neked, és szorítok!!!!! NE HAGYD MAGAD!!!!!! TÛZÖN VÍZEN!!!!!! :) )))))
Mindenkeppen menj el, nem ciki, megbeszeltetek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. elmegyek. reggel 7 re megyek a dokihoz. ö nemtudta hogy én vagyok az csak van telefonszáma és ezek szerint csak reggel veszi fel a telefont én meg 11 kor hivtam

Spanyol feladat! Valaki le tudná fordítani!? Fontos, holnapra kellene! Thx :D

Sos aki tud spanyolul segítsen?! EL CAVA El cava es un vino espumoso producido por el método tradicional, o método champañés. Esto supone que el vino debe fermentar dos veces, una en la barrica y otra en la botella. Además del método de producción, para llamarse cavas, los espumosos deben elaborarse con unos tipos de uva determinados y en unas zonas establecidas. Aunque los espumosos españoles están elaborados de la misma forma que los franceses, el hecho de que el champán tuviera denominación de origen motivó que los primeros tuvieran que llamarse cavas. La zona de mayor producción y la pionera en España es Cataluña, donde se empezó a elaborar en el siglo XIX. También producen cavas Aragón, la Comunidad Valenciana, Castilla y León, el País Vasco, Navarra, La Rioja y Extremadura. Además, otras zonas de España producen espumosos de gran calidad mediante el mismo método, si bien no se acogen a esa denominación y, en muchos casos, tampoco utilizan las mismas variedades de uva. El tipo de uva determina el color de los cavas, que normalmente son blancos; no obstante, el uso de variedades de uvas tintas hace que también haya cavas rosados. Aparte del color, la cantidad de azúcar es el otro de los factores que permiten distinguir los tipos de cavas: brut, brut nature, seco, semiseco… España es el segundo país del mundo en elaboración de vinos espumosos. Sin embargo, los españoles no somos grandes consumidores de esta bebida, de la que se exporta aproximadamente la mitad de la producción. A diferencia de otros países, el consumo de espumosos en España es estacional. Los españoles consumimos cava para conmemorar fiestas especiales y, sobre todo, en Navidad. Los cavas, como bebidas fermentadas que son, suponen una fuente importante de vitaminas y antioxidantes naturales. A pesar de ser bebidas de baja graduación, deben consumirse con mesura.

Legjobb válasz: a borról van benne valami szó

a borról van benne valami szó
Az El cava borról ír le mindent, hogy milyen módszerrel készítik, milyen típusú bor, mikor találták fel, hogyan, hol a legnépszerûbb, és hogy mikor fogyasztják;):)


Matematika Feladat holnapra kellene nekem megtudnátok oldani?

1. Tündérország kertjében csodafa n?tt, 21 aranyalma és 24 cseng?barack van rajta. Egy-egy

Legjobb válasz: a, Az aranyalmák száma végig páratlan marad b, 45 gyümölcs van, és lépésenként 1-gyel csökken a számuk. 44 lépés, amíg eljutunk az 1-ig. Ezalatt 88 gyümölcsöt vettünk le.

a, Az aranyalmák száma végig páratlan marad b, 45 gyümölcs van, és lépésenként 1-gyel csökken a számuk. 44 lépés, amíg eljutunk az 1-ig. Ezalatt 88 gyümölcsöt vettünk le.
a k(ülönbözõ) oldal után -1 barack. ha a(zonos) a két gyümölcs, akkor vagy -1 barack, vagy -2 almával és +1 barack. egy alma mindig marad. mert almát csak párosan csökkenthetünk. 43 lépésben lehet a-t kihozni a végén. ha nem számoltam el.

Nektek is feltűnt, hogy elég sok házi feladat kérdés van és legtöbbje holnapra kellene az embereknek?

Kis lustaságok megint az utolsó pillanatra hagyták a hosszú hétvégére szóló házi feladatot. :)

Legjobb válasz: Ezt õk fogják eldöteni,hogy mikor tanulnak...de akkor ne itt kérdezzék,hogy ehhez hol találok honlapot meg ilyenek-.-

Ezt õk fogják eldöteni, hogy mikor tanulnak...de akkor ne itt kérdezzék, hogy ehhez hol találok honlapot meg ilyenek-.-
Gyakran nem gondolnak arra, hogy azok, akik a házifeladatokat megoldják, nincsenek olyan túl sokan és nem mindig érnek rá és így aztán gyakran késõn jön a segítség. Meg sokaknak az is elkerüli a figyelmét, hogy ideírják a megoldásokat, amivel ellenõrizhetõvé tennék a számításokat. Ezzel komoly segítséget nyújtanának a válaszolóknak (na meg saját maguknak is).
A tejmirigy nem pötty, és nem emelkedik ki.A mell állományában érezni, belül, nem csak terhesség esetén.
Ennek semmi koze a terhesseghez, amit te latsz, az termeszetes.
Amit te látsz, az minden nõnek van, csak van akinem kisebb, van akinek nagyobb. Ezek kis faggyúmirigyek, amik ilyen zsíros vmit termelnek, hogy ne száradjon ki a melbimó. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindanyiotoknak! :)

Hogyan lehetne ezt szépen lefordítani magyarra? Holnapra kellene. Ha nem is fordítja le valaki végig léccy akk csak a felét.

és azt léccy senki ne írja h miért nem írtam be webfordítóba, mert csak azért mert az mindenféle összefüggéstelen hülyeséget ad ki." I love you" does not always the same meaning, and this, too,should tell us something, about the elusive nature of The first time, it is always a surprise, an invasion, an aggressive act, but once said, "I love you" can only be repeated .It is unthinkable that it should not be said again, again and again. When one has not said it for a while, this may itself precipitate a crisis. (Now why haven't you said that in all of thiese months!) On the other hand, "I love you" can also serve as a threa(" Don't push me on this, you might lose me"), emotional blackmail( I've said it, now you have to respond in kind),a warning(It's only because I love you that i'm willing to put up with this) an apology(I could not possibly have meant what i have said to you, to you of all people). It can be an instrument- more effective than the loudest noise- to interrupt a dull or painful conversation. It can be a cry, a plea, a verbal flag( Pay attention to me!) or it can be an excuse (It's only because I love you...)It can be a disguise(I love you, he whispered, looking awkwardly asknace at the open door) It can be an attack(How can you do this to me?)or even an end.( So that's that. Which regrets, good-bye).If this single phrase has so many meanings, how varied and variable must be the emotion.

Legjobb válasz: Ezt nem lefordította, hanem webfordítóval csinálta, nem látod rajta? "Ha az ember nem mondta, hogy egy ideig, ez maga a válság csapadék." :))))))

Ezt nem lefordította, hanem webfordítóval csinálta, nem látod rajta? "Ha az ember nem mondta, hogy egy ideig, ez maga a válság csapadék." :) )))))
Miért fordítottad le neki? Így sose tanulja meg... A házi feladat nem viccbõl van feladva...
jaj, nem olvastam el a fordítást... :P
Csicska vagy. Fordítsd csak le, abból tanulsz legalább.
Miért, neked van fogalmad az angolról? Nem úgy tûnik! Ezért csináld meg a házit, nyuszifül. "Mindig annak van a legnagyobb pofája, aki a legbutább..." :)
http://www.webforditas.hu vagy google fordító
nem fordítottam le neki csak így fordítóba :D így gyorsan megvan:p
A kérdező hozzászólása: nah akk most õszintén, ti letudnátok fordítani ezt pontosan?:D
Akkor nem házi. De ha gyakorolnád, akkor nem szidnál mást, amiért te vagy a buta. :)
A kérdező hozzászólása: az okos segítségeket megköszönöm:) ja és ez mellesleg nem házifeladat...és 18:25---> nem ártana elolvasnod mielõtt még beszólsz..kommentelsz.
A kérdező hozzászólása: ti szánalmas bunkók.... ebbõl is látszik, hogy mekkora nagy szar emberek akik ide írnak, ritka az amelyik normálisan is tud válaszolni, segíteni az embernek. köszi aki leírta, de fordítóba én is beírtam már és hát az nm vlt vmi sikeres. de köszönöm:) a többi nyomoréknak meg csak annyit, hogyha nem vagytok képesek rendesen válaszolni( sejtem miért... fogalmatok sincs az angolról, nagy loserek akik egész nap ki se mozdulnak a gép elõl)akkor ne írjon ide, tartsa meg magának az éretlen véleményét...
A "holnapra kellene" elég házisnak tûnt... Szerinted, ha ekkora paraszt vagy, akkor valaki le fogja fordítani? Mellesleg te nem tudod lefordítani, azért is pitizel nekünk, hogy lefordítsuk. Ezért a "léccyért" meg pofán vágnálak...

Holnapig kellene megjönnie a mensimnek, fel vagyok puffadva, az alhasam néha szúr és görcsöl, ami nekem szokatlan mensi előtt. Lehetek terhes?

Gyakrabban járok pisilni, néha hányingerem van, kívánósabb vagyok, a hasam feszes, keményebb, puffadt. Csak vizes folyásom van.

Legjobb válasz: A vizes folyás kb. 3 napja van meg.

A kérdező hozzászólása: A vizes folyás kb. 3 napja van meg.
Nem akarlak elkeseríteni, de én egy hete így érzek. Tegnap vagy ma kellene megjönnie, tegnap nem bírtam ki teszteltem délután, de negatív. Pedig most olyan mások voltak a tüneteim. Eldöntöttem, hogy most már nem adok a tünetekre, hisz a menszitõl is ugyanúgy lehet. Persze lehetsz babás is. Sok sikert kívánok.
A vizes folyás mensi elõtt gyakori, de azért volt már aki azt írta, hogy mégis babás volt. A tüneteid alapján bármi lehet. Sajnos nem tudok mást mondani, hogy ha nem jön meg, akkor még várj egy kicsit a teszthez.
Terhes lehetsz, amennyiben vedekezes nelkul szeretkeztetek, de a tunetekre ne alapozz szerintem. Legalabbis magambol kiindulva: ha nagyon akarok, akkor barire kepes vagyok ot tunetet talalni a testemen, igy volt ez az elso honapban is, amikor biztam a bababan, a mensit is keptelen voltam kivarni, mert annyira biztos voltam a sikerben. Termeszetesen lett egy negativ tesztem es masnap megjobb, dupla csalodas es rajottem, hogy kepzelodtem, mert akartam. Kovetkezo honapban nem kerestem tuneteket, nem is vettem eszre semmit, csak turelmetlenul vartam a nemvart napjat, nem jott meg, este teszteltem pozitivat. Ha tenyleg ilyen keves van mar a nemvartig, akkor ezt konnyu lesz kibirni, sot, mivel tegnapi a kerdes, igy mar el is jott a nap. Varj delutanig, ha nem jon meg, akkor vegyel egy tesztet, ha nagyon turelmetlen vagy, akkor megcsinalod ma este, ha kibirod, akkor holnap reggel. En nem birtam ki, de elotte 3 oran at nem mentem pisilni, tartogattam, keveset ittam, hogy koncentralt legyen es clearblue mutatta ki egybol hatarozottan. (volt itthon egy 20-as erzekenysegu szamomra ismeretlen teszt, az csak nagyon-nagyon halvanyan lett pozitiv ugyanabbol a vizeletbol.) Sok sikert!
Szia! Ha nem jön meg, akkor majd a teszt megmutatja!Sok szerencsét!
Szia! Hát nem akarlak elkeseriteni, de ha rendesen megjött, akkor sajnos nem lehetsz terhes!Fõleg, ha megszakitással védekeztetek!Mégha nem védekeztetek volna, akkor se biztos!Nagyon ritka szerintem, hogy valakinek megjön rendesen, azt mégis terhes!De ne keseredj el, legközelebb ne védekezzetek, ha ennyire szeretnél kisbabát!:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, de megjött a mensim sajna :(((! Amúgy megszakításos módszerrel védekeztünk a párommal. Lehetek attól terhes ha megjött? Mert kb 1 hétig egészen máig elég rosszul voltam, ami még soha nem fordult elõ velem mensi elõtt. Nagyon hányingerem volt és a hasam enyhén görcsölt! Puffadt és feszes volt.
Szia! Gratulálok! A halvány csík is csík! Ismételd meg 1-2 nap múlva mert minden másnap duplázódik a hcg a szervezetben.
Igen, valószínû kismami vagy :) elég biztosak a jelek! Terveztétek?
A kérdező hozzászólása: Igen, terveztük, és nagyon örülnénk neki, ha valóban baba lenne.
Na akkor örülök:) azért menj el dokihoz h megnézzen!

Ma vagy holnap kellene megjönnie. Délelőtt úgy éreztem egyszer-kétszer mintha megjött volna, de nem. Aztán fél 6 körül élénk piros (de nagyon kevés, szinte csak egy pecsét) majd barnás volt. Lehetett bent valami?

Most meg semmi. Én mindig nagyon görcsölök amikor megjön és még 2 napig. most semmit nem érzek, nem fáj nem görcsöl. Most megilyedtem, nem tudom mi ez. Tudtok segiteni?

Legjobb válasz: szia.ez lehet a beágyazódás jele is,de lehet bármi más(pl cysta).AZ IS LEHET HOGY A SZERVEZETED JÁTSZIK VELED ÉS KÉSÕBB MEGJÖN.NEKEM IS ÍGY VOLT.KÉRDÉS AZ HOGY VAN E VALAMI TERHESSÉGI TÜNETED.HA PÁR NAPÍG MÉG NEM JÖN MEG,CSINÁLJ EGY TESZTET.ABBÓL MAJD TÖBBET MEGDUDSZ.

szia.ez lehet a beágyazódás jele is, de lehet bármi más(pl cysta).AZ IS LEHET HOGY A SZERVEZETED JÁTSZIK VELED ÉS KÉSÕBB MEGJÖN.NEKEM IS ÍGY VOLT.KÉRDÉS AZ HOGY VAN E VALAMI TERHESSÉGI TÜNETED.HA PÁR NAPÍG MÉG NEM JÖN MEG, CSINÁLJ EGY TESZTET.ABBÓL MAJD TÖBBET MEGDUDSZ.
Szia!Én is igy voltam, egy kis barna folyásom volt, már azt hittem na meg fog jönni(sajnos), de nem.Csináltam tesztet, amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, de már 2 csikos lett.Azota már 3mat csináltam, mindegyik + lett.Szoval nem biztos h nálad baj van.Lehet babás vagy.Ja és nekem annyi tünetem volt csak, h görcsögettem, cicim feszült.Semmi más.
Szia!Lehet mindkettõ, nekem 5 napot késett, folyamatosan az az érzésem volt, hogy megjön, a teszt nega lett, 2 is, de aztán megjött sajna.Ilyen még sosem volt velem, de azt mondják, hogy benne van a pakliban, ha valaki erõsen akar babát.De persze az is lehet, hogy babás vagy.Várj egy hetet, tudom hogy nagyon nehéz, de megéri, mert lehet hogy elsõre a teszt negatívat mutatna, de egy hét múlva már poz. lenne.Ha szeretnéd, akkor szorítok, ha nem akkor is.Egy öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!