Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de ma (28 db)

A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Holnap kellene hogy utalják a fizumat, de holnap van elseje, számíthatok rá hogy akkor ma küldik a fizumat?

Legjobb válasz: Nekünk ma utalták, pedig 3.-ára szokták, én közalkalmazott vagyok.

Nekünk ma utalták, pedig 3.-ára szokták, én közalkalmazott vagyok.
Negyedikén fogják utalni.
Ha ilyen pontosan fizetnek, gondlom multi cég. A multi cégek a kiszámított bért egy cd-re kiírva juttatják el a banknak ahol ök beállítják az utalást egy bizonyos idöpontra. Ha ez 1-e akkor a bank azt lekönyveli a céges bankszámláról 1-én de ha ünnep miatt nincs utalás a banknál késhet pár napot. Szóval szerintem hétfön már rajta lesz a számlán, de nem hinném hogy ma elutalnák azt.

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?
Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Holnap lesz a szülinapom, holnapra nem kellene megjönnie ma reggel csináltam egy gabriel tesztet, de negatív lett. Lesz vajon szülinapi ajándék?

a hasam alja meg a derekam fáj más tünet nem igazán van.31.naposak a ciklusaim utsó mensim okt.5-én volt.

Legjobb válasz: BOOOCSI,MÁR LÁTOM A BABÁT!!!!NE HARAGUDJ!!!!

BOOOCSI, MÁR LÁTOM A BABÁT!!!!NE HARAGUDJ!!!!
Szia! Hát tesztelj még egyet holnap a reggeli vizeletbõl, az tuti! Nem akarlak elkeseríteni de ezek lehetnek a menzi tünetei is, de lehet babóka is! Azért drukkolok!
Te mit szeretnél ajándéknak?Menzit vagy a babát????
A kérdező hozzászólása: Hát egyértelmû hogy babót!!!nemsokára megszünik a munkahelyem jó lenne ha még beleférne a béby!!köszi a válaszokat

Holnapig el kellene tüntetnem a herpeszemet. de ma jött ki! Momdjatok nekem minnék hatékonyabb módszert? !

Legjobb válasz: Ha tényleg herpesz semmi gyorsító nincs rá. Kb 2 hét, hogy elmúljon. Vegyél a gyógyszertárból herpesz-tapaszt, gyógyít és eltakarja, de ezzel is 2 hét a gyógyulás.

Ha tényleg herpesz semmi gyorsító nincs rá. Kb 2 hét, hogy elmúljon. Vegyél a gyógyszertárból herpesz-tapaszt, gyógyít és eltakarja, de ezzel is 2 hét a gyógyulás.
jujj..fiúval találkozol?
Az nem fog menni, legfeljebb megelõzheted azt hogy nagyobbra kijöjjön. Jegeld és diétázz, valamint vitaminokat és probiotikumot is szedjél. Valami antibiotikumos kenõcs is jó rá, pld. szemkenõcs. Nekem ezt orvos mondta.
Szerintem van megoldás, én általában herpeszkrémet hsználok, de ha éppen nincs itthon, akkor fogkrémet teszek rá. Sokkal gyorsabban leszárítja.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött ki, de már érzem, és inkább tettem rá fogkrémet :) mellesleg, ha már elöjött és hólyagos ak már nem szabad fogkrémet tennk rá, mert csak súlyosbítja a helyzetet :)

Holnap kirándulni megyünk de ma megjött. Mit tegyek hogy ne ázzak át? Egész nap ki kellene bírnom.

Sziasztok.

Legjobb válasz: Ó szegényem! Én is utáltam az ilyen helyzeteket anno. Azért wc-re menni valahol biztos lesz lehetõséged. Sajnálom, hogy nem vagy tamponhasználó, mert akkor maximéret+betét. A Te esetedben a legokosabb, ha nagy méretû-szárnyas betétet teszel a bugyidba. Vigyél magaddal valami kis "kütyüben" folyékony szappant, legyen nálad víz, hogy lehetõséged legyen kezet mosni (törlési lehetõségrõl is gondoskodj!).Biztos lesz lehetõséged hol betétet cserélni, nyilván nem a bokorba megy más ember sem. De,ha tényleg ilyen helyzet van, kérd meg a legjobb barátnõidet, hogy egy bokros részen fedezzenek. Amúgy pisilnie biztos másnak is kell majd, a tanárnak is. Ahányszor lehetõséged lesz wc-t használni mindig rakjál tiszta betétet, akkor is ha úgy látod még nem szükséges a csere! Ne izgulj, tuti lesz megoldás(pl. a múzeumban)! Jó kirándulást, és érezd jól magad!

Ó szegényem! Én is utáltam az ilyen helyzeteket anno. Azért wc-re menni valahol biztos lesz lehetõséged. Sajnálom, hogy nem vagy tamponhasználó, mert akkor maximéret+betét. A Te esetedben a legokosabb, ha nagy méretû-szárnyas betétet teszel a bugyidba. Vigyél magaddal valami kis "kütyüben" folyékony szappant, legyen nálad víz, hogy lehetõséged legyen kezet mosni (törlési lehetõségrõl is gondoskodj!).Biztos lesz lehetõséged hol betétet cserélni, nyilván nem a bokorba megy más ember sem. De, ha tényleg ilyen helyzet van, kérd meg a legjobb barátnõidet, hogy egy bokros részen fedezzenek. Amúgy pisilnie biztos másnak is kell majd, a tanárnak is. Ahányszor lehetõséged lesz wc-t használni mindig rakjál tiszta betétet, akkor is ha úgy látod még nem szükséges a csere! Ne izgulj, tuti lesz megoldás(pl. a múzeumban)! Jó kirándulást, és érezd jól magad!
Tegyél be két betétet úgy, hogy az egyik elõrébb legyen, a másik hátrébb elcsúsztatva, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit. Betét cseréhez vigyél kézfertõtlenítõt a kezedet, és intim törlõkendõt a puncidat megtörölni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. Lehet hogy nem is lesz baj a betétcserével, de most meg elkezdett rettenetesen görcsölni a hasam (nem szokott). Erre mi a megoldás? :'(
Sajnos nekem csak a gyógyszer jön be: Cataflam V-50, Naprosyn (ezek vénykötelesek). Esetleg No-spa, Algoflex-M, Advil-ultra. Próbáld ki, hogy meleget teszel az alhasadra és derékrészedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most enyhült egy kicsit magától :) :)
A kérdező hozzászólása: Hát kibírtam. 2× cseréltem, reggel még indulás elõtt hogy tovább bírja, és a múzeum mellett volt egy wc, ott kicseréltem, aztán az emlékháznál is lett volna esélyem bemenni de rengetegen várakoztak és nem volt idõm már... A vízimalomnál meg volt büfé és amellett is volt wc, de azt nagyon nehezen tudtam kicserélni mert be lehetett látni a zárt ajtón keresztül (fa és rések voltak rajta). Bejött egy csoport és másodpercenként kopogtak, hogy foglalt-e. Ráadásul kuka sem volt bent. Ilyenre se megyek többet, ha megvan! :D
Örülök, hogy megoldódott!

Ha menstruálok mehetek vérvételre? Holnap kellene mennem, de ma megjött a vérzésem.

Legjobb válasz: Utolsó: de igen, vizeletvizsgálatra is mehet, csak elõtte alapos lemosás, törölközés és tampon!

Utolsó: de igen, vizeletvizsgálatra is mehet, csak elõtte alapos lemosás, törölközés és tampon!
persze, mehetsz
természetesen mehetsz!
Vérvételre igen, viszont vizeletvizsgálatra nem.
Nekem sose engedték, mindig visszahívtak, hogy õk nem kockáztatnak, hogy vér kerül a vizeletbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Vérvételre simán mehetsz! :-)
A kérdező hozzászólása: Vért vettek de vizeletet nem lehetett adni!

Holnap kellene tesztelnem (lombik 14. nap), de ma csináltunk egyet a párommal, ez már nem lehet a stimuláció után a szervezetben maradt hcg eredménye a teszten ugye?

szóval pozitív, de elég rossz képet sikerült készítenem

Legjobb válasz: Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :)))

Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :) ))
Gratula! Kellemes pocakosodást! :)
Terhes vagyok, sírok mindenen, a Te képedet is megkönnyeztem..! :-) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Kaposvárra járunk. Nemtom miért 3 hét, de mondták, hogy akkor menjek bármikor és akkor metudjuk a tutit. Elég sok mindent szedek. DE az utro helyett crinone-t kapok ilyen hüvelygél.
Ez pozitív. Gratulálok. Nekem is ilyen volt beültetés után 10 nappal, de nekem azt mondta az orvos, hogy beültetés utáni 14 napon menjek vérvételre nem is kellett idõpont sem. Fél nyolcra mentem levették a vért majd 1 órára hívtak vissza az orvoshoz, addig csak paráztam, hogy vajon tényleg jó-e a teszt. Egyébként jó soká kaptál idõpontot, nem kell gyógyszert szedned, utrót vagy hüvelykúpot?
Gondolom, a bp-i Kaália. egyszer mi is próbálkoztunk ott Kováts Tímea doktornõnél.
A kérdező hozzászólása: A Káliba járunk. Nemtom miért, talán a biztosra mennek.
Gratulálok! Nekem jövõ héten lesz a érvétel ugyanezen okból, remélem én is így örülök majd. :D
A lombikot feladtam, ugyanis lett egy gyönyörûséges szép kisfiam :) ))))) Tényleg érdekes ez a 3 hét, hogyhogy ilyen késõn hívnak vissza? Nem is hallottam még ilyet. Megkérdezhetem, hova jársz?
A kérdező hozzászólása: NEm megyünk holnap. Képzeld a harmadik hétre kaptunk idõpontot. Szept. 1. Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze, de nem adtátok fel ugye?
Megértelek! 5 évig lombikoztam, és végig egy ilyen tesztre vártam (sikertelenül). (1. válaszoló) Holnap akkor mentek a dokihoz? Megírod, hogy mi volt? Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! JUHUJJJJJJ 4 éve várok erre :D
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Én is gratulálok!!!! Én is hamar elpityergem magam, fõleg ha ilyen babákkal kapcsolatos könyveket olvasok képeket nézek stb.

A barátommal történt egy óvszer nélküli szeretkezés, de ejakuláció előtt bőven kivette, eddig nem fájt a hasam, ma vagy holnap kellene megjönni. Ügye nem lehet bajom? :S Aggódom :S

Legjobb válasz: bocsi az offért,de ezt még én(14 éves fejjel) is tudom,hogy nagyon nagy butaság volt. ha nem szeretnél gyereket,miért feküdtetek le védekezés nélkül? annyit hallani,hogy ezzel a módszerrel estek teherbe a lányok :/ egyébként már az elõfáladékban lehet sperma,így lehet hogy tényleg terhes lettél.de vegyél egy tesztet,és megtudod.

bocsi az offért, de ezt még én(14 éves fejjel) is tudom, hogy nagyon nagy butaság volt. ha nem szeretnél gyereket, miért feküdtetek le védekezés nélkül? annyit hallani, hogy ezzel a módszerrel estek teherbe a lányok :/ egyébként már az elõfáladékban lehet sperma, így lehet hogy tényleg terhes lettél.de vegyél egy tesztet, és megtudod.
de lehet bajod. majd csinálj egy tesztet két hét múlva, ha megjön addig akkor is!
Bajod nem, csak babád lehet. Nagyon primitív vagy, már ne is haragudj. Az elõttem szóló 14 éves lányról pedig példát vehetnél!
lehetsz terhes, de basszus most már jókor jut eszedbe...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!