Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Nagyon fáj a (5 db)

Holnap kellene menseszelnem. Nagyon fáj a petefészkem (szúr), és a jobb lábam is, mintha zsibbadna. Mellfeszülés nincs, pedig mindig szokott lenni. Baba?

Legjobb válasz: Szia. Ugyan így vagyok én is, csak nekem holnap után nem kéne megjönnie és szúrkál a jobb petefészkem. Nem is nagyon menzis hanem szurkálás. A cicimet meg érzem néha eléggé fáj,mikor leveszem a melltartót. Tesztet csináltál már? Amúgy lehet baba. :)

Szia. Ugyan így vagyok én is, csak nekem holnap után nem kéne megjönnie és szúrkál a jobb petefészkem. Nem is nagyon menzis hanem szurkálás. A cicimet meg érzem néha eléggé fáj, mikor leveszem a melltartót. Tesztet csináltál már? Amúgy lehet baba. :)
A kérdező hozzászólása: Én még várok, eddig még nem jött meg, de nem is akarom.Nekem egyáltalán nem fáj a mellem, pedig minden mensi elõtt szokott. Tesztet csináltam, de negfatív.

Mikor teszteljek holnap kellene megbetegednem nagyon szeretnék kisbabát és gabriel tesztet vetem. Már 3napja Fáj a hasam alja mintha megakarna jőnni, volt hányingerem volt fehér folyásom kicsit. Holnap kimutathat e valamit ha az vagyok vagy nem?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)

Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)
Mit jelent nálad az a szó h "megbetegedtem"? 1.-megjött? 2.-vagy belebetegedtél abba, hogy negatív lett a teszt? Neh keseredj el, örülj, hogy neked már van egy kisfiad!-másnak semmije nincsen és évekig próbálkozik! Amúgy meg a 9 hónap az elõzõ terhességednél egyáltalán nem hosszú idõ!!!
Ha beteg vagy, vegyél be gyógyszert. A menstruáció NEM betegség, hanem a nõiséged velejárója!
A kérdező hozzászólása: Megbetegedtem sajnos ma reggel.szomorú vagyok.25éves vagyok van már egy 1.5 éves kisfiam aki 9hónap probálkozás után jõtt.
ne betegedj meg:S hiszen ez csak a nemvártad elsõ napja. Addig ameddig nem jön meg a mensid, minden egyes nap egy újabb remény!!! Lehet késõbb volt a peteérésed, nem középidõben, és azt még a teszt nem mutatja ki. Amúgy mióta próbálkoztok? Mennyi idõs vagy? KITARTÁS!!! én is azt teszem:)
A kérdező hozzászólása: Hát a teszt ma reggel neagtiv lett és megis betegedtem.szomorú vagyok
Megbetegedned???:) Ne betegedj meg semmikor sem ha nem muszáj! Tesztelhetsz most is ha nagyon türelmetlen vagy!De a biztosabb eredményért ráérsz a hétvégéig is! Ird majd meg az eredményt ok?
Várj még egy pár napot, ha bírsz!
A kérdező hozzászólása: hát én sem merek még nemtudom, mit csináljak
Nekem is holnap-holnaputánra nem kellene megjönnie. Én nem merek még tesztelni mert félek a csalódástól:S Szerintem vagy szombat reggel vagy vasárnap fogok leghamarabb tesztelni....
......mármint próbálkozás szempontjából!

Holnap kellene megjönnie, ma vizes elég bő folyásom volt, a mellem nagyon fáj! Babát szeretnénk, szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm

Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát már van egy kisfiúnk, most 8 hónapja próbálkozunk, minden hónapban....talán most...aztán mégse.
A vizes folyás nálam mindig a menszeszt jelzi, remélem nálad nem
Mi újság? Megjött?
Minek mentél ilyen korán HCG vizsgálatra? Hisz így még csak 3 hetes.
A kérdező hozzászólása: Szia! Azért mentem mert az orvos küldött! De ezzel nem sokat segítettél az tuti!
Szia! Úgy látom, hogy a nyálkahártyád nagyon vékony! 4, 3 mm. Ez kevés a babához! Sajnálom.
a nyálkahárty vastagság nagyon kevés, de a grav ? a végén azt jenti hogy terhesség? latinul van. a méhed kicsit megnagyobbodott, de ha csak a hétvégén kellen megjönnie akkor most csak 3 és fél hetes ha vagy, bár lehet a vérböl elöbb kimutatja mint a vizeletes csik. én szurkolok neked, ird meg mi lett a béta hcg-d. Zsu. ja a hyperemias vulva azt jelnti, hogy sötétebb kivül a nagyajkad meg a csiklod, , ez is terhességre utalhat.
A kérdező hozzászólása: Sajna az eredményem 0, 1. Remélem legközelebb sikerül!

Ráharaptam a nyelvemre, nagyon vérzett és most annyira fáj hogy beszélni alig tudok. Holnap trombita koncertem lesz és kellene a nyelv rendesen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: A nyelv izom. Elvileg ha sebes, akkor nem kell sok idõ, hogy regenerálódjon.. Nekem volt nyelvpiercingem, kivettem 5 percre és benõtt a luk! 5 perc alatt.. :S Remélem, hogy meggyógyul addigra. Sok sikert!

A nyelv izom. Elvileg ha sebes, akkor nem kell sok idõ, hogy regenerálódjon.. Nekem volt nyelvpiercingem, kivettem 5 percre és benõtt a luk! 5 perc alatt.. :S Remélem, hogy meggyógyul addigra. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!