Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Reggel (24 db)

Szerintem tesztelj, lehetsz babás!Drukkolok!
Akkor te tudod a választ a legjobban, tesztelj!
Ezeket honnan tudod, hogy a méhszáj fent van, zárt és kemény? A méhszáj nem alapból zárt?
A kérdező hozzászólása: A kõkemény méhszáj jót jelent?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem alapból zárt. Menzikor és ovulációkor nyitott egy kicsit.És puha. Legalábbis nekem mindig az volt. Honnan tudom? Elérem:D
A kérdező hozzászólása: Ma ellõttem egyet...Most este...eléggé negatívos:(
Fel a fejjel, majd legközelebb!
ne keseredj el, lehet korai volt a teszt, ha nem jön meg csinálj pár nap mulva.. irj majd mi lett várom szurkolok.

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.
Szerintem is mensi sajnos... Kicsit magasabbnak kellene lennie a hõdnek, mégha rendszertelenül ébredsz is.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg meg fog jönni. A hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem, mert több mûszakban dolgozok, nem lenne értelme. Kíváncsiságból megmértem tegnapelõtt reggel(25cn.)36, 7, tegnap:36, 9, ma 36, 7. Szerintem ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni, csak gondoltam megírom.
igen valsz.mensi lesz

Ha csak a mellbimbom érzékeny és fáj ha hozzáérek akkor ez csak menstruácios tünet? Mert itt az olvastam hogy terhesség alatt az egész mell megduzzad és fájhat? ! Amugy ma-holnap kellene nem megjönnie csak e miatt aggodom kicsit, reggel tesztelek

Legjobb válasz: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba,tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk,elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba, tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk, elõre is köszi
szia. erre tényleg ne alapozz. én az elsõ babámmal enyhe mellbimbóérzékenységet tapasztaltam, sose fájt a mellem terhesség alatt, ettõl függetlenül szuperül ment a szoptatás. Ma viszont detto hasonló tünetek és megjött a mensim :-(, reménykedtem hogy baba van újra. egy tezst többet mond.
nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem és nem is duzzadt meg terhesség alatt szal alkati dolog de biztos van olyan akinek még fáj is
Ugyan úgy fájt az egész mellem mint mielõtt meg kellett jönnie, csak nem jött meg. Semmilyen tünet nem utalt arra hogy terhes vagyok. De sztem itt ahány válasz annyi féle lesz, mivel ez nagyon alkati dolog. Ebbõl nem lehet terhességre következtetni, de kizárni sem lehet azt persze. Drukkolok Neked, tünetekre pedig nem szabad alapozni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tesztelni reggel fogok elsõ pisibõl, nem akartam ma megcsinálni mert akkor bennem lett volna hogy mi van ha azért negativ mert nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, szoval majd holnap kiderül!
A kérdező hozzászólása: teszteltem, babás vagyok :) és iszonyatosan boldog!!!!
Jajjjjj nagy GRATUUUULLLAAAA!!!!! Boldog babavárást és könnyû szülést :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Szerintetek? Holnap kellene megjönnie, hőm ma reggel 37. 0, és már 13 napja 37 fölötti.

Reggel, amikor a szokásos módon h?mérés után kikeltem az ágyból, irtó nagy hányingerem lett, mentem is a mosdóba, nagyon sokára múlt csak el...csak öklendeztem. Párom nyitott ablakot, nagyon megijedt....kés?bb elmúlt....Lehet ez terhesség vajon?

Legjobb válasz: A tünetek alapján lehet!

A tünetek alapján lehet!
és még mindig nem akarsz tesztelni???
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg fog jönni, reggel, amikor mosdóban voltam, rózsaszínes dolgot tapasztaltam...és a hasam is egyre jobban fáj...nem tudom!
Megjött a mensid? Én mára nem várom, eddíg még nincs is semmi jele. Reggeli hõm 37, 0 volt. Nekem ma két hete volt inszeminációm.
A kérdező hozzászólása: Nem még, enyhült a hasfájásom is...hõm nem esett le. A te hõd biztató!! Drukkolok nagyon!! :) Érzel valami tünetet?
Nem élem még magam nagyon bele a dolgokba, mert általában peteéréstõl számított 15. napon szokott megjönni és az csak holnap lesz. Kicsit puffadok, de mensi elõtt is szoktam, meg fáj a mellem, de az is szokott menses elõtt. Holnap reggel tesztelek, ha addíg nem jön meg. Majd megírom az eredményt.
Utolsó vagyok. Nem teszteltem tegnap, mert reggel esett 0, 3 fokot a hõm. Sajnos este meg is jött a mensim, ugyhogy megint nem sikerült az inszemináció. Jövõ hónapban laparoszkópia. Neked megjött végül?
Kedves Kérdezõ, mi újság baba terén????:D
A kérdező hozzászólása: Megjött....de nem fájt a hasam, és nem is volt sok, összesen egy nap....utána már csak pecsételés....nem értem! Ja, és a hõm azóta sem esett 37 alá. Nem tudom, mi lehet, de szerintem nem baba, mert teljesen megkönnyebbültem, mellem nem fáj, hasam sem....vagy mégis az lenne? Mit gondoltok?Mit jelezhet, ha fent marad a hõ vajon? Sajnálom, hogy neked is megjött....azért ne add fel! Találj valami elfoglaltságot, ami eltereli a figyelmedet, hátha, nem koncentrálsz annyira, akkor minden rendbe jön!Legyél pozitív, vagyis próbálj az lenni, a babák a kiegyensúlyozottságot szeretik....! Én is ezzel próbálkozom, és jön, ha jönni szeretne hozzánk!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli hõm 37.2, viszont a mellfájdalom elmúlt, már csak a mellbimbóm érzékeny....és tegnap óta néha fáj a hasam is....lehet, meg fog jönni? Várok még. Szerintetek? Reggeli hányinger megvolt, bár enyhébb, mint tegnap.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm! Akkor, tudod, mit érzek....én is nagyon sajnálom :( Kitartást!
Ha holnap reggel is marad a hõd, akkor tuti terhes vagy. Nekem mindig a menyi napján esett le a hõm...
Nekem is volt már így és késve megjött. a hõm pedig akkor esett le a 31. nap reggel 1 órával mielött megjött hirtelen leesett. pedig 27 28 napnál sose volt hosszabb ciklusom de azért drukkolok neked.
szia nekem 6 nap késés után jött meg úgy hogy középidõtöl 36, 9 volt a hõm végig leesett tegnap 36, 2 re és megisjött most meg visszament
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint még bármi lehet....várakozom, aztán majd kiderül! Egyénként azóta sem vagyok túl jól gyomorilag...
A kérdező hozzászólása: Egyébként, bocsi!
Miért nem teszteltél? Gratulálok:D
A kérdező hozzászólása: Gondolod, van mihez...? Örülnék nagyon, de nem merem elbízni magam. Szeptemberben volt egy missed ab.om, és nagyon tartok az egésztõl....a másik, hogy akkor este volt a hányingeres idõszakom, és nem volt ilyen erõs, inkább, csak émelygésnek mondható.Ez most más, teljesen. Azért köszönöm! :) Kicsit még türelmes leszek.
Sajnálom:-( Nekem két hete volt. Nagyon drukkolok, és remélem még bõ 8 hónapig ott marad a hõd!!! Majd írj, hogy mi lett légyszíves!
A kérdező hozzászólása: Ja, elfelejtettem megköszönni az érdeklõdést! :) Köszönöm!

Holnap kellene szülnöm de semmi jele hogy beindulna. Habár reggel a betétem át volt ázva és távozott belőlem zselészerű anyag. Az a nyákdugó lehetett?

Azóta azonban semmi. Lehet hogy a magzatvíz szivárog? Az szivároghat több napig is?

Legjobb válasz: Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.

Patikai lakmuszpapír kimutatja a mvizet.Beszélj a dokiddal vagy menj be 1 vizsgálatra.
Szia! szivároghat a magzatvíz és valószínû a nyákdugó távozhatott. Innentõl kezdve bármikor megindulhat a szülés. Gondolom Te is mindennap fogsz menni az orvosodhoz, Nst-re ( legalábbis én járok)Mond el neki mit tapasztaltál. Gyors, könnyû szülést, jó egészséget nektek:)
Inkább nézzenek "hülyének" minthogy baja legyen a babának. Ne izgulj énis túlhordtam, de azért jobb a óvatosság!!!!
Akkor ha nincs doki, menj be a kórházba, vizsgáljanak!
A kérdező hozzászólása: Nincs dokim, majd holnap veszek olyan papírt.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elkapkodni mert mi van ha csak izzadás volt. Hülyének néznek.
Hát lehet hogy már a babád is megvan:) Gratulálunk!

Holnap kellene megjönnie. Reggel tesztelhetek már? Vagy várjak még?

Múlt héten 3 napon keresztül (PÉ után kb 7-8 nappal) csak 1-2 csepp vér volt, és barnázás. Eddig semmi probléma nem volt a mensimmel ,mindig id?ben megjött. És több mint egy hete a mellem nagyon érzékeny. Lehet hogy sikerült végre? Leghamarabb mikor tesztelhetek hogy biztos legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Szia!Clerbluval már tesztelhetsz szerintem!Már négy nappal a menstruáció elött kimutatja...Sok sikert!!!

Szia!Clerbluval már tesztelhetsz szerintem!Már négy nappal a menstruáció elött kimutatja...Sok sikert!!!
Szia! Szerintem probald meg es ha nem sikerul se keseredj el var 1-2 napot es probald meg ujra!!!!!Sok sikert!!!!

3 hete nem szedek fogamzásgátlót. Holnap kellene megjönnie. Tegnap együtt voltunk a párommal, de történt egy kis "baleset". Ma reggel a hőm 35, 8 volt. Tegnap óta vércsöppös folyásom van. Lehetek terhes?

A babát még nem terveztük. Még nem szabad jönnie! Remélem még nem vagyok terhes. Ha igen, elveszítem az állásom. Szeptember elött nem eshetek teherbe!!! Nyugtassatok meg! Ha nincs peteérésem, akkor nem lehetek babás ugye?!

Legjobb válasz: Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás,de ha 3 hete abbahagytad a gyszert,honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem,szval van esélye, de azért nem kell megijedni,nem hinném hogy baj lenne,figyelgesd a mensidet,szorítok!

Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás, de ha 3 hete abbahagytad a gyszert, honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem, szval van esélye, de azért nem kell megijedni, nem hinném hogy baj lenne, figyelgesd a mensidet, szorítok!
Szerintem ez már a menses, csak mivel most hagytad abba a gyógyszert, kicsit szabálytalan, korábban jött. Majd pár hónap múlva be fog állni. Nem vagy terhes.
Ja és hõd is erre utal. (2.válaszoló vagyok)
En is ugy gondolom, h ez a mensid, legalabbis amikor anno En abbahagytam akkor nekem igy volt. Viszont vigyazzatok nagyon, h nem akartok babat, mert 2003-ban amikor gogyszert csereltem mert az akkori nem valt be, a kovetkezo honapban mar nem is jott meg, mert babas lettem.
Ha még csak 3 hete hagytad abba a fogamzásgátlót honnét tudod, hogy holnap kell megjönnie? Én amikor abbahagytam a gyógyszert nekem - a korábbihoz képest - majdnem 1 hétre rá jött meg! Tehát az sem egészen biztos, hogy holnap kellene megjönnie! A hõd is mutatja egyébként, hogy valamikor meg kell jönnie! Legyél türelmes! Egyébként honnét tudod, hogy nincs peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy ma kell megjönnie, csak itt az ideje. Egyébként tegnap már nem volt semmilyen folyásom sem. Azt sem tudom, hogy nem volt peteérésem, csak gondolom, mert elvileg nem lehetett 3 és fél héttel az utolsó mensim után.

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Ma reggel teszteltem pozitívat Lilyvel, holnap nem kellene megjönnie. Mennyire megbízhatÓ ez a teszt? Akkor 4hetes terhes lehetek?

Nagyon boldog vagyok:),a h?m 37C körüli,fáj nagyon a cicim,enyhén görcsölgetek.Vettem ma a biztonság kedvéért egy clearblue tesztet azt holnap próbálom ki.

Legjobb válasz: sztem ha pozitív, akkor terhes vagy. Azért csináld meg holnap a másikat, de ha a Lily ma kimutatta akkor a Clearblue-nak is ki kellene. ha továbbra sem jön meg menj el dokihoz két hét múlva, elõbb felesleges, úgysem lát semmit. én már 6hetes vagyok, de babót még mindig nem lát csak petezsákot. Gratula:-)

sztem ha pozitív, akkor terhes vagy. Azért csináld meg holnap a másikat, de ha a Lily ma kimutatta akkor a Clearblue-nak is ki kellene. ha továbbra sem jön meg menj el dokihoz két hét múlva, elõbb felesleges, úgysem lát semmit. én már 6hetes vagyok, de babót még mindig nem lát csak petezsákot. Gratula:-)
Az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet, még a holdon is!!!!
én is úgy tudom, hogy az utolsó mensitõl számít. És a beágyazódás nem 1hét a fogantatástól számítva, hanem 12nap!
Kicsit vitatkoznék az elöttem szólóval, én úgy tudom, hogy a terhességi kort az utolsó mensitõl számítják.. A kérdezõnek pedig, szerintem is van baba, de ha biztos akarsz lenni, csináld meg holnap a másik tesztet is. Gratula:) ))
Még annyit az elõzõhöz, hogy akkor holnap töltöd a negyedik hetet, ha holnap jönne meg, DE NEM FOG !!!!! :) ))))
A Lily is teljesen jó és megbízható teszt, én már többször csináltam, úgyhogy Gratulálok!!!
valószíü. de ha 28 napos a ciklusod akkor max 1 hetes lehetsz. 14 nap körül fogant meg és kb rá egy hétre ágyazódott be, így most a 28-ik naposbnál tartasz ami hogy max egyhetes a baba. (beágyazódástol számit a terheség) ha a második is pozitív akkor egy hónapot várj, 6 hét elött nem érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Az utolsó mensi elsõ napjától számítják a terhességet, ez így van! Neked pedig lehet gratulálni, mert kisbabát vársz! Gratulálok Neked Én is! Remélem hamarosan én is pozitívat tesztelek! Volt valami tüneted a fentieken kívül? A cicid úgy fáj, mint amikor meg szokott jönni, vagy erõteljesebben?
Szia! Szerintem a Lily a legjobb! Nekem mikor a clearblue negativat mutatott akkor a lily már rég pozitiv volt. Mindenkinek ezt a tesztet ajánlom. Üdv: 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: a 8.válaszolónak:nem, nem úgy fáj mint menzi elött, sokkal erösebben és a melbimbóm is nagyon érzékeny.A mell érzékenység kb a nem várt mensi elött egy héttel kezdett el fájni.Ugyan ekkor kezdett el görcsölgetni a hasam is.Ja és még annyi van hogy fáradékony vagyok, minden nap le kell dölnöm délután 1órát:) , és sajna kissé:) türelmetlen, ingerlékeny lettem.Szerencsétlen férjem issza meg a levét:( :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!