Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Reggel tesztelhetek már (2 db)

Holnap kellene megjönnie. Reggel tesztelhetek már? Vagy várjak még?

Múlt héten 3 napon keresztül (PÉ után kb 7-8 nappal) csak 1-2 csepp vér volt, és barnázás. Eddig semmi probléma nem volt a mensimmel ,mindig id?ben megjött. És több mint egy hete a mellem nagyon érzékeny. Lehet hogy sikerült végre? Leghamarabb mikor tesztelhetek hogy biztos legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Szia!Clerbluval már tesztelhetsz szerintem!Már négy nappal a menstruáció elött kimutatja...Sok sikert!!!

Szia!Clerbluval már tesztelhetsz szerintem!Már négy nappal a menstruáció elött kimutatja...Sok sikert!!!
Szia! Szerintem probald meg es ha nem sikerul se keseredj el var 1-2 napot es probald meg ujra!!!!!Sok sikert!!!!

Most kellene, hogy megjöjjön a menzim. Néha-néha fájdogál a hasam, de semmi más tünetem nincs. 21-22. napon volt pici barnázásom, majd a 24.25-ik napon is. Jelezhetett ez beágyazódást? Holnap már tesztelhetnék reggel?

Legjobb válasz: Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!

Tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja még a terhességet, ezért ne keseredj el. Ha negtív lesz a teszt, de továbbra sem jön meg a mensid, akkor 3-4 nap múlva tesztelj újra. Szurkolok!
Szia!Ha ma kellett volna(nem)megjönnie akkor még várj inkább.A beágyazodás járhat barnázással!És akkor reméljük sikerült!Nekem 19-én nem jött meg csak barnáztam 5napig, pénteken még negativ volt a teszt, de remélem holnap már 2csikos lesz:) ))Sok sikert!Kitartást!
szerintem tesztelhetsz! majd ird meg hogy mi lett.
Elképzelhetõ, hogy ott a babó a pocidban, de még nem biztos, hogy a teszt kimutatja. Inkább várj még egy kicsit. Nekem csak majdnem 6 hetes terhességet mutatott ki, pedig jó fajtát használtam. Addig meg ettem a kefét, hogy akkor most mi van. Sok sikert!
Szia! Nekem is volt barnázásom a 20-21. napon és a 31. napon a tesztem pozitiv lett. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!