Találatok a következő kifejezésre: Holnap kapjuk 3 (7 db)

Holnap kapjuk a 3 hós oltást. Félek, hogy belázasodik, mert a 2 hós óltásnál 37.5 volt a hője. Mit kell tennem, hogy ne szenvedjen a babám? /a kúpot beadjam hamarabb? /

Legjobb válasz: szia 37.5 még nem láz nem kell megijedned és nm is kell csillapítani a babát sem viseli meg, ha 38 fölé megy akkor adjál neki lázcsillapítót. ne félj nem lesz semmi baja

szia 37.5 még nem láz nem kell megijedned és nm is kell csillapítani a babát sem viseli meg, ha 38 fölé megy akkor adjál neki lázcsillapítót. ne félj nem lesz semmi baja
Szia, ne aggódj!Az a lényeg, hogy ha hazaértek egész nap vizes ruhával borogazsd a kis lábát, én mindig beadtam neki egy fél germicid kúpot mert az nem csak lázra van hanem nyugtatja is! Nekem ezt ajánlották és bevált!

Babám 3 napja kapja a friss őszibarackot, de eléggé fintorog (ami érthető), de elfordítja a fejét.3-4 kanálig eljutok, de utána már a száját is összeszorítja. Holnap még azt adjak neki vagy próbáljam meg az almát?

S ha az alma se lenne nyer?, akkor melyiket? Er?ltetni nem akarom. Ha beleteszem a szájába, akkor nem löki ki. Csupán a bejutás nehéz :-)

Legjobb válasz: 6 hónapos olyan barackot is adhatok neki, ami már annyira beérett, hogy bebarnult és benyomódott? Lehet holnap még azzal megpróbálkozok és nem eszi, akkor aznap szünnap és másnap jön az alma. Vizet se tudok neki adni, mert arra is fintorog és úgy csinál, mint akit kirázott a hideg :-/

A kérdező hozzászólása: 6 hónapos olyan barackot is adhatok neki, ami már annyira beérett, hogy bebarnult és benyomódott? Lehet holnap még azzal megpróbálkozok és nem eszi, akkor aznap szünnap és másnap jön az alma. Vizet se tudok neki adni, mert arra is fintorog és úgy csinál, mint akit kirázott a hideg :-/
Már egy nap is elég volt:) Mennyi idõs amúgy a baba? Adhatsz neki almát, répát, burgonyát, cukkinit. Én a kislányomnak jó érett õszibarackot adok, arról a legkönnyebb lehúzni a héját, jó leves, és édes, nem fintorog tõle.
ezek még nem allergizálhatnak nem azért kell 'figyelni a reakciót' hanem hogy fogja-e v. hajtja-e. szv. pöttyök nem lesznek . lehet savanyú neki szoknia kell v. még nem áll készen rá azért nem kér többet. várj még picit vele és próbálkozz késõbb v. adhatsz édesebb gyümölcsöt érettebb barackot. és adhatsz almát is . ha az se bejövõs akkor burgonyát. sütötök most nincs szezonban azt bébiételben adhatod . meggyet is kínálhatsz . v. tejpépet is.
Elsõ vagyok, nyugodtan adj nagyon érett barackot, hidd el azt szívesebben megeszi majd. Almából is keress édesebb fajtát. Az én kislányom (második baba) most 7 hónapos, nem sokmindent evett eddig, kóstolni kóstolt már almát, burgonyát, répát, barackot/nektarint, de a barackon kívül mennyiséget nem eszik semmibõl, erõltetni meg nem fogom. Délben megeszik kb. 2-2, 5 barackot (villával töröm csak össze) és még vacsira kap egy kevés tejpépet szintén barackkal. Ma evett krumplit, hát nem sok híja volt, hogy kihányja, úgyhogy ezt hanyagolom egy darabig.


Csõtõrésünk volt a lakásban, szinte minden károsodott! Holnapra várjuk a biztosítót! (már 3. napja lesz holnap) A megállapított pénz összeget mikor kapjuk meg?

Legjobb válasz: Míg nem volt kárszakértõ addig biztos nem. Készülj fel,ha nagy kárról van szó,valószínûleg árajánlatokat fog kérni festésre, parkettázásra..stb.. Ha ingóságok ia károsodtak, össze kell írni,mi ment tönkre, mi javítható, mi kuka...

Míg nem volt kárszakértõ addig biztos nem. Készülj fel, ha nagy kárról van szó, valószínûleg árajánlatokat fog kérni festésre, parkettázásra..stb.. Ha ingóságok ia károsodtak, össze kell írni, mi ment tönkre, mi javítható, mi kuka...
Mindenrõl árajánlat, és számla kell! Arra felhívom a figyelmedet: jóval alatta fog, fizetni! Ha nekikk kell fizetni: No

Holnap 3 oltást kap a babám, nem lesz baj? Mire számítsak? Tapasztalatok?

4 hós kötelez?, prevenar, rota.

Legjobb válasz: Az én lányom szintén 3 oltást kapott, estére belázasodott, és két hétig tiszta kiütéses volt az arca. Bár neki gyenge az immunrendszere, és valószínûleg ezért lett pöttyös.

Az én lányom szintén 3 oltást kapott, estére belázasodott, és két hétig tiszta kiütéses volt az arca. Bár neki gyenge az immunrendszere, és valószínûleg ezért lett pöttyös.
Szia! Annak idején a kisfiam is így kapta. Semmi baja nem lett. Egy jótanács: a szuri után rögtön borogasd be a lábát és lázcsill kúpot csak akkor adj, ha belázasodik! Majd írj, hogy viselte a babád:)
nekünk a világon semmi baj nem volt.
A kérdező hozzászólása: Hát, éjszaka nem aludtunk sokat, 20 percenként felkelt. Belázasodott és bedagadt az egyik lába.

3 hós kisbabám kakijában rövid vércsíkokat találta. CSak anyatejet kap. Mi lehet ez? Nagyon megijedtem. Az orvosnak csak holnap tudom megmutatni.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy sebes a mellbimbód, és véres volt kicsit a tej? Én is jártam így.

Nem lehet, hogy sebes a mellbimbód, és véres volt kicsit a tej? Én is jártam így.
Szia!Az én kisfiam kakijában is volt vércsík!Azonnal elvittem a gyermeksebészetre (felhívtam a mentõket hogy hová vigyem és õk mondták hogy oda)ahol megröngenezték hogy nincs-e bélcsavarodása.Az nem volt így elküldtek minket a gyermekgasztroenterológiára és ott egy nagyon rendes doki mindenféle vérvétel és vizsgálat után megállapította hogy csecsemõkori tejcukor érzékenysége van.Csak szopott.Nekem kellett diétáznom teljes tejtermék megvonással.Ma 2 éves és úgy nézki kinõtte.
A kérdező hozzászólása: Nen, az nem lehet. Friss vér ürült nem emésztett amit tõlem kaphatott.
Hát én nem várnék holnapig. A vér sose jelent jót a székletben, ha a saját dokid már nem rendel vidd másikhoz vagy ügyeletre. Inkább menjetek feleslegesen mint hogy baj legyen... Meg szerintem amúgy se lennél nyugodt holnapig...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!