Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de még (29 db)

Meg nem jott meg (holnap kellene de rendszertelen) de ha nov. 8-an voltam a parommal es az utolso menszim okt. 27-tol nov. 2-ig volt akkor hany hetes terhes lehetek? Hogy kell kiszamolni?

Legjobb válasz: A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.
Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni
Szerintem még bármi lehetsz. Vedd fel a matekot meg a bioszt.
matekot tuti;ha lelketlen pénzügyis leszel, lesz money ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
vagy akár gyógypedagógiára is mehetnél, ha érdekel.én legalábbis oda szeretnék:) a bioszt fogom felvenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Végül mit veszel fel?
A kérdező hozzászólása: Hát a matek tanárommal beszéltem, és õ azt mondta, hogy mivel még év elején le lehet tenni egy faktot, ha nagyon muszáj, ezért a matekot kémiát, és biológiát vettem fel. Azért, mert ezzel még mehetek orvosira is, ha meggondolnám magam, a fizikát meg ha kell be tudom pótolni. Úgy hogy nagyon köszönöm a segítségeteket :)

Holnap kellene megjönnie, de ha fent marad a hőm, és még sem jön meg, este tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szerintem ne. Inkább várj vele pár napot. Nekem volt olyan, hogy csak a mensim najpján zuhant egy nagyot a hõm, azelõtti nap is még ment fel egy tizedet.

Szerintem ne. Inkább várj vele pár napot. Nekem volt olyan, hogy csak a mensim najpján zuhant egy nagyot a hõm, azelõtti nap is még ment fel egy tizedet.
ha ugy gondolod szükséges természetesen
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem bírom ki! Már annyira szeretnénk kisbabát! Néha azt hiszem, hogy nem fog megjönni, hogy babás vagyok, és meg is van néhány tünetem, de néha meg ÁÁÁÁÁ nem vagyok terhes, mert nem érzem magamat Anyának! Félek is, mert már nem eggyet elveszítettem, és félek, hogy újra megismétlõdik, mert nem élném túl!
Utolsó vagyok. Megértelek. Ugyanebben a hajóban utazom én is :-((( de eldöntöttem, hogy ezután CSAK akkor tesztelek, ha már 2 napja késik. Amúgy orvos megnyugtatott, hogy nem is eshetek teherbe, mert nagyon magas a prolaktin-szintem... kezeljük.

Holnap kellene (nem) megjönnie, de mensi előjeleim vannak. Ettől lehet még baba?

Legjobb válasz: Ha mensi szerû görcseid vannak,akkor ettõl még lehet baba.Ha terhes vagy akkor is érezheted ezeket a fájdalmakat,sõt egy kis barnázás is belefér!

Ha mensi szerû görcseid vannak, akkor ettõl még lehet baba.Ha terhes vagy akkor is érezheted ezeket a fájdalmakat, sõt egy kis barnázás is belefér!
A kérdező hozzászólása: Ma kellene megjönnie! Teljesen olyan érzésem van, hogy MÁR MEGJÖTT, de sehol semmi!!Persze még várok! Ha így marad és holnap tesztet csinálok, akkor már kimutathat valamit?
A kérdező hozzászólása: Persze az is volt, csak éppen nem akarom beleélni magam.
én amikor babaás voltam, napokig érzetem, azt a " na most fog megjönni"érzést, és aludtam volna egész nap.Sosem volt elég.fájt a cicim.nagyon.Gondoltam, hogy apácskának magamra írom:Don't touch!!! :) Mondtam is apácskának, hogy valószínû valaki van a dologban.

Holnap kellene megjönni, de a tesztem ma negatív lett. Lehet hogy korai volt még?

Semmi mensis tünetem nincs. Tegnap óta viszont fáj a gyomrom és néha hányingerem van. A méhemet nehezen érem el és mintha meg lenne nagyobodva. Azt gondoltam már a teszt kimutatja ha terhes vagyok. Szerintetek van még remény?

Legjobb válasz: persze, hogy van remény, hisz az hal meg utoljára. van akinek csak a mensi kimaradása után 10 nappal mutatja ki. Ha késik egy hét után tesztelj. Hõt mérsz? Az hogy áll?

persze, hogy van remény, hisz az hal meg utoljára. van akinek csak a mensi kimaradása után 10 nappal mutatja ki. Ha késik egy hét után tesztelj. Hõt mérsz? Az hogy áll?
A remény hal meg utoljára!Tesztelj egy pár nap múlva újra!
A kérdező hozzászólása: nem mérem, mert egy fél évig mértem, mindíg fent volt a hõm, még a menses napján is, és a végén magjött.
hát azt nem értem, hogy lehet, hogy mindig fent volt. Tesztelj egy hét múlva, ha addig sem jön meg. Ja és szólj, hogy mi lett. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Bocsi nem jól írtam, a ciklus második felében magas a hõm, teljesen a mensi napjáig és még akkor is amikor megjön.
aha, hát azt sem értem, hogy miéprt lehet. Mindig ugyanazt a hõmérõt használod? Higanyosat? Mindig ugyanakkor?
A kérdező hozzászólása: Igen mindíg ugyanakkor mérem, még hétvégén is fel kelek ötkor hogy megmérjem. higanyosat használok. A ciklusom második felében 37 vagy a felett van, a mult hónapban 37, 1 volt még akkor reggel is amikor megjött. Ezért adtam fel mert én azt hittem ha fenn van a hõm akkor babás lehetek.
tesztelj egy hét múlva is! Lehet, hogy korai volt! Drukkolok

Ma vagy holnap kellene menstruálnom, de hőmérsékletem még mindig 37 fok körüli (inkább fölötti). Lehet ez is a terhesség jele?

Legjobb válasz: A hõmérsékleted lehet attól is kicsit magasabb, hogy nagyon meleg volt a hetekben és ettõl emelkedik az átlag belsõ maghõmérséklet is.Ha tudod, hogy esély van a terhességre, mert pl nem védekeztetek, akkor vegyél egy terhes tesztet kb 600 Ft és van amelyik a 3 napos terhességet is már kimutatja.De ezek a hõmérsékletes dolgok nem mindig pontosak.Lehet egyszerûen csak a nagy meleg miatt késik pár napot.Ha nagyon stresszelsz akkor tényleg vegyél egy tesztet.

A hõmérsékleted lehet attól is kicsit magasabb, hogy nagyon meleg volt a hetekben és ettõl emelkedik az átlag belsõ maghõmérséklet is.Ha tudod, hogy esély van a terhességre, mert pl nem védekeztetek, akkor vegyél egy terhes tesztet kb 600 Ft és van amelyik a 3 napos terhességet is már kimutatja.De ezek a hõmérsékletes dolgok nem mindig pontosak.Lehet egyszerûen csak a nagy meleg miatt késik pár napot.Ha nagyon stresszelsz akkor tényleg vegyél egy tesztet.

Holnap kellene bevennem a fogamzásgátló tablettát, de csak a tegnap jött meg. Mit csináljak?

Elég sokat késett most, és gyanítom, hogy holnapra be is fejeződne! Szerintetek várjam meg, amíg elmúlik a mensim, vagy vegyem be, mert holnap jár a hét nap! nagyon fontos lenne és nagyon sürgős is!

Legjobb válasz: Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.

Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.
A kérdező hozzászólása: igen, ez már az ötödik levél lesz! Kicsit be is paráztam, mert nem jött meg, csak a tegnap, már tesztet is vettem... Hat hónapos kisfiunk mellé ilyen hamar nem szeretnénk tesót :) Akkor bevegyem? Tényleg van benne realitás, ha délelõtt veszem be, akkor hamarabb jön meg és így fordítva? Akkor így áll be a ciklusom?
Ugyanakkor kell szedni, mintha már elõbb megjött volna. Nem baj, ha szeded és közben még megvan. Mással is megesett már. Semmiképp ne told el a szedést, mert akkor nem véd.
Igen. Gondolj bele, 3 hétig szeded, egy hét a szünet. Így ha pl 8 óra eltéréssel szeded be az egyik hónapban mint a másikban....Az is sokat számít
A kérdező hozzászólása: Ó, sokat segítettetek! Köszi szépen! Nyugodtan fogok aludni! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!