Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de már (23 db)

Holnapra kellene ezért már fodrászhoz nem tudok elmenni, hosszú hajból szeretnék valami alkalmi, de nem túl elegáns frizurát. Ötletek?

Nem akarok sima leengedett hajjal menni, de csak valami könnyen elkészíthet?t szeretnék.

Legjobb válasz: Nagyon sürgõs lenne és nincsenek ötleteim!

A kérdező hozzászólása: Nagyon sürgõs lenne és nincsenek ötleteim!
van hajsütõvasad? a hullámos haj szerintem nagyon szép:)
a, mi lett? nekem tetszik: felcsavarni, és féloldalas hosszú kontyba megtûzni. egyszerû és nagyszerû

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?

Holnap kellene, hogy megjöjjön, és már egy hete, legalábbis 5 napja kellene, hogy fájjon a cicim, de semmi. Nem hiszem h terhes lennék, mivel egy hónapja rendesen megjött. Miért nem fáj? Valami gond lehet?

Legutóbb asszem február elején voltam fiúval, de rendesen megjött mindig. Miért lehet ez? Terhes ugye nem vagyok?! Vagy lehetséges h megjöjjön és az x-edik hónapnál marad abba a menstruálás terhesség alatt?

Legjobb válasz: elvileg lehetséges,h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.

elvileg lehetséges, h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.
Én is igy voltam, nem akart megjönni, nagyon féltem, hogy terhes vagyok.Nekem is mar mindig elõtte fájnak a cicijeim, de nem fájtak.Aztan egyszercsak arra keltem fel éjjel, hogy megjött.1, 5 hét után...Nyugi, nem vagy terhes.Várj még egy picit és ha nem jön meg, akkor menyj el dokihoz, lehet csak fel vagy fázva.

Holnap kellene mennem foghúzásra fogszabályzó miatt, de eléggé elbizonytalanodtam. Esetleg akinek volt már fogszabályzója tudna segíteni?

Azt mondta a doki, hogy az egyik felső, és alsó négyest ki kell húzni. Damon fogszabályzóm lesz majd.. A lényeg.. hogy nem fog hézagos lenni? Ettől félek. Felül a szemfogam úgymond ránőtt a másikra, alatta pedig alig van hely, ezért azt mondta a doki, h kihúzza, cserébe a szemfog megmarad. Alul nem látom úgy, h ki kéne, mert ott "csak" csavarodva van az egyik fogam, és enyhe cikkcakkban állnak. De én nem látnám értelmét kihúzatni. Viszont azt már nem tudnám visszacsinálni, nem nő vissza. Szóval akkor most engedjem, és lehet h csúnya lesz később, vagy keressek másik dokit?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan menyj el, a fogszabályzóval majd szépen arréb fogja húzni a fogadat és nem marad majd hézag. Viszont arra számíts, hogy a fogszabályzó éjjel-nappal rajtad lesz és bizony nem kis idõre. Ha ennek ellenére is belemész, akkor már csak kitartás kell, hogy elérd a szép fogsort. A tappancsok levételekor viszont majd vigyázz, hogy ne csiszoljon bele a fogadba a doki, mert nekem néhol kicsit belecsiszolt a fogzománcba és ott szuvasodik kis pötty formájában. Plusz gondolom a 6-os fogaidra rak majd gyûrût, amire erõsíti a fogszabályzót, jobb esetben nem, de ha mégis, akkor ha leszedi azokkal is bajod lehet. Ezeket esetleg nem árt elõre megkérdezned. Sok sikert! :)

Szerintem nyugodtan menyj el, a fogszabályzóval majd szépen arréb fogja húzni a fogadat és nem marad majd hézag. Viszont arra számíts, hogy a fogszabályzó éjjel-nappal rajtad lesz és bizony nem kis idõre. Ha ennek ellenére is belemész, akkor már csak kitartás kell, hogy elérd a szép fogsort. A tappancsok levételekor viszont majd vigyázz, hogy ne csiszoljon bele a fogadba a doki, mert nekem néhol kicsit belecsiszolt a fogzománcba és ott szuvasodik kis pötty formájában. Plusz gondolom a 6-os fogaidra rak majd gyûrût, amire erõsíti a fogszabályzót, jobb esetben nem, de ha mégis, akkor ha leszedi azokkal is bajod lehet. Ezeket esetleg nem árt elõre megkérdezned. Sok sikert! :)
Érdemes belemenni mert ha egymáson vannak a fogaid, késõbb elkezdhetnek romlani emiatt.
Nekem anno a két felsõ 4-est húzták, kb fél év alatt eltûnt a foghiány.

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

Holnap kellene tesztelnem (lombik 14. nap), de ma csináltunk egyet a párommal, ez már nem lehet a stimuláció után a szervezetben maradt hcg eredménye a teszten ugye?

szóval pozitív, de elég rossz képet sikerült készítenem

Legjobb válasz: Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :)))

Vam még a szuriból is hcg ilyenkor a szervezetedben, de ez tuti pozitív anyukám!!! Nagyon gratulálok!!! :) ))
Gratula! Kellemes pocakosodást! :)
Terhes vagyok, sírok mindenen, a Te képedet is megkönnyeztem..! :-) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Kaposvárra járunk. Nemtom miért 3 hét, de mondták, hogy akkor menjek bármikor és akkor metudjuk a tutit. Elég sok mindent szedek. DE az utro helyett crinone-t kapok ilyen hüvelygél.
Ez pozitív. Gratulálok. Nekem is ilyen volt beültetés után 10 nappal, de nekem azt mondta az orvos, hogy beültetés utáni 14 napon menjek vérvételre nem is kellett idõpont sem. Fél nyolcra mentem levették a vért majd 1 órára hívtak vissza az orvoshoz, addig csak paráztam, hogy vajon tényleg jó-e a teszt. Egyébként jó soká kaptál idõpontot, nem kell gyógyszert szedned, utrót vagy hüvelykúpot?
Gondolom, a bp-i Kaália. egyszer mi is próbálkoztunk ott Kováts Tímea doktornõnél.
A kérdező hozzászólása: A Káliba járunk. Nemtom miért, talán a biztosra mennek.
Gratulálok! Nekem jövõ héten lesz a érvétel ugyanezen okból, remélem én is így örülök majd. :D
A lombikot feladtam, ugyanis lett egy gyönyörûséges szép kisfiam :) ))))) Tényleg érdekes ez a 3 hét, hogyhogy ilyen késõn hívnak vissza? Nem is hallottam még ilyet. Megkérdezhetem, hova jársz?
A kérdező hozzászólása: NEm megyünk holnap. Képzeld a harmadik hétre kaptunk idõpontot. Szept. 1. Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem jött össze, de nem adtátok fel ugye?
Megértelek! 5 évig lombikoztam, és végig egy ilyen tesztre vártam (sikertelenül). (1. válaszoló) Holnap akkor mentek a dokihoz? Megírod, hogy mi volt? Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! JUHUJJJJJJ 4 éve várok erre :D
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Én is gratulálok!!!! Én is hamar elpityergem magam, fõleg ha ilyen babákkal kapcsolatos könyveket olvasok képeket nézek stb.
Sajnos ez már a mensi jele! Sajnálom! Én is így jártam a múlt hónapban! :(
Sajnos ez már a mensi!
Én is :-(

Segítség! Holnapra kellene beadni egy fogalmazást nyelvtanból de nekem nincs kész és már nincs időm megcsinálni! Milyen jó kifogásokat tudtok?

Legjobb válasz: Ott az egész éjszaka... Én egy nap alatt 8 órán át követtem/figyeltem leendõ kollégáim munka közben. Visszamentem a koliba, kajáltam, aludtam 4 órát. Kb este 10-kor ültem neki a másnapi beadandónak és 24 000 karaktert írtam cirka 9 oldal wordben nem széthúzva... Jah és 5-t kaptam :P Nah most te gimis vagy, szóval egy fogalmazáshoz még egy este se kell. Anno volt pár amit a 15 perces szünetben írtam meg... Ne kifogásokat keress, hanem csináld meg, még ha összecsapott az is jobb mint a semmi. Jah és máskor kezdj neki hamarabb, és akkor már nyugodtan netezhetsz/tvzhetsz és nem kell a fogalmazással izgatnod magad...

Ott az egész éjszaka... Én egy nap alatt 8 órán át követtem/figyeltem leendõ kollégáim munka közben. Visszamentem a koliba, kajáltam, aludtam 4 órát. Kb este 10-kor ültem neki a másnapi beadandónak és 24 000 karaktert írtam cirka 9 oldal wordben nem széthúzva... Jah és 5-t kaptam :P Nah most te gimis vagy, szóval egy fogalmazáshoz még egy este se kell. Anno volt pár amit a 15 perces szünetben írtam meg... Ne kifogásokat keress, hanem csináld meg, még ha összecsapott az is jobb mint a semmi. Jah és máskor kezdj neki hamarabb, és akkor már nyugodtan netezhetsz/tvzhetsz és nem kell a fogalmazással izgatnod magad...
fialt a koca:DD
Elmondhatnád mondjuk az igazi okot, amiért nem csináltad meg.

Holnap du kellene Uh-Ra mennem, de már napok óta feszít az alhasam és most már minden lépésnél érzem, hogy vmi nem oké. Mit csináljak? Menjek el dokihoz még ma?

3*1 Clostit szedtem, ami tegnap fogyott el. Attól félek, hogy túlstimulálás lett a vége a sok Clostinak!!

Legjobb válasz: Clostit az 5. naptól szedtem 5 napon át, tehát ma vagyok a 10. napon.

A kérdező hozzászólása: Clostit az 5. naptól szedtem 5 napon át, tehát ma vagyok a 10. napon.
Hát a 3 az tényleg sok. De reméljük hogy szép nagy peték érnek, nem pedig ciszta! Hát ha annyira elviselhetlen az érzés akkor hívd fel a dokid, hogy megnyugtasson.

Holnap kellene megkapnom, de már 3 napja erős szúrásokat érzek övön alul, sok folyásom van, a cicim feszül, a szemölcsök körülötte sötétebbek lettek. Terhes lehetek?

CSINÁLTAM TESZTET IGAZ NEM REGGELI VIZELETBÖL,A MÁSODIK CSIKOT INKÁBB SZÜRKE ÁRNYALATNAK NEVEZNÉM.MIT GONDOLTOK?

Legjobb válasz: Ilyen korán még reggeli vizeletbõl sem biztosan mutatható ki a terhesség. Ha késik néhány napot, utána érdemes reggeli vizeletbõl a következõ tesztet csinálni. Ha már most halványan van második csík és babát jelent, addigra nagy eséllyel fog jobban látszani!

Ilyen korán még reggeli vizeletbõl sem biztosan mutatható ki a terhesség. Ha késik néhány napot, utána érdemes reggeli vizeletbõl a következõ tesztet csinálni. Ha már most halványan van második csík és babát jelent, addigra nagy eséllyel fog jobban látszani!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!