Találatok a következő kifejezésre: Holnap kéne Nem (113 db)

nemsokára holnap lesz, szóval megfog jönni.
Nekem mindig megjött sajnos, ha már elkezdtem barnázgatni... Majd a következõ hónapban! Szorítok!
A barnázás után általában meg is jön! :( sajnos! Tapasztalat! Nekem is megjött - bár ne jött volna meg! De ha még mindig barnázol szerintem a tesztel várj pár napot! Majd írj, hogy mi lett.... SZORÍTOK
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de igazuk van az elõttem szólóknak. A hasszurka és a mellek fájása, érzékenysége lehet a menzesz elõjele is. Ha megjön, de nem a szokásos mennyiség és rövidebb ideig tart, mint szokott, azért csinálj egy tesztet, hátha sikerült. Holnap azért még korai lenne tesztelni, fõleg ha ma barnázgatsz, szerintem várj legalább 2 napot. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!Még nem jött meg rendesen csak olyan furi a szine+nyálkás de nem piros!Peteérésem az volt, kb:a 14.napon mikor nyákos folyásom volt.De ez most mi??Nem tesztelek ha(kibirom)csak ha ez elmult.Tanácsot kérek!:((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Képzeljétek nem jött meg csak barnáztam 5 napig!Jövöhéten megyek dokihoz!!!!Azért köszi a válaszokat!

Tudnátok segiteni? (holnapra kéne) NÉMET

Le kéne forditani ezt a szöveget nekem nagyon nagyon fontos lenne :)

Legjobb válasz: Soha nem tisztitom meg a cipõimet és nem mosom le az autómat. Mindig csak Hamburgert és Pizzát eszek, és sosem hordok nyakkendõt. Minden születésnapot elfelejtek, nagyon hangosan beszélek, és gyakran eltöröm a szemüvegemet. Szívesen nézek horrorfilmeket, szívesen festek a vécé falára, és sosem járok múzeumba. De nem dohányzom, nem iszom és tudok gitáron játszani. És nagyon kedves tudok lenni. Jövõre tanulj többet.

Soha nem tisztitom meg a cipõimet és nem mosom le az autómat. Mindig csak Hamburgert és Pizzát eszek, és sosem hordok nyakkendõt. Minden születésnapot elfelejtek, nagyon hangosan beszélek, és gyakran eltöröm a szemüvegemet. Szívesen nézek horrorfilmeket, szívesen festek a vécé falára, és sosem járok múzeumba. De nem dohányzom, nem iszom és tudok gitáron játszani. És nagyon kedves tudok lenni. Jövõre tanulj többet.
A kérdező hozzászólása: Ezen mulik a 2esem segitsetek Kérlek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitségedet :)

Tegnap volt egy nagyon pici vérzésem, ma meg semmi. Holnap kéne nem megjönnie, ilyenkor mi van?

Este szeretkeztünk is,mert mi amikor nagyon megvan nem szoktunk. Ett?l elmúlhatott a menszi? Nem meg kéne hoznia a szexnek ilyenkor?

Legjobb válasz: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/422aa0c3138eaa3308020a..

A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/422aa0c3138eaa3308020a..
Elképzelhetõ, hogy babaó van a dologban, a barátnõm is így járt. Jóval peteérés után fogant.Csinálj tesztet!
Az együttléttõl nem múlhat el a menszi. Lehet baba van a pociban és azért csak az "emlékeztetõ" vérzés a nemvárt napján. De ahogy nézem a görbéd, elõzõ hónapban + lett a teszted. Mi történt?
nekem is ez volt, kiderült, hogy beágyazódásos vérzés, és baba volt a dologban. a tezst még negatív volt, de kb. öt nap múlva már szép pojzitív lett...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem maradt meg. Nem tapadt meg rendesen. Kórházban is voltam, de ott csak a vér kevés HCG tartalmából , , sejthetõ, , a terhesség. Nem mondtak semmit, csak azt, hogy nem vagyok babás már, ha az is voltam, mert lehet rosszul láttam a tesztet. De 3-an is láttuk a 2 csíkot!! Mind a 3-an nem képzeljük oda! Ki vagyok az orvosoktól! Már a 2. orvos aki nem csinál semmit, csak várunk és várunk...
utolsó vagyok: ne harafudj a dokira nem tud mit csinálni, utólag nem bizonyítható, hogy terhes lettél volna, sem az, hogy nem. azt mondjuk nem értem, hogy miért zárja ki, hogy még esetleg az vagy, de biztosan van valami oka... örülj annak, hogy megfogantál, ha nem is maradt meg! ez már egy nagy lépés, a szervezeted egyre közelebb kerül, hogy be is tudjon ágyazódni a következõ gyerek. lehet, hogy most valami genetikai, vagy fejlõdési hiba miatt nem tapadt meg, vagy a méh nyálkahártya nem volt megfelelõ. sokkal jobban jártál, mintha egy felismert terhesség nyolcadik hetében megy el, mert akkor már lehet, hogy kaparásra, jó pár hónap kihagyásra kényszerültél volna, így csak a jó oldala van, teherbe tudsz esni, akár már legközelebb és semmin nem kell aggódni. a dokik azért nem szeretik a teszteket, mert állítólag minden negyedik terhességbõl születik csak baba, három elmegy, legtöbbször anélkül, hogy bárki tudná, sejtené, hogy az volt. a tesztek már sokkal hamarab lehetõvé teszik a felismerést, így sajnos sokan élik át azt amit te. persze én sem állnám meg, hogy ne teszteljek, de ha ilyen hamar tudsz a terhességrõl nagyobb az esélye, hogy nem marad meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de úgy érzem egy lelkesebb orvos már több mindent elkövetett volna már 10 hónap alatt, hogy kiderítse miért nem jön a baba.
Bocsi, de nem a dokitól kell várni a lelkesedést, h kiderítse a problémádat! Annak neked kéne, h utánajárjál. 1 év után szokták javasolni az orvoshoz fordulást, de azt se úgy képzeld, h majd bekopogtat a doki, h szabad-e megvizsgálnia, hanem az hosszas utánajárás, sorbanállás, várakozás eredménye. Bocsi, ha kicsit ironikus voltam, de én is már járom hónapok óta az orvosokat :(
A kérdező hozzászólása: Az elsõ orvoshoz úgy mentem, nézze meg van-e kizáró ok, hogy babát vállaljak.

Holnap kéne megjönni-e, de 5 napja hányingerem van néha szédülök, szurkál hasam nem folyamatóssan és ma fehér folyásom van. Lehet baba?

Legjobb válasz: Akár az is lehet. Holnap már többet tudsz, fõleg ha nem jön meg és tesztelsz is.

Akár az is lehet. Holnap már többet tudsz, fõleg ha nem jön meg és tesztelsz is.
A kérdező hozzászólása: Nincs itthon tesztem úgyhogy csak 2.-án tudok venni :) de köszi majd megláttok, de az érdekes, hogy ilyen korán hányingerem van és mindig evés után....
az egy kicsit tényleg érdekes :DDD de majd azért ird meg hogy mi volt :) ) drukkolok !!
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
egyébként ha tényleg baba akkor tervezett ??:)
A kérdező hozzászólása: nem teljesen, de örülnék neki :)
Nekem a havi ideje elõtt 1 héttel már hányingerem volt. Október 4re vártam és szeptember 30.án már egy orvosi pozitív terhes teszt a kezemben volt. :)
A kérdező hozzászólása: lehet nekem is :) eddig nem jött meg....
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

Ovukor együtt voltam párommal. Holnap vagy holnap után nem kéne megjönni! Hőm 5-6 napja 37-37, 1-37, 2. vizes folyásom van! Enyhe görcsök, kis gyomor fájás. Esetleg baba?

Legjobb válasz: Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.

Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Majd csak holnap tudok tesztelni!
Lehet. De a holnap reggeli teszt biztosabbat mond majd Neked. Szurkolok!
Nekem is szurkált jobban, mint mikor mensim volt. Mesélj holnap reggel:-) Szukolok én is:-)
Szurkolok, hogy baba legyen, amúgy igen lehet. Írd meg mi lett!
nekem is holnap nem kéne megjönnie , a hõm még magas de bármi lehet szurkolok nagyon
Én is szurkolok neked, és lehet is, hogy attól érzed ezt, mert összejött a baba, de ez még nem biztos. Amikor mi próbálkoztunk, én is mindig éreztem ilyet...sõt, még barnáztam is, amit addig soha életemben! Szóval biztos vmit jelzett a szervezetem, annyira akartam...aztán a 4. hónapban sikerült, akkor nem éreztem ilyet, inkább a melleim feszültek és a méhem fájt nemvárt elött egy nappal. Szóval sztem ezek a dolgok semmit nem jelentenek, minden lehetséges, de nem törvényszerû. Azért tényleg drukkolok! fél éves ikrek anyukája

Az alábbi matekfeladatban kéne segítség, hogy hogy kell megcsinálni, mert nekem nem nagyon jön ki szerintem a jó megoldásra, és holnap kéne leadnom. Segítene valaki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szívesen.

Holnap kéne megjönnie a mensturációmnak. Ma délután teszteltem Gabriel teszttel. Negatív lett. Így már biztos nem lehetek állapotos?

Legjobb válasz: Még nincs veszve a dolog! Nekem mensi elõtt két nappal negatív lett ugyan ez a teszt egy héttel késõbb erõs pozitív!! :) Két éves a kisfiam! :)

Még nincs veszve a dolog! Nekem mensi elõtt két nappal negatív lett ugyan ez a teszt egy héttel késõbb erõs pozitív!! :) Két éves a kisfiam! :)
Miert nem varod meg a mensi napját? Tulsagosan ra lehetsz pörögve a témára, ez nem jo! De ettol fuggetlenul meg lehet pozitiv a teszt, bar ez eleg ritka...beagyazodas utan kezd el a szervezet HCG-t termelni, ilyenkor mar esedekes lenne egy halvany pozi...
Ezt úgy bírom, de tényleg. Még meg sem kellett volna jönnie, tehát egyértelmûen korán teszteltél, még ezzel sincs gond, de ha legalább ne tenné az ilyen hozzá, hogy így már biztos, hogy nem lehetek állapotos? Vagy a másik, hogy már ne is reménykedjek?... Könyörgöm, a terhesség korai szakaszában minden számít! A teszt érzékenysége, a vizelet koncentráltsága, amibõl a teszt készítve van. Nem, nem biztos, hogy tényleg nem vagy terhes. Várd meg, hogy megjön-e egyáltalán, ha megjön, akkor elég valószínû, hogy nem vagy terhes negatív teszt mellett. De ha nem jön meg, akkor még van remény. A remény hal meg utoljára. Ilyenkor az a célszerû a kíváncsiság, meg a türelmetlenség helyett, ha az ember megvárja, hogy kimaradjon, ha késik már, akkor meg reggeli vizeletbõl csinál tesztet. És ennyi.
Nekem nem várt elõtti napon teljesen nega volt, pedig már több mint 2 hét telt el az aktus óta, így reménykedtem, hogy hátha. Másnap vártam, hogy megjöjjön, de nem. 2 nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl lett nagyon-nagyon halvány pozi. Szóval te is korán teszteltél. Amúgy ha nem jön meg, 2 naponta csinálhatsz új tesztet, minden nap felesleges (ezt azért írom, mert van aki naponta többször is tesztel, de szerintem az már nem normális :) ). Szóval remény addig van, míg nem jön meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!