Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de semmit (16 db)

Mensi után egy héttel kb már elkezdet fájni a hasam meg a derekam, ez tartott egy 7ig. Holnap/holnapután kellene megjönnie de semmi jele nincs és a fájások is elmúltak! Terhes lennék?

Legjobb válasz: Hát azért ezt ennyibõl elég nehéz megmondani....én is reménykedek, holnap tesztelek egyet, mert nekem 21 körül kéne megjönnie. Nekem normál 28 napos ciklusaim vannak és beágyazódás környékén éreztem a méhembe szurkálás és most meg kicsit már a szagokra is érzékeny vagyok és a melleim is fájdogáltak de csak kicsit, meg a hangulat ingadozás is megvan és a mindjárt megjön érzés is...lehet mert meg fog jönni....:)..de remélem nem, de persze nem mindenki érez tüneteket, de teneked ez akár pé is lehetett.Azért remélem sikerül mindkettõnknek :)

Hát azért ezt ennyibõl elég nehéz megmondani....én is reménykedek, holnap tesztelek egyet, mert nekem 21 körül kéne megjönnie. Nekem normál 28 napos ciklusaim vannak és beágyazódás környékén éreztem a méhembe szurkálás és most meg kicsit már a szagokra is érzékeny vagyok és a melleim is fájdogáltak de csak kicsit, meg a hangulat ingadozás is megvan és a mindjárt megjön érzés is...lehet mert meg fog jönni....:) ..de remélem nem, de persze nem mindenki érez tüneteket, de teneked ez akár pé is lehetett.Azért remélem sikerül mindkettõnknek :)
Mensi után egy héttel kb az ovu érezhetted, hogy aztán lett vagy nem lett baba, az majd kiderül, ha késik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!nekem is voltak szurkálások meg enyhe görcsök!meg meg néha néha még mindig vannak.de menzire per pillanat semmi nem utal:)
16:35-ös vagyok! Akkor szorítok neked...én ma teszteltem egy negatívat, de azért még reménykedek...
A kérdező hozzászólása: köszi.én is neked!ne add fel!
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)
Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Holnap kellene, hogy megjöjjön, és már egy hete, legalábbis 5 napja kellene, hogy fájjon a cicim, de semmi. Nem hiszem h terhes lennék, mivel egy hónapja rendesen megjött. Miért nem fáj? Valami gond lehet?

Legutóbb asszem február elején voltam fiúval, de rendesen megjött mindig. Miért lehet ez? Terhes ugye nem vagyok?! Vagy lehetséges h megjöjjön és az x-edik hónapnál marad abba a menstruálás terhesség alatt?

Legjobb válasz: elvileg lehetséges,h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.

elvileg lehetséges, h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.
Én is igy voltam, nem akart megjönni, nagyon féltem, hogy terhes vagyok.Nekem is mar mindig elõtte fájnak a cicijeim, de nem fájtak.Aztan egyszercsak arra keltem fel éjjel, hogy megjött.1, 5 hét után...Nyugi, nem vagy terhes.Várj még egy picit és ha nem jön meg, akkor menyj el dokihoz, lehet csak fel vagy fázva.

Holnap kellene megjönnie, de semmi jele 23-val fejez be a peteér. Utána eshetem teherbe? Szuka has honaljbol fájo mellek hang ingadozás. Menyit várjak a tesztel

Legjobb válasz: Szia! Dettó én is így vagyok! Holnapra nem várom és 23.án volt Pé-m! Én 4 napot fogok várni a teszttel ha nem jön meg!!Remélem nem:)! Szorítok neked is!

Szia! Dettó én is így vagyok! Holnapra nem várom és 23.án volt Pé-m! Én 4 napot fogok várni a teszttel ha nem jön meg!!Remélem nem:) ! Szorítok neked is!
Nem ezért v.azért de ennyi helyesirási hiba 1 kérdésben, hát GRATULÁLOK
A kérdező hozzászólása: Nem a hibákra voltam kiváncsi hanem hasznos válaszokra! Elsö válaszolonak, KÖSZI. Szoritok

Holnap (nem) kellene megjönnie, de semmit sem érzek sehol.A hőm 37.2 napok óta. Van krémszerű folyásom pár napja. Ez utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36,5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!

Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36, 5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Szia, esetemben a krémszerû folyás abban a ciklusban jelent meg a nem várt menzi elõtt, mikor már terhes voltam, elõtte Én jellemzõen tök száraz voltam mindig menzi elõtt. Bár, nem feltétlenül függ össze a két dolog. De, válaszolva a kérdésre, igen, utalhat terhességre a folyás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reménykedem még egy kicsit...

Most kellene, hogy megjöjjön a menzim. Néha-néha fájdogál a hasam, de semmi más tünetem nincs. 21-22. napon volt pici barnázásom, majd a 24.25-ik napon is. Jelezhetett ez beágyazódást? Holnap már tesztelhetnék reggel?

Legjobb válasz: Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!

Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!
Szia!Ha ma kellett volna(nem)megjönnie akkor még várj inkább.A beágyazodás járhat barnázással!És akkor reméljük sikerült!Nekem 19-én nem jött meg csak barnáztam 5napig, pénteken még negativ volt a teszt, de remélem holnap már 2csikos lesz:) ))Sok sikert!Kitartást!
szerintem tesztelhetsz! majd ird meg hogy mi lett.
Elképzelhetõ, hogy ott a babó a pocidban, de még nem biztos, hogy a teszt kimutatja. Inkább várj még egy kicsit. Nekem csak majdnem 6 hetes terhességet mutatott ki, pedig jó fajtát használtam. Addig meg ettem a kefét, hogy akkor most mi van. Sok sikert!
Szia! Nekem is volt barnázásom a 20-21. napon és a 31. napon a tesztem pozitiv lett. Drukkolok!

Holnapra kellene vinnem a suliba egy idézetet amit magyar költő írt és 2-3 soros, de semmi ötletem. Ajánlanátok nekem?

Teljesen mindegy ,hogy mir?l szól..teljesen elvesztem..:/

Legjobb válasz: Szentnek nevezik a koronát, mert a legszentebbnek gondolatát köték hozzája: gondolatát a szabad nemzet egy testbe foglalásának, gondolatát az egyesült néperõnek, mely ne csak idegen bitorló, de egyes honfiak féktelensége s hatalomvágya ellen is bonthatatlan gátat emeljen.

Szentnek nevezik a koronát, mert a legszentebbnek gondolatát köték hozzája: gondolatát a szabad nemzet egy testbe foglalásának, gondolatát az egyesült néperõnek, mely ne csak idegen bitorló, de egyes honfiak féktelensége s hatalomvágya ellen is bonthatatlan gátat emeljen.
''Mindig elvágyik s nem menekülhet, Magyar vágyakkal, melyek elülnek S fölhorgadnak megint.'' "Itt van az õsz, itt van ujra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem." "Hány csepp van az óceánban? Hány csillag az égen? Az emberiség fejin hány hajszál van? S hány gonoszság szivében? "
Mindenki, aki magyarnak született, s így akarva, nem akarva vállalja szenvedésünket, kárpótlást kap azáltal, hogy Arany Jánost eredetiben olvashatja. Péterfy Jenõ Ettõl a magyar tanárod összepisili magát a gyönyörûségtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Holnap kellene mrgjönni kicsit görcsölök de nincs folyásom semmi. Volt már nektek ilyen?

Legjobb válasz: A hüvely szárazság (hangsúlyozom általában) mensire utal...

A hüvely szárazság (hangsúlyozom általában) mensire utal...
Nekem mensi elõtt mindig barna folyásom volt.Mikor terhes lettem ugyanúgy elkezdtem barnázni, és a nem várt elõtt 2 nappal ez elmaradt, és száraz voltam. 2 nap múlva +-at teszteltem. A szárazság általában babát jelent. 11+5 hetes km.

Holnap kellene szülnöm de semmi jele hogy beindulna. Habár reggel a betétem át volt ázva és távozott belőlem zselészerű anyag. Az a nyákdugó lehetett?

Azóta azonban semmi. Lehet hogy a magzatvíz szivárog? Az szivároghat több napig is?

Legjobb válasz: Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.

Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.
Szia! szivároghat a magzatvíz és valószínû a nyákdugó távozhatott. Innentõl kezdve bármikor megindulhat a szülés. Gondolom Te is mindennap fogsz menni az orvosodhoz, Nst-re ( legalábbis én járok)Mond el neki mit tapasztaltál. Gyors, könnyû szülést, jó egészséget nektek:)
Inkább nézzenek "hülyének" minthogy baja legyen a babának. Ne izgulj énis túlhordtam, de azért jobb a óvatosság!!!!
Akkor ha nincs doki, menj be a kórházba, vizsgáljanak!
A kérdező hozzászólása: Nincs dokim, majd holnap veszek olyan papírt.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elkapkodni mert mi van ha csak izzadás volt. Hülyének néznek.
Hát lehet hogy már a babád is megvan:) Gratulálunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!