Találatok a következő kifejezésre: Holnap kell uh ra (7 db)

Mi ez? Tegnap ota, neha van folyasom, amiben valamilyen darabkak vannak, halvany szinu, nagyon picik. Holnap kell uh-ra mennem amugy, ma toltom 10.hetet.

Allitolag csak akkor kell parazni, ha friss piros ver folyik. NEkem az nincs csak nemi folyasom, de az is hol jon, hol nem jon. Viszont neha menzis erzesem van, neha pedig picit belenyilall a hasamba. Segitsetek! Felek...

Legjobb válasz: Oke. A hetvegen voltam korhazban ketszer is, mert valami barnas, rozsaszines, veres folyasom volt. Csinaltak vizelet- meg vervizsgalatot, az eredmenyt meg nem tudom, ma megprobalok telefonalni. Vasarnap este megvizsgalt egy nogyogyasz, azt mondta zart a mehszaj, ne aggodjak. Akkor minden rendben lehet a babaval nem??? Na mindegy, mast nem tudok tenni csak varni holnap delelottig, de nagyon idegorlo. Mindenkeppen megemlitem, csak addig ne legyen semmi baj (veteles stb.)

A kérdező hozzászólása: Oke. A hetvegen voltam korhazban ketszer is, mert valami barnas, rozsaszines, veres folyasom volt. Csinaltak vizelet- meg vervizsgalatot, az eredmenyt meg nem tudom, ma megprobalok telefonalni. Vasarnap este megvizsgalt egy nogyogyasz, azt mondta zart a mehszaj, ne aggodjak. Akkor minden rendben lehet a babaval nem??? Na mindegy, mast nem tudok tenni csak varni holnap delelottig, de nagyon idegorlo. Mindenkeppen megemlitem, csak addig ne legyen semmi baj (veteles stb.)
Szia, Milyen színûek a darabkák, ha szürke akkor az a placenta lehet, ha rózsaszín akkor a baba, ha barnás méhnyálka, ha egyéb akkor a nyálka besûrûsödött és lehet van egy apró gombás fertõzésed... De lehet ennél is egyszerûbb, némi papír maradt ott az elõzõ wc után és azt láthatod... nyugi, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Szurkenek nem szurke, az tuti, inkabb feheres a szine.
A folyás és a hasfájás lehet, hogy vmi gyulladás, felfázás. Nekem az elsõ terhességgel 5-6 hetesen fájt, de másodiknál már nem és ilyen korban hallottam ezt mástól is, talán akkor a sárgatest hormontól elõfordulhat, de a 10.héten valami mástól lehet. Ha holnap az UH miatt lát doki, mond el neki feltétlen a bajaidat. Lehet, hogy semmi, csak a terhesség miatti változások okozzák. Majd egy hozzáértõ eldönti.
Szia, az elsõ válaszoló vagyok. Ha a darabkák sötétebb fehérek akkor nyugodj meg vegyél egy nagyon nagy levegõt, mert semmi baj, holnap mond el a dokinak, hogy szerinte ez normális-e, de nyugi semmi baj nem lesz. Pláne, ha a méhszájad csukva:) a babó jól van odabent

Ha az orvosomnál nincs UH, akkor még a vizsgálat után átküld UH-ra, vagy időpontot kell kérnem? És ha időpontot kell kérni, akkor kb. milyen hamar kapok, ha holnap megyek?

7+3 hetes vagyok. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.

Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.
õ a maszek dokid? Mert nem nagyon értem miért választ valaki olyan maszekot akinek nincs UH gépe... vagy rosszabb mint a kórházi... :/
Én is így járok magánrendelésre, nincs uh. Õ ad beutalót a kórházba, megbeszélünk egy idõpontot, amikor ott vagyok, felhívom, és soron kívül fogad. Nekem eddig nem volt ezzel gondom, leszámítva azt, hogy duplán kell Pestre mennem vidékrõl.
Még annyi, hogy a kórházban nem kell idõpontot kérnem, de be kell jelentkeznem a betegfelvételen. Utolsó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem volt egyértelmû a kérdésem... :S :) Bocsánat! De köszönöm a válaszokat! Nem a magán orvosom, sajnos arra nincs pénzünk, kórházi rendelésre megyek a MÁV-ba. Csak az õ szobájában nincs UH, ezért érdekelne, hogy ilyenkor hogy csinálják? Ott helyben átküld UH-ra, vagy másnap kell visszamenjek, vagy idõpontot kell kérni, ami jó, ha 1 hét múlvára van...? Egyébként, ha jónak találom az orvost (most megyek hozzá elõször), majd felkérem a szülésre, de azt hiszem, erre még azért van idõm. :)
Ja, értem. Lehet, hogy már túl vagy rajta. :) Én csak elmennék az orvoshoz, ott úgyis kiderül minden.

Vasárnapra vagyok kiírva, holnap kell mennem NST-re, meg UH-ra. Vajon a doki ellenőrzi a magzatvizet már holnap, vagy csak esetleg hétfőn?

Nem tudom igazából mikor lesz bent, de nem akarom, hogy más végezze ezt a vizsgálatot!Félek t?le nagyon.

Legjobb válasz: asszem ez mindenhol úgy müködik hogy ha bennt van az orvosod megvárhatod ha dolga van de ha nincs más dolga le kell hogy jöjjön hozzád hogy csak õ nyúlhasson hozzád.

asszem ez mindenhol úgy müködik hogy ha bennt van az orvosod megvárhatod ha dolga van de ha nincs más dolga le kell hogy jöjjön hozzád hogy csak õ nyúlhasson hozzád.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. De szerintem, ha holnap nem vizsgál még, de ad idõpontot mikor menjek, akkor megmondom neki, hogy nem szeretném, ha más piszkálna meg....
sajnos ez legtöbbször nem szeretem kérdés meg KELL nézni a baba érdekében. de lehetséges hogy megnéz elöbb .... kérheted.
A kérdező hozzászólása: Talán az lenne a legjobb. Tudom, hogy meg kell, csak ha már végig fizettem , mint magán dokit, elvárnám, hogy ne más végezze ezeket a vizsgálatokat. Kérdezzek rá holnap?Hátha meg is indítja a folyamatot:) Sok hasonlót olvastam itt....


Holnap kell hűvelyi uh ra mennem akkor leszek 12-dik napon. ma meg van valami folyás mindha pém lenne. lehetséges?

uh ell?tt tényleg nem lehet szeszelni mert látszodnak a spermák?

Legjobb válasz: Ha pé-d van és szeretnétek gyereket, akkor nem érdekelne,hogy mi fog látszodni az uh-n . Annyit mondok tuti nem látszanaka spermák, mert (bocs), de a boncolásnál is mikroszkóppal állapítják meg a nemi erõszak ilyen jeleit. akkor ? Hajrá!!!Szia

Ha pé-d van és szeretnétek gyereket, akkor nem érdekelne, hogy mi fog látszodni az uh-n . Annyit mondok tuti nem látszanaka spermák, mert (bocs), de a boncolásnál is mikroszkóppal állapítják meg a nemi erõszak ilyen jeleit. akkor ? Hajrá!!!Szia
Lehet, hogy ma van peteérésed! Legalábbis a nyálka a legjobb és legmegbízhatóbb jele! Úgyhogy én biztos nem hagynám ki a szexet, ha babát szeretnétek!!! Egyébként is, ha nem mondta a dokid, hogy elõtte no sex, akkor valószínûleg õt sem érdekli, hogy látszanak-e a spermák vagy sem. Szerintem, meg tudja különböztetni a petédtõl! :-) Úgyhogy csak nyugodtan bújjatok össze, ha tojásfehérjeszerû nyálkád van!
Nem teljesen értem a kérdést. Azért kell menned UH-ra, mert már 12 napja késik, vagy azért, hogy megnézzék van-e érett petesejted? Amúgy a PÉ egyik jele a méhnyák állagának megváltozása. UH elõtt tényleg nem éppen jó dolog védekezés nélkül szexelni, mert a sperma nem ürül ki addigra, és hát a doki észrevetehi. De ha ez téged nem zavar, akkor nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: kõszi meg egy kicsit szurkál a hasam.de még nem korai a pé
A kérdező hozzászólása: csak azt hallodtam nem lehet szeszelni.de azért kõszi
rennie deflantine vagy espumisan
A kérdező hozzászólása: valami házilag hagyományos módszer ?
Aznap ne egyél gyümölcsöt. Nekem ez bejött.

Holnap megyek Győrbe 4d-s uh-ra a Babits M. utcába. Mennyibe fog kerülni a vizsgálat? Ha dvd-t kérek, azért külön kell fizetni?

Ha jól tudom képeket is lehet kérni, és az mennyibe kerül? Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, így elegend? pénzt szeretnék vinni.

Legjobb válasz: Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000,-Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000,-Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-rõl lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama

Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000, -Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000, -Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-rõl lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama
Mi pénteken voltunk, DVD-re írattuk az 'anyagot', plusz kértünk egy fotót is a babáról, így összesen 12.000 Ft-ot fizettünk. (Egyébként ugyanaz a két nõ dolgozik ott is, akik a kórházi UH-n.) Életre szóló élmény lesz, meglátod! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Valóban a vizsgálat+dvd+2 fotó 12500, - Ft volt. A kisfiubk egy tündér volt, folyamatosan illegette magát:) )

35 hetes terhes vagyok és ma megrázott a vasaló ahogy bütyköltem. Lehet baja a picinek vajon? Holnap kell mennem uh-ra, remélem nem lesz semmi gond! Bár mozog rendesen azóta is.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat,lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben,itt nem hiszem,hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.

Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat, lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben, itt nem hiszem, hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.
holnap az uh-s dokinak említsd meg az esetet. õ megmondja, hogy mi a következõ lépés. õ úgyis néz majd szívhangot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!