Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de már 3 napja (4 db)

Holnap kellene megkapnom, de már 3 napja erős szúrásokat érzek övön alul, sok folyásom van, a cicim feszül, a szemölcsök körülötte sötétebbek lettek. Terhes lehetek?

CSINÁLTAM TESZTET IGAZ NEM REGGELI VIZELETBÖL,A MÁSODIK CSIKOT INKÁBB SZÜRKE ÁRNYALATNAK NEVEZNÉM.MIT GONDOLTOK?

Legjobb válasz: Ilyen korán még reggeli vizeletbõl sem biztosan mutatható ki a terhesség. Ha késik néhány napot, utána érdemes reggeli vizeletbõl a következõ tesztet csinálni. Ha már most halványan van második csík és babát jelent, addigra nagy eséllyel fog jobban látszani!

Ilyen korán még reggeli vizeletbõl sem biztosan mutatható ki a terhesség. Ha késik néhány napot, utána érdemes reggeli vizeletbõl a következõ tesztet csinálni. Ha már most halványan van második csík és babát jelent, addigra nagy eséllyel fog jobban látszani!

Holnap kellene megjönnie, de már 3 napja úgy fáj a hasam mintha megjönne. A hőm (délután) 36, 9. Tegnapelőtt csináltam egy tesztet, de csak egy csík. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Reggel mérd a hõmérsékletedet ébredés után. A teszt szerintem korai volt, én a mensi napján csináltam és akkor is halványan látszodott a második csik. Légy türelemmel, szoritok!

Szia! Reggel mérd a hõmérsékletedet ébredés után. A teszt szerintem korai volt, én a mensi napján csináltam és akkor is halványan látszodott a második csik. Légy türelemmel, szoritok!
Várj türelmesen.Lehet hogy meg fog jönni.Reggel kell hõmérõzni.Csinálj késõbb tesztet, mert nem mindenkinek mutatja ki hamar hogy pozitív. Sok sikert.
Valószínû, hogy meg fog jönni. Csak akkor tesztelj, ha legalább két napot késik. Felesleges pénzkidobás, és csak stresszeled magad...
Tesztel holnap.akkor már lehet mutatja a 2 csikot, ha babás vagy!

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?

Dienille fogamzásgátlót szedek már több mint 3 hónapja, holnap (kedden) kellene abbahagynom, de egyik nap a keddit is bevettem, így mára maradt az utolsó pirula, tegnap pedig védekezés nélkül voltam együtt a szerelmemmel. Lehet belőle gondom?

Korábban (és még most is) problémáim voltak a menstruációval, nem mindig jött meg időben, stb, erre kaptam még egy gyógyszert, azt is szedem. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.

Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!