Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Már 2 (2 db)

Csak 1 napos vérzésem volt már 2. hónapja előtte, utána barnázgatással. Tegnapi One Step tesztem negatív. Holnap tüdőszűrésre kellene mennem. Lehet hogy nem kellene?

Mi van, ha mégis van valami, de én megröntgeneztetetem magam, és ártok neki? Úgy tudom terhesen nem végeznek ilyen vizsgálatot a sugárzás miatt. Olvastam itt, hogy volt már valaki így terhes, hogy a teszt nem mutatott semmit, elment dokihoz, mégis ott volt, és ugyanígy rövid mensije volt! Segítsetek! Nem akarok mindent elrontani!!!!

Legjobb válasz: Szia! Én a tervezett baba elõtt sem voltam már hajlandó tüdõszûrésre menni! Az biztos, hogy terhesség alatt nem használ a röntgen, s akkor végig azon izgulsz, hogy vajon minden rendben van-e? Én kerek perec megmondtam a munkahelyemen, hogy miért nem megyek. Szerintem elõször menj nõgyógyászhoz. Sok sikert!

Szia! Én a tervezett baba elõtt sem voltam már hajlandó tüdõszûrésre menni! Az biztos, hogy terhesség alatt nem használ a röntgen, s akkor végig azon izgulsz, hogy vajon minden rendben van-e? Én kerek perec megmondtam a munkahelyemen, hogy miért nem megyek. Szerintem elõször menj nõgyógyászhoz. Sok sikert!
Igaza van az elõttem válaszolónak. Elõbb nõgyógyászhoz menj el, s majd utána kiderül, hogy mehetsz-e tüdõszûrésre.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy jel! Nem tudtam megcsináltatni a szûrést, mert betelt a létszám, és nem fogadtak. Ma délután megyek nõdokihoz, hogy mondja meg, mi van! Ma Pregimax teszt neg. lett. :(

Holnap kellene megjönnie. Már 2 hete érzékeny a mellem és fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Már 2 héttel mensi előtt vannak "mensis" tünetek vagy ez terhesség?

Legjobb válasz: Ez nkább mensis tünet, mint terhesség, mert a korai terhességnek nem nagyon vannak ilyen tünetei. Ha nem jön meg csinálj tesztet, akkor biztos leszel, és megnyugodhatsz!

Ez nkább mensis tünet, mint terhesség, mert a korai terhességnek nem nagyon vannak ilyen tünetei. Ha nem jön meg csinálj tesztet, akkor biztos leszel, és megnyugodhatsz!
Teszteljj és meglátod!
Nekem is volt mensi elott az a mindjart megjon erzes ami a 10.hetig meg is volt, es a melleim is borzalmasan erzekenyek voltak, sott inkabb fajt mint erzekeny volt. Azt csak Te tudod, h neked szokott e lenni mensi elott 2 hettel ilyen tuneted, de szeritnem is csinalj tesztet. Igaz sokan irjak, h a kimaradt mensi utan 5-6 nappal csinaltak mert elobb nem mutatta ki nekik.Ha szerencses vgy mar holnap kimutatja, de ha nem es nem jon meg akkor par nap mulva ismeteld meg. Kivanom, h az legyen amit szeretnel 16 hetes kismama
Nekem totál mensis tüneteim voltak, nem is akartam elhinni, hogy babás vagyok. Azt hittem, meg fog jönni. Szerencsére tévedtem! Az elsõ 12 hétben a "hasszurkálás", a mellek érzékenysége, fájdalma elég általános tünet. Ha nem jön meg, tesztelj, bár ne hidd el feltétlenül az eredményt. Ha pozitívat mutat, az biztos, de ha negatív, attól még lehet baba. Nekem az érzékenynek mondott MediLab 6 hetesen lett pozitív. Már hasi uh-val látszott a babó, amikor végre a teszt is pozitív lett.
Hasonló volt a helyzet nálam is, de én valahogy tudtam hogy nem jön meg.Ha nem jön meg, tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez baba lesz.Nagyon boldog vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!