Találatok a következő kifejezésre: Holnap kellene Csináljak tesztet, (3 db)

Szurkál a hasam jobb oldalán már egy hete. Holnap nem kellene megjönnie. Áprilisban nem volt peteérésem, remélem most már igen és sikerült. Mikor csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?

Itt mindenki azt mondja a menzesz napján ill utána csinálj tesztet. Már ha kimarad. Nekem is van most hasszúrkám bár nekem még egy hetem volt. Kezdek reménykedni pedig volt már ilyen és sajna csalódnom kellett. Honnan tudod hogy nem volt péd? Hõt mérsz? vagy doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Doki mondta. Nem is jött meg akkor a mensim. Norcolutot kellett szednem 2x10 napig, mert hogy attól majd megjön. Onnan is tudom, hogy holnap kellene megjönnie. Az elsõ 10 napos után meg is jött, hát most remélem már beállt és volt peteérésem. Szerintem volt, mert éreztem hónap közepén a szurkálást. De amúgy azt is mondta a doki, hogy a gyógyszer mellett lehet baba.
Mid van beduzzadva??
Gondolom a bimbója...
Mi az a bombom????
menstruáció elõtti tünetek
A kérdező hozzászólása: bocs elirtam bimbom

Holnap kellene megjönnie. Csináljak tesztet, vagy várjak még?

Dec. 24-én ovuláltam, egy héttel kés?bb reggeli rosszullét volt egyszer, aztán napközbeni émelygések, de nem komolyak. Három napja szurkálás, tegnap 37 fok h?emelkedés. Tesztet már vettem (Lily gyors), de nem tudom, merjek-e próbálkozni reggel. Lehetséges, hogy ha ilyen korán vannak - igaz, enyhe - tünetek, akkor több a HCG-m? Köszi a választ.

Legjobb válasz: Szerintem csinálhatsz, ha nem bírod ki. Én se bírtam ki, csináltam még a mensi elõtt (kb 3 nappal) és kimutatta a babát.Sok szerencsét!

Szerintem csinálhatsz, ha nem bírod ki. Én se bírtam ki, csináltam még a mensi elõtt (kb 3 nappal) és kimutatta a babát.Sok szerencsét!
Szerintem, csináld meg nyugodtan, de ne ess kétségbe, ha nem pozitív még. Ha nem jön meg, 3-4 nap múlva csinálj másikat. Nekem sajnos elõzõ hónapban megjött... Szorítok
Szerintem egyéntõl függ az egész. Nekem már 8 napot késik, és még mindig negatívat mutat a teszt! azt hozzá kell tenni, hogy a negatív nem biztos, csak a pozitív!!! Tehát ne keseredj, ha negatív, és nem jön meg! Menj orvoshoz, õ tud csak biztosat mondani...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!