Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene a (210 db)

Valaki segítene, holnapra kellene a megoldáás?

Szóval,ha jó id? van,és mondjuk nem fekete vagy sötét póló van rajtam,úgy meg tudok izzadni,hogy ott a folt. Szeretném eltüntetni. Vagy hogy egyááltalán ne is kerüljön oda. Mivel lehetne megel?zni? Többször fujkáljam magam az izzadásgátlóval? Vagy milyen parktikát tudtok? Tök cikinek érzem,és szerintem az is.

Legjobb válasz: Epilálj. Ha nincs szõr, kevésbé izzadsz. Ne legyen rajtad sok ruha, és legyen egy jó deód.

Epilálj. Ha nincs szõr, kevésbé izzadsz. Ne legyen rajtad sok ruha, és legyen egy jó deód.
szerintem a golyósok jobbak :) Meg ahogy az elõzõ mondta, epilálás. Ami nekem nagyon bevált, a narancssárga adidas. (Volt h napon dolgoztam. mindenemen folyt a víz, kiv a hónaljamon.
A kérdező hozzászólása: Egyszer próbáltam epilálni, de iszonyat fájt. Amúgy van ott néhány picike szemölcs, vagy nem is tudom. Azoknak nem esik majd bajuk, ha epilálom?
A kozmetikus egy perc alatt legyantázza.Negyed annyira sem fáj, mintha epilálnád.És sokáig sima marad.
ha érzed hogy picit izzadnál kis hintõpor a hónod alá.A barátnõmnek bejött.
Van egy szer Solutio Antisudorica a neve, gyógyszertárban lehet kapni és csak pár száz forint. Talán még ha most leszaladsz, tudsz is venni. Este kell a hónaljadra kenni, és a hatás garantált. Abszolút meggátolja az izzadást, csak hosszú távon nem egészséges, de ezt majd olvasd el a betegtájékoztatóján. Nekem bevált!
milyen anyagú zakóról van szó?
A kérdező hozzászólása: poliészter-viszkóz
Akkor igen, de tartsd be mindenképp a bevarrt mosási útmutató jelzéseit! Elképzelhetõ, hogy nagyon gyûrött lesz a végeredmény, én a helyedben nem centrifugáznék, csak kivenném, finoman kézzel kicsavarnám - de ha tudsz a szabadban teregetni, akkor a legjobb az volna, ha kézzel sem csavarnád, csak kitennéd vállfára téve, és csak hagynád, hogy kicsöpögjön belõle kiakasztva a víz.
A kérdező hozzászólása: nincs benne útmutató!!
A kérdező hozzászólása: ja megvan közben
A kérdező hozzászólása: és nem szabd vízben mosni...

Jól tudom hogy a napközbeni hőmérőzés felesleges? Van az is megfelel? Mert ha igen holnap kellene a beágyazod ásnak történnie s a jelen hőm 37.2

Legjobb válasz: a napközbeni igen felesleges azért mert a mozgás és a tevékenységek befolyásolják . reggel ébredés után még felkelés elött. amúgy szép magas!! szvl ha nem vagy beteg épp akkor jó a hõd! drukk!! bújjatok össze amikor lehet !

a napközbeni igen felesleges azért mert a mozgás és a tevékenységek befolyásolják . reggel ébredés után még felkelés elött. amúgy szép magas!! szvl ha nem vagy beteg épp akkor jó a hõd! drukk!! bújjatok össze amikor lehet !
A kérdező hozzászólása: kiderül holnap reggel rámérek
A kérdező hozzászólása: ez nyelv alatti hõ
ok. csak ügyesen! nyelv alatt v. hüvelyben mindegy. egy helyen kell mindig és egy adott idõben . úgy ad pontos értéket csak akkor mérvadó .

Melyik tesztnek kellene hinnem? Holnap kellene nem megjönnie.Tegnap a Medilab teszt halvány kétcsíkos lett..

Kezdtem örülni,ma vettem egy lilyt amin csak egy nagyon nagyon halvány második csík van,inkább csak szellem csík.Ilyenem már volt többször lilyvel és mindig megjött utána,úgyhogy ezt negatívnak értékelem.Tudom,mindenki azt fogja mondani,hogy várjak még pár napot,de már nagyon régóta szeretnék babát és volt már 2 vetélésem is.

Legjobb válasz: Akkor holnap, reggeli vizeletbõl tesztelj egy alacsony érzékenységûvel pl. Cluerblu-val. Drága, de megéri!

Akkor holnap, reggeli vizeletbõl tesztelj egy alacsony érzékenységûvel pl. Cluerblu-val. Drága, de megéri!
szerintem is, holnap reggel egy harmadik félével, de akár kettõvel is tesztelj, jutt annyi pisi, h mindkettõre elég legyen! szurkolok neked h pozitiv legyen és 36 hét mulva egészséges babának adj életet! (azért 36, mert már kb 4 hetes vagy)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna a mai is negatív.De még nem jött meg....várok pár napot aztán kiderül.
nekem is halvány csík volt a MEdilabon és van egy 8 hós kisfiunk. minden jót. ja még a Gravi HCG teszt is nagyon jó.
én nem tudok olyanról, hogy 1 napot sikeresen el lehet tolni közvetlen vérzés elõtt. csak reménykedni tudsz.
A kérdező hozzászólása: Csak egy délelõtt kéne. Igazából csak 3 óra.

Mikor teszteljek holnap kellene megbetegednem nagyon szeretnék kisbabát és gabriel tesztet vetem. Már 3napja Fáj a hasam alja mintha megakarna jőnni, volt hányingerem volt fehér folyásom kicsit. Holnap kimutathat e valamit ha az vagyok vagy nem?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)

Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)
Mit jelent nálad az a szó h "megbetegedtem"? 1.-megjött? 2.-vagy belebetegedtél abba, hogy negatív lett a teszt? Neh keseredj el, örülj, hogy neked már van egy kisfiad!-másnak semmije nincsen és évekig próbálkozik! Amúgy meg a 9 hónap az elõzõ terhességednél egyáltalán nem hosszú idõ!!!
Ha beteg vagy, vegyél be gyógyszert. A menstruáció NEM betegség, hanem a nõiséged velejárója!
A kérdező hozzászólása: Megbetegedtem sajnos ma reggel.szomorú vagyok.25éves vagyok van már egy 1.5 éves kisfiam aki 9hónap probálkozás után jõtt.
ne betegedj meg:S hiszen ez csak a nemvártad elsõ napja. Addig ameddig nem jön meg a mensid, minden egyes nap egy újabb remény!!! Lehet késõbb volt a peteérésed, nem középidõben, és azt még a teszt nem mutatja ki. Amúgy mióta próbálkoztok? Mennyi idõs vagy? KITARTÁS!!! én is azt teszem:)
A kérdező hozzászólása: Hát a teszt ma reggel neagtiv lett és megis betegedtem.szomorú vagyok
Megbetegedned???:) Ne betegedj meg semmikor sem ha nem muszáj! Tesztelhetsz most is ha nagyon türelmetlen vagy!De a biztosabb eredményért ráérsz a hétvégéig is! Ird majd meg az eredményt ok?
Várj még egy pár napot, ha bírsz!
A kérdező hozzászólása: hát én sem merek még nemtudom, mit csináljak
Nekem is holnap-holnaputánra nem kellene megjönnie. Én nem merek még tesztelni mert félek a csalódástól:S Szerintem vagy szombat reggel vagy vasárnap fogok leghamarabb tesztelni....
......mármint próbálkozás szempontjából!

Holnap kellene megjönnie, ma vizes elég bő folyásom volt, a mellem nagyon fáj! Babát szeretnénk, szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm

Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát már van egy kisfiúnk, most 8 hónapja próbálkozunk, minden hónapban....talán most...aztán mégse.
A vizes folyás nálam mindig a menszeszt jelzi, remélem nálad nem
Mi újság? Megjött?

Sürgős! Mi annak a programnak a neve, amivel lehet programot csinálni? Valami tigris van a képen, vagy valami ilyesmi. Nagyon fontos, holnapra kellene.

Előre köszi a segítséget.

Legjobb válasz: A program kell holnapra v. programot kell ebben a programban holnapra? Utóbbi 99%, hogy lehetetlen. A program talán a FoxPro?

A program kell holnapra v. programot kell ebben a programban holnapra? Utóbbi 99%, hogy lehetetlen. A program talán a FoxPro?
LoL, biztos menni fog... :D
Bocsi gepárd nem leopárd.
Ez lenne? http://www.lazarus.freepascal.org/splash_logo.png Mondjuk ez leopárd. Valószínû ez lesz, ezt szokták használni iskolába, régen a delphi-t használták, ezt váltja fel a lazarus (delphi klón) mert ez ingyenes mindenki számára.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam ott órán amikor a programozast vették..ezért nem tudtam mirõl van szó és az egyik osztálytársam `magyarázta' el. És köszönöm a normálisak hozzászólását.
am nem gepárd mert akkor free pascal
majd írd meg, hánya lett :D
Lol, a leopárd közelebb van a tigrishez, mint a róka, sokkal jobb tipp! :D
Erõs tippem, hogy a Lazarus-ra gondolsz.
Az kemény lesz, ha arról sincs fogalmad, hogy mit használtok!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy holnap írunk, vagyis gyakorlatból..és fontos lenne tudnom a nevét, mert leszeretném tölteni. Így értettem.
A kérdező hozzászólása: Igen, a lazarus az..Köszi a segítséget a normálisabbaknak. A többinek meg üzenném, hogy ti biztosan tökéletesen tudtok mindent:)

Holnap kellene, hogy megjöjjön, és már egy hete, legalábbis 5 napja kellene, hogy fájjon a cicim, de semmi. Nem hiszem h terhes lennék, mivel egy hónapja rendesen megjött. Miért nem fáj? Valami gond lehet?

Legutóbb asszem február elején voltam fiúval, de rendesen megjött mindig. Miért lehet ez? Terhes ugye nem vagyok?! Vagy lehetséges h megjöjjön és az x-edik hónapnál marad abba a menstruálás terhesség alatt?

Legjobb válasz: elvileg lehetséges,h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.

elvileg lehetséges, h terhes vagy és közben megjött. De szerintem nem vagy az! Biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.
Én is igy voltam, nem akart megjönni, nagyon féltem, hogy terhes vagyok.Nekem is mar mindig elõtte fájnak a cicijeim, de nem fájtak.Aztan egyszercsak arra keltem fel éjjel, hogy megjött.1, 5 hét után...Nyugi, nem vagy terhes.Várj még egy picit és ha nem jön meg, akkor menyj el dokihoz, lehet csak fel vagy fázva.

Holnap kellene megjönnie, 3 napja mensi szerű görcs, ilyenkor már barnázni legalább szoktam de ennyivel előtte sosem szokott fájni a hasam, volt erős mell fájdalmam de az mára megszűnt, egy csepp vér se, se barnázás nincs, mi lehet ez?

Ja és csináltam tegnap tesztet (3 nappal a mensi ideje előtt) negatív lett, lehetek ettől még terhes?

Legjobb válasz: Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.

Milyen érzékenységû volt a teszt? 10essel tesztelj egyet holnap és holnapután reggel ;) Lehet terhesség, de lehet, hogy más miatt nem barnázol elõtte.50-50.
Hát igen, ez most gyanús, drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Van esély babára!
Nálam már minden elõfordult, simán késett 5-6 sõt 18 napot is, úgyhogy én már nem adok a nemvárt napra. Lehet, hogy most neked is késik 3-4 napot csak úgy és majd holnaptól kezdõdik a barnázás stb...
nekem ugyanez volt múlthónapba és megjött :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég jó fajta volt a teszt, de hátha még korai volt, pontosan tudom mikor akcióztunk az után 8-9-10-12 nappal lehetett a teszt napja-ez talán még korai....a hasfájás olyan idegesítõ nem erõs csak idõközönként tompa görcs mintha mindjárt megjönne, meg néha egy egy pillanatra a hányinger is rámtör....szerintetek? Lehet ez vmi betegség tünete is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!