Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de ma csináltam (7 db)

A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Holnap kellene tesztelnem (lombik 14. nap), de ma csináltunk egyet a párommal, ez már nem lehet a stimuláció után a szervezetben maradt hcg eredménye a teszten ugye?

szóval pozitív, de elég rossz képet sikerült készítenem

Legjobb válasz: Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :)))

Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :) ))
Gratula! Kellemes pocakosodást! :)
Terhes vagyok, sírok mindenen, a Te képedet is megkönnyeztem..! :-) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Kaposvárra járunk. Nemtom miért 3 hét, de mondták, hogy akkor menjek bármikor és akkor metudjuk a tutit. Elég sok mindent szedek. DE az utro helyett crinone-t kapok ilyen hüvelygél.
Ez pozitív. Gratulálok. Nekem is ilyen volt beültetés után 10 nappal, de nekem azt mondta az orvos, hogy beültetés utáni 14 napon menjek vérvételre nem is kellett idõpont sem. Fél nyolcra mentem levették a vért majd 1 órára hívtak vissza az orvoshoz, addig csak paráztam, hogy vajon tényleg jó-e a teszt. Egyébként jó soká kaptál idõpontot, nem kell gyógyszert szedned, utrót vagy hüvelykúpot?
Gondolom, a bp-i Kaália. egyszer mi is próbálkoztunk ott Kováts Tímea doktornõnél.
A kérdező hozzászólása: A Káliba járunk. Nemtom miért, talán a biztosra mennek.
Gratulálok! Nekem jövõ héten lesz a érvétel ugyanezen okból, remélem én is így örülök majd. :D
A lombikot feladtam, ugyanis lett egy gyönyörûséges szép kisfiam :) ))))) Tényleg érdekes ez a 3 hét, hogyhogy ilyen késõn hívnak vissza? Nem is hallottam még ilyet. Megkérdezhetem, hova jársz?
A kérdező hozzászólása: NEm megyünk holnap. Képzeld a harmadik hétre kaptunk idõpontot. Szept. 1. Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze, de nem adtátok fel ugye?
Megértelek! 5 évig lombikoztam, és végig egy ilyen tesztre vártam (sikertelenül). (1. válaszoló) Holnap akkor mentek a dokihoz? Megírod, hogy mi volt? Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! JUHUJJJJJJ 4 éve várok erre :D
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Én is gratulálok!!!! Én is hamar elpityergem magam, fõleg ha ilyen babákkal kapcsolatos könyveket olvasok képeket nézek stb.

Holnap kellene megjönnie, de ma csináltam egy HCG és egy Gravi tesztet is. Mindkettő halvány csíkot mutatott. Elhihetem, hogy baba lesz?

Nagy szeretném, ha nem verne át ilyen korán...

Legjobb válasz: Gratula!Van egy pocaklakód!Menj el orvoshoz,õ majd megerõsíti,ha nem hiszed el!Vigyázz magatokra! 14 hetes kismami

Gratula!Van egy pocaklakód!Menj el orvoshoz, õ majd megerõsíti, ha nem hiszed el!Vigyázz magatokra! 14 hetes kismami
Gratula! A halvány csík is csík.Fõleg hogy kettõnél is kijött.Ha bizonytalan vagy egy hét múlva megismételheted, de szerintem megnyugtató ez így önmagában is.
Engedd meg, hogy gratuláljak. Jó babavárást és sok boldogságot!
Gratula!!!!Sok helyen olvastam már hogy a mensi elötti napon is lehet tesztezni, és kimutathatja.Szerintem neked összejött a babóca!!!!
Azonnal kezd el terhesvitamint szedni. És keresd fel a nõgyógyászod. Érdemes olyan nõgyógyihoz járnod akinél majd szülhetsz is.
Gratulálok, én is pont ebben a hejzetben voltam. Mensi elõtt csináltam a tesztet, és a negyedik pozitív eredmény után már elhittem, hogy baba van. Egy két nap múlva csinálj még egyet, az már erõsebb lesz.

Holnap lesz a szülinapom, holnapra nem kellene megjönnie ma reggel csináltam egy gabriel tesztet, de negatív lett. Lesz vajon szülinapi ajándék?

a hasam alja meg a derekam fáj más tünet nem igazán van.31.naposak a ciklusaim utsó mensim okt.5-én volt.

Legjobb válasz: BOOOCSI,MÁR LÁTOM A BABÁT!!!!NE HARAGUDJ!!!!

BOOOCSI, MÁR LÁTOM A BABÁT!!!!NE HARAGUDJ!!!!
Szia! Hát tesztelj még egyet holnap a reggeli vizeletbõl, az tuti! Nem akarlak elkeseríteni de ezek lehetnek a menzi tünetei is, de lehet babóka is! Azért drukkolok!
Te mit szeretnél ajándéknak?Menzit vagy a babát????
A kérdező hozzászólása: Hát egyértelmû hogy babót!!!nemsokára megszünik a munkahelyem jó lenne ha még beleférne a béby!!köszi a válaszokat

Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett, de később, amikor ki akartam dobni, megjelent rajta a 2. csík. Ilyenkor mi a helyzet?

Tudom, hogy elvileg 10 perc múlva nem lehet értékelni, mégis érdekelne a véleményetek, illetve a hasonló tapasztalatok. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Én is hasonloan jártam.Tettem vettem otthon,idönként ránéztem...semmi.Késöbb gondoltam kidobom,és hallványan ott volt egy másik csik.Sirva fagadtam az örömtöl.VOLT BABA!!!Szoritok.

Én is hasonloan jártam.Tettem vettem otthon, idönként ránéztem...semmi.Késöbb gondoltam kidobom, és hallványan ott volt egy másik csik.Sirva fagadtam az örömtöl.VOLT BABA!!!Szoritok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és gratulálok! Remélem nekünk is végre összejön már.
Nagyon úgy néz ki, baba van a dologban.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon várjuk már! A párom úgy rohant haza, mint egy õrült, hogy megnézhesse!

SOS! Tegnapra nem vartam nem is jott meg ma reggel csinaltam tesztet de a masik csik nagyon halvany, holnapra erosodnie kellene ha ott a baba?

Legjobb válasz: Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.

Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.
szerintem még várj pár napot...változó kinek hogy mutatja ki.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nyáron volt így. Csináltam tesztet és a másik csík halvány volt. Mivel azt mondják a halvány csík is csík örültem, mint állat. Elmentem orvoshoz és mondtam neki, kiírt uh-ra. De ott nem látszódott semmi. (Hogy is látszódott volna, hisz hasi uh-val a korai terhesség nem látszódik) Az javasolta 1hét múlva csináljak megint tesztet. Az negatív lett. De remélem Veled kegyesebb lesz a Sors és nem okoz majd fájdalmat! Nagyon - nagyon szorítok!!!!!:-)
Tesztelj 2-3 naponta. Ha a második csík erõsödni fog, akkor baba. Ha halványulni fog vagy teljesen eltûnik, akkor baba volt, de elment. Az viszont, hogy akármilyen halványan is, de látszik a második csík, azt jelenti, hogy a baba megfogant, beágyazódott és elkezdett HCG hormont termelni. Sajnos a koraterhességeknek igen jelentõs hányada korán megszakad. A terhességi tesztek feltalálása elõtt ezeket az ún. kémiai terhességeket fel sem ismerték, sziplán elkönyvelték annyinak, hogy "késett a vérzés". Drukkolok neked, hogy erõsödjön az a második csík!

Terhes vagyok? Holnap (szerda) kellene megjönnie. Hétfõn csináltam 2 tesztet (x-epil, clearbule) reggeli elsõ vizeletbõl amik halványan de pozitívak lettek. Ma délutáni vizeletbõl (rossman márkjú) pedig negatív, mindegyik 25-ös erõsségû volt?

Lehetséges, h az elsõ kettõ tévedett?

Legjobb válasz: Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.

Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.
Reméljük nem, és üdvözölhetünk a kismamák táborában! Mostantól nagyon vigyáz magadra és egyél sok halat.
2-es voltam Ne haragudj, azt hittem kétségbe vagy esve, hogy. De aztán megnyugodtam, mert babát szeretnél. Reméljük sikerült, és sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: A kedvencem a tonhal :-) x-epil teszt pár perce pozitív nem olyan erõs, de pozitív :-) Olyan hihetetlen, h van a pocimban egy kis babuci.Kell egy kis idõ míg tudstosul bennem :-) Egyébként egész nap olyan hányingerem volt/van :-S
Ezek pozitivak:) Ismerem jol a clearblue kora pozitivjait. Gratulalok! Az, hogy a masik negativ lett 1 nappal kesobb, semmit nem jelent, milliot teszteltem, nekem is volt sok pozitiv clearblue es egyeb teszt, viszont volt, ami par nappal is negativ volt. Csak kevesbe erzekeny, az elejen meg keves a hcg.
Ezek a nemvárt elõtt egy nappal elég szép pozitívak! :) Azért 2-4 nap múlva, ahogy a türelmed bírja tesztelj még egyet, szigorúan reggel. És ha lehet ezekkel azonos márkájú tesztet válassz, akkor látszik jól az erõsödés! Minden jót kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, minden vágyam egy kisbaba :)
nem feltétlenül tévedett, lehet, hogy délután nem volt elég hcg a vizeletedben, hiszen változhat a koncentrációja. Holnap reggel csinálj még egy tesztet, erõsödnie kell a csíknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy :) Itt vannak a tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0904_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0902_www.kepfeltoltes..
Akkor csinálj csütörtökön is egy tesztet, ha szerdán nem jött meg.
Ha hányingered van, akkor jóóóóóó! Hányjál is! De azért valami maradjon benn a halból. Bár az az igazság, én nem ettem egyik gyerekemnél se olyan túl sok halat, mondjuk egy héten egyszer, mégis nagyon okosak lettek, kettõ le is doktorált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!