Találatok a következő kifejezésre: Holnap kéne a (189 db)

Cinema City-ben szinkronosan vetítik.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor megnézem
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne, ha látványos is lenne...
Vigyél egy tükröt.... Ésss... Világit.. Vagy egy nagyító és egy papir...xD de már mindegy.. Mi lett belõle?
A kérdező hozzászólása: bevittem egy mintás poharat, ahol az üveg van megformálva, telitöltöttem vízzel, és belevilágítottam. :) ) megtört a fény, ezért szép formák jöttek létre.

Kérem segítsen valaki? ! Holnapra kéne a házi a kőszívű emberből.

Mit irat alá Rideghváry Zebulonnal Pest utcái néptelenek,a császáriak a honvédsereg elleni csatára készülnek. Milyen védelmi előkészületeket tesz a császári hadvezér? Buda vára ellenáll a honvédseregnek.Miért? Mi volt a célja és miért rendelik el az álrohamokat? Viták alakultak ki az ostrommal kapcsolatban.Milyen pártok alakulnak, melyik mit akar?Hová tartoznak a Baradlayak?Melyik párt győz? Mi történik a Lánchídnál?

Legjobb válasz: Este 21:12-kor jut eszedbe? Ha nem olvastad el, legalább hamarabb kezdhettél volna foglalkozni a válaszok keresésével - google, online olvasónaplók, fogalmazások, ilyesmi.

Este 21:12-kor jut eszedbe? Ha nem olvastad el, legalább hamarabb kezdhettél volna foglalkozni a válaszok keresésével - google, online olvasónaplók, fogalmazások, ilyesmi.
Enyém a vár, tiéd a lekvár. /gyermekmondóka/
Az én házam, az én váram. Ha egy vár romba dõl, azért még vár marad. (zsidó) Annak, aki vár, az idõ minden ajtót kinyit. (kínai)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szarból nem lehet várat építeni.

Mamáknak milyen anyák napi verset tudtok? Kerestem nem sok sikerrel. És holnapra kéne a rózsa mellé! Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: MENTOVICS ÉVA: KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY NEKEM! Bármi bánat érte lelkem, könny áztatta szemedet. Örömömben, vígságomban szemed velem nevetett. Megtanítasz minden jóra, repítesz a nagy hintán. Rajtakapsz egy huncutságon, szemed vígan kacsint rám. Ha elestem, felemeltél, megpusziltad sebemet. Minden egyes mozdulatod áthatja a szeretet. Elmesélném, m’ért szeretlek? Bíz, azt estig mondhatnám. Köszönöm, hogy itt vagy nekem édes, drága jó anyám! (nagymamám)

MENTOVICS ÉVA: KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY NEKEM! Bármi bánat érte lelkem, könny áztatta szemedet. Örömömben, vígságomban szemed velem nevetett. Megtanítasz minden jóra, repítesz a nagy hintán. Rajtakapsz egy huncutságon, szemed vígan kacsint rám. Ha elestem, felemeltél, megpusziltad sebemet. Minden egyes mozdulatod áthatja a szeretet. Elmesélném, m’ért szeretlek? Bíz, azt estig mondhatnám. Köszönöm, hogy itt vagy nekem édes, drága jó anyám! (nagymamám)
Az édesanya Nincsen a gyermeknek Olyan erõs vára, Mint mikor az anyja Õt karjaiba zárja. Nincsen õrzõbb angyal Az Édesanyánál
Édes, kedves Nagyanyókám Anyák napja van ma, De jó, hogy az anyukámnak is van édesanyja. Reggel mikor felébredtem az jutott eszembe, anyák napján legyen virág mind a két kezemben. Egyik csokrot neked szedtem, odakünn a réten, Te is sokat fáradoztál évek óta értem. Kimostad a ruhácskámat, fésülted a hajamat, jóságodat felsorolni kevés lenne ez a nap. Köszönöm, hogy olyan sokat fáradoztál értem, és, hogy az én jó anyámat Felnevelted nékem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, tetszenek nagon (: Még vki?Várom :D
Bocsi, vhogy lenyomtam a gombot, de még nincs vége! Nincsen õrzõbb angyal Az édesanyánál, Éberebb csillag sincs Szeme sugaránál. Nincs is annyi áldás Amennyi sok lenne, Amennyit az anya Meg ne érdemelne
Létay Lajos: Édesanyámnak Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném, ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék a hangján. Ami csak szép s jó volna Édesanyámnak adnám.
lehet h.már késõ de azért leírom: Édesanyám Reggel óta tanakodtam, Mit mondhatnék Tenéked, Olyan szépet gondoltam ki, Hogy elmondani nem lehet. Nem találtam rá szavakat, Még verset sem találtam, Minden, amit elmondhatnék Itt van egy szál virágban.

Fizika feladat, holnapra kéne. A és B falu távolsága 45 km. A-ból egy kerékpáros megy B-be 15 km/h sebességgel. Mennyivel később indul utána egy motoros, 35 km/h sebességgel, ha egyszerre érkeznek meg?

Legjobb válasz: 1., v= 15km/h s=45km t=? t=s/v tehát 3 óra alatt teszi meg a kerékpáros. 2., v=35km/h s=45km t=? t=s/v tehát 1,3 óra alatt teszi meg a motoros. 3 óra az 180 perc, 1,3 óra pedig 78 perc . 180-78 perc= 102 perc, azaz 1 óra és 42 perccel késõbb indul a motoros.

1., v= 15km/h s=45km t=? t=s/v tehát 3 óra alatt teszi meg a kerékpáros. 2., v=35km/h s=45km t=? t=s/v tehát 1, 3 óra alatt teszi meg a motoros. 3 óra az 180 perc, 1, 3 óra pedig 78 perc . 180-78 perc= 102 perc, azaz 1 óra és 42 perccel késõbb indul a motoros.
Nincsmit:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönööööm!

Reggel 36.9 volt a höm és görcsöl a hasim fehéres folyásom nagyon kevés van (csak törlésnél) holnap kéne megjönnie. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: ezek nem jelek, de holnap ha nem jön meg tesztelj holnapután reggel. a mensi elõtt is lehet folyás , de késhet is , de talán. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Ugye nem kéne megjönnie?

ezek nem jelek, de holnap ha nem jön meg tesztelj holnapután reggel. a mensi elõtt is lehet folyás , de késhet is , de talán. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Ugye nem kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Nem kéne hogy mejöjjön ezek akkor nem a baba tünetei? Tegnap ugy göcsöltem alig birtam magammal. A hQm is folyamatosan 36.9 37 igy van reggel délben este. Ez nem a terhesség jele? Tegnap csináltam egy tesztet de nagatív lett még mutathat pozitivat szerinted? Vagy felejtsem el?
még mutathat pozitívat, tökre felesleges volt tesztelned, még minimum 3-4 napot várj mert akkor már esetleg mutatja. a hö jó elvbileg ha menzesz jön akkor hirtelen leugrik , ha terhes vagy akkor még napokig magas marad. (persze volt akinek terhesen is leugrott) a fehér folyás akkor sok ha mensid lesz, ha terhes vagy akkor kevés szinte száraz a mensi ideje alatt. szóval holnap ne tesztelj, várj még ár napot akkor már jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem babóca lesz nagyon szeretném
Amikor én így voltam, a görcs és a folyás is mensi elõjele volt, de azért hátha neked nem fog megjönni!
nemsokára holnap lesz, szóval megfog jönni.
Nekem mindig megjött sajnos, ha már elkezdtem barnázgatni... Majd a következõ hónapban! Szorítok!
A barnázás után általában meg is jön! :( sajnos! Tapasztalat! Nekem is megjött - bár ne jött volna meg! De ha még mindig barnázol szerintem a tesztel várj pár napot! Majd írj, hogy mi lett.... SZORÍTOK
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de igazuk van az elõttem szólóknak. A hasszurka és a mellek fájása, érzékenysége lehet a menzesz elõjele is. Ha megjön, de nem a szokásos mennyiség és rövidebb ideig tart, mint szokott, azért csinálj egy tesztet, hátha sikerült. Holnap azért még korai lenne tesztelni, fõleg ha ma barnázgatsz, szerintem várj legalább 2 napot. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!Még nem jött meg rendesen csak olyan furi a szine+nyálkás de nem piros!Peteérésem az volt, kb:a 14.napon mikor nyákos folyásom volt.De ez most mi??Nem tesztelek ha(kibirom)csak ha ez elmult.Tanácsot kérek!:((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Képzeljétek nem jött meg csak barnáztam 5 napig!Jövöhéten megyek dokihoz!!!!Azért köszi a válaszokat!
Lehet. De a holnap reggeli teszt biztosabbat mond majd Neked. Szurkolok!
Nekem is szurkált jobban, mint mikor mensim volt. Mesélj holnap reggel:-) Szukolok én is:-)
Szurkolok, hogy baba legyen, amúgy igen lehet. Írd meg mi lett!
nekem is holnap nem kéne megjönnie , a hõm még magas de bármi lehet szurkolok nagyon
Én is szurkolok neked, és lehet is, hogy attól érzed ezt, mert összejött a baba, de ez még nem biztos. Amikor mi próbálkoztunk, én is mindig éreztem ilyet...sõt, még barnáztam is, amit addig soha életemben! Szóval biztos vmit jelzett a szervezetem, annyira akartam...aztán a 4. hónapban sikerült, akkor nem éreztem ilyet, inkább a melleim feszültek és a méhem fájt nemvárt elött egy nappal. Szóval sztem ezek a dolgok semmit nem jelentenek, minden lehetséges, de nem törvényszerû. Azért tényleg drukkolok! fél éves ikrek anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!