Találatok a következő kifejezésre: Holnap kéne a hasam (12 db)

Reggel 36.9 volt a höm és görcsöl a hasim fehéres folyásom nagyon kevés van (csak törlésnél) holnap kéne megjönnie. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: ezek nem jelek, de holnap ha nem jön meg tesztelj holnapután reggel. a mensi elõtt is lehet folyás , de késhet is , de talán. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Ugye nem kéne megjönnie?

ezek nem jelek, de holnap ha nem jön meg tesztelj holnapután reggel. a mensi elõtt is lehet folyás , de késhet is , de talán. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Ugye nem kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Nem kéne hogy mejöjjön ezek akkor nem a baba tünetei? Tegnap ugy göcsöltem alig birtam magammal. A hQm is folyamatosan 36.9 37 igy van reggel délben este. Ez nem a terhesség jele? Tegnap csináltam egy tesztet de nagatív lett még mutathat pozitivat szerinted? Vagy felejtsem el?
még mutathat pozitívat, tökre felesleges volt tesztelned, még minimum 3-4 napot várj mert akkor már esetleg mutatja. a hö jó elvbileg ha menzesz jön akkor hirtelen leugrik , ha terhes vagy akkor még napokig magas marad. (persze volt akinek terhesen is leugrott) a fehér folyás akkor sok ha mensid lesz, ha terhes vagy akkor kevés szinte száraz a mensi ideje alatt. szóval holnap ne tesztelj, várj még ár napot akkor már jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem babóca lesz nagyon szeretném
Amikor én így voltam, a görcs és a folyás is mensi elõjele volt, de azért hátha neked nem fog megjönni!
nemsokára holnap lesz, szóval megfog jönni.
Nekem mindig megjött sajnos, ha már elkezdtem barnázgatni... Majd a következõ hónapban! Szorítok!
A barnázás után általában meg is jön! :( sajnos! Tapasztalat! Nekem is megjött - bár ne jött volna meg! De ha még mindig barnázol szerintem a tesztel várj pár napot! Majd írj, hogy mi lett.... SZORÍTOK
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de igazuk van az elõttem szólóknak. A hasszurka és a mellek fájása, érzékenysége lehet a menzesz elõjele is. Ha megjön, de nem a szokásos mennyiség és rövidebb ideig tart, mint szokott, azért csinálj egy tesztet, hátha sikerült. Holnap azért még korai lenne tesztelni, fõleg ha ma barnázgatsz, szerintem várj legalább 2 napot. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!Még nem jött meg rendesen csak olyan furi a szine+nyálkás de nem piros!Peteérésem az volt, kb:a 14.napon mikor nyákos folyásom volt.De ez most mi??Nem tesztelek ha(kibirom)csak ha ez elmult.Tanácsot kérek!:((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Képzeljétek nem jött meg csak barnáztam 5 napig!Jövöhéten megyek dokihoz!!!!Azért köszi a válaszokat!
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

Ha feszül a mellem, de nem fáj a hasam, lehetek terhes? Holnap nem kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Még mindig semmi, remélem nem is lesz!! Holnap reggel tesztelek, ha addig se lesz semmi! Majd megírom mi volt! Nektek is szorítok!

A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett a tesztem. :( Most kezdek pötyögni is. A többieknek drukkolok!
18.21-es vagyok. Sajna hatalmas görcsök közepette megjött... :( Drukkolok nektek továbbra is! :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig semmi, remélem nem is lesz!! Holnap reggel tesztelek, ha addig se lesz semmi! Majd megírom mi volt! Nektek is szorítok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ua tünet, fáj a cicim, és érzékeny, holnap nem kéne megjönnie... Drukkolok mindenkinek!!
Huh...Képzeld!Én is ugyan ilyen helyzetben vagyok!:) A mellem megduzzadt, és a bimbóm érzékeny és fáj.De más tünet nekem sincs! Légyszives írd meg, hogy mi lett a vége!:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon drukkolok mindenkinek!!!!
Én is majdnem ugyanígy érzek, csak nekem nem feszül, csak fáj a mellem! Holnap majd kiderül... Drukkolok neked! :)
20.32-es vagyok, nekem még nem jött meg, holnap reggel tesztelek, ha addig se lesz semmi. Sajnálom a többieket, de ne keseredjetek el, új hónap, új remények...
LEHETSZ!

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)
feltételezem, hogy igen, mivel arra találták ki
A szárazság inkább babajel lehet, mint mensi!Szorítok!
Szia! Nekem sajnos mensi lett belõle, pedig PÉ után folyamatosan fájt a hasam, a derekam, a mellem, ja és száraz voltam, de nagyon... De kívánom, hogy neked baba legyen. :-)
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, én is bízom benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha nem ment be, akkor ne izgulj, tanulj!
Elõre szólok, hogyha késni fog, ne íjedj meg feltétlenül!!! Egyrészt, mert még csak 16 éves vagy és ilyenkor a ciklus még nagyon ingatag és minden stressz megzavarja. Másrészt meg sokan ha azon izgulnak, hogy vajon terhesek lettek e, akár akarják, akár nem, náluk is elõfordul, hogy pszichésen késik a mensijük. Attól, hogy a combodra ment, szerintem tuti nem vagy terhes, mert a spermák a levegõn elpusztultak. Mégha be is jutott a hüvelyedbe, akkor sem lehetsz terhes, mert a hüvelynek lúgos a kémhatása, aminek az a funkciója, hogy megölje a bacikat, viszont a spermákat is megöli. Ha mégsem, túl hosszú az az út, hogy feljusson a kisfickó a petevezetõbe. én tudom, hogy ismerkedsz a szexel, nincs azzal baj, de te is (és szólj a barátnõidnek is)szex elõtt nézz utána legalább a neten, hogy mit lehet tudni a testünkrõl, a szexrõl, hogyan lehet védekezni, hogyan lehet teherbe esni, és a legfontosabb, hogy mindig csak a terhességre gondoltok és mindig elfelejtkeztek a nemi betegségekrõl. Nézz meg egy dokumentumfilmet vagy ennek is nézz utána a neten. A nemi betegségek terjednek és szedik áldozataikat. Sosem tudhatod, hogy a környezetedben pl. ki AIDS-es, vagy szifilisz-es, hiszen senki sem veri nagydobra. Az életed is veszélybe sodrod, nem csak a jövõdet.
Nem értem a mai fiatalokat... Ha 16 évesen eléggé felnõttnek érzitek magatokat, hogy szeretkezzetek, akkor illene kicsit jobban tájékozódnotok, vagy biológia órán jobban odafigyelnetek, hogy hogyan is mûködik a testetek. No comment.....
A kérdező hozzászólása: és még akinek van véleménye mindenképp irjon:)
A kérdező hozzászólása: uh hát nagyon remélem hogy nem lesz semmi:S köszönöm a válaszokat
kimutatja már, pár száztól ezer felettig volt, amikor legutóbb én vettem. utolsó voltam!
A kérdező hozzászólása: és ha ez egy hónapja történt, akkor ha most nem jön meg ebben a pár napban, akkor ha veszek tesztet akkor az kimutatja már? mennyibe kerül egy teszt?
utolsó vagyok: miért nem azelõtt kérdezel, hogy csinálsz valamit! egyet jegyezz meg BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még mensi alatt is, itt %-os esélyekrõl beszélünk, hogy mikor jobba , mikor rosszabbak a feltételek, "védett idõszak" nincs, és ha nem védekezel, akkor minden hónapban itt fogsz kikötni. én azt javaslom tesztelj és beszélj anyukáddal, hátha tud segíteni a fogamzásgátlásban, persze kellemetlen, lehet, hogy összeszid, de jobb lesz neked is, vagy ha ez nem mûködik, mert nem olyan a viszony, akkor ha megúszod ezt az esetet, akkor maradj szigorúan a guminál, és használjátok fegyelmezetten, mert ennek a "használom is meg nem is" megoldásnak nincs sok értelme, és még csak nem is élvezitek a szexet!
A kérdező hozzászólása: hát én is, mert ha nem jön meg jövõhétig az nagy baj :S akkor már csinálok egy tesztet, 16éves vagyok. És ienkor már sehogy nem lehet megakadályozni, szülõ beleegyezése nélkül? de én azt hallottam h menzi elõtt és után 2 nappal nem lehetek terhes.
elvileg a mensi legvége már nem védett, szóval bizonytalan idõszaknak nevezi a szakirodalom, vagyis relatív könnyen teherbe lehet ekkor esni (a mensi és a peteérés között gyakrabban, mint peteérés után), de nagyon kicsi az esélye, csinál egy tesztet, ha nagyonizgulsz, már elvileg napközben is kell mutatnia, ha történt valami. drukkolok, hogy ne legyen semmi!
A kérdező hozzászólása: hát pont emiatt izgulok, mert nem tudom h bement-e:S De az nem számit ienkor h még egy nagyon kicsit megvolt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez hasznos tanács volt:)
Ven esélyed. Ezek a tünetek, bár a viszketés nem nagyon jellemzõ. Drukkolok! 6 hetes kismama
Szia! Én aznap csináltam tesztet amikor meg kellett volna jönnie és már a teszt kimutatta. Ha jól számolom akkor Neked hosszabb ciklusod van mint 28 nap, én a helyedben csinálnék egy tesztet, de 1-2 napot még várhatsz vele. Drukkolok, hogy baba legyen.
Nekem is ugyanezek voltak a tüneteim, és 5 nap késés után halványan, de megvolt a 2. csík:)
Egeszen bisztos. Nekem nov. 15.-en volt es 10 hetes vagyok.Gratulalok.

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!