Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Nagyon (34 db)

Mikor teszteljek holnap kellene megbetegednem nagyon szeretnék kisbabát és gabriel tesztet vetem. Már 3napja Fáj a hasam alja mintha megakarna jőnni, volt hányingerem volt fehér folyásom kicsit. Holnap kimutathat e valamit ha az vagyok vagy nem?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)

Elvileg holnap már kimutatja, de nagyban függ attól, hogy mikor volt pé, ha félidõ után volt akkor nem mutatja még ki sztem. Ezért biztosabb ha a nemvárt után 2-3 nappal tesztelsz. Drukkolok neked :)
Mit jelent nálad az a szó h "megbetegedtem"? 1.-megjött? 2.-vagy belebetegedtél abba, hogy negatív lett a teszt? Neh keseredj el, örülj, hogy neked már van egy kisfiad!-másnak semmije nincsen és évekig próbálkozik! Amúgy meg a 9 hónap az elõzõ terhességednél egyáltalán nem hosszú idõ!!!
Ha beteg vagy, vegyél be gyógyszert. A menstruáció NEM betegség, hanem a nõiséged velejárója!
A kérdező hozzászólása: Megbetegedtem sajnos ma reggel.szomorú vagyok.25éves vagyok van már egy 1.5 éves kisfiam aki 9hónap probálkozás után jõtt.
ne betegedj meg:S hiszen ez csak a nemvártad elsõ napja. Addig ameddig nem jön meg a mensid, minden egyes nap egy újabb remény!!! Lehet késõbb volt a peteérésed, nem középidõben, és azt még a teszt nem mutatja ki. Amúgy mióta próbálkoztok? Mennyi idõs vagy? KITARTÁS!!! én is azt teszem:)
A kérdező hozzászólása: Hát a teszt ma reggel neagtiv lett és megis betegedtem.szomorú vagyok
Megbetegedned???:) Ne betegedj meg semmikor sem ha nem muszáj! Tesztelhetsz most is ha nagyon türelmetlen vagy!De a biztosabb eredményért ráérsz a hétvégéig is! Ird majd meg az eredményt ok?
Várj még egy pár napot, ha bírsz!
A kérdező hozzászólása: hát én sem merek még nemtudom, mit csináljak
Nekem is holnap-holnaputánra nem kellene megjönnie. Én nem merek még tesztelni mert félek a csalódástól:S Szerintem vagy szombat reggel vagy vasárnap fogok leghamarabb tesztelni....
......mármint próbálkozás szempontjából!

Sürgős! Mi annak a programnak a neve, amivel lehet programot csinálni? Valami tigris van a képen, vagy valami ilyesmi. Nagyon fontos, holnapra kellene.

Előre köszi a segítséget.

Legjobb válasz: A program kell holnapra v. programot kell ebben a programban holnapra? Utóbbi 99%, hogy lehetetlen. A program talán a FoxPro?

A program kell holnapra v. programot kell ebben a programban holnapra? Utóbbi 99%, hogy lehetetlen. A program talán a FoxPro?
LoL, biztos menni fog... :D
Bocsi gepárd nem leopárd.
Ez lenne? http://www.lazarus.freepascal.org/splash_logo.png Mondjuk ez leopárd. Valószínû ez lesz, ezt szokták használni iskolába, régen a delphi-t használták, ezt váltja fel a lazarus (delphi klón) mert ez ingyenes mindenki számára.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam ott órán amikor a programozast vették..ezért nem tudtam mirõl van szó és az egyik osztálytársam `magyarázta' el. És köszönöm a normálisak hozzászólását.
am nem gepárd mert akkor free pascal
majd írd meg, hánya lett :D
Lol, a leopárd közelebb van a tigrishez, mint a róka, sokkal jobb tipp! :D
Erõs tippem, hogy a Lazarus-ra gondolsz.
Az kemény lesz, ha arról sincs fogalmad, hogy mit használtok!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy holnap írunk, vagyis gyakorlatból..és fontos lenne tudnom a nevét, mert leszeretném tölteni. Így értettem.
A kérdező hozzászólása: Igen, a lazarus az..Köszi a segítséget a normálisabbaknak. A többinek meg üzenném, hogy ti biztosan tökéletesen tudtok mindent:)

Holnap kellene megjönnie, ma vizes elég bő folyásom volt, a mellem nagyon fáj! Babát szeretnénk, szerintetek?

Legjobb válasz: Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm

Hát ez sajnos nagyon kevés, hogy mit itt megállapíthassuk. Ha holnap nem jön meg, akkor holnapután reggel tesztelj egyet. Szorítok! 14+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát már van egy kisfiúnk, most 8 hónapja próbálkozunk, minden hónapban....talán most...aztán mégse.
A vizes folyás nálam mindig a menszeszt jelzi, remélem nálad nem
Mi újság? Megjött?

Holnap kellene menseszelnem. Nagyon fáj a petefészkem (szúr), és a jobb lábam is, mintha zsibbadna. Mellfeszülés nincs, pedig mindig szokott lenni. Baba?

Legjobb válasz: Szia. Ugyan így vagyok én is, csak nekem holnap után nem kéne megjönnie és szúrkál a jobb petefészkem. Nem is nagyon menzis hanem szurkálás. A cicimet meg érzem néha eléggé fáj,mikor leveszem a melltartót. Tesztet csináltál már? Amúgy lehet baba. :)

Szia. Ugyan így vagyok én is, csak nekem holnap után nem kéne megjönnie és szúrkál a jobb petefészkem. Nem is nagyon menzis hanem szurkálás. A cicimet meg érzem néha eléggé fáj, mikor leveszem a melltartót. Tesztet csináltál már? Amúgy lehet baba. :)
A kérdező hozzászólása: Én még várok, eddig még nem jött meg, de nem is akarom.Nekem egyáltalán nem fáj a mellem, pedig minden mensi elõtt szokott. Tesztet csináltam, de negfatív.

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.
Egyszerûen le kell írni a mobiltelefonok elõtti idõt. Probléma megoldva.
Kérdezd meg a szüleidet, nagyszüleidet, hogy éltek mobil nélkül? Sõt, még vezetékes telefonjuk sem volt.
Gondold végig, milyen lenne az életed, ha nem lenne mobilod. Javaslom még, hogy gondold végig a mai fiatalok hozzáállását a dologhoz.
Kérdezz!
A kérdező hozzászólása: 1. Képzeld el Ádámot hogy eljut korunkba, milyen világot tapasztalna meg, ki lehetne õ, Éva és Lucifer, milyen eszmének élne és miben csalódna?
Nincs képed?
kérdezõ mi ujság?
Abban a "keretben" akkor jelenik meg bármilyen vastagságú csík, ha van a vizeletben hcg , ami terhességre utal általában! Lehetnek eltérések, sõt menstruáció elõtt közvetlenül adhat téves pozitív jelet, de annyira nem jellemzõ! Szóval igy láttatlanban, azt mondanám pozitív lehet a tesztedd!!!
Dehát 13-as! Ott a link a 8-asban amit a nem vitapartnered belinkelt, kettõ is és mondja, hogy azok pozitív tesztek, tehát nem értem mit tiltakozol, látod, hogy elõfordulhat! Engem inkább most az érdekel, megjött-e a Kérdezõnek, tegnap kellett volna ugye?:) 3-as 10-es voltam.
Kedves utolsó! A képekkel nehéz vitatkozni, és a leírásban is szerepel, hogy akkor pozitív, ha a függõleges és a vízszintes vonal egyforma vastag! (Tudod, a linkben is szerepel 3 kép, na nézd meg õket.) És köszönöm, van babám, aki már nem is annyira baba. Csináltam én is ilyen tesztet... Szóval én is tapasztalatból írok. Mindegy ezen nem fogok vitatkozni. Ha nem egyforma, negatív, és ennyi.
kedves utolso nem tudom csináltál e ilyen tesztet vagy van e babád de én tapasztalatbol irtam amit irtam....nem fogok veled vitatkozni 9+2hkm
Kedves 7.! Ha annyira butaságot írtam, nézd már meg a képeket! Aztán gyere, és okoskodj! http://babatervezok.otthona.net/hcg-es-terhessegi-tesztek.html Tudod, elõször utánanézünk, aztán okoskodunk!!!
Mindenképpen számolj be mi lesz!:) 3-as voltam köszi a magyarázatot.A belinkelt képen is jó halvány a függõleges, szóóval...:)
terhes vagy :)
http://kepfeltoltes.hu/121104/1224480219.1347_www.kepfeltolt.. nem tudom ez segit e neked összehasonlitani, de ezek pozitiv tesztek annak ellenére hogy halványak
utolso válaszolo nagyon nagy butaságot irt, kérdezõ, ha +jel jött ki még ha nem egyforma is a két csik az pozitiv, gratulálok 9+1hkm
Ez negatív. Akkor +, ha egyforma vastag mind a két vonal. Ezen az oldalon is sok ilyen kérdést lehet errõl olvasni.
A kérdező hozzászólása: De ez nem a digitális ami a hetet is mutatja, csak a sima. Vagy egy + vagy egy - jel van rajta.
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos fotom. Azért se bizakodok a tesztben, mert a vizszintes vonal vastagabb mint a függõleges. Ez nem baj?
Ez a clearblue ez az ami pontosan a napot vagy a hetet is mutatja nem? Vagy az nem látszik?
Ha halvány is de látható a szabályos + jel akkor bizony baba lesz:) !Gratulálok:)
mi a helyzet kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Most azon gondolkodom, hogy hülyén tettem fel ide a kérdést hogy nekem nem ír senki? :(
Nem tetted fel hülyén a kérdést csak napi szintem 540 darab ugyan ilyen van és lehet estére mindenki megunt válaszolni! Nézd, nem akarlak elkeseríteni sem megbántani, de attól hogy minden tünetet tünetnek veszel csak saját magad stresszeled! Mellfeszülés, szurka itt ott, derékfájás, sõt akár a pisilés is lehet mensi és terhesség tünete egyaránt! Nekem pl majdnem minden hónapban megvan a mellfeszülés mégsem vagyok terhes még mindig! Most azt kéne írnom hogy holnap tesztelj egyet, de szerintem felesleges! Ha rendszeres a mensid akkor várj 2 nap késést és nagyobb esély van a pozi tesztre! Ha szokott késni akkor én megvárnám a leghosszabb ciklusom utolsó napját és akkor tesztelnék! Tényleg ne keresd a tüneteket!Tudom hogy nehéz várni, meg nyugton lenni, de ez a legjobb amit csak tehetsz! Szurkolok és majd írd meg az eredményt!

Agykontrollosok! TUdnátok nekem segíteni? Nem találok valamit, ami holnap reggelre nagyon kellene.

A munkahelyi igazolványom (beléptetőkártyám) eltűnt, és majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem hagytam el. Fehér proxy kártyáról van szó,(fényképes). A táskámban szoktam tartani, de úgy rémlik, hogy hétvégére kivettem, hogy még véletlenül se hagyam el..Ilyenkor a polcomra szoktam tenni, de ott sem találom..Igazság szerint (szégyen), de régen végeztem már a tanfolyamot, alig emlékszem valamire, csak rémlik, hogy van egy ilyen módszer. Ha valamit kihagytam volna, és nem elég az információ, szóljatok. Előre is nagyon köszönöma segítséget!

Legjobb válasz: *hagyjam

A kérdező hozzászólása: *hagyjam
Nem agykontroll, de: ilyenkor visszagondolok arra, hogy a lakásban stb. melyik helyen álltam, ültem, amikor (ez esetben) az igazolványt kivetted a táskádból, mert lehet, hogy ott tetted pl. a hûtõ tetejére, vagy az éjjeli-szekrényre stb. Az is segíthet, ha arra gondolsz, hol álltál akkor, és mit akartál a táskádba tenni. Pl. kiránduláshoz ruha, akkor a szekrény körül tetted valahova, vagy hûtõbõl kaját akartál bepakolni, stb. Csukd le a szemed, és próbáld meg a pillanatot visszahozni az emlékeidbe! Ha rémlik valami, állj fel, és indulj el a megérzéseid szerint arra a helyre.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sajnos eddig nem lett meg, de reggel még próbálkozom.
Ne görcsölj rajta, lazíts. Ha agykontrollos technikára fáj a fogad, akkor tedd össze a három ujjad és mire kell, bekattan, hogy hol van a kártyád.
Citromos kakaó serkenti az agykontroll elõhívását.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!