Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene de a (75 db)

Holnapra kellene vinnem a suliba egy idézetet amit magyar költő írt és 2-3 soros, de semmi ötletem. Ajánlanátok nekem?

Teljesen mindegy ,hogy mir?l szól..teljesen elvesztem..:/

Legjobb válasz: Szentnek nevezik a koronát, mert a legszentebbnek gondolatát köték hozzája: gondolatát a szabad nemzet egy testbe foglalásának, gondolatát az egyesült néperõnek, mely ne csak idegen bitorló, de egyes honfiak féktelensége s hatalomvágya ellen is bonthatatlan gátat emeljen.

Szentnek nevezik a koronát, mert a legszentebbnek gondolatát köték hozzája: gondolatát a szabad nemzet egy testbe foglalásának, gondolatát az egyesült néperõnek, mely ne csak idegen bitorló, de egyes honfiak féktelensége s hatalomvágya ellen is bonthatatlan gátat emeljen.
''Mindig elvágyik s nem menekülhet, Magyar vágyakkal, melyek elülnek S fölhorgadnak megint.'' "Itt van az õsz, itt van ujra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem." "Hány csepp van az óceánban? Hány csillag az égen? Az emberiség fejin hány hajszál van? S hány gonoszság szivében? "
Mindenki, aki magyarnak született, s így akarva, nem akarva vállalja szenvedésünket, kárpótlást kap azáltal, hogy Arany Jánost eredetiben olvashatja. Péterfy Jenõ Ettõl a magyar tanárod összepisili magát a gyönyörûségtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Ma vagy holnap kellene megjönnie a mensinek. De nem érezm h megakar jönni. Mitől lehet ez?

Tablettával védekezünk és midnig beveszem. Miért van az h nem érzem h mefog jönni? A hét elején egy picit feszült a mellem meg fájt.

Legjobb válasz: Én mindig csak egy héttel elõtte érzem a görcsölést meg a mellfájást, de az elõtte lévõ napokon semmit, és úgy jön meg, és utána szoktam még görcsölgetni. Szóval ne aggódj! :) Ne idegeskedj, mert az csak késlelteti!

Én mindig csak egy héttel elõtte érzem a görcsölést meg a mellfájást, de az elõtte lévõ napokon semmit, és úgy jön meg, és utána szoktam még görcsölgetni. Szóval ne aggódj! :) Ne idegeskedj, mert az csak késlelteti!
Ne aggódj, tabletta mellett az én mensim is mindig kopogtatás nélkül állít be, pedig mindig azt hiszem hogy már nem is fog megjönni.:) A tablettaszedés elõtt mindig egy héttel elõre megéreztem hogy meg fog jönni ezért nekem is nagyon furcsa volt. Ez normális, a gyógyszer megszüntetheti a premenstruális tüneteket hiszen ilyenkor tulajdonképpen nem is menstruálsz csak megvonásos vérzésed van.
A kérdező hozzászólása: Akkor aggodalomra semmi ok?
szerintem sincs semmi ok aggodalomra. ne aggódj mert csak késni fog emiatt és csupa rossz dologra fogsz gondolni. tuti megjön nemsokára:)

Holnap kellene bevennem a fogamzásgátló tablettát, de csak a tegnap jött meg. Mit csináljak?

Elég sokat késett most, és gyanítom, hogy holnapra be is fejeződne! Szerintetek várjam meg, amíg elmúlik a mensim, vagy vegyem be, mert holnap jár a hét nap! nagyon fontos lenne és nagyon sürgős is!

Legjobb válasz: Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.

Már korábban is szedte? Nem kell elmúlnia a mensidnek az új levél elkezdéséig! 7 nap szünetet kell tartani, aztán újra szedni.
A kérdező hozzászólása: igen, ez már az ötödik levél lesz! Kicsit be is paráztam, mert nem jött meg, csak a tegnap, már tesztet is vettem... Hat hónapos kisfiunk mellé ilyen hamar nem szeretnénk tesót :) Akkor bevegyem? Tényleg van benne realitás, ha délelõtt veszem be, akkor hamarabb jön meg és így fordítva? Akkor így áll be a ciklusom?
Ugyanakkor kell szedni, mintha már elõbb megjött volna. Nem baj, ha szeded és közben még megvan. Mással is megesett már. Semmiképp ne told el a szedést, mert akkor nem véd.
Igen. Gondolj bele, 3 hétig szeded, egy hét a szünet. Így ha pl 8 óra eltéréssel szeded be az egyik hónapban mint a másikban....Az is sokat számít
A kérdező hozzászólása: Ó, sokat segítettetek! Köszi szépen! Nyugodtan fogok aludni! :)

Meg nem jott meg (holnap kellene de rendszertelen) de ha nov. 8-an voltam a parommal es az utolso menszim okt. 27-tol nov. 2-ig volt akkor hany hetes terhes lehetek? Hogy kell kiszamolni?

Legjobb válasz: A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?

Holnap kellene, hogy megjöjjön, és már egy hete, legalábbis 5 napja kellene, hogy fájjon a cicim, de semmi. Nem hiszem h terhes lennék, mivel egy hónapja rendesen megjött. Miért nem fáj? Valami gond lehet?

Legutóbb asszem február elején voltam fiúval, de rendesen megjött mindig. Miért lehet ez? Terhes ugye nem vagyok?! Vagy lehetséges h megjöjjön és az x-edik hónapnál marad abba a menstruálás terhesség alatt?

Legjobb válasz: elvileg lehetséges,h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.

elvileg lehetséges, h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.
Én is igy voltam, nem akart megjönni, nagyon féltem, hogy terhes vagyok.Nekem is mar mindig elõtte fájnak a cicijeim, de nem fájtak.Aztan egyszercsak arra keltem fel éjjel, hogy megjött.1, 5 hét után...Nyugi, nem vagy terhes.Várj még egy picit és ha nem jön meg, akkor menyj el dokihoz, lehet csak fel vagy fázva.
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Holnap kellene hogy utalják a fizumat, de holnap van elseje, számíthatok rá hogy akkor ma küldik a fizumat?

Legjobb válasz: Nekünk ma utalták, pedig 3.-ára szokták, én közalkalmazott vagyok.

Nekünk ma utalták, pedig 3.-ára szokták, én közalkalmazott vagyok.
Negyedikén fogják utalni.
Ha ilyen pontosan fizetnek, gondlom multi cég. A multi cégek a kiszámított bért egy cd-re kiírva juttatják el a banknak ahol ök beállítják az utalást egy bizonyos idöpontra. Ha ez 1-e akkor a bank azt lekönyveli a céges bankszámláról 1-én de ha ünnep miatt nincs utalás a banknál késhet pár napot. Szóval szerintem hétfön már rajta lesz a számlán, de nem hinném hogy ma elutalnák azt.
Szerintem tesztelj, lehetsz babás!Drukkolok!
Akkor te tudod a választ a legjobban, tesztelj!
Ezeket honnan tudod, hogy a méhszáj fent van, zárt és kemény? A méhszáj nem alapból zárt?
A kérdező hozzászólása: A kõkemény méhszáj jót jelent?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem alapból zárt. Menzikor és ovulációkor nyitott egy kicsit.És puha. Legalábbis nekem mindig az volt. Honnan tudom? Elérem:D
A kérdező hozzászólása: Ma ellõttem egyet...Most este...eléggé negatívos:(
Fel a fejjel, majd legközelebb!
ne keseredj el, lehet korai volt a teszt, ha nem jön meg csinálj pár nap mulva.. irj majd mi lett várom szurkolok.

Normális, hogy holnap kellene megjönnie, mai hőm 37 és a méhszájam magasan van de nyitott?

Legjobb válasz: igen.holnapra valószínûleg leesik a hõd és megjön a menstruációd.

igen.holnapra valószínûleg leesik a hõd és megjön a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: de ezt nem értem, miért van magasan a méhszájam még ilyenkor?
Ez így normális, nyugi!:)
normális. bármi lehet. mensire is ugyanannyi az esély, mint babára. tapasztalat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!